Image by Freepik

Dit jaar anticipeert het Westen op revoluties.

Er zijn twee Westen – het globalistische Westen en het normale Westen. De globalisten vertegenwoordigen West-1. En toch weigeren ze het bestaan van iemand anders dan zichzelf te erkennen. Daarom houden ze vol dat er geen ’tweede’ Westen is – West-2. Maar het bestaat wel, schrijft Alexander Dugin.

Wij, de multipolaire wereld, moeten het bestaan van dit West-2 zo duidelijk mogelijk erkennen.

Het bestaat uit verschillende krachten die het niet eens zijn met de ultraliberale globalistische agenda van de elites.

Er zijn linkse krachten zoals Sahra Wagenknecht en haar nieuwe partij. ‘Rode Sahra’ (een Valkyrie van Iraans-Duitse afkomst) wordt een symbool van onliberaal links Europa.

In Italië is Diego Fusaro – een student van de marxistische en antiglobalist Costanzo Preve – de stralende theoreticus van dezelfde richting.

In Frankrijk zijn dat Alain Soral, Michel Onfray, Jean-Claude Michéa en Serge Latouche.

Deze linksmensen zijn in de eerste plaats vijanden van het mondiale kapitaal. Ze verschillen van de pseudo-linksers, die aan de basis zijn gekocht door Soros, die vooral LGBT, Oekraïens nazisme, de genocide in Gaza en ongecontroleerde immigratie steunen, maar tegen Rusland zijn en tegen wat hun kapitalistische meesters, zelf liberale nazi’s, ‘fascisme’ noemen.

Er is ook een rechtse component – zwaar gehavend, maar in veel Europese landen vertegenwoordigt deze de op één na belangrijkste politieke kracht – bijvoorbeeld Marine Le Pen in Frankrijk.

In Duitsland winnen de Alternative für Deutschland (AfD) en andere kleinere bewegingen aan kracht, vooral in Pruisen (vroeger bekend als de Duitse Democratische Republiek).

  Welkom bij de "de-westerniseringsbeweging"

In Italië is, ondanks de liberale zwakte van Meloni, de rechterhelft van de samenleving niet verdwenen.

En al het rechtse populisme is ook nergens verdwenen.

Maar het belangrijkste in West-2 zijn de gewone burgers, die niets begrijpen van politiek. Ze kunnen gewoon niet meegaan in de eisen om van geslacht te veranderen, hun zoontjes onder dwang te castreren, met geiten te trouwen, nog meer wilde Oekraïense maniakken en migranten binnen te halen en te voeden die niet voor zichzelf kunnen zorgen en geen basishygiëne hebben, nachtelijke gebeden te bidden tot Greta Thunberg, kakkerlakken te eten en de Russen te vervloeken, die hen geen kwaad hebben gedaan. De Westerse gewone man, de kleinburger, is de steunpilaar van de komende opstand. Hij begrijpt de liberale elites niet meer. Hij loopt onherroepelijk achter op de versnelling van degeneratie en degradatie waar deze elites om vragen.

De multipolaire wereld moet de Europese revolutie helpen.

West-2 bestaat uit gewone mensen die nergens schuld aan hebben. Democratisch gezien hebben ze geen kans om de situatie te veranderen – simpelweg omdat er al heel lang geen democratie meer is in het Westen. West-1 heeft een directe globalistische liberale dictatuur gevestigd – in de eerste plaats over West-2.

Het enige wat overblijft is de macht van de overweldigers omver te werpen met revolutionaire middelen.

Dit is de agenda voor Europa in 2024.

Jullie vrijheid ligt in jullie handen.


Copyright © 2024 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kolonel Douglas MacGregor: Illusies overboord gooien, oorlogen beëindigenVolg Frontnieuws op Telegram

  Situatie in Bakhmut is "veel erger dan officieel gemeld", zeggen Oekraïense soldaten

Lees meer over:

Vorig artikelWees over vijf jaar klaar voor oorlog met China, Rusland, Iran en Noord-Korea – waarschuwt Britse regering
Volgend artikelDe waanzinnige Westerse Woke-agenda vloeit over naar burgers in Servië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • Geschiedenis herhaalt zich steeds.!
   Eerst bevrijden de Russen ons van de Fransen onder Napoleon, anders hadden we nu Frans gesproken.!
   Toen bevrijden de Russen ons van de Duitse Nazie’s onder Hitler, anders hadden we nu Duits gesproken.!
   Straks zal de Russen ons weer komen bevrijden, dan van de EU en van de NATO plus de VN en de WHO en van de WEF.
   De geschiedenis herhaalt zich.!
   Spreekwoord zegt: wie de geschiedenis kent, zal de toekomst weten.

   • Nog meer geschiedenis.
    Oorlogen door FAILLISSEMENTEN.
    Het Romeinse rijk, Failliet, er was geen graan meer, de mensen stierven van de honger, de Romeinse koning gaf het leger opdracht, de opstand de kop in te drukken, en volgede een oorlog.
    De regeringsleiders van het FAILLIETE Amerika en Europa, zullen om straks nog een bestaansrecht te hebben, het rijkste land ter wereld willen veroveren om aan die rijkdommen te komen zonder er voor te betalen, MAAR DIT LUKT NIET MEER.!
    Als de regeringsleiders van Amerika en Europa niet in oorlog gaan, zullen de volkeren van deze continenten verhongeren, en in opstand komen.
    ER IS DUS VOOR AMERIKA EN EUROPA GEEN ANDERE UITWEG….!!!!
    Zich 0vergeven en dan samenwerken kunnen ze niet, daar zijn ze te lang ARROGANT voor geweest.
    Ook zullen ze de HEGEMONIE over de wereld verliezen.
    DUS DAN MAAR “DE DOOD OF DE GLADIOLEN”….!!!!
    (De elite denken dat zij persoonlijk niet geraakt zullen worden) (maar dat is nog te bezien)..!!
    Geschiedenis.! En de Toekomst.! Herhaald.!

 1. ‘Dit is de agenda voor Europa in 2024.
  Jullie vrijheid ligt in jullie handen.’

  Hoe zeg je dat? Slava Russia? In ieder geval… GO RUSSIA… en vooral GO WAKKERE NEDERLANDERS!!!

  • Veel Nederlanders zijn allang wakker, maar van een GO is bij hen geen sprake.
   99,999% wacht liever af totdat anderen tot actie overgaan.

   • De mensheid en al het leven op aarde wil van nature ALLES doen om stress te voorkomen, te ontwijken of te ontvluchten. Dat is een hele gezonde reflex en die is dus heel krachtig, want anders sloegen we elkaar bij alles meteen de hersens in. Kijk toch hoeveel moeite ze moeten doen om ons kwaad te maken en een oorlog uit te lokken. Als de tijd rijp is en we beseffen daf voorkomen, ontwijken of vluchten niet werkt, dan zullen we pas opstaan.

    Stop dus om je medemensen die geen oorlog willen, neer te zetten als laffaards. Wees dankbaar voor elke dag dat wij niet in oorlog en ellende hoeven te leven. Niemand wil oorlog, anders was het allang oorlog… daarom doet niemand wat.

    Den Haag kan zijn gang gaan omdat ze hier misbruik van maken. Ze maken overal misbruik van. Ons krachtigste wapen is staken en boycotten. Gooi alles op slot en rook de vijand financieel uit. Maak ze straatarm. Demonstreren en protesteren heeft geen zin, ontneem ze hun brandstof; GELD.

    • Weigeren is ook een zeer krachtig wapen (zoals bij vaccinaties) Als we de Digitale ID en CBDC weigeren, kunnen de globalisten nooit hun plannetje afmaken, dan gaat 1 wereld regering niet door. Ze hebben die Digitale ID en de CBDC nodig om ons te controleren en te dwingen. Je hoeft niet de straat op of geweld te gebruiken, weiger die digitale zooi en blijf cash gebruiken.

     • In Londen o.l.v. van Deep State-burgemeester Sadiq Khan worden op grote schaal cctv-camera’s onklaar gemaakt door antiglobalisten om het verder uitrollen van de Congestion Charge te bemoeilijken.
      Dit bedrag (momenteel 11,50 pond) wil het Londense gemeentebestuur de komende jaren flink opschroeven, zodat de binnenstad (inclusief the city) en de daaromheen liggende wijken voor steeds meer automobilisten een onneembare vesting wordt.
      Londen bestaat uit 32 zgn. boroughs + 1 principal division (the city) = 33 (hoogste meestergetal van de sinds 1776 door de ordo illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars).
      Sandra, heb jij ‘Crimes and Cover Ups in American Politics’ (2019) van Donald Jeffries al gelezen?

     • In elk geval niet meedoen. In het schema van de EU stond dat in 2022 iedereen geprikt moest zijn. Dat is niet gelukt.
      Ik ben van plan om daarmee door te gaan: weigeren mee te doen. Criminelen gehoorzamen maakt je medeplichtig, zoals iedereen die die prikken uitdelen.

    • @Theme: “Niemand wil oorlog, anders was het allang oorlog… daarom doet niemand wat. ” (???)
     Wij kénnen alleen maar oorlog, in diverse vormen, dus ook met raketten en bommen en miljoenen slachtoffers. En niemand zegt wat.
     Te ver van uw bed? Als we niet gauw echt opstaan, zitten we er zelf binnkort ook middenin.

   • @ Engelbert januari 16, 2024 Bij 23:34,
    De zogenaamde opstanden zijn alle van A tot Z georganiseerd door de zionisten. Net als de boeren opstand vorig jaar in Nederland en nu in Duitsland. Daar zie je ook massale splinter nieuwe trekkers en splinter nieuwe vrachtwagens met spandoeken rondrijden. Zogenaamd allemaal aan het protesteren. De media filmen alles en er ontstaan geen relletjes en de politie grijpt ook niet massaal in. Daaruit kun je al concluderen dat alles al van overheidswege georganiseerd wordt. Want echte boeren hebben daar helemaal geen tijd voor, hun koeien melken zich zelf niet. En wat te denken aan de grootste kostenpost “brandstof” Als ze zogenaamd protesteren tegen o.a. de verhoging van de diesel en andere ongenoegen te uiten, ga jij als boer niet honderden Km met de trekker rijden die gemiddeld 1 op 3 verbruikt net als de vrachtwagens. Dan gaan transportbedrijven direct failliet, als zij gaan protesteren. Alles is enkel een filmopname voor onze perceptie. Dat er opstand vanuit de bevolking is.

    Net als Pegedia kopman in Nederland, komt met een politiebusje aangereden, haalt een vuurkorf eruit met een boek wat de koran moet voorstellen. Om dit boek in de vuurkorf te proberen te verbranden. Er staan al een hele menigte van ingehuurde moslims klaar, om de zogenaamde escalatie voor de camera te kunnen filmen. Om vervolgens weer snel het politiebusje in te gaan een wegrijden. Alles is enkel een georganiseerde filmopname, om zo onze perceptie te voeden.

    Het is juist de bedoeling dat de bevolking de straat opgaan, er moet chaos ontstaan. Zodat de overheden “de staat van beleg” kunnen uitroepen en zo iedereen in het land onder curatele kunnen plaatsen en ieders recht te kunnen ontzeggen. Dat moet de gecreëerde perceptie te weeg gaan brengen. Totdat je er achter komt dat alles een illusie is en ze jouw constant prikkelen om voor hun karretje gespannen kan worden.

  • @Theme: Niet weer ‘HEIL!!’ roepen, maar eindelijk massaal: ‘STOP WAR NOW!!’ Om een einde te maken aan al dat bescheten en zinloos oorlogsgeweld.
   Wat vind je daarvan?

  • Toen Trump president was, stopte hij de oorlogen en de AMERIKAANSE MILITAIRE BASISSEN.
   Hij ging naar Noord Korea, voor vredesmissie. Hij ontmoette Poetin en Xi Jinping voor relatie verbeteringen, zijn verklaring, kost allemaal veel te veel geld.
   Toen kwamen de Amerikaanse Democraten weer aan de macht, ze stelde een man aan die voor president moest spelen.
   De nodige oorlogen zijn weer opgestart, regime Change, Oekraïne vals flag operaties Hamas, Jemen.
   De nodige proxy oorlogen, en de vorige president in de de BAK duwen.
   Maar in november moeten er weer nieuwe verkiezingen komen, en Trump staat mijlen ver voorop.
   Dat willen de Democraten met man en macht voorkomen.
   Maar hoe??
   Biden zal het niet winnen van Trump, dus een “LIST”.
   Amerika is officieel in oorlog.
   Dan zal de Democratische president Biden de “NOOT TOESTAND UITROEPEN”.
   De verkiezingen worden afgelast, en de Democratische President Biden zal blijven regeren.!
   Een toekomst voorspelling, of een uitkomst van een FAILLIET land, om uit HUN ellende uit te komen, steken ze zelf HUN eigen land in brand.
   Net zo als de geschiedenis ons voor ging.

 2. Beste mensen, het gaat fout aflopen. Pas als de crisis compleet wordt zullen ze misschien gaan nadenken. Iedereen bedankt voor de medewerking. Ook bedankt voor de briljante artikelen.

 3. Ik heb er een paar in mijn naaste kring die ‘de mannen in het zwart’ en hun Romeos toejuigden toen die barbaren de koppen insloegen van de burgers die de straat op gingen om te protesteren. Ze waren beide van mening dat dit WERKSCHUWE TUIG nog harder aangepakt zouden moeten worden… Ik wrijf het ze nu nog steeds onder hun neus…. Het blijft dan altijd stil…. Walgelijke types… En uiteraard stemden beide Rutte en hadden ze zich in laten spuiten met die giftige mRNA cocktails + boosters.

  • Wie weet hebben ze de goede batch gekregen en zullen ze aan het “natuurlijke” verloop niet ontkomen.
   Dat zou een lichtpuntje kunnen zijn voor de zwarte schapen met logisch denken.
   Jammer dat veel goeden in de hoek gedreven werden met de prik.

   • Er waren geen onschadelijke spuiten. Ze hadden maar een small window of opportunitisch weet je nog? Ze hebben alle kansen aangegrepen. De ene zal je wat langer leven als de ander. Maar psychopaten pakken elke mogelijkheid aan.

    Toen je de naald in je lijf liet gaat was je de lul. Maar je mocht wel op vakantie en je medeburgers discrimineren en bedreigen. Dus best een faire ruil. Ja toch! 😎

  • De wereld wordt wakker of is het doorgestoken kaart? Hoe is hij het zwaarbeveiligde Davos binnengedrongen en verkeert hij met nazikuiken Schwab in een ruimte?

 4. @Theme: niet weer HEL!! roepen, maar eindelijk massaal: STOP WAR NOW!! Om een einde te maken aan het bescheten en zinloze oorlogsgeweld.
  Wat denk je daarvan?

 5. Vecht tegen boeren die ongezonde kunstplanten en laboratoriumvlees promoten

  door dr. Peter F. Mayer

  De boerenprotesten in Duitsland, Nederland en elders in de wereld zijn niet alleen gericht tegen boeren die tot faillissement worden gedwongen en van hun eigen land worden verdreven. Ook strijden zij voor gezond en betaalbaar voedsel voor ons allemaal. Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom ze zo’n brede steun onder de bevolking krijgen.
  De activiteiten van de overheid in Nederland laten duidelijk zien dat boeren van hun eigen land verdreven moeten worden. Aanvankelijk was er sprake van 3.000 boeren die zouden worden onteigend (!). Reden: “klimaatbescherming”. Met haar “ renaturatie”-projecten streeft de EU ook naar de wijdverbreide onteigening van boeren. Oligarchen en landbouwbedrijven kopen voortdurend miljoenen hectaren over de hele wereld op, deels gefinancierd door vermogensbeheerders als BlackRock en Vanguard. Bill Gates is bijvoorbeeld al de grootste particuliere grondeigenaar in de VS geworden.>>>
  https://tkp.at/2024/01/16/kampf-gegen-bauern-zur-foerderung-von-ungesunden-kunstpflanzen-und-laborfleisch/

 6. wat nog niet is komt nog. Zodra Rutte leger en politie grootschalig gaat inzetten tegen burgers is gedaan met hem en zijn links liberaal manier van denken . Burgers gaan links liberalen Lynchen

 7. de koude oorlog tussen overheden en burgers is reeds decennia heet, en onderhand gloeiend heet

  middels het systeem is dit niet op te lossen; overheden vernietigen de bevolking
  politie en overheden staan samen eenzaam aan de top om geweld te venten

  de islam-acties als voorbeeld ter verdediging…wie had dat durven denken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in