In Zweden zijn nu in totaal 69 sterfgevallen gemeld als vermoedelijke bijwerking van Coronavaccinatie. Dat blijkt uit het laatste rapport van het Zweedse Bureau voor Medische Producten.

Van de sterfgevallen worden er 67 in verband gebracht met het Comirnaty-vaccin van Pfizer, terwijl 2 sterfgevallen zijn gemeld na vaccinatie met het Moderna-vaccin.

Het gaat om sterfgevallen waarvan wordt vermoed dat ze zijn opgetreden als bijwerking van de vaccinatie.

Voor de twee vaccins zijn tot nu toe 728 meldingen bij het Bureau voor Medische Producten binnengekomen over vermoedelijke bijwerkingen, waarvan er 267 als ernstig zijn geclassificeerd.

De ongewenste feiten – Hier is een grafiek die ze niet willen dat u die ziet

  Rapport in Canada toont aan dat er meer sterfgevallen waren door COVID-maatregelen dan door COVID zelf
Vorig artikelTucker Carlson over uitrol Covid-vaccin: “Massa’s steunbetuigingen van beroemdheden, niet veel wetenschap”
Volgend artikelBritse regeringsadviseur: “De samenleving moet jarenlang in lockdowns blijven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in