Gezondheidszorgmedewerker sterft 4 dagen na tweede Pfizer-vaccin, overlijden in onderzoek

11
© Tim Reckmann (CC BY-NC 2.0)

De vrouw van Tim Zook, een 60-jarige röntgentechnicus die ernstig ziek werd uren nadat hij zijn tweede Pfizer-vaccin had gekregen en vier dagen later overleed, zegt “dat we de oorzaak moeten weten”.

Autoriteiten in Orange County, Verenigde Staten, onderzoeken de dood van een 60-jarige gezondheidswerker die overleed vier dagen nadat hij zijn tweede injectie met het Pfizer-BioNTech COVID-vaccin had gekregen.

Tim Zook, een röntgentechnoloog in het South Coast Global Medical Center in Santa Ana, werd op 5 januari in het ziekenhuis opgenomen, enkele uren nadat hij was gevaccineerd. Zook’s vrouw, Rochelle Zook, vertelt aan het Orange County Register dat de gezondheid van haar man de volgende dagen snel verslechterde. Hij stierf op 9 januari, meldt The Defender.

Rochelle Zook zegt dat haar man in vaccins geloofde, en dat ze “geen enkel farmaceutisch bedrijf” de schuld gaf van zijn dood. Ze zegt ook:

“Maar als iemand 2 1/2 uur na een vaccinatie symptomen krijgt, is dat een reactie. Wat had er nog meer kunnen gebeuren? We zouden graag willen dat het publiek weet wat er met Tim is gebeurd, zodat hij niet voor niets stierf. Ernstige reacties zijn zeldzaam. In werkelijkheid is Covid een veel dodelijkere kracht dan reacties van het potentiële vaccin zelf”.

“De boodschap is: wees veilig, neem het vaccin – maar de autoriteiten moeten meer onderzoek doen. We moeten de oorzaak kennen. De vaccins moeten zo veilig mogelijk zijn. Elk leven is belangrijk”.

Tim Zook was “heel gezond”, zegt zijn vrouw, hoewel hij medicijnen nam voor hoge bloeddruk en licht overgewicht had. “Hij was nog nooit in het ziekenhuis opgenomen. Hij werd verkouden en was er twee dagen later overheen. De griep, en drie dagen later was hij er weer vanaf”.

Volgens nieuwsberichten vertelde Zook zijn vrouw dat hij niet bang was om het vaccin te krijgen. Hij fotografeerde zichzelf zelfs op 5 januari, voordat hij ziek werd, met een pleister op zijn arm en een foto van zijn vaccinatiebewijs in zijn hand.

  Plunderaars braken in bij wapenwinkel - doodgeschoten door eigenaar Greg, 67

In een e-mail aan de Orange County Register schrijft Pfizer dat het op de hoogte was van de dood van Zook:

“We houden al dit soort gebeurtenissen nauwlettend in de gaten en verzamelen relevante informatie om te delen met regelgevende instanties wereldwijd. Op basis van lopende veiligheidsbeoordelingen uitgevoerd door Pfizer, BioNTech en gezondheidsautoriteiten, behoudt het vaccin een positief baten-risicoprofiel voor de preventie van Covid-19 infecties. Ernstige bijwerkingen, waaronder sterfgevallen die geen verband houden met het vaccin, zullen zich helaas waarschijnlijk in een vergelijkbaar tempo voordoen als in de algemene bevolking”.

De dood van Zook is de laatste in een reeks van rapporten over sterfgevallen en/of allergische reacties op zowel de vaccins van Pfizer als van Moderna.

Zoals het nieuwsblog The Defender eerder deze week meldde, onderzoeken meerdere staats- en federale ambtenaren de dood van een man uit Placer County, Californië, op 21 januari enkele uren nadat hij een Covid-vaccin had gekregen. Volgens nieuwsberichten was de man in december positief getest op Covid. De doodsoorzaak en het specifieke vaccin dat hij heeft gekregen, zijn niet bekendgemaakt.

Vorige week berichtte The Defender over de dood van honkballegende Hank Aaron, 18 dagen nadat hij de eerste dosis van het Moderna-vaccin had gekregen. De dood van Aaron werd aanvankelijk als onbekend gemeld, maar volgens USA Today stierf Aaron aan een zware beroerte.

Eerder deze maand vertelde een wetenschapper van Johns Hopkins aan de New York Times dat het een “medische zekerheid” was dat het vaccin van Pfizer de dood van een 56-jarige arts in Florida op 3 januari had veroorzaakt. Dr. Gregory Michael, wiens vrouw hem omschreef als “kerngezond”, stierf aan Idiopathische Trombocytopenische Purpura (ITP), een zeldzame auto-immuunziekte, ongeveer twee weken nadat hij het eerste Pfizer-vaccin had gekregen. De gezondheidsdienst van Florida onderzoekt zijn dood.

  Amerikaanse politie publiceert dramatische video van ontsnapte man die naar het pistool van politieagent greep

Meer dan 40 sterfgevallen na vaccinaties onder ouderen in Noorwegen en Duitsland waren voor Chinese gezondheidsfunctionarissen vorige week aanleiding om op te roepen tot een pauze voor de vaccins van Pfizer en Moderna, met name onder kwetsbare ouderen.

Op 15 januari waren 181 sterfgevallen gemeld bij het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid als mogelijk verband houdend met Covid-vaccins. In een onderzoek uit 2010 door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services werd geconcludeerd dat “minder dan 1% van de kwetsuren door vaccins” aan VAERS worden gemeld en deskundigen zeggen dat het rapportagesysteem van de overheid “kapot” is.

Vreemd genoeg zijn voor de tweede dag op rij de gegevens van het VAERS WONDER-systeem van de Centers for Disease Control and Prevention “tijdelijk uitgevallen”. Hoewel u geen gegevens kunt zien over ongewenste voorvallen die zijn gemeld, kunt u nog steeds een rapport indienen over eventuele reacties op vaccins.

Zowel de vaccins van Pfizer als die van Moderna zijn in verband gebracht met ernstige allergische reacties. Vorige week meldde The Defender dat de Californische gezondheidsfunctionarissen door allergische reacties een grote partij vaccins van Moderna op pauze hadden gezet. Een paar dagen later, zei Moderna dat het in orde was om het gebruik van die partij te hervatten.

Vorige maand zei de Amerikaanse Food and Drug Administration dat het een onderzoek instelde naar ernstige allergische reacties op het vaccin van Pfizer “in meerdere deelstaten”. Deze reacties werden gemeld door gezondheidswerkers nadat zij hun eerste injectie hadden gekregen, en men denkt dat deze het gevolg zijnvan een allergie voor polyethyleenglycol, of PEG, een verbinding die wordt gebruikt in de Pfizer en Moderna Covid vaccins.

  Amerikaanse deelstaten verbieden COVID-19-vaccinatievereisten

Tot dusver hebben in de VS alleen de vaccins van Pfizer-BioNTech en Moderna, die beide gebruik maken van mRNA-technologie, een vergunning voor noodgebruik gekregen. Volgens de definitie van de FDA zelf worden deze vaccins als experimenteel beschouwd.

Vaccins: “Dood door toeval” – Robert F. Kennedy Jr.

Vorig artikelFacebook gaat politieke inhoud verbergen
Volgend artikelCoronapropaganda: de aanval van de Killer Mutanten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. We kunnen alleen nog maar hopen dat ze ooit voor een volkstribunaal komen te staan voor volkeren moord.
  En niet alleen al die medische oplichters, maar allemaal in elke regering.

  En op 5 mei staan ze er weer met, dit nooit weer.

 2. eigen schuld–dikke bult

  Eenieder met een IQ van meer dan 50, en afgemaakte lagere school weet dat die vaccinatie overbodig, nodeloos, en levensgevaarlijk is.

  maar allez: het linkse “Wir haben es nicht gewusst”syndroom slaat toe….

  • In reactie op bovenstaande het volgende: Wanneer ik de onderstaande optie ‘Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.’ gebruik, kom ik uit bij WordPress.com Dit zou kunnen betekenen dat ook Frontnieuws in de gevarenzone is?

   • Kijk maar goed uit, je ziet het.
    Ik hoop echt dat jij het wel goed voor mekaar heb met je site.
    Ze flikkeren je er zo af als je te bijdehand voor ze wordt.
    En wat dat betreft was die site goed bezig.

    • Ik bedoel, je moet er toch niet aan denken dat al die geloofswaanzinnige en zeer fanatieke joden haters zich gaan verspreiden over het internet om andere sites en mensen lastig te vallen.
     Dan kunnen ze maar beter hier bij elkaar blijven waar ze mekaar gevonden hebben.

 3. Henry Kissinger & Bill Gates roepen op tot massavaccinatie en wereldbestuur

  “We zitten midden in de ergste wereldwijde gezondheidspandemie van ons leven volgens de media, de regering en de Verenigde Naties. We zijn getuige van een ongekende wereldwijde lock-down als reactie op de uitbraak van het Coronavirus die bekend staat als COVID19.

  De wereldbevolking die in de westerse landen leeft, heeft sinds 9/11 meer dan een generatie lang geleerd om in een constante staat van angst te leven. We zijn aangemoedigd om onze vrijheid op te offeren voor een vals gevoel van veiligheid, omdat we elke dag meer en meer geconditioneerd zijn om op de staat te vertrouwen voor bescherming en nu zijn velen van ons afhankelijk van de staat om onze rekeningen te betalen.

  Ondanks het feit dat de begroting en het tekort van de overheid elke dag exponentieel blijft groeien… Beginnen sommigen in te zien dat er misschien meer aan het officiële verhaal is dan wat men ons laat geloven. Slechts weinigen hebben dit misschien zien aankomen en wachten op de volgende fase van wat heel goed een nieuwe stap in de richting van een wereldwijd bestuur zou kunnen zijn. Het zijn juist de mannen en vrouwen die, naast de globale instellingen die er het meeste baat bij hebben, precies dezelfde personen en overheidsinstellingen zijn die de lakens uitdelen…

  Welkom bij COVID-1984 en de officiële uitrol van de Nieuwe Wereldorde… ”

  https://www.activistpost.com/2020/04/henry-kissinger-bill-gates-call-for-mass-vaccination-global-governance.html

  Nederlands ondertiteld:
  https://www.youtube.com/watch?v=Cwm3Q6ic6wU%C2%A0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in