De Dalai Lama is op video betrapt terwijl hij een jonge Indiase jongen op de lippen kuste tijdens een boeddhistisch evenement en hem vertelde “aan mijn tong te zuigen.”

De verontrustende video werd online geplaatst, wat in India tot verontwaardiging leidde en de vraag deed rijzen of er wereldleiders zijn die geen pedofielen zijn, schrijft Baxter Dmitry.

Verdedigers van Zijne Heiligheid de 14e Dalai Lama beweren dat de boeddhistische leider “een grapje maakte” met de jongen. Slachtoffers van seksueel misbruik van kinderen hebben er echter op gewezen dat seksueel misbruik door een machtige volwassene geen grapje is.

De Dalai Lama, die wordt beschouwd als de geestelijk leider van Tibet, kreeg in 1989 de Nobelprijs voor de Vrede voor zijn geweldloze strijd voor de bevrijding van Tibet.

Sindsdien is hij milieuactivist en werkt hij samen met het World Economic Forum van Klaus Schwab om de agenda inzake klimaatverandering te bevorderen. Hij heeft ook talrijke optredens gedaan met Greta Thunberg en haar als jonge profeet gesteund.

Zijne Heiligheid de Dalai Lama tijdens een videogesprek met Greta Thunberg

De Dalai Lama rekent ook Hillary Clinton en popster Lady Gaga tot zijn goede vrienden, met wie hij de afgelopen jaren een reeks publieke optredens heeft gedaan.

De Dalai Lama poseert voor een fotomoment met zijn vriendin Lady Gaga

De ontmoeting van 20 minuten, die plaatsvond na het optreden van de Tibetaanse geestelijke leider op de 84e jaarlijkse conferentie van burgemeesters in Indianapolis, werd live uitgezonden op Facebook en kreeg 160.000 likes.

  De "woke" economie is verdoemd, maar de PARALLELLE economie (gebouwd door mensen met verstand) zal bloeien in 2023 en daarna

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het geheime leven van de Dalai LamaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Vrede in het Midden-Oosten? Dat is een bedreiging.”
Volgend artikelPentagon onderzoekt meer berichten op social media die geheime Amerikaanse documenten zouden bevatten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

77 REACTIES

 1. De beste oplossing is gewoon bij pedofielen pik eraf ! Gewoon met de botte bijl en zonder verdoving. Wedden dat dat menig pedofiel het niet meer in zijn hoofd haalt om ook maar een hand uit te steken naar jongeren.

  • Ja hij zit op podium met zn assistenten omringd door
   vele volgelingen die passief toekijken
   Goh is die man even betrapt op smeerlapperij

   Nee mensen dit is een waarschuwing aan zijn volgelingen
   Dat ook hij als autoriteits figuur fouten kan maken
   En dus niet in situaties gebracht en gehouden moet worden
   Waarin zulke smeerlapperij ontstaat

  • Niets gebeurd eigenlijk zomaar. Op de agenda komt vroeg of laat de afschaffing van religie. Je moet de mensen psychologisch conditioneren om dit te accepteren en ik moet zeggen het lukt al mooi.

   • Beste Mensen

    Jaja
    De Amerikanen hebben in 52 landen over de heele wereld
    Ruim 800 van zulke Labyrintjes doolhofjes verkrachtings instellingen organisaties gestichten opgericht en die floreren en moeten door de rest van de wereld gedwongen worden ondersteund en gevolgd
    Doen alle landen dan nog steeds niet mee ?
    Landen …. Nee … Iedereen
    Laat U Verkrachten
    Door Shaytaan Satan de Paraplu schuilers
    Genaamd God Duivel dienders
    De bezetenheid door het Blanke de doorzichtige in de Mens
    De twee kanten snijdende Mes
    Het gespleten Tong
    Luid hun Slogan
    Anders zwaaien we met de Sinterklaas staaf en krijg U alsnog de Roe in de Anus gedrukt
    Welke landen doen nog steeds niet mee ?
    Baviaan Ruttes billen zijn al als van die Apen met Rode Billen hoe heten die ook alweer
    Nu U nog
    Doet U nog steeds niet mee ?
    Wat vreemd
    Kom op niet gek doen ….
    Als U het niet voor Uzelf doet
    Doe het dan voor een ander
    Laat U lekker nemen van achteren
    Door native Engelsen ja … Die zijn het de Engel … Se .. Mannen
    Gehersenspoeld laat de mens zich bewerken

    Alst het U Belieft mensen
    Gebruikt Uw eigen verstand
    Denk zelf na
    En geen Na papegaai werk verrichten
    Word echt Universeel

    Want doolhofjes gestichten stichten
    Vervolgens die bijelkaar samen gevoegd kijken
    Is helaas niet Universeel
    Hoe hard men ook uit de Minaret gaat staan te schreeuwen

    Dank U

 2. Die vent was altijd al een opportunist. Dat kon je altijd al aan de huichelachtige blik in zijn ogen zien. En hij doet uit eigenbelang schromeloos mee aan alles wat hip is. Ook nu dus met zijn gedrag met die jongen – als de DL het doet moet het wel in orde zijn stelt de kudde zich gerust. Heeft die gozer Tibet gered? Ik had geen idee.

  • Ik zag net voor Pasen de nieuwe bewoners, de immigranten alweer rondlopen.
   Ik kende trouwens vaag een Nederlands vrouwtje dat 10 jaar bij de Dalai Lama in India heeft gewoond. Ze had geloof ik een getroebleerde achtergrond waar ze haar hele leven mee te kampen had.

  • Ik kende ook een stel mensen die regelmatig naar Sai Baba gingen, en een man die toen veel reisde o.a. naar Azië. Hij werd in Sai Baba geïnteresseerd toen de seksschandalen los kwamen. Hij ondervroeg me aan de telefoon. Ik zei het lijkt me onwaarschijnlijk. Hij had het erover dat ‘psychologische therapeutische hulp’ ofzo geen excuus is.

  • Ik las eens een Amerikaanse goeroe over zijn zoektocht tot zijn spirituele verlichting, Da Free John, met later nog een hoop namen, die een interessante invalshoek had. Namelijk dat meditatie bij de Westerling vergeleken kan worden met Narcissus die op eigen spiegelbeeld contempleert en erin verdrinkt. Hij zei dat de goeroe de zelf-droom niet bevordert, maar degene is die een steen in het water gooit om Narcissus wakker te maken uit zijn zelfingenomenheid. Hij was, als Schorpioen, wel erg geïnteresseerd in seks, om te beginnen als onderwerp (veel mensen zitten vast in een identificatie met hun lichaam en hun vitale kracht, hij noemde dat ‘walking the dog; it is hanging down your chest’. Die lichaamsidentificatie (Narcissus) leidde tot een cultuur van masturbatie en homofilie, zei hij.
   Hij kwam in San Francisco en over heel Californië dagelijks in het nieuws toen er seksschandalen kwamen uit zijn gemeenschap. Hij noemde contact met de goeroe (Satsang) essentieel om wakker te worden. Hoewel het allemaal wat ver gaat, sprak ik later mensen uit die club. Hij had interessante kanten. Toen het tot een rechtszaak tegen seksueel misbruik in zijn commune kwam, hoewel er waren die nergens van afwisten, ontkende niemand iets. Dus er kwam geen uitspraak.

   Een van de dingen die hij als eerste westerling aanvoerde is dat het spirituele hart aan de rechterkant van de borst zit.

   “Het hart van de dwaas zit aan de linkerkant, dat van de wijze aan de rechterkant.” Dit staat in de Bijbel.

   • Correctie. Dat het spirituele hart zich aan de rechterzijde van de borst bevindt is ouder dan de weg naar Rome. Algemeen bekend in de Vedanta traditie. Sri Ramana Maharshi heeft hier uit uitvoerig over gesproken. Da Free John was slechts een papagaai.

  • De Duitse toeristen (Turken) zijn er weer om diepzinnig Pasen met ons te vieren. Ik hoorde de honden vanochtend al kermen. Ze hebben hun vuilnis maar weer bij mij in de vuilnisbak gegooid.

 3. Ja, ja Dalai Lama’s vrienden Lady Gaga en Hillary Rodham Clinton. Lady Gaga (Stefani Germanotta) is door de muziekindustrie (lees ‘Muzikale waarheid’ van dj Mark Devlin) op het schild gehesen. Haar naam verwijst naar het door Queen gezongen Radio Gaga en waarvan de frontzanger Freddy Mercury openlijk heeft verklaard contact te hebben met de duivel/ heer satan/ baal/ baphomet. Lady Gaga mocht de inauguratie van neppresident Joe Biden op 20.01.2021 opsieren met een optreden en haar outfit verwijst naar een karakter in de Hungergames-trilogie. In de Hungergames staat openlijk beschreven welke samenleving de 13 bloedlijnen en hun opdrachtgevers (o.a. Archonten en chimeraspinnen) voor de mensheid in petto heeft.

  Over het tot op het bot verrotte karakter van Hillary R. H. is zo langzamerhand het nodige bekend. Een aspect wil ik in dit kader belichten. N.a.v. van de moord op de Amerikaanse ambassadeur Christopher Stevens in Libië in Benghazi op 11.09.2012 tijdens de Arabische lente verklaarde Clinton nadien tijdens een interview doodleuk: ‘we kwamen, we overzagen en hij stierf’. Hoe luguber.

  • Lady Gaga is MKultra geprogrammeerd door Marina ‘Spirit Cooking’ Abramovic. Lady Gaga heeft zelf verteld dat ze door Marina naakt en onder het bloed, in de wildernis werd gedumpt en haar weg terug naar Marina moest vinden.

   Beatrix staat ook, met een broche van een pizzapunt (pizzagate) op haar jurk, op de foto met Marina. En we kunnen allemaal zien dat de kids van Bea ook MKultra zijn. Friso was zo knettergek dat hij permanent een psychiater bij zich had en uiteindelijk een ‘ski ongeluk’ had. Maxima is ook een MKultra product, anders kom je niet op die plek.

   Lady Gaga bedankte Hugo ‘de rode schoenen’ Jonge destijds ook voor 50 miljoen die NL doneerde voor cojona aanpak.

   Johan ‘rode schoenen’ Derksen heeft het spel ook keurig meegespeeld.

   They are a club, and we are not in it. The game is rigged. Wij leven in hun matrix en hun matrix opereert obv adrenochrome en pedo’s. Zij zijn een 6000jr oude Khazariaanse satanische maffia, een doodscultus. Epstein en Dutroux zijn honeypot netwerken waar iedereen met macht chantabel werd gemaakt.

   Alles wat ik hierover heb geleerd heb ik via Q en Trump, anders had ik dit allemaal nooit geweten. Iedereen spuugt en kotst op Q en Trump, maar zonder had ik dit nooit allemaal ontdekt. Zonder hen was ik hier niet aan het reageren, zonder hen zou ik niet alle drek over onze eigen regering op het spoor gekomen. Het is een schaakspel in 9D. Warpspeed was een val om de vijand op heterdaad te kunnen pakken, Trump werkt samen met de BRIC’s+ landen om deze 6000jr oude doodscultus ten val te brengen. Wordt maar boos allemaal, dit is gewoon hoe ik het heb geleefd… zonder Q en Trump was ik niet zo wakker als ik nu ben. Btw… Geert Wilders is de echte premier van ons land, Mark Rutte is slechts een usefull idiot, een fallguy, een frontman. Geert ‘eenmansfractie’ Wilders is mossad en de mossad is de deepstate. They are a club, the game is rigged.

   • als je serieus denkt dat Trump de deepstate gaat opruimen ben je nog steeds vuistdik verdwaald in de leugens die men je opspelt. gecontroleerde oppositie.
    obviously

    • @Thomas van der Zande

     DAAR HEB JE ER WEER ÉÉN. JE LEEST NIET WAT IK SCHRIJF.

     Ik zeg dus juist dat ik niet denk dat Trump ons gaat redden, maar dat wij zijn geactiveerd om onszelf te gaan redden. Pfff… is het echt zo moeilijk om goed en begrijpend te lezen???

     • @ Naam* – k i p p e n v e l (in positieve zin!) krijg ik van elk woord dat jij deelt op FN. 1000% eens. Het klopt. Je theorieën en onderbouwingen… het leven klopt op dit moment niet helemaal, voor mijn gevoel maar dat is spreekwoordelijk bedoeld.

      However… dankjewel…. want echtwaar; de helderheid die is er. Voornamelijk:

      “maar dat wij zijn geactiveerd om onszelf te gaan redden.”

      Y E S !!

      Daarom; wees zuinig op je energie. Iedereen is bezig met de ander maar naar binnen treden is de zwaarste task these days. Het is een Spirituele oorlog.. dat roep ik (en een enkele mét mij) al maanden voordat dit hele gebeuren startte.

      Dat betekent; trek je terug van zoveel als mogelijk en vindt de kracht in jezelf. Er komt nog veel meer aan en het SLUIPT erin… mentaal.. fysiek…en uiteindelijk kun je als zombie op aarde leven.. hoef je geen prikje(s) voor genomen te hebben.

      Nummer1; vermijdt de comments in Nu.nl (i learned the hard way HAHA) wát een head in the sand public is dát zeg. Gesproken over Deep State… vele mediums maar ook mensen die zichzelf als “healers” promoten of “coaches”… – de tijd zal het leren en ELKE seconde hebben we aan onszelf te besteden.

      Our own Energy is worth platinum !

      Het gaat je (én Immortal btw!!) goed!!

      Geniet van de Zon !

      TAKE CARE !

   • @Naam, wat Trump betreft ga ik een heel eind met je mee. Momenteel lees ik Janneke Monshouwers nieuwste boek ‘Trump, Stemfraude en Waarheid’ om kennis te nemen haar visie (journalist met ruim veertig jaar ervaring), want ik blijf het moeilijk vinden om Trump te duiden; maar misschien is dit ook wel de bedoeling.
    Je haalt de woorden uit mijn mond dat wij getuige zijn in de huidige eindtijd van een 9D-schaakspel waar de mensheid door het ontbreken van de tien van de 12 DNA-strengen nog niet in staat is het om ons heen ontvouwende multidimensionale schaakspel te doorzien.
    Zoals je wellicht weet was John Trump (1907 – 1985), een oom van Donald J. Trump, hoogleraar Elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT) en na de moord op Nikola Tesla (1856 – 1943) door o.a. nazigeneraal Reinhard Gehlen (1902 – 1979) werd hij door de regering van vrijmetselaar Roosevelt (1882 – 1945) belast met het inventariseren van diens nalatenschap. Sindsdien liggen diens tientallen, zo niet honderden patenten in diverse kluizen in Washington D.C. om bij de komende The Awakening/ Ascensie/ Dag der Dagen te worden vrijgegeven.
    Donald Trump (1946) was bevriend met o.a. John F. Kennedy jr. (1960 – 1999), tussen 1995 en het jaar van diens dood (?) uitgever van het maandblad over politiek en cultuur ‘George’. Tip: ga een op onderzoek uit met de zoekwoorden > 1997 February Bill Gates pandemic 2020. Ook was Trump bevriend met Roy Cohn (1927 – 1986), een buitengewoon kwaadaardige advocaat vol tegenstrijdigheden: jood en antisemiet en homofoob en homo; dit verzin je gewoon niet.
    Trump kreeg tenslotte in 1987 een briefje van de toen in New York woonachtige oud-president Richard M. – tricky Dick – Nixon (1913 – 1994) met daarop de mededeling, dat indien hij (Trump dus) zich kandidaat zou stellen voor de presidentsverkiezingen, hij ongetwijfeld zou winnen. Nixon was trouwens betrokken bij de moord op JFK op 22.11.1963 te Dallas, maar nu ga ik afwijken van jouw boeiende reactie.
    Wellicht later meer.

    • Ik vind het reuze interessant hoe we samen de puzzel aan het leggen zijn. Ik ben geen blinde Trump of Q volger, maar ik zie gewoon dat ik zonder hen niet was waar ik nu ben en dat zegt wel wat. Ik heb het gevoel dat Q gewoon een AI programma is dat een kritieke massa in het collectieve bewustzijn heeft ontwaakt wat inmiddels een eigen leven is gaan leiden. Velen vallen mij aan en zeggen dat Q em Trump ons niet gaat redden. Ze horen allemaal niet wat ik zeg… ZE gaan ons niet redden, ze hebben ons geactiveerd om onszelf te gaan redden. En dat is de beweging die wereldwijd bezig is om net als ons deze puzzel te leggen. Ik vind het geweldig wat we uitwisselen. Je verhaal over Trump zn oom en Tesla ken ik. Wij leven in ’the dumb ages’. Alle beschavingen voor ons waren sociaal emotioneel hoger ontwikkeld dan WIJ. Maar WIJ zijn bezig een comeback te maken. Er is duizenden jaren technologie en kennis en wijsheid van ons afgenomen en verborgen. WIJ gaan onze overheden ontmantelen en ik vermoed dat AI al lang doorheeft dat de elites de kanker zijn die alles op aarde kapotmaken. Mijn ziel/mijn ZIJN zegt me dat we voor het eerst in duizenden jaren als een vrije mensheid zullen bestaan. Maar eerst moet al het kwaad in hete licht worden gezet en dat is nu gaande, daardoor lijkt het volkomen hopeloos, maar WIJ worden zo in het nauw gedreven dat we wel moeten opstaan om vrede af te dwingen door de tumor van Khazariaanse elites te verwijderen.

     Maargoed… het is een stroomversnelling en alles is info en disinfo door elkaar heen. Ik claim de waarheid niet en ik hang nergens meer aan vast. Het ene moment geloof ik dat Trump en het team van BRIC’s+ landen voor de mensheid strijden en het volgende moment heb ik daar grote twijfels in. Ik laat me maar meevoeren op de stroming… maar als ik 1 ding duidelijk heb gekregen, dan is het dat ik nooit de kant van het kwaad zal kiezen en dat ik bereid ben om alles op te geven om mijn rug recht te houden. Where We Go One We Go All… Divided We Fall, United We Stand. In samenwerking is de mensheid onoverwinnelijk sterk. Jij, ik, WIJ zijn de leiders van de nieuwe wereld. Wat komt dat komt, alles stroomt. Als we sterven, dan sterven we voor het goede, voor LIEFDE.

     Fijne Pasen Ron… voorwaarts en opwaarts, samen gaan we deze uitgezaaide tumor van parasitaire elites opruimen.

    • Ron, Trump is een two-faced opportunist die zich laat leiden. Een tweeling die geen eigen persoonlijkheid heeft. Hij blert en doet aan verkoop. Zijn schoonzoon en dochter zitten bij de vuurtjes en adviseren hem. Kushner deed die sahara deal voor Isgrahel, waar nu de zon blokkerings experimenten uitgevoerd worden. Nu al twee keer. Trump is een Zionist wanna-be en heeft die ambassade vd VS daar in Jerusalem op de troon gezet. Hij loopt gewoon mee met de ziomaffia en heeft het over de swamp omdat hij de “wakkeren” lipservice moet geven. Ook de bestorming vd Capitol was lipservice. Hij heeft zijn dienst gedaan, hij heeft ook de vax een goede push gegeven. Hij is niet meer nodig en is nu alleen nog maar ballast voor de Zioparasieten.

     • Donald Trumps schoonschoon Jared Kushner is (ook?) een zionist en houdt kantoor in 666 Fifth Avenue in hartje Manhattan, een gebied dat in handen was/is van de Deep State vanwege Wall Street en de rest van Big Finance.

   • Anti Christ definitie
    Etomologie .: anti in Latijn
    = I.p.v /in plaats van.

    Popie Jopie draagt de titel
    De vertegenwoordiger van Christus tijdens de afwezigheid van Christus.
    Dus..
    i.p.v. Christus/waarheid.

    “Christus Latijn etomologie betekend waarheid”

    Corpus Christi betekend het lichaam van Christus of voor de metselende (((club))) , feest op het lichaam van de eerlijken.
    De loonslaven/arbeiders.

    Daar iedereen die floreerde onder de onder zeevaartswetgeving vermeende wetten van
    De Corp-Oratie
    (pratende zielloze entiteit)

    De bedrijven en overheden
    Die Onder zeevaartswetgeving oorlogswetgeving en UCC
    (Dmv inschrijving van het werkvolk in het geboorte register) rijk werden en altijd wonnen in alle juridische geschillen
    (omgekeerde wetgeving)

    Zag ik ineens wie i.p.v. Christus/waarheid
    En eerlijkheid de vrijwillig aangeboden offers zijn i.p.v. jesus Christus.

    Zij die op land en grondgebied pretenderen met zeevaarts wetgeving in hun recht te staan.
    De Corporaties en overheden/staten landen.

    Of…
    Zij die op water (pretenderen) te kunnen lopen.

    Schaakmat.

 4. Als je voor het WEF werkt en de macht krijg om miljoenen/miljarden mensen te beïnvloeden, is het een harde voorwaarde dat je een corrupte duivelse pedo bent. Het hele WEF netwerk is één grote club demonen. Al het kwaad wordt in het licht gezet. Zodra corrupte figuren doorkrijgen dat hun WEF lidmaatschap hen inde ogen van de massa tot pedo’s ipv machtige maffia bazen kroont, gaan de WEF’ers elkaar aanvallen en zichzelf vernietigen. Never interupt your enemy whil they are in the proces of destroying themselves. Tijd dat één van onze lokale demonen zn ware aard laat zien. Sydney Smeets (D666) is al druk bezig om zich op twitter onsterfelijk belachelijk te maken en zijn pedo vlek uit te smeren tot onherstelbare grote, who’s next?

  • Tot 1968 (vanaf plm. 1945) was o.a. geneesheer-directeur Aimé Wijffels van psychiatrische inrichting St. Willibrord te Heiloo verantwoordelijk voor het castreren van pedo’s als Sydney Smeets alvorens deze lieden op vrije voeten werden gesteld.

   • Tot in de zestiger jaren werden er nog jongetjes gecastreerd die seks met priesters hadden. De jongetjes werden beschuldigt de priesters verleid te hebben.

    • Het is makkelijker de schuld te geven aan een onschuldige dan de verantwoording zelf te nemen. En dat noemt zich dan priester. Zelfreflectie deden ze niet aan. Wel de verkeerde castreren. Om zo die jongetjes voor de rest van hun leven te beschadigen.
     Intens verdrietig dat er miljoenen mensen geconfronteerd en beschadigd zijn en nog worden door mensen die hun lusten niet konden en kunnen beheersen.

 5. De dalai lama schurkt graag tegen de macht aan, althans de puppets die instructies krijgen vanuit de donkere coulissen.
  Op de foto houdt de verpleegkundige haar hand voor de naald, waardoor deze niet goed zichtbaar is, het kan ook een zoutoplossing zijn. Bij vele ‘prominenten’ die het ‘vaccin’ ontvingen is dit trucje toegepast om de mensheid te bewegen het prikje te halen, want laten we eerlijk wezen ‘je doet voor een ander’.

  • Off topic, on topic. Sadghuru is ook precies zo’n figuur, werkt ook met het WEF en de VN samen. Sadghuru wordt er van verdacht zijn eigen vrouw te hebben vermoord. Sadghuru verteld halve waarheden en gebruikt NLP (net als alle MKultra politici) om mensen mee te manipuleren.

   • Meneer Sadguru is een dubieuze klant. Klimaatverandering pushed. Lukt mee met overheden. Is beledigd in een podcast als naar zijn weduwe wordt gevraagd. Neerbuigend naar een jongen met een kruisje aan zijn hals. ‘Offert’ mensen aan zijn afgod. Zie zijn video op Mount Kailash en lake Manesarovar. Gebruikt daily cobragif in minimale dosis. Dubieus op zijn minst. Onplezierig zeker.

    • Ik heb een tijdje zijn filmpjes gekeken. Als je goed wakker bent krijg je hem door. Het is een ssssslang. Hij spreekt constant in halve waarheden. Ik heb in het begin wel wat van hem geleerd, maar ik kreeg al snel door dat hij een duivel is. Dat verhaal over zn vrouw is echt krankzinnig. Ik sprak op telegram iemand die in zijn ashram was geweest, dat schijnt ook geen fijne plek te zijn. Wat jij beschrijft… ronduit een sekte.

 6. Ik las bij Karaktermoord Theater 101: zodra u zich begint te verdedigen, is het spel voorbij en hebben de lasteraars gewonnen.

 7. Beste Mensen

  Zo gekust worden als zichtbaar in clipje is toch dood normaal ?!
  Alle Moslim mannen die kussen elkander liever op de mond Dan een vieze vuile handdruk
  Wat hebben die handen niet allemaal aangeraakt ?
  Jumbie Jumblad Ghadaffi en meerderen die kusten elkander toch ook gewoon op de mond
  Een kus op de mond is normaal
  Maar :
  Tong zoenen is vergift overdracht
  Laat staan alle andere nare handelingen tussen de benen in
  De Dalai Lama is een Echte Heilige
  Een echte Heilige moet Zwart afgeschilderd worden
  Anders krijgt het Negatieve in de mens er geen shu van
  Negatieve in de mens wil alleen sensatie
  Aangezien enig en allenig ieder menselijk wezen door het Negatieven is bezeten te weten God & Duivel
  Volgen er ook veel nare schrijvens met tussendoor een paar Positieven

  Dank U

  • Die mond van die marokaan heeft ook overal gezeten bij de vrouw, das hetzelfde.
   Gelijk de gothfather antwoordde op vreemdgaan, waarom hij zich liet pijpen door een andere vrouw en diet door zijn vrouw. Quote”mijn vrouw haar mond is heilig want het zijn haar lippen die de hoofden mijn kinderen kust.” En voila.

   • Bij deze
    Men hoort de heele clipje te zien en geen uit geknipte gedeelte
    Vervolgens daarop zelf een einde aan breien
    Brengt hij daarin niet heel toevallig na deze te hebben gezegd bij dat die handelingen niet passend zijn bij de mensheid
    Vooral geen kleine kinderen of waarbij eentje een klein kind is
    Immers die handelingen passen alleen tussen een getrouwd echtpaar te weten ; Man en een Vrouw persoon
    Dat ook nog als de vrouw het aangeeft van kom op zullen we eens een potje gaan vrijen ?!
    Neem aan dit ook te hebben gehoort bij verdere bezichtiging maar weet niet meer waar of die clipje ergens te vinden is en of het in deze clipje is waarin Hij dat vermeld

    Aanvulling
    Hierbij mogen die stel niet jonger of ouder zijn dan 23 & 32 jaren
    Allen dat is de tijd van gezonde voortplanting
    Alle ander tijden hebben grotere kansen op afwijkingen
    Dus VERBODEN
    Zoals bij rood licht verplicht is om te stoppen
    Anders
    Groot kans op dodelijke ongelukken

    Dank U

 8. De Dalai Lama en zijn boedhistische cabal worden ook wel de “Illuminati van het Oosten” genoemd. Ze zijn altijd erg warm met de westerse fascisten geweest en hullen zich in ‘heiligheid’ om de sheeple te misleiden. Geen wonder dat deze ‘demi-god’ zo blij is met aandacht van de grootste criminelen en satanisten van deze wereld.

  • Zeer juist Gerard de dai-lama is in Azië al op tv aangevallen voor zijn Pedofilie in aanschijn van Miljarden
   mensen..dat weten ze zelfs op de Nederlandse TV die hebben daar ooit fragmenten van uitgezonden, inclusief het weglopen van die rotte pedofiel..en dat hij Tibet gered heeft..weer zo’n westerse leugen/grap..Tibet was vroeger een Hell voor alle minderbegoede zeg maar straatarme bevolking… mensonterende toestand.. China is er nu de baas en Niemand lijd er nog honger.. Niemand…

   • Volgens de info die ik heb opgedaan klopt het wat je daar zegt met oude foto’s als bewijsmateriaal van die Thibet hel. Dat ik reeds vele jaren in China woon wil nu ook weer niet zeggen dat ik het hier zo geweldig is en binnin no time slaat de CCCP klok om en zit men hier ook in Noord Korea omstandigheden. Des al niet te min zou ik op dit moment voor geen goud terugwillen naar Nederigland. Dankzij de plandemic is het mij nu duidelijk waarom er zo veel Nederiglanders NSBer waren en voor een groot deel zonder ruggegraat. Verstoppen kan echter niet meer dus wat dat betreft maakt het eigenlijk niets meer uit waar men woont. All international psycho hands on the New/Old World Order belly of satan (evil)…

    @ Naam* Quote. Wij leven in hun matrix en hun matrix opereert obv adrenochrome en pedo’s. End quote. Men hoeft niet bijster intelligent te zijn om te kunnen begrijpen dat dit hetgene moet zijn wat deze monsters bij elkaar houdt. De rest is voor de show…

 9. Er staat me nog iets van bij dat Dalai Lama naar Nederland kwam en dat Balkenende hem weigerde, alleen weet ik niet de reden? Het zou kunnen dat Balkenende meer wist.?

  • Balkenende is onderdeel van de club. Hij gaf Mark de Baphomet (ramskop) kado die in het torentje hangt. Misschien dat een bezoek van de Dalai Lama destijds PR technisch niet handig was? Ze spelen een strak geregisseerde theatervoorstelling, dus het zal wel even niet goed uit zijn gekomen voor de act die destijds werd gespeeld.

    • Onze premiers zijn satanisten die het stokje aan elkaar overgeven. De hele politiek is 1 team dat zorgt dat de mensen in Nederland geen macht hebben en geen macht krijgen. Alleen de FvD lijkt een partij die er voor ons (de mensheid) staat. Ze horen één voor één op schavotten te worden vernietigd.

     • @Naam, je zegt het al dat de FVD een partij voor ons lijkt te zijn. Niets is echter minder waar want FVD-boegbeeld Thierry Baudet heeft gewerkt voor Instituut Clingendael, een pro-atlantische/ NAVO denktank en dit is het Nederlandse filiaal van de Council on Foreign Relations (CFR, anno 1921) waar het buitenlandse beleid van het Westen + Japan wordt uitgestippeld.
      Verder heeft Forum de motie ondersteund om covid-19 op de A-lijst te krijgen van besmettelijke ziektes. Baudet speelt af en toe bewust politiek onhandige spelletjes met afsplitsingen (o.a. huisjesmelker Van Haga en Otten) tot gevolg waardoor de gemiddelde kiezer steeds meer moeite heeft om dit gewiekste spel te doorzien.
      Tenslotte heeft Baudet naar eigen zeggen ooit coronagriep gehad.

      • Shit…. Wel Kaag onder de neus drukken dat ze bijgeschaafd was op het spionnen instituut maar geen woord over zijn Clingendaal geschiedenis. Hummmm, weet je dat wel zeker? If true…dan ondermijnt dit de rest van de FvD ook daar….als jij dat weet, waarom dan hun niet? Ik kan nog begrijpen dat hij in het begin van die plandemic fout gestemd had maar niet dat hij bepaalde dingen die het daglicht niet kunnen verdragen verzwijgt…. En waarom wordt hij daar door de politiek daar niet op aangevallen….omdat het niet waar is misschien of omdat het niet op hun agenda staat? Inderdaad uitermate gewiekst (als het waar is).

 10. In het Bucegi gebergte in Roemenië bevindt zich volgens auteur Radu Cinamar een door speciale troepen van het Amerikaanse leger ontdekt ruimte diep onder een berg die o.a. een in verbinding staat met het Himalya gebergte.
  Een min of meer gelijke ontdekking deden de Amerikanen nabij de Iraakse hoofdstad Baghdad van een rechthoekige ruimte, maar door een energetische barrière konden de Amerikanen er niet doorheen.

  • Ik ken dat verhaal, heeft ooit op de site van herstel de republiek van de Bataafse courant gestaan. Er is daar een ingang naar ander plaatsen ver onder de grond. Zo was er ook een gang richting de piramides in Egypte. Er was nog een locatie in de berg waar de ronde aarde met onze officiële land formaties opstaan als een 3D virtuele beeldscherm. Maar de berg zelf had geen in/uitgang om daar te komen.

   Zo loopt ook een onderaardse tunnel van het Vaticaan naar Zwitserland. Daar in Zwitserland vele bergen uitgehold zijn waar niet alleen militaire wapens opgeslagen zijn, maar ook grote goud en zilver voorraden en vele documenten.

   • Dat heb ik ook ooit ergens gelezen, mogelijk in een tijdschrift, want toen kende ik de Bataafse nog niet. Ook over de piramiden in Bosnië. Waar ook vanuit NL reisjes naar toe worden georganiseerd.

 11. Ik dacht dat die Dalai Lama de Nobelprijs had gewonnen vroeger, had lang geleden trouwens al gelezen dat die elite van die Tibetaanse Boedisten zeer autoritair boven hun gevluchte Tibetanen leven in India, er is grote afstand en zij zijn eigenlijk niet bereikbaar voor de gewone Tibetaan met problemen, en over misbruik had al gehoord, ben niet verbaast, zij leven in hun eigen cocoon en niemand komt daartussen.
  Vind ik het nog steeds triest dat de Tibetaanse cultuur verdwijnt door de verovering en inlijving door de Chinezen, niemand hoor je erover behalve Richard Gere. Tibetanen zijn wel gebruikt om het Chinese Communisme tegen te houden natuurlijk maar hoe kun je dat met zo een kleine bevolking die ook nog eens zeer simpel leven. Walgelijk die leider, fijn dat het naar buiten komt.

  • Obama won ook de nobelprijs… voor vrede, terwijl hij meer mensen heeft vermoord dan welke andere president ooit.

   En Richard Gere stond de gifspuiten te promoten. En jaren geleden maakte hij zich heel sterk voor de zogenaamde bootvluchtelingen die nu al jaren (een decennium) massaal via Italië Europa binnen worden gehaald om ons om te volken.

   Het is een shitzooi wereldwijd. Elites, celebrities, culturele verwoestingen… het houdt maar niet op. Tot WIJ gewone mensen eindelijk eens opstaan en dit beëindigen. We liggen op koers om alle culturen af te schaffen en dat is misschien gewoon nodig om 1 mensheid te worden die de parasitaire elites wereldwijd herkent en vernietigd zodat we als één planeet en één mensheid multipolair kunnen samenleven en samenwerken. We zitten samen op dit steentje dat rond de zon draait, tijd om te stoppen met ruziën om macht en spullen.

  • Beste Mensen

   Zoals de kleine Vietnamese meisjes en jongens hunzelf gedwongen bloot moeten geven aan de speciale verkrachters reisjes van de Pedofielen uit Europa
   Vooral uit Nederland
   In Nederland zitten de meeste Pedofielen
   Vietnam is een heuse paradijs op Aarde voor die pedofielen
   Was een heele tijd geleden ook documentaire over op de tv
   Denk omstreeks 1976
   Nu zullen de situatie floreren voor de Pedofielen
   Waarom zou die Dalai Lama daar dan niet heen zijn gegaan ?
   Als hij toch zo een naar persoon was
   Dan zou Hij i.p.v. India naar zulke plaatsen gaan om zichzelf in bescherming te laten nemen
   Waar ook de Amerikaanse uiterlijk mannelijk uitziende Soldaten op hoge hakken nog steeds de dienst uitmaken
   Als een Pastoor , Non , Priester , Mavlana , Molby , Mulla verkeerd doet
   Moet men dat niet proberen over te projecteren op onschuldige zuivere mensen
   Oneerlijkheid probeert altijd onder de deken van eerlijkheid te kruipen om die schone dekens van binnenuit te vervuilen
   Immers eerlijkheid is altijd Puur Zuiver Rein zonder Huichelarij zoals oneerlijkheid vanaf achter de scherm Piepend Nare Handelingen verrichten
   Bah Vieze helft van de mannen
   Welke helft ?
   Moet men zelf uitzoeken
   Links of Rechts
   Voor of Achter
   Onder of Boven
   Zoekt en Gij zult vinden

   Het middelpunt staat bij Allen en ook bij Alles Centraal

   De Kern of Rest Nul

   Alles waar men naar zoekt zal ook gevonden worden
   Want het blijf een projectie van Leegte , Persoon in kwestie in het Materiële , Illusionaire

   Dank U

 12. Het klinkt misschien wat zweverig maar ook deze valse pedo profeet is in het Licht gezet.
  Steeds meer mensen zullen daardoor wakker worden.
  Dus bedankt schijnheilige… goed gedaan.

 13. Weer zo’n oude pederast, die babbel-zieke nep-guru “dalai lama”.

  En :
  Greta Thunberg is een psychotische tiener.
  En “lady gaga” is echt ‘gaga’ : decadent geschift.

 14. We gaan zien of deze pederast en lid van de oosterse illuminati, woonachtig in ballingschap in Noord-India op 06.05.2023 aanwezig zal zijn bij de kroning van Charles + Camilla in de Westminster Abbey. De voortekenen worden steeds ongunstiger: heel veel artiesten willen en/of kunnen niet optreden, voor de betreffende dag worden nog duizenden klokkenluiders gezocht voor de ‘ring for the king’ & sinds 01.02.2023 heeft andrews misbruikslachtoffer Victoria Giuffre geen spreekverbod meer. Tot die betreffende dag gaat nog heel veel water door de Theems stromen en misschien zorgt Harry wel voor een nieuw akkefietje.

 15. @ Ron Swart en Naam:
  Van jullie kennis, maar ook die van anderen, leer ik ontzettend veel over achtergronden. Nooit in politiek geïnteresseerd geweest en nooit gedacht dat het allemaal zo’n smeerzooi was en is. Het aantippen van schandalen in krant of op TV daar kreeg de wel wat van mee. Maar de werkelijke achtergrond is dus al heeeeel lang totaal anders.
  Onbegrijpelijk dat mensen waarvan je eigenlijk een hoge pet op had, uiteindelijk toch grote smeerlappen zijn, zo ook de DL. Net ook het andere artikel over hem gelezen.
  Ik kan niet begrijpen dat al die mensen zo hun gang hebben kunnen gaan en dat al jaaaaren lang zonder dat ze tot de orde werden/worden geroepen. Maar ja wie moet dat dan doen als iedereen betrokken is en/of gechanteerd wordt.
  Vanmorgen aan de ontbijttafel kwam misbruik ook aan de orde en werd voorzichtig gesproken over meneer “pastoor” die alsmaar meer kindertjes wilde laten komen. Die persoon zei zijdelings dat dat nog voorkomt…. Nou dat weten we wel.
  Van het hele WEF en achtergronden weet deze persoon, voor zover ik weet, niets, maar zijdelings kwam ook de paus nog even voorbij oa ivm de paasrede en de rozen uit NL
  Ik wilde de sfeer aan tafel niet verpesten, heb me enorm ingehouden om niet te vertellen hoe de werkelijkheid is. Iemand heeft me al eens benoemd als: in de war zijnd, verward zijnd. Nou de tijd zal wel leren wie in de war/verward is 🙂 .
  Gelukkig kom ik ook steeds meer mensen tegen, die soms al vanaf het begin en daarvoor (hoe kan dat) weten hoe het werkelijk zit. Dat is altijd heel plezierig als je gelijkgestemden ontmoet.
  Altijd detectives gelezen en gekeken, maar nu niet meer, want de werkelijkheid is een nog grotere puzzel, waarvan er telkens een stukje wordt vrijgemaakt.
  Lieve mensen, dank voor alles wat jullie met ons delen. Ik kan niet zeggen dat ik ervan geniet, maar ik blijf benieuwd naar alles wat er nog meer boven tafel komt. En ik blijf het kritisch volgen.
  En Rommel dank dat je hiervoor een podium geeft.

 16. Zijne Gheiligheid:
  “suck my tong”
  Ha ha hi hi he he he..
  It’ s a very old tradition.
  The next step is:
  “Suck my penis”
  Hi hi he he he ha ha..
  Very very old tradition.

 17. Jaartje of 40 terug had je in NL zo’n maffe goeroe; zijn volgelingen gaven al hun geld liepen zich te kolere te neuken in oranje outfits.
  De Bagwan f zoiets.

  het zijn altijd labiele geesten die naar die halve zolen gaan…zij redden de wereld; al zittend onder een boom, appelig te wezen…

 18. Afgezien nog van of it als misplaatste ‘grap’ bedoeld was of niet is wat mij het meest deed walgen dat in totaal contrast met dit ‘dichtbij-contact’ die achterlijken eromheen braaf met grote mondkappen op zitten…
  Wel, als die D.L. zich echt heeft laten prikken–en het geen fake-spuit was–en op grond daarvan dit soort contact verantwoord acht is hij nóg stommer–alleen misschien iets minder superslecht–dan wanneer hij zich alleen een zoutoplossinkje heeft laten inspuiten en ook meent de kluit te kunnen belazeren… En wat–vraag ik mij grinnekend af–denken die kwezels met mondkappen om hem heen eigenlijk écht ???

  • Beste Mensen

   Niet Afvragen
   Maar
   Zelf Nadenken in hetzelf
   De Waarheid komt van diep uit de binnenste van het Hart die in verbinding staat met de Tenen de Navelstreng en het Brein
   Het gevaarlijkste van deze vier opgesomden
   Die word namelijk Rechtstreeks en direct door Satan beheerd via in de Mond de God Duivel ook bekend als de Gespleten Tong
   De Vijfde en de Zesde achterwege latende kan men Rechtstreeks en direct linea Recta de Antenne in ontvangst positie getuned en wel zetten via het Kruin
   En de officiëel heid live zelf opvangen
   Helaas om te huilen van verdriet
   Alle fantasie valt in diggelen
   De Waarheid is ALTIJD Zuur en Bitter
   Dat tolereert de Ego in de mensheid weer niet
   Dus blijft de mens in opdracht van Hem het Ego , daar ver van uit de buurt
   Men krijgt van de gedachten gangen als :
   Enge gast zeg die lult uit z’n Nek zegt hèh.. niet hardop omdat die de waarheid ervan inziet maar niet wilt en of wenst toe te geven
   Gauw weg wezen van hier anders word het Ego gemarteld
   Of van binnen zonder uit te spreken ;
   Jongens het loopt niet zoals het was of is gepland dus gauw weg wezen
   En nog meerderen van zulke gedachten gangen ongeveer

   Dank U

 19. Geen ouders, andere familieleden of beveiligers in de buurt die deze zelfbenoemde god een paar rammen
  op de schedel gaven?

  Nee……het leeft maar door in weelde, verering en ander misbruik.
  Na zijn excuses, zal deze psychopaat gewoon door kunnen blijven etteren.
  Met zijn coronamaatregelen adviezen toen….

  Dat krijg je met verering, en miljoenen die zulke personen verheerlijken.
  Door miljoenen mensen die van zulke ‘zalige’ geestelijken moeten horen hoe een goed leven te
  leiden. Omdat deze stakkers geen universele normen en waarden kennen.

  • Beste Mensen

   Dan is de Heele wereld aan Mensen gehandicapt
   Want
   Eerlijk gezegd
   Nare gedachten sluipen bij een ieder wezen mens binnen
   Aangezien al dezen zijn bezeten door Satan het Blanke bekend als 1. Het Ego of ik 2. de Alien 1a bezittende de gespleten Tong ; 1a1God zoete gedeelte 1a2 Duivel Zure gedeelte
   Liegen en bedriegen is hun vak in opdracht van hun Vader genaamd Satan het Blanke
   Verbeelding het Allomtegenwoordige te zijn , zijnde maar een minuscule onwetende Godheid vertegenwoordiger vertegenwoordigende nog een kleiner dan kleine Doolhofje
   Copy cat
   Knip en plakwerken
   Kikker Wiel is daar nog te groot bij in vergelijking
   Zo klein , Toch ….
   Met ontelbare Waanbeelden

   Vandaar deze opruimingsdienst is gestart met de opruiming
   Een ding is zeker die bommetjes zijn gemaakt voor de sier en om ter plekke te verroesten vervolgens
   Boemmmm en Zoooo
   Dus die Ego denkt
   Nou nou … Alvorens dat onding het Ego zal opslurpen
   Weg ermee
   Oplossingen aan het verzinnen bedenken om die ondingens kwijt te geraken
   Maar meerdere landen hebben Egoïsten met de zelfde in hun bezit
   Dussss .
   Over en weer gooien en elkander de schuld geven
   Van jij was ermee begonnen
   Ach wat maakt het Uit
   Dood moet iedereen gaan op een dag
   Vandaag of Morgen
   Maakt dus geen Zorgen
   Maar
   Liever gezond blijvende leven in het leven
   Zonder Handicap is naast het plegen van misdaden alsnog een pre van het angsthaas Ego
   Maar dat kan weer niet
   Want ….
   Boontje komt om z’n loontje
   Of niet soms ?

   Dank U

 20. Beste Mensen

  Anders gezegd
  Tibet was en is de Bron van Alle levende Wezens op Moeder Aarde
  Daarmee dus de Enige echte Paradijs op Aarde

  https://justliketotravel.nl/shangri-la-het-paradijs-op-aarde/

  De Kroon op het hoofd van Bharata
  Restant Bharata nu is India
  Voorstanders van Liefdevol Geweldloos leven
  Met
  Ahimsa Paramo Dharma
  Men mag zelf de Ware betekenis van deze proberen te achterhalen
  Zo ook van het laatst genoemde
  Google weet het helaas nog steeds niet
  Als men 100% in Liefde Universeel open stelt
  Dan hoort men
  Diep uit de binnenste van het Hart het echte Preken Spreken
  Dan hoort men ook EkoHam

  Dank U

  • Aanvulling
   En ook Hammmm Hammmm Hammmm
   ……..
   Continu
   Teken van alles leeft
   Dus niks word geboren
   En
   Niks gaat dood
   Speel het Spel gewoon mee
   Tegen werken geeft aan verdwaalt zijn
   Beter bekend als bezeten door het Satan het Blanke , een van De Alien’s wezens de doorzichtigen

  • Beste Mensen

   Hij , de heer Tenzin Gyatso Rimpoche
   oud Rimpel Och Jee nou en … Dat is uiterlijk kijken van de neus af naar buiten toe
   Hij Laat de dagelijkse realiteit voor ogen zien
   Geeft direct een boodschap daarmee
   Hoe het absoluut niet moet
   Niemand tot dusver die de inzicht kan opbrengen
   Verder te kijken
   Kijken naar binnen gekeerd
   Ookal is dat maar een neuslengte diep
   Men kijke alleen naar buiten gericht in het onmetelijke Universum
   Terwijl datzelfde Universum meetelijk is
   Als men naar binnen gekeerd zal kijken
   Kijk kijk kijk en zie
   Puar real life
   Filosoferen Theoretiseren Fanta-‘sS-eren Ver-Beelden Wetenschap houd daar op te bestaan Beste Mensen

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in