Screenshot video

Ik weet niet precies wat ik van het interview vond,” merkte de Amerikaanse journalist Tucker Carlson op kort na zijn twee uur durende gesprek met de Russische president Vladimir Poetin. “Het gaat me waarschijnlijk een jaar kosten om te beslissen wat dat was.”

Carlson zei dat “er geen twijfel over bestaat” dat Poetin intelligent is. Hij zei echter dat de Russische president “niet goed is in het uitleggen van zichzelf.”

Desalniettemin noemde Carlson vijf grote “snelle waarnemingen” na zijn interview met Poetin, bericht Vigilantnews.


#1 – Poetin is “erg gekwetst” door de afwijzing van het Westen.

Tijdens het interview deelde Poetin een verhaal met toenmalig president Bill Clinton over de mogelijkheid dat Rusland zich zou aansluiten bij de NAVO.


Volgens Poetin antwoordde Clinton eerst: “Ik denk het wel” op het voorstel. Maar nadat hij met anderen had gesproken, zei hij: “Het is niet mogelijk.”

Carlson vroeg Poetin of hij oprecht was over het lidmaatschap van de NAVO, en Poetin verduidelijkte dat hij oprecht wilde weten of lidmaatschap een mogelijkheid was. Hij gaf aan dat een positieve reactie van het Westen had kunnen leiden tot een proces van verzoening en mogelijk uiteindelijk lidmaatschap van de NAVO.

Carlson concludeerde in zijn verklaringen na het interview: “Dat is het hele punt van de NAVO, denk ik, is om Rusland in bedwang te houden. En Poetin is hierdoor gekwetst.”

#2 – “Rusland is geen expansionistische macht.”

Carlson verklaarde: “Je moet wel een idioot zijn om te denken dat” Rusland een expansionistische macht is.

Waarom denkt Carlson dat? Omdat “Rusland al te groot is. Het is de grootste landmassa ter wereld. Ze hebben maar 150 miljoen mensen.”

  Russische parlementsleden zeggen op TV: "Vier Sarmat-raketten kunnen de hele VS wegvagen en één het VK"

Hij voegde eraan toe: “Ze hebben meer dan genoeg natuurlijke hulpbronnen. Ze zwemmen in natuurlijke hulpbronnen. Volgens hen hebben ze niet genoeg mensen. Dus het idee dat ze Polen willen overnemen, waarom zou je dat willen? Ze willen gewoon veilige grenzen.”

#3 – Poetin wil waarschijnlijk vrede in Oekraïne.

Carlson deelde: “Hij [Poetin] was bereid om toe te geven dat hij een vredesakkoord wil en dat gewoon hardop te zeggen. Hij zei het een paar keer. Nogmaals, misschien liegt hij op een manier die ik niet heb waargenomen, maar hij bleef het zeggen en ik weet niet waarom hij het zou zeggen als hij het niet meende.”

“In feite,” vervolgde Carlson, “is er overweldigend bewijs dat er anderhalf jaar geleden een vredesakkoord, of een deel van een vredesakkoord met het begin van vredesbesprekingen, een soort regeling op tafel lag die de voormalige premier van Groot-Brittannië, Boris Johnson, namens de regering Biden onderuit haalde en Zelensky en de Oekraïense regering ervan overtuigde deze besprekingen niet aan te gaan. Ik bedoel, dat is een soort vaststaand feit. De Israëli’s waren erbij. Zij onthulden dit. Dat is gebeurd.”

#4 – Eisen dat Rusland de Krim opgeeft zijn krankzinnig.

“Amerikaanse functionarissen hebben officieel gezegd en tegen mij gezegd en vertellen een heleboel mensen dat Rusland de Krim moet opgeven als onderdeel van de voorwaarden!”, legde Carlson uit.

Hij voegde eraan toe: “De Krim was in Russische handen aan het begin van deze oorlog” en waarschuwde: “Poetin zou een oorlog beginnen, een nucleaire oorlog, als het op de Krim aan zou komen … Dus als je echt denkt dat een voorwaarde voor vrede is dat Poetin de Krim opgeeft, dan ben je gestoord!”

  Oekraïense nazi's in tank overrijden gewonde Russische soldaat (Video)

#5 – De staat van dienst van de Verenigde Staten op het gebied van regimeverandering is op zijn best “vlekkerig.”

“We worden geleid door gekken,” betreurde Carlson. “De president en die giftige idioot Victoria Nuland. ‘Oh, we gaan Poetin afzetten.’ Nou, wat gebeurt er dan?” vroeg Carlson.

Hij herinnerde aan eerdere incidenten in de recente Amerikaanse geschiedenis, waar afzettingen van buitenlandse leiders niet zo goed verliepen:

“Wat gebeurde er in Libië toen we Qaddafi afzetten en lieten vermoorden? Wat gebeurde er in Irak toen we Saddam voor het gerecht brachten? Die landen vielen uit elkaar en zijn nooit meer opgebouwd.”

Carlson vervolgde. “In Afghanistan schakelden we de centrale regering uit en ze kwamen terug. Het wordt nog steeds geleid door de Taliban. Onze staat van dienst als het gaat om het uitschakelen van de leider, wat heel gemakkelijk is, is dus op zijn best vlekkerig. Dingen worden niet altijd beter. En om dat met Rusland te doen, de grootste landmassa ter wereld met het grootste nucleaire arsenaal, je bent aan de drugs als je denkt dat dat een goed idee is.”

Bekijk Tucker Carlson’s interview met Vladimir Poetin hieronder:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin-Carlson interview: Volledig Nederlands transcriptVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëlische wetgevers gaan ‘ontkennen’ of ‘bagatelliseren’ van 7 oktober bestraffen met 5 jaar gevangenisstraf
Volgend artikelGevechtslijnen vormen zich terwijl populistische opstand zich verspreidt over het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

27 REACTIES

 1. Poetin heeft de westerse media in hun onderbroek gezet. De msm’s hadden verwacht dat ze Poetin na dit interview konden bekogelen met handenvol stront, maar Poetin heeft gepraat over de afgelopen 1000jr geschiedenis en rara wat er in die duizend jaar is gebeurt…

  De Khazaren werden uit de regio Oekraïne verbannen en hebben het westen geïnfiltreerd. Deze Khazaren zijn een volk van bedriegers, identiteitsdieven, landje pikkers, verkrachters en gruwelijke moordenaars… Oekraïne was hun centrale thuisbasis waar ze naar hartelust konden roven omdat alle belangrijke handelsroutes door Oekraïne lopen. Zo hebben ze identeiten gestolen en hele imperiums en koninkrijken geïnfiltreerd en overgenomen.

  Deze Russen Chinezen weten nog wat de Khazaren zijn.

  Kijk de docu’s in de reacties onder het vorige artikel en heel heel heel veel puntjes zullen met elkaar verbonden worden, alsof het licht aan gaat en je ineens beseft dat wij in een Khazarische horror wereld van gruwelijke leugens leven. Het westen is volledig overgenomen door deze totale monsters. Kijk die docu’s deel 1 en deel 2… dat is waarom Poetin over de geschiedenis praat, zodat mensen gaan graven en dit verhaal tegenkomen. De khazarian media weet totaal niet hoe ze er mee om moeten gaan, ze hadden verwacht dat ze de westerlingen konden ophitsen en de oorlog naar het ‘next level’ konden brengen om de mensheid in hun fuik te lokken, maar ze lopen zelf een fuik in… domme losers.

  • Nou, gezien de gelaten reacties en stemgedrag zou je dat niet zeggen. Ik krijg toch de indruk dat we hier in het westen te maken hebben met een niet al te slimme bevolking. Ze laten zich in ieder geval alles afpakken en geloven nog steeds wat ze wordt voorgelogen.

   • @Barry…

    Kijk die docu’s en je snapt waarom het gaat zoals het gaat.

    En stop om te DENKEN dat stemmen of verkiezingen echt zijn. NIEMAND stemt voor de shitzooi en de corrupte idioten. Het is volledig doorgestoken kaart. Kijk deze docu’s en je snapt dat de westerse mens volledig kansloos is… de toekomst van de mensheid hangt af van Rusland en China!

    Word nou eens echt wakker… westerse verkiezingen zijn FAKE… alles in het westen is FAKE.

    • Nou, ik kan je melden dat 99% van de idioten om mij heen, “vrienden”, familie, bekenden, allemaal NIET op FvD of PVV hebben gestemd! Mensen slapen nog altijd massaal en gaan echt niet wakker worden. Dit interview met Putin kijken ze ook allemaal echt niet, never. Zijn ze te DOM, zelfingenomen en eigenwijs voor.

     • Tot mijn spijt moet ik je volledig gelijk geven Bas. Een hoop deining vooraf bij dit interview, dan is ie er en daarna niemand die zich er nog om bekommerd. Een kleine, snel uitdovende rimpeling. Alleen Tucker heeft er een probleem bij gekregen als persona non grata.

  • Precies en hopelijk zullen nu veel schapen wakker worden en sl die.lisers in Den Haag en overal waarvan de meeste moeten hangen en de meelopers op een eiland plaatsen🧐😁🖕💉⚰️

  • Beste Theme,
   Na hun verdrijving door Rusland hebben de Khazaren eeuwige wraak gezworen tegen Rusland.
   Het gevolg?
   O.a. De Russische revolutie.
   Het vermoorden van de Russische tsaar.
   Napoleon.
   Hitler.
   Putin kwam niet voor niets met de Russische geschiedenis.

    • bij deze opmerking sluit ik me volledig aan, we zitten in de fase naar de eindgame. Als je goed oplet zie je dat de neocons hun grootste fout hebben gemaakt door informatie transparant te maken via het internet. Ze hebben niet voor niets zoveel haast om X te verbieden. Deep State wordt exposed en de mensen weten wat ze doen, en er zijn er inmiddels meer wakker dan hun lief is.

 2. https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/poetin-zet-fanboy-tucker-carlson-te-kakken-in-interview-we-moeten-god-danken-dat-de-cia-je-niet-heeft-toegelaten/ar-BB1i1qng?ocid=msedgntp&pc=LCTS&cvid=27226c5156974511ab993bc5092b780e&ei=24
  ….
  Dit maakt de msn ervan.
  Of zou Poetin bedoelen dat hij anders dit interview niet had kunnen geven en deze poging had kunnen doen om de wereld attent te maken op het hypocriete westen.
  Of zou hij bedoelen dat anders de CIA een slimme man erbij gekregen zou hebben die nu waarschijnlijk tegen Rusland zou ageren ipv zoeken naar begrip voor de Russen.
  De MSN gaat weer voor het belachelijk maken van hun vijanden.
  Bah, de western way, gewoon laag en doortrapt.
  En zo doorzichtig allemaal.

 3. Poetin weer het goede antwoord op de psychotherapie van Tucker: we zijn geen bruid en bruidegom. Hij kent de gevoeligheden van de Amerikaan. Ik zei het al, de Amerikanen zijn net als vrouwen dol op de underdog.
  Ik zag trouwens die blondines al op straat paraderen met een Palestijn, die zijn nu in. Wat opvalt aan Tucker is zijn heilige onschuld dan wel naïviteit. Mogelijk is hij echt zo. Het is een voordeel. Hij is geen beroerde man. Maar toch, Amerikanen kennen enkel psycho games.
  Het klopt misschien dat Poetin zichzelf niet goed kan uitleggen. Want hij is normaal. Hij denkt aan de ander en diens duidelijke afwijkingen voor de realiteit. Hij dient. Dat is ongekend in de VS, vooral bij een carrière politicus als Biden. ‘Gezond’ betekent egoïst.
  Ik zei al dat Poetin veel empathie kent, hoe anders een interview met een Amerikaan te voeren. Hij heeft een psychiater geraadpleegd, om de valstrikken te kennen die (de politiek van) Amerikanen beheersen die onvermijdelijk naar voren zouden komen. Iedere Amerikaanse politicus anticipeert erop om door bluf niet als psychiatrisch patiënt of als loser, of als pedofiel door de mand te vallen. Poetin weet dit en kent, anders dan hen, genade, dat is zijn christelijke kant, vergeving, en probeert tussendoor nog iets reëels of objectiefs te zeggen, daar hebben de meeste Amerikanen geen zintuig voor, ze kennen enkel zielloze ego-strijd of een of ander familie complex.
  De manier om iets zinnigs te zeggen is de ander interrumperen. Om daarnaast nog sympathiek blijven ook is niet eenvoudig.

 4. Tucker Carlson heeft heel belangrijk werk verricht.
  En zijn eigen observeringen achteraf zijn terecht – en dan zegt hij het nog allemaal heel afgezwakt.
  Want na WOII, heeft de V.S. [ en U.K. ] wereldwijd, vele ‘regime changes’ / conflicten / oorlogen veroorzaakt ——- uiteindelijk allemaal om de grondstoffen, dus financiele belangen.

  Het verbijsterende is, dat in de “Westerse wereld” niet een totale schok plaats vindt, na dit interview. [ Oplettende mensen, wisten de achtergronden al ]. Maar gecorrumpeerde media, vegen alles van tafel. Werkelijkheid doet er niet meer toe. Maar wel : oorlogen voren. Desastreus.

 5. De Khazaren hebben de wereld totaal verziekt met hun niet aflatende minachting voor
  alles wat niet tot hun soort behoort.
  Ik vraag me trouwens af hoeveel Russen er nu zouden zijn geweest als het communisme geïntroduceerd door de KM niet had plaatsgevonden.
  Er zijn meer dan 60 miljoen onschuldige Russen moedwillig afschuwelijk vermoord.
  Waarom ? Als wraak op de Russen om dat zij eens zijn verdreven uit Oekraïne en de Krim.
  De genade klap die ze uitproberen te delen aan de mensheid door middel van who,wef en noem alle instituten maar op gaan in de hoogste versnelling want de tijd dringt en er is geen weg voor deze op mensen lijkende demonen.
  De uitspraken gedaan hier en daar op de msm zijn te walgelijk voor woorden.
  Als ik journalist was zou ik mijn ogen uit mijn kop schamen. Alleen maar leugens en het doelbewust weglaten van feiten die onze onschuld zouden moeten aantonen.
  Smerige propaganda kanalen en meer niet.
  Als we vrede op deze wereld willen zullen we de echte vijand uit moeten roeien en dat is niet Rusland !

 6. Mag ik het zeggen? Na alle spannende voorbeschouwingen en (vooral) verwachtingen van sommigen op het forum had ik er meer van verwacht.
  ’t Werd dus geen scherpe confrontatie in ‘kort Amerikaans’, maar eerder een beleefde ‘babbelbox’ in Tante Betjesstijl. Van beide kanten, waarbij de interviewer compleet de regie verloor, omdat hij niet kritisch doorvroeg op door hem gestelde vragen en zijn gesprekspartner de ruimte gaf om uitgebreid rond te zwemmen in zijn eigen ‘comfortzone’.,.

  Het ontzag van de Amerikaanse journalist voor de Russische President droop er van af. Terwijl Carlson vooraf had aangegeven toch wat kritische vragen te hebben, bijvoorbeeld over de meer menselijke aspecten van de oorlog in Oekraïne, die hij eerder betitelde met ‘menselijk drama’.

  Met zijn ‘mamoesjka’, het eindeloze betoog over het ‘heilige’ Rusland uit de ‘Gouden Eeuwen’, zijn weinig concrete uitspraken over actuele gebeurtenissen in de wereld en zijn zwijgzaamheid over details uit zijn contacten met het Westen’, zijn gebrekkige uitleg over het ‘nazisme’ in Oekraïne en de manier waarop hij daaraan een einde denkt te maken, bracht de presoident Carlson in verwarring. En bleef het beeld hangen van een eenzame leider die het allemaal zo goed bedoelde, die zo graag een vriend van het Westen wilde zijn, maar door datzelfde Westen wordt bestempeld als vijand. En een interviewer die opgelucht zal zijn geweest toen het gesprek beëindigd was.

  En het thuisfront, de Amerikanen die het interview in ‘prime time’ hebben gevolgd? Zijn ze nu goed geïnformeerd? Lopen ze massaal de straat op om te protesteren tegen hun leiders, omdat Mister Poetin zei dat de VS niet worden bestuurd door gekozen leiders, maar door de CIA?
  Vast niet, want verreweg de meeste Amerikanen wisten dat al.

  • dus samengevat: het interview had niet mogen doorgegaan zijn? Je vindt de zeverende dag en niet ter zake dus veel relevanter? Dat ontzag van Tucker voor Putin zag ik er niet afdruipen en ik heb toch kritische vragen gehoord over bijvoorbeeld de Nordstream II. Of is die vraag ooit al gesteld geweest hier in het westen? Heb jij het woord CIA in deze proxy oorlog al ooit horen vallen op VRT of VTM? Ik vond dit wel een interview de naam waardig waarbij de geinterviewde zijn visie kwijt kon; en ja hij “zwom rond in zijn eigen comfortzone”. Iedereen kan nu voor zichzelf uitmaken wat hij daarvan vond. Dat jij die rekening maakt voor jezelf is ok. Maar wat een ijdelheid te denken dat “wij” het ook maar een ‘kak-interview’ moeten vinden. De allerminste verdienste van dit interview is dat het effectief heeft plaatsgevonden. Hopelijk zit er een vervolg aan te komen. Dit interview is op zijn minst al historisch. Man (vrouw, unicorn, teletubby, …), ik begrijp echt niet waarom je je diarree niet in je eigen pot kakt. Misschien zit er wel een vriendschap in met Verhofstadt. Have fun.

 7. Poetin is de Waakhond van het Fatsoen.. laat je niet misleiden… hij is de bescherming voor Rusland ’s machtige bestaan…de grootste man van deze Eeuw..én onderschat hem maar zeker Niet..een stalen will om het ijzersterke Russische Volk te besturen en Beschermen van de De Deep-State…wees maar zeker.. deze Man, dit Volk…Onverslaanbaar ♥️🇷🇺🌹♥️🇷🇺🌹💪💪💪

 8. De VS moet in een flinke recessie belanden dat zijn eigen volk de globalisteni, elite , de deep state en de CIA gaan vernitiegen en opruimen. De VS ia gericht om te manipuleren via NGO’s om zijn eigen popertjes via de politiek te selecteren in een land voor zijn kapitalisten bedrijven. Stopt de troep kopen van de VS koopt EU producten.

 9. Bedankt FN voor deze aanvulling. Dit komt op mij een beetje over als een gedragsanalyse obv een gesprek met een patient. Weer zoiets Ziomericaans. Een echte journalist houdt zich aan de FEITEN en presenteert de FEITEN. Hij doet geen persoonlijke analyse over hetgeen hem verteld is nav zijn vragen, want dat valt niet onder journalistiek; en zeer zeker niet over de interviewee. Dit alleen zegt me dat TC inderdaad gewoon op een brainpicken sessie was gestuurd om de achilleshiel te vinden, en de zwakke plekken en zo, zoals al eerder geprobeerd is door bijv CNN. Maar hij kan er desalniettemin niet onderuit komen dat Punt 2 en Punt 5 zeer zeker waar zijn, en dat mag door iedereen die dit interview gezien heeft hardop gezegd worden.

 10. Bekijk het ook eens van die andere kant: die kerel, Vladimir P. heeft gewoon àlles, alle grondstoffen, de meest zeldzame strategische mineralen, goud- en diamantmijnen, oneindige petroleum- en gasvoorraden. Geen probleem als het een achterlijk land zou zijn, dan plaatsen ze een corrupte zwarte Bonbokko als president, maar het is een technologisch, wetenschappelijk en cultureel een hoogstaande beschaving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in