MDGovpics / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

De piek in hartaanvallen in de Afro-Amerikaanse gemeenschap sinds 2021 wordt veroorzaakt door “racisme” volgens zogenaamde experts van de door het World Economic Forum gefinancierde Mayo Clinic.

Sinds 2021 is het aantal hartaanvallen over de hele wereld explosief gestegen, waarbij experts de piek op creatieve wijze wijten aan allerlei onwaarschijnlijke oorzaken, waaronder te gelukkig zijn, laat wakker worden in het weekend, klimaatverandering, het niet dragen van maskers, gaskachels, videospelletjes en memes, en kleine deeltjes in de lucht, naast talloze andere bizarre excuses die de afgelopen jaren door de mainstream media zijn gepubliceerd, schrijft Thepeoplesvoice.

Experts hebben ook geprobeerd om de stijging van het aantal professionele voetballers met een hartstilstand te wijten aan het fluiten van scheidsrechters.

Maar volgens Dr. LaPrincess Brewer van de Mayo Clinic zijn de stijgende hypertensiecijfers in de Afro-Amerikaanse gemeenschap niet te wijten aan beslissingen van zwarte mensen over hun levensstijl of de uitrol van het Covid-vaccin, maar aan “systemisch racisme”.

Dr. Brewer is een arts wiens onderzoek “probeert de sociale determinanten van cardiovasculaire gezondheid beter op te helderen en hoe deze bijdragen aan raciale en etnische verschillen in cardiovasculaire ziekten”, volgens haar biografie van de Mayo Clinic.

Het Mayo Clinic News Network meldde dat hun zogenaamde “experts” het allemaal eens zijn met Dr. Brewer dat “racisme” de reden is dat hartfalen de afgelopen drie jaar explosief is gestegen.

Dr. LaPrincess Brewer zegt dat de enorme stijging van het aantal hartstilstanden in de Afro-Amerikaanse gemeenschap veroorzaakt wordt door “racisme”.

Volgens Brewer veroorzaakt racisme in de VS “voedselonzekerheid, huisvestingsonzekerheid, redlining, wat bepaalde individuen echt beperkt in het krijgen van kansen en middelen om hun gezondheid te verbeteren.”

  Myocarditis 'neigt mild te zijn'? Vertel dat aan dit vaccinslachtoffer

Het establishment ondervindt grote problemen bij het verklaren van de enorme toename van hart- en vaatziekten sinds de mRNA-vaccins op de wereld werden losgelaten. Door bedrijven gecontroleerde media, waaronder sommige “conservatieven”, geven de schuld aan alles, van schommelende weerpatronen en zomertijd tot te veel televisie kijken en zelfs te veel seks.

Plotseling zorgen alle normale dingen die mensen al een eeuwigheid doen er op magische wijze voor dat anders gezonde mensen een hartaanval of beroerte krijgen, iets wat voor Operatie Warp Speed nog nooit gebeurd was.

De inzet is hoog en degenen die de pandemie hebben veroorzaakt weten dat hun dagen geteld zijn. Hoe meer er onthuld wordt, hoe harder ze proberen de waarheid te verdoezelen, zelfs als hun verdoezelingen pijnlijk en overduidelijk vals zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Ik maak me zorgen om jou” – Een covidioot geeft 10 argumenten aan een gevaccineerdeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGevechtslijnen vormen zich terwijl populistische opstand zich verspreidt over het Westen
Volgend artikelWat is dat rode polsbandje dat Tucker altijd draagt?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Hartfalen is ook voor een groot deel de schuld van Wilders.
  De rest komt door Snowden, Putin, Assange en wijlen Pim Fortuin natuurlijk.
  Zwarte Piet niet te vergeten die is ook hartstikke slecht voor ouderen harten met name.
  Heb ik Trump al genoemd ?
  Lakeman ? Alex Jones, Tommy Robinson en Micha kat natuurlijk.
  Hoho, Edwin de Roy van Zuydewijn moet ook genoemd worden.
  Daarnaast zijn etnisch profileren, niet woke zijn, genderneutraliteitontkennen hartstikke slecht voor het hart. Ontzettend gewoon.
  Ook cash geld kan voor hartproblemen zorgen.
  En vlees eten niet te vergeten. God ja, vlees. bah wat slecht.
  On-elektrische auto’s, barbeque’en, open haarden en niet geisoleerde huizen onbeschrijfelijk slecht voor het hart zelfs.
  Pijn lijden zonder opiaten te nemen in een woord : verschrikkelijk.
  Nou ja vul maar aan.
  Ik moet stoppen en een pilletje onder de tong gaan nemen want van dit lezen krijg ik echt geen lucht meer
  Prettige dag verder,

 2. En de troep cultuur van de amerikanen die de mensen volgen cola drinken, mc donalds etc troep eten van de kapitalisten bedrijven; unilever, nestle, pepsi etc Het gaat om winst te maken en kapot maken de mensen en de aarde.

 3. Niet voor niets hebben we dan ook des-kundige, die over het waar-heid praten. We moeten enkel wennen dat alles gespiegeld wordt in de officiële narratieven. Zij hanteren het handvest van 1984.

 4. Het zijn van een zwaar gestoorde, smerige rotschoft in driedelig kostuum is ook al zo geëxplodeerd. Maar dat was al zo in 2020, en nog vóór de vaccinaties.

  Hoe zou dat nou toch komen?

  Ah……het WEF misschien? De giftige atmosfeer daar heeft vast die hersens aangetast.

  Tsja……..daar heeft de kapot bezuinigde zorg geen antwoord op.

  Ik stel voor dat we de Canadese ideeën over het humaan beëindigen van geestelijk onvolwaardigen hier ook van implementeren…….en specifiek op die stakkerds in de politiek.

  Aangezien de zorg kapot bezuinigd is, mag dat humane er wel af.

  Dat vinden ze wel goed. Hebben ze hard aan meegewerkt.

 5. Er is ook een genetische oorzaak:

  Indertijd toen deze mensen onder slechte omstandigheden werden over gevaren
  Wat wel twee maanden kon duren afhankelijk van de wind
  Bleek dat diegenen die biologisch het beste instaat
  waren om zout vast te houden, de beste overlevings kansen had.
  Per tocht ging soms wel 20% overboord, want dood of te ziek.

  Alle afrikaans amerikanen hebben door deze selectie
  Een erfelijke voorkeur voor het vasthouden van zout
  en dus ook voor hoge bloeddruk.

 6. Als blanke met een duidelijke lichamelijke handicap, eis ik nu meer respect dan ooit.
  Als blanke met een duidelijke lichamelijke handicap, word ik mijn leven lang
  uitgescholden, bespuugd en bekogeld door getinte sukkels!
  Door de volksverraders van niet-Westerse volkeren.
  Door de lafaards die hun land en hun volk de rug hebben toegekeerd maar zelfs nu ze een veilig onderkomen hebben gekregen in een westers land als Nederland kunnen janken. Slachtoffertjes spelen.

  Vreemd dat ze het nooit hebben over de blanke overheersing bij clubs als the World Elites Facists (WEF)
  Ze verliezen het zelfs van een dementerende blanke man, zie Joe Binladen en Obama! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in