De Russische denktank Russtrat heeft een interessante analyse gepubliceerd van de belangen en invloed van George Soros in het Oekraïne-conflict. Het artikel dat Russtrat publiceerde over de betrokkenheid van George Soros in Oekraïne is de moeite van het lezen waard, en daarom heb ik het vertaald. Het bevestigt wat ik twee jaar geleden meldde over de machinaties van Soros in Oekraïne, want Soros heeft miljarden verdiend in Oekraïne, waarvan u de details hier kunt vinden, schrijft Anti-spiegel.ru.

Nu komen we bij het artikel van Russtrat, ik heb de links uit het origineel gehaald.

Begin van de vertaling:

George Soros: “Wat in Oekraïne gebeurt, is mijn beste project”

De denazificatie loopt langzaam maar zeker ten einde. Na de bevrijding van Mariupol moet de bestorming beginnen van de nazi-bolwerken aan de vroegere demarcatielijn in de Donbass.

De voltooiing van de speciale operatie door de Russische strijdkrachten zal niet alleen een overwinning zijn op het regime in Kiev. Een Russische overwinning zou een tegenslag betekenen voor het plan van Klaus Schwab van de “Grote Reset”. Het zou de kaarten herschudden van de globalisten en Soros, die de voormalige Sovjetrepubliek al tientallen jaren tot springplank maken voor een strijd tegen hun voornaamste vijand die niet in de “nieuwe wereldorde” past: ons land.

George Soros heeft er nooit een geheim van gemaakt dat “zijn grootste vijand in Moskou zit”: “Ik bedoel dat de Europese samenleving niet genoeg reageert op Rusland. Daarom probeer ik uit te leggen welk gevaar het werkelijk vertegenwoordigt.”

Natuurlijk vormt ons land, met zijn conservatisme en trouw aan traditionele waarden, een ernstige bedreiging voor de organisatoren van de “nieuwe wereldorde”. Wij herinneren ons de woorden van Zbigniew Brzezinski, voormalig nationaal veiligheidsadviseur van de 39e president Jimmy Carter: “De nieuwe wereldorde onder Amerikaanse hegemonie wordt gecreëerd tegen Rusland, ten koste van Rusland en op de puinhopen van Rusland. Oekraïne is voor ons een voorpost van het Westen tegen het herstel van de Sovjet-Unie.”

  Soros' toespraak in Davos: Startsein voor Wereldoorlog III

George Soros (echte naam György Schwartz) heeft eens in een interview met de Britse krant The Guardian verklaard dat wat er in Oekraïne gebeurt zijn beste project is. De journalist die met de “filantroop” sprak, merkte op dat Soros heel openlijk trots was op zijn “prestaties”.

Het gesprek vond drie jaar geleden plaats, lang voordat de speciale operatie begon, zodat het niet veel weerklank vond in de samenleving. Maar zelfs toen liet de hoofdsponsor van de kleurenrevoluties doorschemeren dat hij “veelbelovende politieke vooruitgang” had geboekt in het “onafhankelijke” Oekraïne, zij het nog niet volledig.

De resultaten van zijn “politieke vooruitgang” zijn ook in andere landen duidelijk zichtbaar. Met het geld van de “bloedige investeerder” werd de Joegoslavische oppositiepartij “Otpor” gefinancierd, die de vervolging van Slobodan Milosevic organiseerde, de “Oranje Revolutie” en de Euromaidan in Oekraïne, en de “Rozenrevolutie” in Georgië. De Britse politicus Nigel Farage noemde Soros “het grootste gevaar voor de hele westerse wereld”, terwijl de Turkse president de miljardair ervan beschuldigde naties te willen vernietigen en verdelen.

Het is moeilijk voor te stellen dat de “geniale zakenman” zijn machinaties alleen kan uitvoeren. Sergej Sudakov, corresponderend lid van de Russische Academie van Militaire Wetenschappen, politicoloog en amerikanist, heeft treffend vastgesteld: “Er is geen enkel conflict waarbij de stichting van Soros, die in Rusland verboden is, niet betrokken is”.

Tegelijkertijd benadrukt de politicoloog dat George Soros zelf een integrerend deel uitmaakt van de Amerikaanse inlichtingendiensten. Sudakov suggereert zelfs de term “collectieve Soros”, verwijzend naar de tandem van de zakenman met het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en de Amerikaanse inlichtingendiensten, die hem van informatie voorzien en zijn acties voorbereiden en plannen.

  Orban in strijd met Soros: "Het Soros-netwerk wil van Europa een immigratiecontinent maken"

Soros zelf verklaart zijn machinaties cynisch in termen van zakelijke belangen en noemt de financiering van zijn fondsen “investeringen”: “Ik verdien daar gewoon geld. Ik kan en wil niet kijken naar de sociale gevolgen van wat ik doe. Als marktspeler moet ik concurreren om te winnen,” onthulde hij eens.

“Overal waar zijn mensen verschenen, waren er rellen en staatsgrepen, vaak met succes. En het kapitaal van Soros werd met miljoenen meer aangevuld, want al zijn initiatieven waren gericht op het in handen krijgen van de zeer winstgevende sectoren van de economieën van de veroverde landen,” schreef de Azerbeidzjaanse politicoloog Zaur Rasulzade over de miljardair.

In Oekraïne “investeerde” Soros via de Renaissance Foundation. De tactiek was dezelfde als in Rusland in de jaren ’90, toen subsidies van een schamele 500 dollar aan Russische academici gevolgd werden door een toezegging om de geschiedenisboeken voor de schoollessen te herschrijven.

De “filantroop” merkt op dat het ongeveer 25 jaar duurt om een succesvol project als Oekraïne op te zetten. Dat wil zeggen, één generatie. Naast het verdraaien van de geschiedenis van de Russisch-Oekraïense betrekkingen en het denigreren van het verleden en het heden van de Russische staat, promootte de stichting met succes “Europese waarden en democratie bij de jeugd”. Het resultaat was de opspringende Maidan en het ontketenen van de genocide in de Donbass.

Wat heeft Soros in ruil gekregen? Hij heeft onroerend goed, mediabedrijven en grond verworven. Volgens deskundigen verwacht de internationale speculant een van de voornaamste begunstigden te worden van de uitverkoop van Oekraïne.

  Zijn de media en de medische wereld medeplichtig aan moord?

Soros heeft via zijn vicaris, de “oligarch” Tomas Fiala – CEO en oprichter van Dragon Capital – alleen al tussen 2016 en 2018 350.000 vierkante meter commercieel onroerend goed in het “onafhankelijke” Oekraïne gekocht via gezamenlijke fondsen. Met investeringen tot 400 miljoen dollar is Dragon Capital de grootste koper van onroerend goed en media op de Oekraïense markt geworden. De overname van de media door Soros betekent dat hij de volledige controle heeft over de informatiesector.

Het is nu duidelijk waarom George Soros van pathetische woorden over “het verdedigen van de wil van het volk” en “het redden van de democratie” is overgegaan naar harde uitspraken als de volgende: “Wij hebben Oekraïne nodig als torpedo in de oorlog met Rusland. Wij zijn helemaal niet geïnteresseerd in het lot van de burgers van dat land.”

De speciale operatie in Oekraïne doorkruiste de plannen van de oude speculant, maar ook die van Bernard-Henri Levy, de oprichter van het “Agentschap voor de modernisering van Oekraïne”, en zijn Britse mede-investeerders, de eigenaars van de multinationale GM-voedselproducent Monsanto Company, en vele andere “zakenlieden” aan wie Soros en Levy de grote prijs beloofden in ruil voor een geldinjectie om “de democratie in Oekraïne te redden” – een “nieuw Rusland zonder Poetin”.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GEORGE SOROS DOSSIER

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te ‘vluchten’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTeken des tijds: LIDL in Zweden zet rundvlees achter slot en grendel
Volgend artikelWaarom zijn de tunnels van Azovstal in Mariupol zo belangrijk voor het Westen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Ja dat klop maar zijn er helaas zoveel van dat smerig tuig kijk maar wat hier in de politiek zich afspeelt en waar is justitie maar die zijn in het zelfde staal gegoten liegen bedriegen en macht misbruikt is daar aan de orde van de dag vriendjes politiek en baantjes eraan toe wijzen, ik snap niet dat zulke personen op geruimd gaan worden in de maatschappij wanneer gaat het volk inzien dat wij met zware criminelen te maken hebben.
   Het volk over de gehele wereld is radeloos verloren en hebben dat aan zich zelf te danken.

 1. De man (soros) moet zich richten op zijn behoudenis. Over een tijdje is hij dood.
  Dan zal er verantwoordelijkheid afgelegd moeten worden van zijn daden. En die zien er niet goed uit…
  Hij is voortdurend uit geweest op vernietiging.

  • Hahahahaah! Ik kom niet bij… ik dacht dat zelf ook toen die kop van dat lopende karkas weer tevoorschijn kwam. Hoe die vrouw van hem het volhoudt… maar geld maakt rauwe bonen zoet he.

    • De tot Judaism bekeerde joden van Khazaarse afkomst zijn niet semitisch, dus daar ga je al.
     En als je het artikel hebt bestudeerd, dan had je gelezen dat de schrijver herhaalt wat Israelische joden zelf zeggen. Dus daar ga je weer.
     Bovendien heeft de joodse puppet Zelensky gezegd dat hij van Ukraine een tweede Israël gaat maken.

  • p.s. Texe Marrs heeft dit zeer goed uitgelegd. Lees het zeker; het is kort maar krachtig. Kennelijk was de take-over van Oekraine door die Khazaren al gepland in 2012. Die zieke gasten zijn meedogenloos. Het is heel goed dat Putin ze nu aanpakt, want anders zaten we met Het Nieuwe Khazaria een stuk verderop. De VS is slechts hun legertje dat het vuile werk doet voor ze. Die lui zijn echt de ziekte in de wereld, waar alles door verziekt wordt.

   • Waarschijnlijk zullen wij de agenda’s achter de schermen nooit te weten komen. Bijvoorbeeld, de moeder van Putin is joods, hij laat zich omringen door chabbad lubavitch joden, hij is een pupil van de jood Henry Kissinger en laat zich adviseren door Alexandr Dugin die het blanke christelijke ras haat. Putin heeft een voorliefde voor Israël en heeft wetten uitgevaardigd met hoge straffen die ‘antisemitisme’ en kritische vragen over de holohoax verbieden.

   • Goed samen gevat. de U.S.A is militair gezien hun gereedschapskist en niet anders.
    Dat spul heeft altijd de mond vol van de as van het kwade (Iran, Venezuela. Noord Korea, Irak. Syrië ,Cuba, Libië en waarom ? Deze landen werkten niet mee met een centrale bank die gelinieerd is aan de Bis bank (lees Rothchild bank) en wilde van die petrodollars af Iedereen weet hoe het daar afgelopen is of nog wat gaat komen (Iran) Er is maar EEN as van het kwade op Aarde en dat is dat Khazaren (bekeerden Joden) gespuis. Maar helaas ze hebben het aardig voor elkaar en de controle over bijna alles. Moedertje Rusland probeert daar nu een stokje voor te steken. Ik hoop van ganzen harte dat het Poetin gaat lukken maar het is een dubbeltje op zijn kant. We leven nu momenteel in spannende tijden en een groot deel van de mensheid staat op het spel. Sterkte en veel wijsheid allemaal.

 2. Soros is als de intrigant uit de Asterix reeks. Een crimineel zonder empathie. Het ware beter voor de wereldvrede als hij het tijdelijke voor het eeuwige zou verruilen.

 3. Poetin zou wat vaker de Amerikaanse geheime diensten methode moeten toepassen: op slinkse wijze dit soort lastpakken liquideren, voorbeelden genoeg.
  Dit soort extreem schadelijk ongedierte, dat zelf geen enkele verantwoording voelt bij de schade die ze aanricht, kan m.i. zonder gewetenswroeging verdelgd worden, om te voorkomen dat het totale verwoesting veroorzaakt.
  Hoeveel menselijke ellende zou niet bespaard kunnen worden als dit type onmensen ‘opgeruimd’ worden?
  Eén (of een paar) mensenleven(s) beëindigen (of in elk geval onschadelijk maken) om duizenden (miljoenen?) te redden?
  “Gij zult niet doden”. Maar zult gij ook niet moeten voorkomen dat een moordenaar een moord pleegt?

  • Maar er staat ook in de Bijbel: Wie des mensen bloed vergiet, diens bloed zal vergoten worden (Genesis 9: 6).
   Ik vind dat al het kwaad wat nu geschied daar ook onder valt…….

 4. Deze wereld wordt geregeerd door nietsontziende psychopaten en Soros is daar een van. Dit soort lui verdienen de kogel, punt uit.

 5. Stop het toneel, om anderen te demoraliseren maar. Zielige knaapjes.

  @Alice, ‘agressie, lokt agressie uit.
  Vaak is die agressie aangedreven door onze kunstmatig ingeplante ego’s.
  Het zorgt voor onnoemelijk veel misverstanden, waarbij het allemaal niet zo bedoeld was, maar dan is het vaak te laat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in