Image by WangXiNa on Freepik

Alex Newman reist de wereld rond als internationaal journalist en heeft gezien hoe de krachten van het populisme zich afzetten tegen hun technocratische opperheren. Je zult dit niet zien in de westerse media omdat die al in handen zijn van vijandelijke krachten en anti-populistische propaganda spuwen als ruw rioolwater.

De krachten van de technocratie streven naar totale overheersing van de massa’s door middel van wetenschappelijke dictatuur en controle over de grondstoffen van de wereld. Ze hadden nooit enige weerstand verwacht en zijn geschokt dat iemand “de wetenschap in twijfel trekt,” bericht Technocracy.

Nu gaat het er lelijk aan toe.

Dit soort krantenkoppen zullen we vaker zien:

 • Chaos Erupts In Brussels As Rubber Bullets Fired At Farmers Protesting Outside EU Parliament (hier)
 • Europe Erupts In Widespread Farmer Protests As Revolt Against ‘Green’ Policies Intensifies (hier)
 • Bolsonaro Targeted by Police in Probe Into Alleged Coup Plotters (hier)
 • American Democracy Can’t Survive Unless the Far Right Is Marginalized. (hier)
 • What Populists Do to Democracies (hier)
 • Nigel Farage ‘politically persecuted’ after bank closes his accounts (hier)

Zelfs de rechterhand-adviseur van Klaus Schwab verwoordt deze populistische trend:

Populisten worden gedemoniseerd als vernietigers van de democratie, terwijl de waarheid is dat de technocratie elk greintje vrije meningsuiting en alle oppositie wil vernietigen. ∼ redacteur TN.

Alex Newman:

Overal ter wereld worden de boeren en de belastingplichtigen onrustig. Dat is de boodschap die de kiezers luid en duidelijk laten horen. Van Argentinië, Brazilië en India tot de Verenigde Staten, Italië, Zweden, Nederland en daarbuiten zijn politiek incorrecte populistische leiders en politieke partijen in opmars. In veel gevallen worden ze de dominante politieke kracht nu het bewustzijn groeit rond de “Grote Reset” en andere totalitaire plannen van Big Business en Big Government elitisten.

Consumenten komen ook in opstand tegen de Zeitgeist. Denk maar aan de krachtige boodschappen die worden gestuurd naar “woke” bedrijven als Target, Bud Light, Disney en BlackRock, onder andere in de vorm van boycots, het terugtrekken van investeringen en meer. Kortom, Amerikanen en mensen over de hele wereld zijn het zat om asociale ideeën door hun strot geduwd te krijgen. En het ziet ernaar uit dat de trends in de komende jaren zullen versnellen.

De tekenen waren al duidelijk in 2016 – tenminste voor degenen die opletten. Het begon in de zomer in Groot-Brittannië toen de kiezers, in weerwil van de hele politieke klasse en de media, stemden voor afscheiding van de steeds agressievere superstaat die bekend staat als de Europese Unie. Na tientallen jaren van misbruik door EU-bureaucraten en ongecontroleerde immigratie, hadden de kiezers er genoeg van en zeiden dat ook, waarbij ze de onheilstijding riskeerden die was voorspeld door de in ongenade gevallen premier David Cameron en anderen.

Vervolgens was het de beurt aan de Amerikanen. Ondanks dat meer dan 90 procent van de berichtgeving op het netwerk negatief was en ondanks ongekende tegenstand van het Republikeinse establishment en de Democraten, stevende Donald Trump af op een enorme overwinning die elitairen in de pers en de regering tot op hun botten deed schudden. Trump lanceerde een openlijk populistisch platform, met de belofte de macht terug te geven aan het volk en de Deep State, die al generaties lang Amerikanen bespuugt, te verpletteren. En hij won.

  Agenda 2030, blauwdruk voor één wereld onder globalisme

Het establishment vocht natuurlijk terug. Een van de belangrijkste redenen waarom de Deep State dacht dat het de narratieve oorlog aan het verliezen was, was de proliferatie van concurrerende meningen online. En dus werden censuur en het manipuleren van algoritmes al snel het volgende belangrijke instrument in de oorlog van het establishment tegen de publieke opstand die zich aan beide kanten van de Atlantische Oceaan als een lopend vuurtje verspreidde.

Geen enkele stem was prominenter dan Alex Jones en zijn media-imperium Infowars. Om een idee te krijgen van zijn invloed, moet je bedenken dat toen hij in 2018, het jaar na het aantreden van Trump, werd verboden, Jones, naast de miljoenen luisteraars via zijn nationaal gesyndiceerde radioprogramma of zijn miljoenen volgers op sociale mediaplatforms, alleen al op YouTube 2,5 miljoen abonnees had.

Ter vergelijking: dat waren er ongeveer een miljoen meer dan Fox News, de belangrijkste nieuwszender op de kabel, en bijna 2 miljoen meer dan de oudere netwerken CBS News of NBC News tot dan toe hadden aangetrokken. De Washington Post had een week nadat de zuivering van Jones begon minder dan 400.000 abonnees, terwijl de New York Times er minder dan 1,5 miljoen had. De berichtgeving van Jones over de verkiezingen kreeg online vaak meer weergaven dan alle bestaande media bij elkaar! En dus werd hij op een dag door elk groot online platform verbannen.

Maar het censureren van Jones – en later Trump zelf – zou de tsunami van ontwaken die de Verenigde Staten en de Westerse wereld overspoelde niet kunnen stoppen. Zoals de huidige gebeurtenissen duidelijk laten zien, wordt die verbluffende opstand tegen het elitaire plan voor de mensheid met de minuut sterker. In feite laat vrijwel elke geloofwaardige opiniepeiling zien dat Donald Trump elke Republikein en Democraat verplettert in de verkiezing van 2024, ondanks de eindeloze stroom van politiek gemotiveerde aanklachten.

Dit ontwaken is nauwelijks beperkt tot de Verenigde Staten. Wat volgt is een opsomming van enkele van de belangrijkste ontwikkelingen in de populistische golf die de wereld overspoelt – vooral in Latijns-Amerika en Europa, landen die in het verleden werden beschouwd als onderdeel van het Westen, ook wel bekend als de “Vrije Wereld” of het Christendom in eerdere generaties.

Na bijna een eeuw socialisme, big government, corruptie en globalisme besloot de bevolking van Argentinië eind vorig jaar dat ze er genoeg van had. In een van de meest verbluffende overwinningen van een politieke outsider in de recente geschiedenis, stemde Argentinië overweldigend voor populist Javier Milei. Deze bommengooiende libertariër met verfomfaaid haar zwoer de opgeblazen regering van zijn land in te krimpen – en snel. De mensen van Argentinië negeerden hun wannabe superieuren in de media en de politiek en met behulp van handgetelde papieren stembiljetten lanceerden ze een politieke aardbeving.

Op zijn allereerste dag in functie loste Milei zijn kenmerkende “AFUERA”-belofte in om het aantal ministeries in te krimpen. Door middel van een uitvoeringsbesluit schrapte hij meer dan de helft van alle ministeries. Onder andere op het hakblok: Ministeries van onderwijs, wetenschap en technologie, cultuur, milieu, sociale ontwikkeling en meer. Vervolgens heeft Milei enorme verlagingen van belastingen en uitgaven gepland.

Milei was niet de eerste Latijns-Amerikaanse populist die de machtige extreem-linkse cabal die de regionale politiek domineert trotseerde en won. In 2018 kaapte voormalig militair en hardcore conservatief Jair Bolsonaro naar de overwinning in Brazilië door te beloven de marxistische overname van zijn land te stoppen, persoonlijke vrijheid uit te breiden en terug te keren naar de christelijke waarden die altijd ten grondslag hebben gelegen aan de westerse beschaving. Hoewel Bolsonaro’s vijanden de verkiezingen van 2022 konden stelen en een replica van de “aanslag” van 6 januari konden ensceneren om zijn aanhangers neer te halen, begrijpt elke eerlijke analist dat de beweging die Bolsonaro leidt niet zomaar zal verdwijnen.

  Dr. Coleman: Nucleaire oorlog komt eraan

Het jaar na Bolsonaro’s overwinning in Brazilië behaalde de conservatieve populist Nayib Bukele een verpletterende overwinning in El Salvador. Hij ging meteen aan de slag om de corruptie en criminaliteit die zijn land al generaties teisteren op te ruimen. En analisten verwachten dat de kiezers hem zullen belonen met nog een grote overwinning in de verkiezingen van 2024 als hij het beleid voortzet dat hem zo populair heeft gemaakt.

Nog voor deze overwinningen behaalde populist Rodrigo Duterte een verpletterende overwinning in de Filipijnen op een niet-traditioneel platform. Van het afkeuren van de Verenigde Naties en het globalisme tot het aanpakken van het vastgeroeste politieke establishment en het decentraliseren van de macht door middel van een federaal regeringssysteem, Duterte schudde de politiek van het land wakker. Hoewel hij zich in 2022 niet opnieuw verkiesbaar kon stellen vanwege de nieuwe federale grondwet die de macht overdroeg aan regionale en lokale overheden, sloot de populaire leider zijn termijn af met een schokkende goedkeuring van 81 procent.

Europa kent ook een ongekende golf van populisme en conservatieve kandidaten die het globalisme, de massamigratie, de maakbaarheid van de samenleving, de “groene” programma’s en ander beleid van de elites in het grootkapitaal en de grote overheid willen bestrijden. Op Europees niveau worden steeds meer partijen die zelfs tegen het bestaan van de EU zijn, gekozen in het grotendeels machteloze Europese “Parlement”, wat wijst op een groeiende ontevredenheid met het hele globalistische project. Maar op nationaal niveau zijn de trends nog duidelijker, met Hongarije’s anti-globalist Viktor Orban slechts het puntje van de speer.

Onlangs heeft de populistische vurige Nederlander Geert Wilders met zijn Partij voor de Vrijheid (PVV) een verpletterende klap uitgedeeld aan het establishment. Bij de laatste parlementsverkiezingen won de PVV veruit meer zetels dan welke andere partij dan ook, vlak nadat de boerenpartij een eerdere verkiezing voor het hogerhuis van het parlement had gewonnen door te beloven de oorlog tegen boeren te stoppen.

De zegevierende PVV, die lange tijd in de marge van de samenleving had gestaan, koos voor haar traditionele platform van het stoppen van massamigratie, verzet tegen islamisering, kiezers een keuze geven om uit de EU te stappen en het verdedigen van christelijke waarden. Kiezers besloten dat wat ze hoorden hun beviel. Terwijl dit geschreven wordt, staat Wilders op het punt om de volgende premier te worden, iets wat de gevestigde orde een paar jaar geleden nog ondenkbaar achtte. En peilingen tonen aan dat hij nu nog populairder is dan toen hij een paar maanden geleden de verkiezingen won.

Een soortgelijke aardverschuiving voor anti-establishment en populistische krachten vond plaats in de Zwitserse verkiezingen van oktober. De Zwitserse Volkspartij, die voorstander is van wapens en het omkeren van massale migratie met behoud van individuele vrijheid en de onafhankelijkheid van Zwitserland van globalistische instellingen zoals de EU, domineerde de peilingen met bijna 30 procent van de stemmen. De naaste concurrent was de linkse partij die 18 procent van de stemmen kreeg.

In het uiterste noorden van Europa heeft de Zweedse politiek – die lange tijd gedomineerd werd door links en extreem-links – een ongelooflijke stijging van de steun gezien voor populistische anti-establishment krachten. De “Zweden Eerst” Zweden Democraten, die nu eindelijk deel uitmaken van de coalitieregering met andere “conservatieve” partijen na vele jaren van mainstream ostracisme, zijn veruit de populairste leden van de coalitie bij de kiezers. En ze zijn vastbesloten om de massale migratie terug te draaien, oorlog te voeren tegen de machtsgreep van de EU en nog veel meer.

  De criminalisering van de waarheid in de westerse wereld

Ook in Italië hebben populistische krachten de macht gegrepen. In Italiaanse verkiezingsuitslagen die de wereld schokten, werd de populistische vurige Giorgia Meloni van de partij “Broeders van Italië” premier op een platform van het terugdringen van immigratie, het steunen van het gezin en traditionele christelijke waarden, en het stoppen van de verspreiding van “woke” en LGBT-extremisme. Ze heeft zich ook duidelijk en direct uitgesproken tegen de globalistische bedreiging voor naties en de christelijke beschaving.

“Kijk, politieke correctheid is een schokgolf, een cancelcultuur die elk mooi, eervol en menselijk ding dat onze beschaving heeft ontwikkeld, probeert te verstoren en te verwijderen,” schreef ze in haar autobiografie. “Het is een nihilistische wind van ongekende lelijkheid die alles probeert te homogeniseren in de naam van Eén Wereld. Kortom, politieke correctheid – het evangelie dat een stateloze en wortelloze elite wil opleggen – is de grootste bedreiging voor de fundamentele waarde van identiteiten.”

Zelfs Duitsland, dat door zijn nazi-verleden lange tijd gekoeioneerd was tot onderwerping aan globalisme en links-extremisme, doorbreekt langzaam de wurggreep van het establishment op zijn politiek. In de deelstaatverkiezingen van oktober versloeg de anti-establishment, pro-Duitse “Alternative für Deutschland” (AfD) de “mainstream” gevestigde gevestigde partijen in wat werd gezien als een teken van naderend onheil voor de regerende coalitie die miljoenen islamitische migranten heeft geïmporteerd, de energie-infrastructuur van het land heeft vernield, haar soevereiniteit heeft verkocht en de fundamentele vrijheden van Duitsers met voeten heeft getreden.

De notoir oneerlijke nepmedia heeft al deze populistische overwinningen afgeschilderd als onderdeel van een sinistere “extreem-rechtse” bedreiging voor de “democratie”. Maar zelfs twee seconden nadenken hierover zal de misleiding onthullen. Door partijen die voorstander zijn van kleine regeringen, vrijheid en anti-establishment als “extreem-rechts” te bestempelen, wil men kiezers verleiden om aan Adolf Hitler te denken – de extreem-linkse leider van de Nationaal Socialistische (Nazi) partij in Duitsland. Natuurlijk staan de stemmen en partijen die vandaag de dag als “extreem rechts” worden afgeschilderd voor precies het tegenovergestelde van Hitlers controle door de grote overheid.

Maar kiezers doorzien dat bedrog ook. Zelfs de Duitsers worden niet langer geterroriseerd om terug te deinzen voor vrijheidsgezinde partijen en bijeenkomsten voor vrijheid door middel van frauduleus taalmisbruik. Opiniepeilingen suggereren dat in heel Latijns-Amerika, Europa en de Verenigde Staten de verschuiving naar populisme nog maar in de beginfase is. Tenzij de gevestigde orde in staat is om alles te laten crashen en verbranden, zijn haar dagen misschien geteld. Om het momentum vast te houden, moeten populisten oppassen voor globalistische establismentswolven in populistische schaapskleren.

Hoe dit alles de komende jaren zal uitpakken valt nog te bezien. Het establishment is niet van plan om de macht gemakkelijk uit handen te geven. Maar één ding is zeker: De politiek wordt interessant – en intens – in de komende jaren. Terwijl kiezers er alles aan doen om hun vrijheden en beschaving te beschermen tegen het globalistische establishment dat ze wil vernietigen, zal de strijd tegen 2024 alleen maar heviger worden. Hou je vast aan je stoelen!


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

2024: Op weg naar de Europese revolutie!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTucker Carlson’s 5 belangrijkste conclusies van het Poetin-interview
Volgend artikelWEF: ‘Racisme’ veroorzaakt enorme stijging hartfalen onder Afro-Amerikanen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

40 REACTIES

 1. Vroeg of laat krijgen de politici en de elite die niet naar de mensen de rekening gepresenteerd.
  Je oogst wat je zaait. 100%

  Ga maar lekker door met het niet luisteren naar de bevolking.
  Knippen voor de elite.
  Belachelijk en ongeloofwaardig maken van andersdenkenden.
  Manipuleren van de media.
  Intimideren van klokkenluiders.
  Het maken van belachelijke verdienmodellen over de rug van de massa ten faveure van de elite.
  Verdeel en heerspolitiek.
  Jullie onnozele woke en genderagenda.
  Ga maar door.
  Maar sta straks niet dom te kijken als de boemerang keihard terugkomt.

  • Ik ben wederom geblokkeerd op facebook omdat ik zij dat in Frankrijk een burger oorlog dreig en dat was niet waar maar de beelden laten geheel wat anders zien het is buiten de oorlogen die er op dit moment zijn een voorboden zijn dat het niet meer lang zal gaan duren of de pleures gaat uitbreken in heel de wereld en wij gaan dat straks wel zien als de armoede van 1930 gaat uitbreken , wij kijken toe want wij zijn met handen en voeten gebonden en dat heeft het elite tuig goed voor mekaar gekregen zij bezitten de hele wereld van huizen voedsel wapens en zij bepalen nu al wie er straks nog mag leven en wie niet en dat zijn de volgevreten burgers zelf schuld want zij zijn in de plannen van het WEF gestonken, er is geen weg meer terug.

 2. Alleen de kiezer kan een schokgolf veroorzaken straks in juni bij de EU verkiezingen.
  De boeren hebben enkele slagen gewonnen door MASSAAL te protesteren.
  Als de boeren waren thuis gebleven hadden ze NIKS bereikt, net zoals sommigen zeggen dat ze thuis blijven en niet gaan stemmen ‘omdat het toch niet helpt’ .
  En let op; de komende weken zal er via de MSM een gigantische anti globalisme campagne opgezet worden en dit feit alleen al geeft aan de ‘ze’ bang zijn.

  • Verkiezingen???

   Komop Matt… heb je het nou nog niet door. Het is allemaal FAKE.

   En als je op de EU gaat stemmen geef je de EU macht!!!

   Stop met stemmen!!! Alle problemen komen voort uit het systeem waar we op ‘stemmen’. Kanker kan je niet met kanker genezen!!! Dit systeem is totaal 100% FAKE, doorgestoken kaart, volledig bedrog. Al heel heel heel lang.

   • De macht ligt bij het volk als ze samenwerken.
    Een schreeuwende enkeling, verstopt achter zijn toetsenbord, zal NOOIT een verschil kunnen maken.
    Een goede pokerspeler laat zijn kaarten niet meteen zien, maar wil hij het spel kunnen winnen ZAL HIJ WEL MEE MOETEN SPELEN!!!

    • @Matt…
     Een goede pokerspeler laat zn kaarten niet meteen zien??? Ik kan je niet volgen… je hoort de bel, maar je ziet de klepel niet hangen Matt. En denk je dat je eenheid en samenwerking maakt door neerbuigend te doen tegen de mensen die zich volledig inzetten om digitaal de waarheid te zoeken. Toetsenbord ridders, pfff… fijne medestander ben jij. Je projecteert jezelf op de wereld Matt. Jij bent nog in diepe slaap en je DENKT dat we dit kunnen oplossen via de systemen die dit allemaal veroorzaken en je wil net als in de geschiedenis, ouderwets op straat gaan vechten met de staat. Komop Matt… leer van de geschiedenis ipv hem te herhalen. En geef de toetsenbordridders fucking respect man, je bent er zelf ook één!!! Je saboteert van binnenuit met je oordelen.

     Kijk die docu’s en je zult snappen waarom HET VOLK zich niet kan verenigen en niet kan samenwerken.

     The Khazarian maffia; the godeaters deel 1 en 2.

     Dit wordt niet opgelost door protesten… dit wordt opgelost door te groeien in bewustZIJN en dan komt er iets anders dan de bloedbaden die al duizend jaar volgen op protesten. Poker… je moet het spel van de satanisten niet gaan meespelen, want dat spel is volledig doorgestoken kaart en wat jij wil is dat spel spelen. Wat jij neerbuigend toetsenbordridders noemt, zijn de verzetshelden van deze informatie oorlog. De toetsenbordridders zijn aan het leren en aan het groeien in bewustZIJN. Je kan geen eenheid en samenwerking maken als je intern nog totaal versplinterd bent omdat je niet snapt hoe de wereld, dankzij de Khazaren, werkt Matt. We zitten gevangen in een systeem dat krachtiger wordt als je er tegen protesteert zoals we dat al eeuwen doen… om uit dit systeem te komen moeten we beseffen dat dit systeem gemaakt is om te groeien van ellende en protesten. En jij en velen anderen staan te trappelen om dat systeem te voeden.

     • He Theme, waar is je “verdraagzaamheid” gebleven?

      Ik lees altijd jou reacties en waardeer ze ook maar soms krijg ik het gevoel dat jij denkt, of placht te denken, de wijsheid in pacht te hebben, tenminste komt dat zo bij mij over.

      Ook je gevoel van “persoonlijk aangevallen” te worden is soms sterk in jou reacties te lezen. Is niet oké man.

      Laat een ieder in zijn waarden want jou reacties worden, voor het merendeel, zeker gelezen en gewaardeerd.

      Chill out man en blijf de geletterde realist die je graag wilt zijn en misschien ook bent!

      Greetz en een fijne zondag.

      ps,
      “Een utopist ziet het paradijs, een realist het paradijs plus slang”.

      Friedrich Hebbel
      Duits schrijver 1816-1863

   • Theme, Groot gelijk..Burgerlijke Ongehoorzaamheid is ons sterkste wapen, en het is niet eens gewelddadig,…wel het meest effectieve wapen dat de burger heeft…

     • Beste Them,
      Vaak is het zo dat een uitgebreide reactie nodig is om e.e.a. duidelijk te maken voor anderen.
      Over ‘ oneliners’ lees men gemakkelijk overheen.
      Detailes zijn het zout in de pap.
      Men kan op een defecte (motor) maatschappij wijzen.
      Zonder de defecte onderdelen te benoemen blijft men slechts wijzen.
      Beste Theme, reageer op een manier die jou het beste ligt.

     • Geen mondkap dragen, geen spuit nemen, ziektekostenverzekering opzeggen zonder een nieuwe te nemen, alleen met contant geld betalen, geen enkel gebruik meer van een mobiel… Als iedereen vandaag zijn mobiel in de sloot gooit heeft de elite morgen een heel groot probleem. Burgerlijke ongehoorzaamheid is het enige wapen. Verkiezingen zijn totale misleiding voor extra belastingopbrengsten ‘jullie hebben er zelf voor gekozen’.

   • zijn we vergeten dat daar ongekozen leiders zitten?
    als we gaan stemmen hebben we ze wel gekozen, dus niet stemmen is nu juist belangrijk.
    als ongekozen leiders daar kunnen we hun beleid negeren.
    als je stemt geef je hun het fiat om door te gaan

    • Jullie , niet stemmers, vergeten iets heel belangrijks: zij laten hun aanhangers WEL stemmen en aangezien we in een democratie, voor zover dit bij de huidige machthebbers nog iets waard is, kunnen zij het beleid verder uitstippelen via wetten die jullie MOETEN gehoorzamen of anders de bak in. Zo staan de zaken er voor. The winner take it all!
     Wat denken jullie; dat jullie ‘niet stem’ indruk op hun maakt? Ze lachen jullie keihard uit, want jullie zwegen toen het erop aankwam, dus hou nu jullie kop maar dicht.
     Waar waren jullie, die niet stemmers? Allemaal de muilkorf geweigerd en net als ik een volle boodschappen kar in de winkel laten staan? De spuit keihard geweigerd en mensen die dat wel deden middels mijn cartoons belachelijk maakt?
     Wat ik hiermee wil zeggen dat niets doen, in mijn ogen laf is want jullie, toetsenbord helden, moeten later niet klagen dat er beleid komt dat jullie niet aanstaat.
     Ik ga wel stemmen en als ik verlies heb ik in ieder geval mijn best gedaan. Jullie verloren stem had misschien net dat verschil kunnen maken.
     Worden jullie misschien betaald om mensen te weerhouden om te gaan stemmen want dat speelt enkel in het voordeel van die elite?

     • @Matt…

      Als niemand stemt of heel weinig mensen stemmen, hebben ze geen macht!!! Zonder stemmen regeren is echt gewoon duidelijk strafbaar. Maar zolang er genoeg mensen stemmen zeggen Mark Rutte en collega’s dat wij ze de macht geven om te regeren.

      Word wakker Matt… kijk die docu’s… verkiezingen en stemmen maakt ons machteloos en hen machtig. Ze willen de politiek snel afschaffen omdat ze weten dat mensen gaan stoppen met stemmen en dan hebben ze geen mandaat meer van ons en niks meer om hun macht mee te claimen. En voor die tijd moet er een NWO zijn, zodat wij nooit meer de macht terug kunnen nemen.

      De hele politiek is een terminale kanker die leeft op stemmen en verkiezingen… en jij voedt dat misdadige systeem met je stem. Ze houden ons machteloos doordat wij hun alle macht geven!!!

     • Beste Matt,
      Voor de verkiezingen krijg je een duimpje van de politiek,
      Na de verkiezingen krijg je van diezelfde hand een middelvinger.

      Einstein zei eens:
      Het toppunt van domheid is; telkens hetzelfde doen en andere uitkomsten verwachten.

      Verder nog dit Matt, wat heb jij inmiddels gedaan behalve stemmen en vervolgens op de bank te gaan zitten en afwachten?

      • Nog een aanvulling beste Matt.
       Als stemmen iets zou veranderen, dan was het allang bij wet verboden.
       Een voorbeeldje;
       D66 Heeft onder leiding van Hans van Mierlo gestreden voor een referendum.
       Nu was het ” hetzelfde ” D66 die mee heeft geholpen om dat af te schaffen ( de uitkomsten van referenda bleken hen niet welgevallig)

     • Bovendien hebben we van 6 januari 2020 geleerd dat verkiezingsuitslagen volledig gemanipuleerd zijn. Het is niet anders dan ’tekenen bij het kruisje’ door het volk, welk hokje ze ook rood maken, voor totale tirannie die er de daaropvolgende jaren weer over hen zal worden uitgerold. Dat was aanvankelijk nog verborgen maar is sinds 2020 volledig in de openbaarheid met de verkiezing van een demente bejaarde in het ‘machtigste land op aarde’.

 3. Het zijn mooie veranderingen van politieke leiders en mooie aangekondigde plannen.. het blijft politiek, en die is al corrupt sinds mensenheugenis. Dit systeem is corrupt en ik verwacht dan ook nul positieve verandering vanuit dit systeem. Wie ze ook aan de macht laten, macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut! Zonder corruptie geen macht! Think about it

 4. Alles draait om bewust ZIJN. Onbewustzijn/onwetendheid kan kwaad doen, maar bewustZIJN kan niks en niemand kwaad doen. Daarom maken ze ons zo onwetend als mogelijk is, want dan doen goede mensen zonder dat ze het doorhebben (dus onbewust) kwaadaardige dingen. Een bewust mens weet;

  All beings tremble before violence. All love life. All fear death. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?

   • Haha… klopt Nino… ik bedoelde het ook als aanvulling. En zo beweegt alles en iedereen naar dezelfde waarheid. Mooi toch.

    Behalve de psychopaten, die proberen ons juist bij alle waarheid weg te houden.

     • Beste Nino,
      Hierop mijn bijdrage;

      Een oosterse oude leermeester ging eens met zeven leerlingen, terwijl de dauw nog over het land lag,
      een ochtendwandeling maken.

      Na enige tijd brak de zon door en de dauwdruppels schitterden dat het een lust was.
      Bij een grote dauwdruppel liet de oude meester halt houden.

      Hij schaarde zijn leerlingen zo om de dauwdruppel heen dat de zon erop bleef schijnen,
      en vroeg toen welke kleur de druppel had.

      ‘rood’ zei de eerste,
      ‘oranje’ zei de tweede,
      ‘geel’ zei de derde,
      de vierde zei; ‘groen’,
      de vijfde zei; ‘blauw’,
      de zesde riep; ‘indigo’,
      en de zevende riep daarop; ‘violet’.

      Ze stonden verbaast van de verschillen en omdat ze allen zeker waren van hun gelijk, ontstond er bijna ruzie.

      Toen liet de oude meester ze enige keren van plaats wisselen,
      en heel langzaam drong het tot hun door dat ze ondanks de verschillen van hun waarnemingen,
      toch allemaal de waarheid hadden gesproken.

      Nadat er zo enige tijd verstreken was liet de oude meester ze hun oorspronkelijke plaats weer innemen.
      Maar omdat de zon niet meer op dezelfde plaats stond kaatsten nu weer andere kleuren terug van de dauwdruppel.
      De oude meester sprak: ‘ hoe u de waarheid ziet hangt af van de plaats en de tijd die u in het leven inneemt.
      U zag zo even een deel van het licht en zag dat aan voor de volle waarheid.
      Laat uw medemensen in volle vrijheid hun eigen weg bewandelen, hun eigen plaats innemen en hun eigen deel van het licht waarnemen.
      U heeft alle waarheden nodig want alle tezamen vormen ze het werkelijke spectrum van het licht als geheel, de volle waarheid.
      Tot gij zelf één van de groten bent geworden en de zeven kleuren in één kan waarnemen,
      zal ieder afhankelijk van zijn situatie een ander standpunt innemen en de waarheid op een andere manier zien.

      Wees daarom niet alleen tolerant, want dat is slechts het dulden van andermans mening.
      Maar wees zelfs blij dat er andere meningen zijn.

      Zolang gij zelf nog niet het volle licht kun zien, hebt gij uw medemens als medeleerling nodig om de volle waarheid te leren kennen.

       • Beste Nino,
        Graag gedaan.
        Het is jammer dat het merendeel van de mensheid dat nog niet wil/kan snappen.
        We hebben nog veel te leren om de waarheid te kunnen zien

      • Tigron: Roeping gemist? Ik heb stiekem wel eens vaker bedacht dat met jouw tactische expertise en de vertaling hiervan naar ‘studenten’ een prominente onderwijs-functie niet misplaatst zou zijn, ook op universiteiten. Lesen, die qua inhoud van grote toegevoegde waarde zouden blijken en levenslang van toepassing kunnen zijn.
       Fantastische weergave van het fenomeen ‘waarneming en interpretatie’.

       • Beste Veteraan,
        Ik heb niet de wijsheid in pacht, ook ik heb nog genoeg te leren in dit leven.
        Wij zijn allemaal zielen die in dit leven menselijke ervaringen ondergaan om daarvan spiritueel te kunnen groeien.
        Je zou dus kunnen stellen dat wij in dit leven in een soort van school zitten met miljarden mede leerlingen.
        Velen daarvan leren van de gekregen lessen, voor anderen is het nu niet haalbaar en mogen het na reïncarnatie opnieuw proberen.
        Vele mensen leren hun lessen niet a.g.v. verlokkingen door materialisme, geld, drugs en macht.
        Zij mogen na dit leven, in een nieuw leven, het nog eens proberen.
        Er bestaan diverse verhalen en onderzoeken van mensen die zich hun vorige leven nog kunnen herinneren( in het bijzonder kleine kinderen )

        Voor wat betreft die ” roeping”.
        Ieder mens is tot op bepaald niveau in staat informatie tot zich te nemen of te willen nemen.

        Een leerkracht kan vertellen wat hij wil met de beste intenties.
        In een rebelse, en vechtende klas zal hij slechts geconfronteerd worden met frustratie of berusting.
        Zie Jesus
        Zie Boeddha
        Zie Gandhi

        • @Tigron…

         Zonder ego is iedereen in bescheidenheid, gelijktijdig een leerling en een leraar. En de school is het leven. Het ene moment kan een ander iets van jou leren en het volgende moment kan jij iets van een ander leren. Ze hebben ons geprogrammeerd om alleen te leren van autoriteiten en met elkaar te strijden ipv te delen, te leren en te groeien. In de ratrace draait alles om competitie. Het ego kan niet leren, het ego kan alleen nemen en consumeren.

         Ik heb net deel 2 van de docu, The Khazarian maffia; the God eaters, gekeken. Ik raad iedeteen aan om allebei de delen te kijken, het is een zeer compleet verhaal en ik vermoed dat het onze echte geschiedenis beschrijft. Het komt er echt op neer dat ALLES een leugen is. Zeer leerzame documentaire die gister werd gedeeld door Fleur. Echt een absolute aanrader! Een must see wat mij betreft.

 5. èèn probleem……zodra die gasten gekozen zijn draaien ze 180 graden en gaan gewoon door met de afbraak. Stop met stemmen mensen, je wordt ècht in de maling genomen.

  • @Frans H…

   Helemaal correct Frans… als niemand stemt hebben ze geen enkele recht van spreken, want niemand stemt op ze. Als ze dan verder gaan, zullen mensen hen zien als de criminelen die ze zijn. Met stemmen kunnen ze claimen dat wij willen dat ze macht over ons hebben, zonder stemmen hebben ze geen enkele recht op macht. Als wij stoppen met stemmen zul je zien dat ze de boel zo manipuleren dat volgens hun getallen net genoeg mensen hebben gestemd. Verkiezingen zijn het begin van het piramidespel om onze macht van ons af te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in