Dilbert-bedenker Scott Adams heeft opzien gebaard met zijn commentaar waarin hij blanken aanspoort om uit de buurt van zwarten te blijven, nadat uit een recente opiniepeiling van Rasmussen Reports bleek dat bijna de helft van de zwarte Amerikanen het niet eens is met de stelling: “Het is oké om blank te zijn,” schrijft Infowars.

“26 procent van de zwarten zei nee, het is niet oké om blank te zijn. 21 procent wist het niet zeker,” zei Adams woensdag tijdens zijn podcast in een poging de resultaten van de peiling te doorgronden. “Als je die bij elkaar optelt, is dat 47 procent van de zwarte respondenten die niet wilden zeggen dat het oké is om blank te zijn.”

“Als bijna de helft van alle zwarten niet oké is met blanke mensen – volgens deze peiling, niet volgens mij, volgens deze peiling – dan is dat een haatgroep,” redeneerde Adams, eraan toevoegend: “En met hen wil ik niets te maken hebben.”

De 65-jarige maker van de populaire kantoorhumorstrip beweerde verder dat de raciale kloof onoverbrugbaar is en dat blanken eigenlijk “get the hell away from Black people.”

“Just get the fuck away. Waar je ook heen moet, ga gewoon weg. Want er is geen oplossing. Dit kan niet opgelost worden.”

“Je moet gewoon ontsnappen,” ging hij verder. “Dus dat is wat ik deed, ik ging naar een buurt met een zeer lage zwarte bevolking.”

Adams beschreef verder, aan de hand van een anekdote van CNN-anker Don Lemon, hoe er statistisch gezien een “hogere correlatie” is van problemen in zwarte buurten in vergelijking met blanke buurten.

  Nederlandse boeren roepen arbeiders over de hele wereld op voor een Dag van Internationale Demonstraties

“Dus ik denk dat het geen zin meer heeft om als blanke burger van Amerika te proberen zwarte burgers te helpen,” vervolgde Adams. “Het heeft geen zin. Er is geen rationele impuls meer. En dus neem ik afstand van mijn hulp aan zwart Amerika, omdat het niet lijkt te lonen.”

“Ik doe het al mijn hele leven en het enige resultaat is dat ik voor racist wordt uitgemaakt,” klaagde hij. “Dat is het enige resultaat. Het heeft geen zin om zwarte Amerikanen te helpen als je blank bent. Het is voorbij. Denk maar niet dat het de moeite waard is om het te proberen.”

Adams grapte verder dat hij zich al een tijdje als zwart identificeert omdat ik graag in het winnende team zit.

“En ik help graag,” voegde hij eraan toe. “Ik heb altijd gedacht dat als je de zwarte gemeenschap helpt, dat dat de grootste hefboom is die je kunt vinden, het grootste gewin.”

“Maar het blijkt dat bijna de helft van dat team het niet goed vindt dat ik blank ben. Daarom heb ik me geïdentificeerd als zwart, zodat ik een tijdje in het winnende team kon zitten.”

De auteur concludeerde dat hij zich opnieuw “opnieuw als blanke gaat identificeren” om niet “lid te zijn van een haatgroep.”

De auteur en publieksspreker kwam terug op zijn oorspronkelijke opmerkingen en zei dat je “gewoon van ze vandaan moet gaan,” vooral “degenen die zich niet willen richten op onderwijs.”

Adams voegde er ook aan toe dat hij “echt ziek is van het zien van video na video van zwarte Amerikanen die niet-zwarte burgers in elkaar slaan,” en zei dat “elke verdomde dag” nieuwe beelden opduiken van “een zwarte die een blanke in elkaar slaat.”

Heeft Adams gelijk over de teleurstellende opiniepeilingen? Zijn de globalisten er eindelijk in geslaagd Amerika langs raciale lijnen te verdelen?

  Wat is er mis met de Westerse politieke klasse?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Op naar Moskou!” Zei de NAVO-leider
Volgend artikelPfizer blijkt verwondingen en sterfgevallen van deelnemers aan hun klinische proeven met COVID-19 vaccins te hebben verdoezeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

75 REACTIES

  • Ik ben nu eens benieuwd hoe Limburgse bevolking zal teageren als de carnaval zal worden afgeschaft het is te blank zeggen de zwarten en dat is niet vreemd wij wonen hier in Limburg en daar is de bevolking blank, maar ik moet wel zeggen nog een jaar of 10 dan is Limburg net zo zwart als Afrika en dan leven wij als apen in een boom gelukkig ben ik er dan niet meer en wat mij betreft zet het blank volk bij het grofvuil want zij stemde uiteindelijk op die blanke volkshaters partijen van links en Rutte jullie dochter zullen als slavinnen gebruikt worden en geneuk van de morgen dat in de nacht en daarna zullen ze 20 zweepslagen krijgen en in hun vrienden groep verkracht worden zo als jullie willen. LOZERS.

 1. Beste Mensen

  Dat is logisch
  Blank is de Duivel
  De vraag stelling is al verkeerd
  Wit is een Europees afgezant
  Niet blank
  Het Blanke daar kan een iedereen door worden bezeten
  Hoofdzakelijk het Witte
  Is helaas een minpunt
  Witte mensen zijn het meest gevoelig voor bezeten kunnen worden / geraken door het Blanke
  Mensen ……
  Daarom opent de Ogen en kijkt zelf
  Om U heen
  U zult versteld staan

  Dank U

  • 1 u vergeet afrika onder de loupe te nemen als de zwarten het voor het zeggen krijgen of als ze hun eigen mensen ombrengen met machetes.

   2 zwarten leven in het land van de blanken. Dat maakt het moeilijk voor de blanken ergens anders heen te trekken.

   3 volgens de religie van de zwarten zoals ze zelf beweren (en dat is Islam) zijn alle zwarten voorbestemd voor de hel en de blanken voor de hemel. Bovendien is de duivel zwart en alles wat zwart is, is van de duivel.

   4 demonische bezetenheid komt in dezelfde mate voor onder zwarten als blanken. Er zijn niet echt zoveel “ge-sealden”.

   5 het is moeilijk met hersenen te kijken, ogen nemen namelijk de sensorische prikkels op die doorgestuurd worden naar de hersenen. Echter het denkvetmogen in de hersenen benutten is een hele andere zaak. En als ik die lijn doortrek naar de hele grote denkers en of uitvinders, einstein, newton of een tesla, wat waren dat ? Niet alle blanken zijn achterlijken die niets begrijpen. Er zijn veel blanken die idioot lijken door geldzucht en ook heel veel door demonenen bezeten. Denk aan de huidige president van amerika biden is een seniele oude idioot. Maar wie is de echte president achter de schermen en wie is er in 2014 de rotzooi en het kwade begonnen in oekraine ? De zwarte obama toch… en wie is nu zijn woordvoerder ? De zwarte karin Jean Pierre toch…

   Dus tot slot raad ik u aan om zelf uw hersenen te beginnen te gebruiken.

  • De medicijnen en andere uitvindingen van de blanke man hebben meer zwarte levens gered dan dat de zwarten ooit zullen kunnen doen, wegens te laag IQ.
   De bevolkingsexplosie in zwarte landen is vooral een gevolg van de medische hulp die ze krijgen van blanken. Stank voor dank krijgen we.
   Om een einde te maken aan de toenemende overbevolking van de Aarde kunnen we dus beter onmiddellijk alle medische hulp aan Afrika stopzetten.
   Ziektes en hongersnood zullen net zoals vroeger voor de komst van medische hulp door de blanke man, al gauw hun tol gaan eisen en een einde maken aan de schandalige bevolkingsexplosie in Afrika.

 2. Na 1865 hadden zoveel mogelijk zwarten weer teruggetransporteerd moeten worden naar Afrika. We hebben daar een opvangstaat voor ze gecreëerd: Liberia. Was beter voor hen en voor ons geweest.

  • Beste Mensen

   Nogmaals
   Blank is de Duivel
   pink Wit , ring Geel , middel Zwart , wijs Rood , duim Bruin waren en zijn de kleuren aan Wezens dieren die Mensen heten
   Door ons Luie Witten waren niet alleen het Zwarte kleur Mensen maar alle andere kleuren hierheen gelokt en gehaald als Slaven
   Wij zijn ook bij hun in hun leefgebieden de baas gaan spelen als een gespleten Tong Mens GodDuivel stelen hun grondstoffen op Baldadige en Listige manieren
   Onze eigen schuld als we niet hadden willen mengen
   Dan hadden wij dat ook niet mogen doen
   Moesten wij Witte Mensen maar onze vuile wasjes zelf buiten hangen
   We moeten gewoon met z’n allen tezamen kunnen leven
   Door eenheid te scheppen
   Geen verdeeldheid preken dus
   Alle families kennen vermengingen
   Puur zijn alleen nog zeer misschien de stokoude generaties
   Zelfs hierbij komt het vaak voor dat er vermengingen zijn zoals:
   Groningers met Hagenezen ,
   Friezen met Drenthenaren en met van heel veel verder weg gelegen plaatsen

   Dank U

   • Nogmaals u spreekt de religie van de zwarte tegen waarin Muhamed letterlijk zegt dat de duivel zwart is. Lees de haddeeth en de quran. Gebruik een goede tafseer om het te verduidelijken bijvoorbeeld al jalalain.

    • Beste Mensen

     Nogmaals Blank is en blijft altijd De Duivel
     Dat hoeft niet te worden geloofd
     Dat is een harde feit.
     Weet het dat de gehersenspoelden
     De van kinds af aan met de paplepel bewerkten van hunzelf gaan beweren dat die Blank zijn

     Blank is niks anders dan iets waar men dwars doorheen kan kijken
     Men kent het Blanke Lak Vernis
     Een Kwal is hoofdzakelijk Blank
     Bij die kan men dwars door het lichaam heen kijken en bij wijze van alle ribben tellen zo ook alle bloedvaten en ingewanden zien
     Weet het zeker dat dat niet het geval is bij de mensen die hierop deze site schrijven welken hunzelf Blank noemen
     Een schrijfpapier is meestal Wit
     Zulke kleur hebben de mensen van Europese landen hoofdzakelijk ook
     Dat is onze Standaard Europese kleur
     Meneer Putin is Ook Wit

     Meneer Mohammed was een door het Blanke bezeten Sex belustte Witte Persoon
     Alle Vertalingen zijn gedaan naar gelang de opgebouwde onvolledige kennis van dat zogenaamde laatste Profeet en zijn Grote Ego
     Alle Origineele boeken Bron is nog Altijd Sanskriet
     Sommige uit het Bibliotheek van de Grootste Universiteit ter Wereld het Nalanda Bibliotheek gestolen boeken worden nog altijd bewaard in de grote opslag bibliotheek van London Engeland
     Waarna dat Bibliotheek in de fik werd gestoken inclusief alle boeken en geschriften
     Tot nu toe is nog Nergens een oudere andere geschreven gedicht gezegden verhaalvorm rijmen en dergelijke gevonden in een andere taal
     Nog steeds moeten er woorden worden uitgevonden in de talen van vertalers om bepaalde dingens te verduidelijken uit te drukken te beschrijven
     De aller oudste op papier gevonden perkament leesbare geschriften
     Zonder te hoeven ontcijferen hoe die te lezen
     Dus men leest het maar weet niet wat er word gelezen
     Verzint zelf er een in de eigen taal al bestaande woord ervoor in de plaats en klaar ermee
     Zie schrijven van :
     24 Februari 11:58 uur met clipjes ter verduidelijking van bepaalde situaties
     Zo de Jonge Jezus figuur
     Hij zou veel kunnen vertalen mits in de gelegenheid
     Maar Hij krijgt nu al geen gelegenheid om fatsoenlijk uit te rusten laat staan eten en drinken
     Maximaal 2 uurtjes per nacht Slapen
     Van zulke mensen zijn er heel weinig op Moeder Aarde
     Op èèn hand na te tellen
     Dat word ook in het Engels verteld vanaf ongeveer 50 seconden in beeld van de tweede clipje

     Dank U

   • Wat dat kolonialiseren betreft heb je gelijk.
    Wat een brutaliteit was dat. Het gebeurt in het heden nog. Zie de Amerikanen in Oekraïne. Ook een vorm van.
    Maar verder schrijf je te warrig. Kan er geen touw aan vast knopen. Heb niet veel moeite gedaan eerlijk gezegd.

   • Weet dat de Mooren (Noord Afrika tot en met Perzieen) van het jaar plus min 1000 tot plus min het jaar 1800 ander half miljoen blanken slaven naar hun thuis landen hebben gebracht, ja ander half miljoen blanken slaven en vandaar dat Noord Afrika licht getint is en Klagen wij over deze slaven verleden? Nee omdat we verder zijn gegaan met ons leven. Dat zouden die k(l)aag groepen nu ook eens moeten doen.

 3. Is het niet zo Rudolf Steiner al zei dat het ideaal was geweest dat elk cultuurvolk zijn of haar cultuuropdracht zonder vermenging had moeten volbrengen?
  Men is eeuwen geleden inheemse, exotische volkeren als vee over de planeet gaan slepen om als slaaf te dienen.
  De geweldadige manier van vermenging begon.
  Nu moeten er eigenlijk meerdere culturen tegelijk en vermengd hun cultuuropdracht uitvoeren. Daar is een enorme vredesinstelljng voor nodig! En spirituele kracht.
  Eenmaal na vermenging zijn volkeren in vreemde landen gediscrimineerd.
  Hebben hun eigen woonwijken. Die met opzet tegen elkaar opgezet worden!

  Is het opzet geweest in het spel van de duistere machten cultuurvolkeren met opzet te mengen of was gewoon de mensenhandel lukratief?
  Hopelijk als de duisternis vertrekt, omdat het te Licht wordt, dat we opgelucht kunnen verder werken ad aardeopdracht.
  Tenslotte zal ze een ster worden mbv ons Licht.

  • Beste Mensen

   Blank is geen kleur
   De vijf kleuren aan Wezens dieren genaamd mensen zijn :
   Pink Wit , Ring Geel , Middel Zwart , Wijs Rood , Duim Bruin
   Met een Onsje licht is een lucifer nog te groot voor
   Mensen worden tegen elkander uit gespeeld aangezet tot haat bedrijven
   Is een slechte zaak
   Straks zal er ook rellen in het land onderling tussen Broers en Zussen uitbreken
   Aangezien alle kleuren per familie met elkaar zijn vermengt
   Nagenoeg ieder familie kent vermenging
   Wie gaat er dan met wie op de vuist ?
   Liever hand in hand op het stand dan op de vuist Tand om Tand

   Dank U

   • Mijnheer ringo dada wit is de som van alle kleuren. Zwart is de afwezigheid van kleur. Kleuren op objecten worden gevormd doordat bepaalde frequenties worden gereflekteerd en andere niet. Bij wit word het hele zichtbare spectrum gereflecteerd. Bij zwart is er absoluut geen reflektie. Kijk maar naar een zwart gat, het is in staat om alle licht te absorberen en daardoor is het een zwart gat.

    Nu wat betreft de verenigde staten, dit is de grote onderdrukkende hoer die de wereld wil beheersen. We weten allrmaal hoe de zwarten daar werden onderdrukt en gedood door bijvoorbeeld de ku klux klan. En dit ook nog onder het simbool van een brandend kruis. Deze leden waren inderdaad zeer boosaardige duivels aanbidders in schapevacht.
    Echter de verenigde staten is niet alleen uit op zwarten maar ook blanken roodhuiden gelen en alle andere rassen die er zijn. De lijst van oorlogen en omverwerpen van dat land is enorm. De laatste nu is tegen het Russische ras waarin bleekscheten als nuland echte Russenhaters zijn. Echter de aanzet werd gegeven door zwarte obama. En deze viespeut is nog steeds aan de macht. Alle inwoners (met uitzondering van enkelen die de regel bevestigen) van de verenigde staten zijn walgelijke personen die zich superieur vinden aan de rest van de mensheid en dit ongeacht hun kleur.

    En wat slavernij betreft is toch het midden oosten dankzij islam nog steeds de grote slaven handel. Vergis u niet, de persoonlijke slaaf van muhamed, bilaal was een zwarte en werd nooit vrij gesteld. Echter de slavenhandel geeft de voorkeur aan BLANKE slavinen dan zwarte mannen. En dit alles dankzij de religie van de zwarte man. Vraag het huj maar eens zelf…

  • Frans februari 24, 2023 at 11:58
   Bedankt Frans, voor een realistische reactie. Wat je schrijft is helemaal de waarheid. Zwarte mensen werden binnengeharkt als vee door Amerika, en ook door elkaar zelf verkocht aan Amerika (niet anders dan wat Joden ook deden met elkaar, in geval dat dit nog niet opgevallen was). Op St Thomas Island zaten slavenmarkten waar Afrikaanse mensen verkocht werden op doorvoer naar de VS.

   Nog steeds zijn zwarte mensen achtergesteld in de ‘melting pot’ van de VS waar ‘iedereen welkom’ is. Ze zijn achtergesteld met ‘affirmative action’ dat op zich wel een goed idee was, maar backfired omdat witte mensen zich dan achtergesteld voelden, en vele zwarte mensen verplicht aangenomen werden om hun kleur, en niet om hun competentie. Dan is er de erkenning door de regering van ‘Ebonics’ – het stomme taaltje dat door stupide zwarte mensen wordt gebruikt en dat ze ook opdringen aan elkaar. Maar ik zie hetzelfde in NL gebeuren: ik had een zeer professionele vrouwelijke, zwarte collega die zeer concreet en deskundig was in haar vak, maar ze verdiende een potje minder dan een witte collega. Zo worden goede zwarte mensen klein gehouden. Inzake de ‘rassen’ menging – ik zeg altijd dat vogels ook niet bij elkaar willen hokken, de mussen wonen niet bij de duiven, en zo. Waarom kunnen de verschillende menssoorten niet gewoon zitten waar ze willen, waarom moet iedereen gedwongen worden andere culturen te absorberen? Het leidt alleen maar tot gelazer. Dit was doelbewust bewerkstelligd om onrust and chaois te zaaien. En in de VS worden jonge zwarten veelal als kanonnenvoer gebruikt, en vergeet ook niet de adoratie van de zwarte gangsta in de muziekindustrie. Zo worden zwarten als middelmatige, gewelddadige minderheden achtergesteld gehouden. En zo worden ze ook slechte elementen in de samenleving. De ‘rassen’ menging was doelbewust. Maar vergeet vooral niet wat onze eigen walgelijke, witte Piet Hein allemaal uitgevroten heeft! De witten hebben zelfs de Indianen leren scalperen. Rudolf Steiner had gelijk – je ziet olifanten toch ook niet in Duitsland wonen? Of zebra’s op de Noordpool… mensen zijn niet anders. Elk gebied op Aarde biedt levenskracht aan het soort mens dat er ontstaat. Dat moet met rust gelaten worden, en niemand heeft het recht andere menssoorten te verslepen voor zijn eigen genoegen en rijkdom. Zieke shit is het. Bedankt voor het lezen…

   • Voor de Zwarte werd binnen geharkt waren deze zwarte mens al jaren bezig de blanken te halen en naar hun thuislanden te brengen Vandaar dat Noord Afrika licht getint is Deze volk dit dit flikte heten Mooren 9Noord Afrika tot en met Perzieen) Deze Mooren haalde de slaven door bijna heel Europa tot en met Denemarken aan toeom ze zo naar hun thuis landen te brengen. Omdat ze vooral gevestigd waren deze Mooren op het laatst in Spanje (kan je nog zien aan sommige gebouwen) komt het verhaal van de Sinterklaas daar vandaan. De blanken werden vaak gevangen genomen door bij de door een jutte zak over henen te doen en daarna bij de voeten samen te trekken met een touw om ze zo mee te sleuren met een paard en daar komt de zak van de zwarte Piet (Pedro) vandaan. Toen USA werd ontdekt werden deze slavenvangers beet genomen en daar henen vervoerd. Toen men er achter kwam dat het een mooi centje opleverde deze handel werden ze gehaald uit Afrika zelf. En hier in Europa werden de kinderen braaf gehouden door ze te vertellen over de zak van Zwarte Piet en werd het ten duur een Heilig Feestje door de Turk genaamd sinterklaas erbij te halen Door er een Tukse Heilige erbij te betrekken Werd er dus een Moor erbij betrokken om zo het vrede te tussen de Mooren en de blanken mooi te maken. Het sinterklaas feestje is ene mooi feestje waar men nu iets fouts van maakt. Het is inderdaad tegen woordig fout om blank te zien en over 200 a 300 jaar worden we alleen nog in dieren tuinen gezien met vette pech. Men haat ons helaas en ben blij te wonen waar ik nu woon waar hoofdzakelijk blanken wonen (In een dorpje met nog geen 150 inwoners). Hier ziet men ons nog graag en hopelijk blijft dat zo. Anders vertrek ik denk ik naar Hongarije. https://www.huisenaanbod.nl/nl/Huizen-in-Hongarije-te-koop/

    • Bedankt voor de info. Ieren werden destijds ook als slaven behandeld in NYC. Blanke slaven voor blanken. In Chicago had je de vleesmarkten destijds (zie Upton Sinclair, The Jungle), waar blanken als slaven ploeterden. Slavernij heerst overal, zelfs in je eigen kleine familie.

    • Beste Mensen

     Europeanen moeten van die mooie plaatsen met de poten van af blijven

     Zwitserland Hongarije zijn nog steeds droom landen daar moeten wij nog als Europese terroristen de boel nog gaan kort en klein slaan
     Vervolgens naar ons Europees model oprichten
     Bezetenen Witten door Blanken net als nu met Oekraïne kern bommen erop neer planten
     Iedereen daar hersenspoelen naar onze Europese USA gedachtengoed Model van leven te leven
     Islamitisch Christelijke Joden gehuchten stichten maken
     Vervolgens onderling op de vuist gaan
     Bommen tot explosie brengen
     Die plaats weer onbewoonbaar achter latend vluchten
     Alle Witte mensen die daar leefden uitroeiende
     Vond het wel verschrikkelijk
     Het zien van de Witte Russen aan lantarenpalen geplakt met de billen bloot welken door die door de Blanken bezeten Witte Oekries werden afgeranseld gezweept
     Hoop niet dat er mensen op deze site met zulke ziekelijke gedachten gangen zitten te pennen
     En mochten wij in Europa het aangerichte door onze eigen stommiteiten terug krijgen
     Dan gaan klagen
     Immers wie met een scherpe Boemerang gooit moet alert blijven
     Anders snijd die zijn/haar eigen hoofd van romp bij de keel af
     Europeanen vergeten dat altijd
     Verbeelden in den beginne masters te zijn in boemerang gooien

     Dank U

  • Enlightenment wil zeggen de last van je schouders. De last valt van uw schouders. En men voelt zich lichter…
   Dit heeft niks met licht te maken zoals u dat denkt.

   • enlightenment wil zeggen dat jij je realiseert het niet denken te Zijn. Dat is het licht het licht van puur bewustzijn ofwel innerlijke stilte het niet denken. wat niet wil zeggen dat het denken an sich verkeerd is het vertroebelt je beeld, ongecontroleerd denken is de duisternis,…want het bewustzijn (is blank) dus het licht wie jij in wezen bent, wordt afgeleid door het ongecontroleerde denken, wat zich uiteindelijk vormt tot een ego en het onbewuste ego daar hebben ze een naam voor gegeven namelijk de duivel. Zo hebben de geloofsorganisaties het ego in de tang. Zoiets als links en rechts in de politiek beide beheert door de duistere machten, zo ook het geloof. Dit is mijn ervaring,..maar ach wie ben ik? en oh ja wat is ervan know thyself terecht gekomen?

 4. Vraagstelling :
  Het is oké om blank te zijn , kun je op diverse wijzen interpreteren als je bruin bent van kleur. ( meer pigment hebt is het verschil) het kan ook als beledigend worden opgevat

  Zo ook als men aan blanke vraagt het is oké om bruin te zijn ( minder pigment hebt is het verschil)

  Verdeel en Heers
  Op de loonlijst van klaus schwab wellicht.

  • Deze rare schrijver/cartoonist geeft mij het gevoel dat hij mensen tegen elkaar moet opstoken. Hij deed ook al polariserend over gevaccineerden en ongevaccineerden. Ik vertrouw deze man niet… mijn hele onderbuik zegt me dat deze man knetterdom is of in dienst van de vijand. Hij wakkert met dit verhaal angst ipv liefde aan.

    • Ik haat zwart maar anders om is nog veel erger het zijn groepjes zwarte die vrouwen verkrachten en de mannen en wat jullie er van vinden interesseert mij geen reet jullie zullen ook nog wel je deel van dat tuig krijgen en zij zullen altijd op onze zakken leven dat doen ze al ruim 150 jaar zo.

     • Beste Mensen

      Wij mogen niet met oogkleppen op gaan kijken
      Wij Europeanen gingen op Rovers Plunder tocht
      Hun leefden waar ze leefden
      Zonder iemand lastig te vallen
      Het waren Wij Europeanen die Vloeibaar Goud wouden gaan drinken Diamanten doorslikken zoals Nu
      Mee smokkelen naar Europa
      Vroegere Tijden Schepen vol met Goud geladen mee pikken
      Helaas zijn wij Europeanen de Grootste Dieven en Boeven Bende V.O.C. Mensen
      Columbus & Kornuiten
      Durf zelf niet eens het gezich in de spiegel te bekijken
      Verschrikkelijk
      Wat zijn wij Europeanen toch Baldadig Sadistisch Gemeen
      Sorry klinkt hard maat 100% waar

      Dank U

      • “Wij Europeanen gingen op Rovers Plunder tocht”
       Ik ging nooit op plundertocht, jij kennelijk wel.

       “Wat zijn wij Europeanen toch Baldadig Sadistisch Gemeen”

       Spreek even voor jezelf mafkees

       • Beste Mensen

        Opgelegde Gedachten achterna hollen is een kunst
        Gehersenspoelden mentaliteiten
        Met de Pollepel Paplepel groot gebrachte gedachten gangen achterna hollen
        Denken is een Kunst
        Zelf denken is Uniek
        Verder kunnen kijken dan de Neus lang is , is een stapje verder
        Deze kijken doet men met het Hart
        Het Hart van LIEFDE
        Ookal bevind men op dezelfde plaats zonder een vin te hebben verroert
        Kan men alles Maar dan ook echt ALLES weten zien horen kortom waarnemen

        Waar maar een sprankje geweld is Daar is geen Liefde
        In een Sprankje liefde daarintegen vind men nergens geweld

        Uit Liefde word Haat geboren
        Nooit word uit Haat Liefde geboren
        Haat leid tot nog meer Haat

        Liefde omhelst ze alle beiden
        Dat is een punt

        Universeel inzichten beginnen te groeien naarmate men naar binnen gekeerd gaat leven

        Welke Computer kan zelf nadenken?
        Computers worden gevuld met bijelkaar gesprokkelde kennis van op allerlei gebieden vervolgens kan de computer dat weer super snel en nauwkeurig na Bootsen
        Na Papegaaien
        Meer niet

        Soms gedragen de eerst opgesomde menselijke wezens zich precies gelijk een computer

        Dank U

 5. Op het moment worden er aanslagen gepleegd op de mensheid, wit, zwart, paars, rood etc etc.
  We kunnen het alleen stoppen door samen op te trekken, dus proberen “ze” apartheid te creeeren.
  En deze site doet er gewoon aan mee.

  Ik zal er niet van staan kijken, dat deze website door hen wordt beheerd.

  Alles loopt volgens plan.

  • Juist. ze gebruiken alles om ons verdeeld te houden. En wij zijn zo dom om er gewillig aan mee te werken. Als internationaal chauffeur ben ik veel in contact gekomen met mensen van andere herkomst, geloof en huidskleur en het was nooit een probleem. We hebben samen gegeten, gelachen en elkaar geholpen en jaren later nog steeds regelmatig contact.

  • Je hebt geen ongelijk Mohamed maar waar heeft die Adams het dan mis?
   Moet je maar tussen groepen blijven wonen waarvan de meesten je haten?
   Zou je er zelf tussen willen wonen?

  • Jammer dat ik jou niet kan en meer wilt geloven jullie zijn slechte mensen net het volk hier dat BVVD en op linkse partijen stemmen zijn ook heel slechte mensen waarom kom je hier naar toe ? voor te werken zeker niet.

 6. Ik zie ze nog staan met borden en spandoeken de afgelopen jaren, welkom vluchtelingen.
  Welkom in de multiculturele samenleving.
  Naar mijn inziens heeft deze nooit bestaan maar is ons opgedrongen.
  En heeft ons al jaren tegengewerkt om zelf vrij te zijn terwijl ‘anderen’ altijd automatisch vrij zijn in doen en laten en de meerderheid zich moet aanpassen.

  • Ik kan me nog zo herinneren dat cabal slaafje Johny de Mol op zn arm of been een tattoo had laten zetten… in het Arabisch… welkom in mijn land. Wat je al niet moet doen om je loyaliteit aan de cabal te bewijzen. Ik vermoed dat de cabal wat compromiterende en walgelijke foto’s en video’s bezit waarmee ze Johny (en de hele ‘de Mol’ familie) bezitten.

  • Ja ze zongen zelfs nog liederen op de buis , Welkom Welkom nu hebben zij ook nog hun huizen genomen en hun kinderen slapen bijna op straat welkom wij staan wel om 7.00 uur op en gaan voor jullie werken slaap lekker uit zouden wij zeggen , welkom welkom zingen wij o wat zijn wij heden blij.

   • Beste Mensen

    Wij moeten wel humaan blijven hè ?
    De Witte Oekraïense Moslims gewoon toe laten .
    Dat die onze vrouwen en kinderen gaan verkrachten de Huizen inpikken
    Nou en ?!
    Wij hebben dat toch ook gedaan met de Indianen de BosNegers De Javanen De Chinezen De Aboriginals en de Bastaard kinderen die daardoor werden geboren in koelen bloede gelyncht vermoord ?!
    Wij Kannibalen
    Hun ook Oekraïners ook Kannibalen
    1+1=2 Samen staan we nog sterker
    Want uit het Gestichte een land genaamd You naait em steeds in Amerika
    Daar komen de schutters
    Nu komen de gestichte Europese Nazaten op ons af in Europa
    Wie Winden Zaait Zal Stormen Oogsten
    Helaas

    Dank U

    • “Dat die onze vrouwen en kinderen gaan verkrachten de Huizen inpikken
     Nou en ?!
     Wij hebben dat toch ook gedaan met de Indianen de BosNegers De Javanen De Chinezen De Aboriginals ”

     Twee maal krom maakt nooit recht.
     Je bent een kwaadaardige kerel wiens denkraam ernstige gebreken vertoond.

     • Beste Mensen

      Dit is het Grote Spel van het Alomtegenwoordige Èèn
      Hiervan maakt the Greate Reset een Super klein deeltje uit

      Wij allen zijn in werkelijkheid NIKS en toch zijn wij er
      Dit heet de Rasa Lila
      Het GROTE Spel
      Wij allen zichtbaren zijn daar , maken daar een Super klein deeltje van uit

      Niks is Groot en Niks is Klein
      Alles is zoals het moet zijn ten tijde van gebeuren

      Dank U

 7. Nog zo’n useless idiot die met ‘woke’ BS in de desinfotainment ‘media’ wordt geparadeerd om mensen tegen elkaar op te zetten.

  Ik dacht toch dat er wetgeving is gemaakt om zulke “hate-speech” te bestrijden? Maar dat geldt zeker niet als het over witte westerse en christelijke mensen gaat?! Dan is ineens de “inclusiviteit” en “gelijkwaardigheid” heeeeel ver te zoeken.

  Maar zoals de wakkeren onder ons inmiddels wel weten wordt dit met voorbedachte rade opzettelijk gedaan door de zelfvoldane linkse betweters die zich door de discriminerende maar woke drogredenen sterk gerechtvaardigd voelen om de “blanke westerse overheerser” te straffen voor 400 jaar onderdrukking en uitbuiting van de rest van de wereld… Terwijl zij daar meestal zelf ook vandaan komen, toch?

  • Beste Mensen

   Geweldloos , HaatLoos , Liefde is de vertaling van het woord Hind
   Hind staat voor ; Zonder Haat
   Hindus heten wezens die dat Allemaal in pacht hebben
   Als men geen geweld pleegd dan word er ook niks vermoord
   Serieus helemaal niks

   Om een bepaalde tijd daalt er een Heilige Geest naar op Aarde tussen Alle Wezens in
   Zo ook tussen de Moordenaars Wezens genaamd Mensen
   Hiervan is 3 jaren van de belichaming Jezus een Goede Voorbeeld
   Hij werd door het Westerse Geest Genaamd het Negatieve halfrond GodDuivel helaas niet getolereerd
   Dus vertrok Hij weer na zijn in scene gezette dood terug naar waar Hij meneer Jezus de verlichting had bereikt

   Als het Oosten staat voor ZonsOpkomst , Waar staat het Westen dan voor ?

   Met wat word beweerd gestaafd en gestoeld
   Word er niet heel per ongeluk ermee bedoeld de met de Paplepel Pollepel groot gebrachte Wezens uitzienden als mensen

   Terroriserend Onderdrukkend Vernietigend proberen te overheersen Regeren over de heele Wereld vervolgens proberen verder weg te gaan zoeken na vernietigen alles van die plaatsen tot ver vanaf de Aarde in Materiële zinnen
   Men zal het wel eens hebben gehoord
   Over de woorden :
   Islam terrorisme
   Christen terrorisme
   Joden terrorisme

   Denk zelf na Alstublieft
   Laat U niks opleggen
   Probeer ook niks een ander op te leggen
   Ieder wezen moet zelf uitvinden wat goed en wat slecht is voor dat wezen
   In dit geval uitzienden als Mensen

   Dank U

 8. En wederom……zucht…….daar heb je weer zo’n zolderkamerfilosoof met zijn hol te hoog .

  Dat je in staat bent om een stripfiguurtje te bedenken, houd nog niet per definitie een verhoogde mate van intelligentie in. Dat blijkt wel uit dit miserabele lorrenstukje.

  Gadverdamme.

 9. Dit artikel is compleet nonsense. Scott is a stupid white man.
  Zwart geweld is gericht tegen iedereen. Als je nu in Portland OR woont, misschien ja.

 10. Joe Biden heeft zijn presidentschap te danken aan de zwarten die een meer dan gemiddelde verantwoordelijkheid hebben voor zijn beleid nadat hij door een zwarte rechter ‘endorsed’ werd, want ze stemmen in de groep. Als je er een hebt heb je ze allemaal. Maar ook dit is competitie uitgevonden door de blanken. Dit beleid van links-stemmers is ook in Europa begrepen, dus antiracisme betekent steeds meer dat iedereen stemt op de tint van zijn huidskleur. Blijkbaar vonden ze in Oekraïne nog blanken die anders dan hier (en Duitsland) nog zonder zwart kindje met hun gezin de straat op durven. Madonna en andere sterren, Angelina Jolie, hebben een hand vol kaarten met verschillende hoofd-rassen (etnische groepen) kinderen, hoofdzakelijk geadopteerd, soms 1 geleend van een blanke die de deur al uit is getrapt. Laat de meisjes het maar oplossen.

  Een ruiter viel van ’t paard en sinds die tijd noemde ieder die van ’t paard viel zich een ruiter.
  Multatuli

  • Penisnijd is de ontdekking bij zichzelf van het geslachtsverschil ten opzichte van de man bij het jonge meisje, dat zich tekortgedaan voelt en ook een penis wil. Dit kan later leiden tot een minderwaardigheidsgevoel, afgunst en competitie. Soms ontstaat een identificatie met de man. Alleen wat van de man is zou de moeite waard zijn.
   De ideeën van Freud kregen veel kritiek van vrouwen voor wie hij een male chauvinist was. De vrouwenbeweging stelt dat het een probleem is van de ongelijkheid in de maatschappij. Vandaar de voorkeur voor het meer neutrale woord gender. Met de verandering van sociale posities zou de penisnijd kunnen verdwijnen. Bij jongens wordt de vroege interesse in de moeder in verband gebracht met castratieangst, die echter in latere fasen in reactie op de zo ontstane maatschappij een rationele angst is geworden.
   De gendergelijkheid (LGBT en dergelijke) is een theoretische vervanging voor penisnijd. Op zich geen probleem is dat penisnijd neutraal kan betekenen dat vrouwen een penis willen; de behoefte aan seks hoeft geen competitie te zijn, of het zelf willen hebben als aanhangsel.
   Penisnijd zou in de aangepaste leer ook voorkomen bij mannen, dat betekent in de praktijk van blanken naar zwarten. Maar in ieder geval blijft penisnijd (naar de zwarten, die meer anoniem zijn als lul) de kern van het racisme. Dat is de overwinning van het feminisme. Hier ligt immers de competitie van de geëmancipeerde westerse vrouw met de man en de kern van de immigratie (van buiten naar binnen), wat het rookgordijn ook mag zijn.

 11. Satyagraha.
  De opera in Antwerpen van Philip Glass over Mahatma Gandhi in Zuid-Afrika was uitverkocht.
  Evenals Hitler stal Gandhi de rassenleer en verdraaide die naar persoonlijke voorkeur. Hij pakte de onafhankelijkheidsstrijd af van de theosofie en baseerde die op ervaring met Zuid-Afrika, en werd daarmee een van de twee belangrijkste grondleggers van racisme als wetenschapsmodel.

  • Een van de opvolgers van de theosofie en de vrouwenbeweging was de Britse Benjamin Creme als de spreekbuis van Maitreya (voer voor Christ en Antichrist, die door het hoofd van de staatskerk de koningin van Brittannië monddood is gemaakt). Ik kende deze ideeën al toen ik op de Montessorischool zat en zag het in die context. Maar ik had kunnen weten welke kant dit op zou gaan. Vooral door de taboes, het stilzwijgen en de tegenwerking door hen die erdoor gediend zouden kunnen zijn. Onwetendheid is het stigma van de slaaf.
   De theosofie en aanverwante leringen die het hardst zijn tegengewerkt door de kerk (maar niet altijd), worden daar op het gehoor steeds mee in verband gebracht.

   • Opmerkelijk nu kan niemand meer reageren op dit artikel, idd omdat deze website ook racistische neigingen heeft. Aan de reacties te zien is het duidelijk dat de meeste erg veel moeite hebben met donkere mensen, en hoe donkerder hoe erger. Ook al proberen ze zogenaamd zwarten te helpen of hebben ze zogenaamd een goeie band of een relatie met zwarten, puntje bij paaltje komt er uiteindelijk altijd wel ergens een keer een vorm van racisme uit. Zolang je als gekleurde naar de pijpen danst van een witten, dan wordt de kans groter dat je tijdelijk wordt gespaard want dan is het allemaal oke. 99% van de witten zijn dan ook racistisch, tja dat is mijn mening. Kijk naar je geliefde koningshuis met haar prachtige gouden koets, het racisme instituut draagt uit dat witten boven zwarten staan, de meeste witten koesteren dat BS collectief diep.

    Voorbeeld:
    Een witte en gekleurde mens lopen samen op de boulevard, wat vaak frappant is dat de witte vriendelijk begroet wordt en de gekleurde soms of helmaal niet, want dat is ook te zien aan het nadere oogcontact tussen de witten en soms of geen oogcontact met de gekleurde, een subtiele vorm van racisme daar begint het.

   • Beste Mensen

    De leringen door
    Die Afro persoon HP Blawatzky verteld het heel Goed
    Super hoog Begaafd
    De waarheid is meestal tot nagenoeg altijd heel Pijnlijk vooral voor hokjes denkers

    Dank U

    • “hokjesdenkers” zegt de man die drie berichten geleden nog verkondigde:

     “Wat zijn wij Europeanen toch Baldadig Sadistisch Gemeen”

     Stuurt de admin hem terug naar de Azijnbode?

 12. Ik heb sociaal altijd afstand gehouden van negers. Soms moest ik er mee werken, maardat was dan ook alles.
  het is compleet ander volk.
  n vrouwen: er zijn blanke vrouwen genoeg.
  Dat onderscheid maak ik niet met indonesiers, chinezen.
  Zoals Albert Schweizer zei over afrikanen-en dat is ook voor negers in andere landen: als je ze als gelijken behandeld, zullen ze je vernietigen.

  Op zich was de apartheid geen slecht systeem, alleen de uitvoering ervan in ZA was niet goed.

  • Nice. Harold Wallace Rosenthal zei hetzelfde al, lange tijd geleden, dat de 6,000,000 een leuk getal was om mensen zo ver te krijgen om de ‘slachtoffers’ van de ‘holocaust’ als slachtoffers te blijven zien, om zo hun status van permanente ‘slachtoffer’ te behouden – om enige ‘anti-semitische’ sentimenten af te kunnen straffen. (Algemene vraag – Wat is ‘semitisch’? De hele club daar is Semiet, niet alleen een klein groepje, maar ook de Arabieren. Dus waar ben je precies ‘anti’ op?)

   Je kan ook Kevin MacDonald Evolutionary psychologist lezen voor meer info lezen.

  • Voor de liefhebbers. Hier nog wat over MacDonald. Alles wat hij beweerde maken we vandaag de dag mee.

   “MacDonald’s basic premise is that Jews engage in a “group evolutionary strategy” that serves to enhance their ability to out-compete non-Jews for resources. Although normally a tiny minority in their host countries, Jews, like viruses, destabilize their host societies to their own benefit, MacDonald argues.”

   En:

   “The fact is that the US did have a sense of being a European, Christian society until very recently. Christianity was an uncontested part of public culture until large-scale Jewish immigration in the early 20th century. The immigration laws were biased in favor of Europeans until 1965 when the long Jewish campaign to change them finally succeeded.”

   En iedereen die zijn ogen open had in de VS de laatste 30 jaar, heeft dit kunnen zien; hoe de VS langzaam maar zeker overgenomen werd door een Zio schaduwregering, tegenwoordig vrij openlijk met AIPAC banners achter elke president. Senator Inouye sprak jaren geleden al over de valse schaduwregering (de swamp waar Trump kennelijk over balkte, maar ook hij is een Zionist, dus trap er niet in).

   (De uitspraken van MacDonald komen weliswaar van een website die hem in diskrediet probeert te brengen; niettegenstaande hun pogingen, zijn de uitspraken wel van toepassing, en zeker op vandaag.
   https://www.splcenter.org/fighting-hate/extremist-files/individual/kevin-macdonald)

 13. De vloek, die Noë over Cham uitsprak, zag ik, als een zwarte wolk tegen hem aankomen en hem verduisteren. Hij was niet meer zo wit, als voorheen. Zijn zonde was die van een heiligschennis, zoals die van iemand die in de Ark des Verbonds had willen binnendringen.
  Uit Cham zag ik een zeer verdorven geslacht ontstaan, die altijd maar dieper in de verduistering geraakte.
  Ik zie de zwarte, heidense en heel dwaze volkeren als afstammelingen van Cham, en dat hun kleur niet door de zon, maar uit de donkere oorsprong van het verdorven ras ontstaan is.

  • Beste Mensen

   Een mens kan op twee makkelijke manieren worden ingegoten
   1. Rechtstreeks door het
   Alomtegenwoordige
   2. Met de Paplepel
   Er bestaat nog een derde manier
   Door 100% volledige overgave in Zuivere Pure Echte Liefde

   Zo heeft men dus 2 makkelijke Soorten van Kennis opdoen
   Men heeft :
   1. Ingevingen dus Rechtstreeks
   2. Antieke vervormde aangepaste naar de
   tijd van de capaciteit der hersenen in
   behoud van valsheden in geschriften
   kennis
   3. Universeel Liefde

   Beste Mensen hebt Alles Lief
   Is het mogelijk om
   Liefde te geven met Wapens als Kernwapens , Bommen , Sabel , Kapmes en dergelijke bij of in de had ?
   Als alles een Super klein deeltje van het geheel is
   Als een Kat , Hond naast iemand staat
   Zo zijn er bij wijze van ontelbaar veel benamingen zoals Kippen , Varkens , Koeien , Schapen , Geiten enzovoorts

   Vergeet vooral niet de Pollepel / Paplepel Theorie / Praktijk
   Immers dat moet worden over gedragen aan de volgende generatie
   Want Oog om Oog & Tand om Tand blijft nog altijd bestaan hè ?

   Welke is officiëel ?
   Denk Zelf Na

   Dank U

   • Aanvulling
    Bij de eerste 1 Achter het woord Alomtegenwoordige komt nog de woorden als geschenk naar gelang de Positieve handelingen daden uit vorige levens.
    &
    Aan het einde voor de zin ;
    Denk Zelf Na

    Liefde tot Alles
    Als
    Alles is Èèn
    En
    Èèn is Alles

 14. Een beetje dom want polariserend en dus gevaarlijk allemaal. Beoordeel gewoon elke mens op zijn/haar intenties bij persoonlijke interactie en loop niet als een dom schaap achter zulke berichten aan.

 15. Goed nieuws voor jullie blanke volks verraders, jullie gaan heel langzaam naar de haaien dar zorg Rutte met het links tuig wel voor jullie dood is in aantocht zij zullen jullie zeker niet sparen, en eerlijk dat is ook goed een volk die zich zelf heeft verraden heeft geen recht om nog te leven.

 16. Beste Mensen

  Sorry voor het aanstoot geven tot zulke uitlatingen doen tot elkaar
  Was helemaal niet de opzet
  Zullen we gewoon weer als mensen met het Hart op de Juiste plaats verder discussieren

  Dank U

 17. J.H.J. ik ben geen prof. aan een universiteit , maar hetgeen ik hier zojuist gelezen heb , zijn verklaringen en beweringen ,die ik reeds enkele jaren aan het vertellen en uitleggen ben tegen vrienden kennissen en iedereen die het weten wil ! een gezonde mens met een beetje gezond verstand , kan zo zien en voorspellen wat er te gebeuren staat , binnen een paar decennium ? ik hou mijn hart vast voor mijn kleinkinderen en andere ? en onze (valse en corrupte) blinde leiders , laten dit allemaal zomaar gebeuren , en sluiten de ogen en willen niets horen , en de reden daartoe is ???? maar met een beetje gezond verstand en intelligentie , kan men heel veel zien en horen ? alhoewel er niets negatiefs mag zeggen of schrijven , zijn het niet WIJ BELGEN maar de O.C.M.W. uitbuiters die de racisten zijn ? want als ex vertegenwoordiger heb ik meerdere hachelijke standjes meegemaakt aan stoplichten of op kruispunten ? met vijf ongeschoren , echt vuile , met lang vettig haar ,naast mij stoppen met een heel oud vehikel , dat een Belg nooit door de autokeuring krijgt ? en dan beginnen mijzelf een blanke Belg , uit te schelden met woorden die ik hier niet durf te schrijven , en dan om te eindigen (groen licht) nog snel schreeuwen VUILE , ,DOMME ACHTERLIJKE BELG ? en daar zit je dan ? de eerste momenten te denken ? waarom ga ik nog werken en betaal ik nog beangstigend veel BELASTINGEN ????? MAAR NU NA VALE JAREN ,HEB IK BEGREPEN ,DAT IK ZOVEEL MOET BETALEN ,VOOR ONZE BLINDE ,DOVE , CORRUPTE VOLKVERRADERS EN DE VREEMDE O.C.M.W. LEEGZUIGERS ???? bedankt om dit te lezen jh

  • Beste Mensen

   Zou er een kijkje genomen kunnen worden in Afrika ?
   Bij de mensen die zich Afrikaners noemen
   Leven in Grote omheinde gebieden
   In de Oost-Rand, Johannesburg en Kaapstad is 16% blank, in Port Elizabeth 38%, in Vanderbijlpark 54%, en in Durban 15.3%. Vooral in de zuidelijke gemeentes van de West-Kaap, zoals Mosselbaai, Overstrand, Overberg, is meer dan 18% van de bevolking blank.

   Wat valt daar nog te bestelen ?

   Afrika is al leeg geplunderd op illusionair Materiëel gebied
   Helaas kan men Echte Liefde niet stelen
   Dat bezitten De echte Afrikanen die daar leven
   Helaas zien al die Wezens Mensen die dat bezitten er Zwart uit
   En daarvan willen die Witte achterblijvers die zich door de Paplepel Pollepel mentaliteiten blank zijn gaan noemen
   Leringen uit trekken
   Helaas is het ook zo dat Angst bij de nazaten van de terroristen ook met de Paplepel Pollepel is ingegoten
   Vandaar die omheiningen
   Het Ego ik betekend :
   In hokjes verband en altijd gelimiteerd begrenst denken
   Mag niet verder kijken
   Is bij onze Europese Ego Wet zo vast gelegd
   Wij Witte Europeanen mogen onszelf gaan leren dat Wij geen Blanken zijn
   Het Blanke uit ons verdrijven
   Immers Blank Staat Symbool voor de DuivelGod /GodDuivel het KwallenRas mentaliteiten
   Ikke ikke ikke alles hebben hebben hebben
   Alles van Mij
   Het Negatieve gedeelte
   Gespleten Tong Wezens
   Liegen Bedriegen Moorden Kannibaliseren
   Liefde komt nooit als er Haat word gepredikt
   Ookal word dat gedaan met Honing op de Tong gesmeerd
   Dit geld als het Positieve van de Negatieve
   Maar het leid nog altijd naar de Bron genaamd Shaytaan=Satan via GodDuivel DuivelGod

   De Positieve gedeelte dus aanhangsel van GodDuivel/DuivelGod is Bhagya Van / Van Bhagya
   V kan worden geschreven als W van Van in het Nederlands
   Immers daar zijn geen letters voor in het alfabet om dat woord op te schrijven
   Die letter is dus nog v nog w maar er precies tussenin
   BhagyaVan betekend : LotsOerwoud
   Of de Oerwoud van het Lot

   Het is zo eenvoudig en toch heel moeilijk

   Los laten
   Alles Los Laten
   Met gebalde lege vuisten geboren
   Zo gaat men ook weer heen
   Met open lege handen
   Niks neemt men mee

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in