Het totalitarisme keerde terug in 2020. Velen hebben het gemist, en missen het nog steeds. Sommigen zagen het meteen, als fascisme of communisme. Een enkeling denkt dat het een Chinese overname is, wat begrijpelijk is met 5G-masten en gezichtsherkenningscamera’s die overal opduiken. Onze wereld werd de Britse tv-serie Black Mirror, vooral de aflevering “Nosedive” met zijn dystopische binnenlandse (sociaal krediet) paspoortsysteem. (Voorspellende programmering.) schrijft Guy Crittenden.

Maar het waren de globalisten, in feite. We leven nu in hun politiestaat.

Hoe voelt dat?

Politiestaat is zo… jaren ’80. Het is eigenlijk een technocratie – Patrick Woods term voor AI die alles regelt, economische input en output in evenwicht brengt, waarbij machines (uiteindelijk) al het werk doen. Mensen als Bill Gates vinden dit een goed idee, net als de oprichter van het Wereld Economisch Forum (WEF), Klaus Schwab.

Noem het wat je wilt, het is waar we naar toe gaan. Toen informatie de nieuwe olie werd, werden consumenten het product. Onze biodata is voor Goldman Sachs wat het goud van de Nieuwe Wereld was voor Cortez.

We worden gekoloniseerd, maar het is geen natie-op-natie conflict; in plaats daarvan is het een klassenoorlog. Alle macht die ooit naar buiten werd geprojecteerd op arme landen van de hyper-kapitalistische rijken is naar binnen gekeerd. In een heerschappij van terreur.

De democratieën van de geïndustrialiseerde wereld werden in minder dan 18 maanden overgenomen, zonder een schot te lossen. Geen glimmende kaplaarzen of hakenkruizen – alleen bedrijfspakken, nietszeggende uitspraken van ongekozen gezondheidsfunctionarissen, en mondkapjes.

Medische tirannie was de sleutel. Het ging altijd om de vaccins, en de gezondheidspaspoorten. Maar het is meer dan dat. We staan op het punt gewijzigd te worden. Bepaalde elites hopen hun bewustzijn te uploaden in silicium lichamen, en eeuwig te leven. Het klinkt gek, omdat het dat ook is. De rest van ons, op koolstof gebaseerde levensvormen, gaan een minder zekere toekomst tegemoet. Gates, Schwab en de Davos kliek denken dat er te veel van ons zijn. Vraag het Ted Turner. Of Henry Kissinger. Of George Soros.

De Georgia Guidestones zijn onlangs bijgewerkt. Blijkt dat het een levend monument is. De eerste regel ervan gaat over een permanente menselijke bevolking van slechts 500 miljoen zielen.

Reken maar uit.

De militaire datasite Deagle voorspelde dat de bevolking zou krimpen, tot te veel mensen het merkten. De Belgische viroloog Geert Vanden Bossche en de Britse arts Vernon Coleman hebben gewaarschuwd voor een potentiële genocide, net als de ingewijde in de vaccinindustrie en voormalig vicepresident van Pfizer, Dr. Michael Yeadon. Zij hebben het over prionziekten, encefalitis, sterilisatie, priming van ziekteverwekkers, het achtste menselijke chromosoom en de placenta.

Op dit moment hebben ongevaccineerde vrouwen die in dezelfde kantoren werken als gevaccineerde mensen, te maken met verwoestende menstruaties. Waarom?

Ben ik je kwijt? Is dit te veel?

Beleggingsexperts beschrijven een “fourth turning”. Een honderdjarige rentecyclus loopt ten einde en de centrale banken hebben geen opties meer. De rente kan niet lager en eindeloos geld drukken maakt landen failliet (by design). Een schuldenjubileum is nodig. Een “great reset.” Zij weten dit.

  Orban: “De wereldorde gebaseerd op liberale ideologie heeft gefaald en moet worden vernietigd”

Alleen is het deze keer anders. Natuurlijk, de aandelenmarkt zal crashen, en een grote depressie zal volgen. Maar de oligarchen hebben ons niet meer nodig. Ze hebben AI en de robots. Digitale horigen zullen de technologieën van de Vierde Industriële Revolutie (4IR) coderen. Ze zullen een universeel basisinkomen (UBI) krijgen terwijl ze concurreren voor Fiverr-stijl banencontracten in de race-to-the-bottom “gig” economie.

En daarna, wie weet? Koop geen groene bananen, lijfeigenen.

Er wordt gezegd dat wereldcontrole de overname van slechts 20% van de landen vereist. Maar het moeten wel de juiste landen zijn. De globalisten richtten zich eerst op de Five Eyes landen (Canada, Australië, Nieuw Zeeland, de VS en het Verenigd Koninkrijk) vanwege hun diepgewortelde tradities op het gebied van eigendomsrechten en gewoonterecht. Deze zijn niet verenigbaar met één wereldregering. De VS wordt opgesplitst door burgeroorlog, achtergelaten stenen op BLM routes, en corruptie van de regering. Amerikanen en Canadezen zullen worden samengedreven in megasteden, gebouwd rond plaatsen als San Francisco en New York. De recalcitranten zullen van hun landbouwgrond worden belast. Loop te ver weg en de drones zullen je vinden. Of de robothonden.

Je zult niets bezitten. En je zult gelukkig zijn.

Geen schot gelost.

Stalin, Mao of Hitler zouden het niet geloofd hebben.

Eerst dacht ik in Orwelliaanse termen. Je weet wel: 1984… een laars die voor altijd op een menselijk gezicht stampt. En een groot deel van de wereld is zoals Gaza aan het worden. Halverwege 2020 kwam ik de blog Wrong Kind of Green van Alison McDowel tegen, een onderzoekster uit Philadelphia, en de video-essays van haar vertellers, JP en Julie Collins, in hun programma Book of Ours. Ik schakelde over op Huxley’s Brave New World. Hing Huxley niet rond bij de Oxford Fabian socialisten? De eugenisten? Was zijn boek geen waarschuwing? En hier zijn we dan, met mensen die praktisch smeken om meer digitale snuisterijen, en meer totalitaire controle.

Ik weet niet waarom de betovering nooit werkte bij mij. Was het de meditatie? Jnana yoga? De Amazone planten van de leraar? Misschien was het zes jaar voltijds onderzoek naar geopolitiek. Ik weet het niet, maar toen COVID uitkwam, was ik er klaar voor. Ik wist al dat grote bedrijven en regeringen samenspanden en hele landen verwoestten uit winstbejag: denk maar aan Libië, Jemen, Afghanistan of Syrië. Ik was bekend met de Canadese activist Cory Morningstar’s essaybundel The manufacturing of Greta Thunberg and the hijacking of the environment movement.

Ik kan het anderen niet laten inzien. Slechts een paar. Het is net als die foto’s van computergegenereerde kronkelende lijnen die een platte onzin zijn, totdat je je ogen dichtknijpt en langzaam van het glas wegloopt, dan duikt er plotseling een 3D Tyrannosaurus op!

Je ziet het of je ziet het niet. En het helpt niet om aan de schandpaal genageld of uitgescholden te worden.

Hoe zorg ik ervoor dat mensen de Tyrannosaurus zien?

De plutocraten zijn meester in narratieven. Misschien zijn ze daarom wel plutocraten. Ze zijn klaar met het consolideren van de media nadat Bill Clinton de telecommunicatie wet tekende in 1996. Big Pharma is de laatste belangrijke adverteerder. Ze doodt mensen (en niet alleen met haar producten). Herinner je je het CIA “hartaanval” pistool? Denk nu aan de overleden president van Tanzania. En wetenschapper Kary Mullis. Gates en Fauci konden de uitvinder van de PCR-test niet door de vierde muur van hun psyops laten lopen, door iedereen eraan te herinneren dat zijn uitvinding niet “geschikt is voor het doel”, of wel? Een “gevallendemie” was cruciaal voor mensen om hun grondwettelijke rechten op te geven.

  Pedofiele verkrachter wordt penis afgesneden en daarna doodgeslagen

Zonder Mullis, kunnen de autoriteiten varianten aankondigen die zich sneller verspreiden en dodelijker zijn. Ze zelfs vernoemen naar bepaalde landen. Een Jezuïtische Paus promoot nu een gen-wijzigend medicijn dat geaborteerde foetale cellen bevat. Dat zag ik niet aankomen.

Herinner je je de uitgelekte memo van de Liberale Partij? Derde golf lockdowns in Q2? Check. Controleposten aan de provinciale grenzen? Check. Checkpoints buiten de hoofdstad? Check.

Het magnetische noorden van mijn literaire kompas is onlangs weer verschoven, van Orwell en Huxley naar Franz Kafka. The Castle. Ik voel zijn paranoia als ik praat met vrienden die mondkapjes promoten, en dat zijn er nu nog maar weinig. Ze staren je aan alsof je gek bent, en praten tegen je op die “leg alsjeblieft het mes neer” toon.

De propaganda – de geestcontrole – liet hen de sleutels geven zonder een schot te lossen. Nou ja, misschien met een schot, als we injectiespuiten overwegen.

De beeldadviseurs suggereerde Bill Gates truien bedachtzaam. De nonchalante Mr. Rogers, ik bedoel Gates, controleert nu de wereldzaadvoorraad, inclusief die voorraad erfzaden op de Noordpool. Hij is de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in Amerika. Wat is hij van plan? David DuByne (Adapt 2030) en Christian Westbrook (Ice Age Farmer) waarschuwen dat familieboerderijen uit productie worden genomen. De toekomst is geheel in het teken van GMO’s. Nu de bevoorradingsketens verbroken zijn, wordt een wereldwijde hongersnood voorspeld. Mensen ontvluchten de steden. Om hun eigen voedsel te verbouwen. Om te boeren. Om te ontsnappen aan de lockdowns.

Ze vluchten voor Gates’ vaccins. En het gezondheidspaspoort systeem, wat binnenkort een microchip in de hand zal zijn. Het teken van het beest. Ze proberen te ontsnappen aan Gate’s lab-gekweekt vlees, zijn insecteneiwitten, en zijn plannen om de zon te verduisteren.

Kunnen we Microsofts patent 060606, met die onopvallende naam, ontlopen? De technologie ontgint mensen als crypto, controleert hun biometrische gegevens terwijl ze toegewezen acties uitvoeren (een film kijken, of een videospelletje spelen) en stuurt die naar de cloud. Net als zijn sociopathische mentor J.D. Rockefeller, heeft Gates een markt in het nauw gedreven (software, niet olie) en is hij nu bezig de markt van de gezondheidszorg in het nauw te drijven, door injecteerbare upgrades te verkopen om het virus te voorkomen dat zijn medewerkers hebben geïntroduceerd.

Als je Windows 95 goed vond, zul je Human 2.0 geweldig vinden.

  WEF-geïnfiltreerde Nederlandse regering begint met het euthanaseren van mensen met autisme, handicaps en alcoholisme

De ironie.

Dit is de man aan wie je de gezondheid van je kinderen toevertrouwt. De zoon van een vooraanstaande Amerikaanse eugenetist.

George Carlin zei dat de geallieerden het nazisme versloegen in de Tweede Wereldoorlog, maar nooit het fascisme. “Dat was nooit het plan.” De eugenetisten gingen ook niet weg. In plaats daarvan wachtten ze tot de technologie hun plannen inhaalde, en dan konden ze als krekels weer opduiken.

Het was gedurfd van de globalisten om Klaus Schwab als hun frontman te kiezen. Hij zou een geweldige James Bond-schurk zijn, en mist alleen nog de witte kat. (Gates heeft Melinda.) Zou het u verbazen te vernemen dat hij afstamt van een familie die in de Tweede Wereldoorlog concentratiekamparbeiders gebruikte, en in het geheim militaire uitrusting produceerde in Ravensburg, Duitsland, en vervolgens hun vele industriële ondernemingen naar Zwitserland verplaatste, van waaruit de familie nucleaire technologie exporteerde naar het toenmalige Zuid-Afrika, in strijd met het internationaal recht?

Het is nogal brutaal dat Klaus’ WEF onlangs een PR-operatie startte rond “vertrouwen”. Natuurlijk, Klaus. Alles wat het WEF de afgelopen 15 maanden heeft gedaan, wekt “vertrouwen”…

Niets is wat het lijkt.

De armen? Catherine Austin Fitts ontdekte dat de BLM-rellen gericht waren op “kansenzones” in door Democraten gecontroleerde steden, waar miljardairs meer belastingvoordeel uit halen naarmate de arme buurt meer verwoest is.

De middenklasse? Jeff Berwick (The Dollar Vigilante) schreef een boek over wat hen wordt aangedaan: The Controlled Demolition of the American Empire. (Je zou het moeten lezen.)

Wall Street investeerders richten zich op kinderen uit arme buurten met “betalen voor succes” programma’s. Spionagecamera’s houden hen in de gaten bij buitenspeeltoestellen en speeltafels binnen. Onze kinderen zullen hun leven doorbrengen op de blockchain, gemeten en gemonitord, hun vooraf bepaalde prestaties leveren winst op. Voor iemand.

Trump is weg. Russiagate is in diskrediet gebracht, net als QAnon – samenzweringstheorieën die de globalisten en drieletterige inlichtingendiensten vier jaar lang hebben verzonnen om zowel links als rechts buitenspel te zetten. Toch leeft zijn legende voort: je kan Operatie Warp Speed bedanken voor de vele lege parkeerplaatsen die zullen verschijnen. Reizen zoals we het kenden is ten einde. Misschien zelfs buiten je huis stappen.

Naomi Wolf heeft gewaarschuwd dat we in fase negen zitten van haar 10-stappen-naar-fascisme index. Maar we zijn nog maar net begonnen. Ik heb het nog niet eens gehad over de Cyber Polygon-oefening (gepland voor juli) die, zoals Event 201 deed voor COVID, anticipeert op een aanval op het elektriciteitsnet en het internet. Of het SPARS-document Pandemic 2024-2028 dat beleidsmakers traint in propagandatechnieken. Of buitenaardse “onthullingen” en een mogelijk geënsceneerde invasie.

We zullen het snel genoeg te weten komen.

Tot nu toe, zou ik 10-0 gokken voor de globalisten. Zonder een schot te lossen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWereldkampioen vaccineren Israël overweegt weer een lockdown
Volgend artikelCommunistische motieven domineren vaccinatiepropaganda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. “Zonder een schot te lossen” slaat nergens op. Hoeveel oorlogen hebben ze getriggerd ? Hoevelen hebben daarbij het leven gelaten enzovoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in