De plotselinge dood van een progressieve Democraat kandidaat in Florida die mensen uitschold omdat ze weigerden de Covid-prik te nemen, wordt op sociale media nabesproken. In screenshots van het Facebookaccount van vrachtwagenchauffeur en District 23 kandidaat Richard Rowe, bespotte de 41-jarige pro-vaccin politicus anti-vaxxers waarvan hij beweerde “geholpen te hebben 700.000 Amerikanen te doden” voordat hij zelf overleed op 28 oktober 2021, bericht Adan Salazar.

“Gewoon een herinnering. God heeft gevoel voor humor,” luidt een bijschrift van een Twittergebruiker die de berichten opnieuw bekeek.

Screenshots laten zien dat Rowe, die zijn eerste Pfizer prik op 12 augustus 2021 kreeg, zich stoorde aan mensen die weigerden de prik te nemen en op een gegeven moment verklaarde: “Laat Darwin zijn werk doen.”

“Laat ik heel duidelijk zijn….Ik geef geen FUCK wat er gebeurt met anti-vaxxers. Dat doe ik niet. Laat Darwin zijn werk doen. Ze hebben 700.000 Amerikanen helpen doden. Ik heb geen medelijden of tranen voor hen. Het is nu überhaupt opgedroogd. Sorry. Op dit moment. Ik hoop alleen dat ze 1/10e van de pijn voelen die ze iedereen hebben aangedaan. Met de kinderen komt het wel goed. ZIJ gaan lijden. En ik denk verdomme dat ze dat verdiend hebben.”

Rowe maakte twee berichten over vaccins op de dag dat hij zijn eerste prik kreeg, waarbij zijn eerste bericht duidelijk grapte over doodgaan door het vaccin.

Toen hij een foto plaatste met zijn Covid-vaccin-kaart, erkende Rowe dat hij de prik nam ondanks dat hij al Covid had opgelopen. Hij schreef: “Vorig jaar al COVID gehad, dus ik maak me geen zorgen dat ik het krijg. Ik wil mijn zelfvoldane gevoel van morele en intellectuele superioriteit behouden terwijl ik de draak steek met Darwin’s anti-vaxxers. Het is eigenlijk best nobel.”

Eerder in het jaar, in juli, beschreef Rowe zijn minachting voor mensen die weigerden gezichtsmaskers te dragen en die afstemmen op Fox, Trump en OANN, waarbij hij opnieuw zei: “HET KAN ME NIET SCHELEN wat er met je gebeurt.”

Ook maakte hij in september aanvullende berichten waarin hij de bezorgdheid van anti-vaxxers arrogant van tafel veegde en stelde dat hij die maand een tweede vaccin had gekregen.

  Pfizer is van plan een derde dosis van zijn COVID-vaccin te testen op zuigelingen en jonge kinderen

In een interessante wending van de gebeurtenissen overleed Rowe de volgende maand, met een vriend van hem die zegt dat hij onverwacht stierf terwijl hij zijn hond uitliet.

De dood van Rowe wordt gezien als een soort waarschuwing om het lot niet te tarten.

“Ik ga niet op een dode springen.

Maar mensen moeten voorzichtig zijn met de energie die ze in de wereld brengen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat gevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGlobalisten doen de laatste push voor een ontvolkte één-wereldorde: Hoe bieden we weerstand?
Volgend artikelIs de EU economisch nog te redden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Richard Rowe, the self proclaimed smartest person he himself knew, who after 8 months of study could not find a reason NOT to kill himself with badly tested, experimental, Pfizer mRNA jabs full of graphene-oxide, must have been one of the dumbest f@cktards known to the unvaxxed smarties he wished dead.
  Rest in hell, you piece of insulting shite.

 2. Moge nog meer van dat uitschot zoals deze pipo richard rowe deze planeet snel verlaten en weer compost worden voor nuttigere levensvormen.

 3. Another commie bites the dust.

  Het is toch wel opmerkelijk dat er nog geen anti-vaxxer keihard heeft lopen roepen en anderen bedreigde of belachelijk maakte en maanden later horizontaal ging. Enkel maar pro-vaxxers. Hele grote mond, heleboel ego en behoorlijk dood dagen/weken/maanden later.

  Toch ben ik verdrietig dat ondanks alle bewijzen ze het gewoon niet willen zien, niet willen horen en dan maar moeten voelen. Dwaas. Dat is het enige woord ervoor.

 4. Ik Spring wel op deze dode ..en allen die ons de ONGEVAXTE karakter’s naar de HELL wenste… Onverwacht wat een idioot gezegde….ik spuw op hun Graf zoals zij op ons Spuwden ❗❗🤮…OOG OM OOG❗❗♥️🇷🇺

 5. Die haat naar verstandige mensen mag allemaal, alle platformen laten dit toe zonder enige consequentie. Des te fijner dat ze zich zelf van de wereld laten spuiten.

 6. That evil POS died almost a year ago now. I remember.
  You can even read the date in the screen-shots.
  Is there a shortage of new a$$holes getting karma to report on?

 7. “We” zijn niks beter blijkbaar. Maar goed, als er om de haverklap zoveel niet-gevaccineerden zouden doodvallen zou de msm het uitschreeuwen en nu doen ze dat dus niet……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in