De Hongaarse premier Viktor Orbán waarschuwde dat het Soros-imperium, waarvan de teugels zullen worden overgedragen aan de 37-jarige telg Alexander, van plan is om een nieuwe migrantencrisis in Europa “te ontketenen”.

In zijn wekelijkse radioprogramma zei de Hongaarse premier Viktor Orbán volgens 24.hu dat hij gelooft dat het laatste migrantenverplaatsingsplan van de Europese Unie het gevolg is van druk van de zoon van George Soros, Alex, die op het punt staat het financiële imperium van 25 miljard dollar over te nemen, bericht Breitbart.

Orbán, die al lange tijd de slechte invloed van de 92-jarige Hongaarse miljardair in zijn land en elders hekelt, waarschuwde dat zijn erfgenaam wel eens meedogenlozer zou kunnen zijn in het bereiken van de doelen van de “Open Society” stichtingen die eigendom zijn van de familie.

De EU-migratieovereenkomst, die eerder deze maand werd bereikt, werd tegengewerkt door Hongarije en Polen, waarbij beide landen bezwaar maakten tegen het toelaten van migranten die andere landen waren binnengekomen. Volgens de parameters van het plan zouden de EU-lidstaten ofwel een aantal overgeplaatste asielzoekers per jaar moeten toelaten, ofwel €20.000 moeten betalen voor elke geweigerde migrant.

Volgens Orbán zouden door het plan zo’n 8.500 migranten naar Hongarije worden gedwongen, maar de populistische leider heeft tot nu toe volgehouden dat hij niet van plan is zich aan de Brusselse dictaten te houden.

De Hongaarse leider zei dat hij geloofde dat de reden voor het sluiten van de overeenkomst, schijnbaar uit het niets, het resultaat was van een lobby van Alex Soros, die volgens hem “een nog harder tempo dicteert” dan zijn vader en dat Hongarije zich erop moet voorbereiden dat de familie Soros “de migranten zal ophitsen en de druk op de zuidgrens van Hongarije zal opvoeren.”

  Het ineenstorten van de beschaving

“Je zou kunnen zeggen dat het Soros-imperium heeft teruggeslagen, iets wat de meerderheid van de Europeanen door de strot is geduwd,” zei de heer Orbán.

Op maandag kondigde George Soros aan dat hij de teugels van zijn imperium zou overdragen aan zijn zoon, de 37-jarige Alexander “Alex” Sorors. Alex Soros heeft van zijn kant beweerd dat hij “politieker” is dan zijn globalistische financiële vader.

In een interview deze week met de Wall Street Journal zei Soros dat hij hardlinks beleid zou blijven voeren over zaken als abortus, stemmen en gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Na de aankondiging van de overdracht reageerde Orbán snel door op zijn Twitteraccount een gif van The Godfather te plaatsen, waarop Vito Corleone te zien is die zijn zoon Micheal kust, waar de Hongaarse leider bij schreef: “Soros 2.0”.

In zijn radioprogramma van vrijdag beschuldigde Orbán George Soros er verder van dat hij optrad als een “oorlogsspeculant” en dat hij pogingen van figuren zoals hijzelf om vreedzaam te onderhandelen over een einde aan de oorlog in Oekraïne, probeerde te dwarsbomen.

Dit was de reden waarom de familie Soros, beweerde hij, de voormalige Amerikaanse president Donald Trump “met alle middelen” aanvalt, gezien Trumps aanhoudende oproepen tot vredesbesprekingen tussen Moskou en Kiev.

“Het pro-oorlogskamp valt met volle kracht aan. Dat krijg je tegenwoordig als je aan de kant van de vrede staat. Blijf vechten, meneer de president! De wereld heeft u nodig, de wereld heeft vrede nodig,” zei Orban vrijdag tegen de heer Trump na de laatste arrestatie van de voormalige president.

  Klaus Schwab verwelkomt Europese chipwet om "fysiek brein voor digitalisering" te bevorderen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GEORGE SOROS DOSSIER

Alex Soros zweert conservatieven uit te roeien van het internet: “Ik ben 100 keer erger dan mijn vader”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe suïcidale idioterie van de westerse oorlog tegen Rusland – Imperiale eindtijders gaan ons allemaal de dood injagen
Volgend artikelECB waarschuwt EU-politici voor het afromen van winsten van gestolen Russisch geld – FT
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Dat ligt eraan Peter.Kan hij eens van dat colombiaanse feestpoeder afblijven?
   Hij heeft nog niet eens de heerschappij over dat Imperium en hij jaagt mensen nu al tegen zich in het harnas.
   Dus ik kan nog niet bepaald veel intelligentie bij deze jongeling ontdekken.
   Wat wel enigzins een vereistte is,om een beetje fatsoenlijk oud te worden.
   Enne ouwe Soros heeft dus 5 kids in totaal.
   Dit product is waarschijnlijk de domste van de 5.

   • Gezien zijn opgezwollen ogen op de bijgeleverde foto, heeft hij al dat feestpoeder ontdekt. Zulke over het paard getilde gasten, die hun gehele leven in weelde hebben geleefd, zullen inderdaad meedogenloos zijn. Zij leven immers in een hele andere dimensie als de doorsnee bevolking.

 1. Onbegrijpelijk dat “ de macht van het geld “ groter is geworden dan de souvereine Staten,;;; regeringen , landen te besteden hebben.
  Personen en organisaties en bedrijven hebben meer geld dan landen zelf.‼️
  En kunnen hiermee de hele wereld OPKOPEN MANIPULEREN, TERWIJL HET GROS VAN DE MENSHEID DIT NIET ZIET OF MERKT. Domdomdom !

  In feite bestaan landen dus niet meer….. is dit de reden dat wij in Nederland door de regering met hun beleid zo richting WEF gestuurd worden….. ❓

  Zo heeft blackrock afgelopen weeK HET “ LAND UKRAINE” OPGEKOCHT…… ( 8,6 biljoen ??? ) (Te lezen ergens hier op frontnieuws.)
  Hoe gaat dit organisatorisch worden????
  Als Ukraine de oorlog verliest?
  Heeft Rusland dan overwonnen op blackrock????
  Of op de Ukrainse regering, leger ❓
  Stel dat Ukraine wint, zullen de nazis in dat land dan genoegen nemen dat al hun grond stoffen waar het land rijk aan is door blackrock op de markt gebracht worden…..

  • Dat is demokratie. Kijk maar eens in Nederland. Of beter nog de lgbt demokratie die de anale staten nu overal over de wereld willen verspreiden.

  • @ Anna juni 18, 2023 at 16:31,
   Als Rusland heel Oekraïne inneemt en opheft. Bestaat Oekraïne niet meer. Dan zijn die 8,6 biljoen dollar verdampt voor Blackrock. Je kunt niet iets kopen wat van een ander is, die niet in de koop onderhandeling is betrokken. Wat hier aan de hand gebeurt is. Door een staatsgreep een land illegaal toe eigenen en dan het uitverkopen aan de hoogste bieder. Dit is wel gebeurd. Dus als Rusland zijn opstandige provincie weer inlijft bij de Russische Federatie is Rusland de eigenaar van dat grondgebied. Die hebben niets te doen met Blackrock, die het illegaal gekocht hebben van een fictieve eigenaar.

   • Beste Qvic,
    Heel goed.
    En als Blackrock gaat protesteren, zeggen de Russen:
    ” pak het dan, als je kan. na na na ” :))

    Rusland zal bij een mogelijke verovering van heel Oekraïne alle buitenlandse tegoeden en bezittingen in beslag nemen.
    Net als de VS en de EU nu flikt bij Rusland.
    Het vertrouwen van Rusland in het westen en hun handlangers is diep begraven.

    • Anna,Wmjc,Qcvic,Leo en Tigron.
     Metafoor voor de beeldvorming.
     Ooit waren we 80 jaar in oorlog tegen Spanje.
     Op een gegeven moment,was er een kapitein Piet Hein.
     Hij wist de spaanse zilvervloot te veroveren.
     Grote derving voor Spanje.
     Dikke winst voor den Hollanders.
     Maar nu komt de vraag aller vragen:
     Als Blackrock de grond of rechten heeft gekocht,aan wie hebben ze die 8.6 biljoen dollar betaald?
     Dat zou ik wel eens willen weten.

 2. Hoop niet veel Peter hij mag van mij binnen een maand .
  Hij heeft net zo’n strontkop als zijn Stelende , Fraude , ophitser , bedrieger zijn vader die de Hongaren heeft bestolen van hun land tijdens de 2 wereld oorlog .
  Ik snap niet als er een god dat die vuile strontjood nog leeft , Hoe kan je mensen zo bestelen .
  Daarom zo snel mogelijk deze familie van A tot Z opruimen.

 3. Alex Soros is een Amerikaanse investeerder, filantroop en politiek activist. Hij is geboren op 27 april 1985 als Alexander Soros, en is de zoon van de bekende miljardair en filantroop George Soros. Alex Soros staat bekend om zijn betrokkenheid bij verschillende maatschappelijke kwesties en zijn steun aan progressieve politieke doelen.

  Als investeerder is Alex Soros actief in het beheren van zijn eigen investeringsfirma, Soros Fund Management. Hij heeft ook zitting in de raad van bestuur van verschillende organisaties, waaronder Open Society Foundations, een stichting opgericht door zijn vader met als doel het bevorderen van democratie, mensenrechten en sociale rechtvaardigheid over de hele wereld. Haha

  Naast zijn zakelijke activiteiten heeft Alex Soros ook een sterke betrokkenheid bij filantropie. Hij heeft verschillende organisaties en initiatieven ondersteund die zich richten op thema’s zoals mensenrechten, onderwijs, klimaatverandering en de bescherming van minderheden. Zijn inzet voor deze doelen heeft hem wereldwijd erkenning opgeleverd. Europa vol douwen met vluchtelingen .

  Als politiek activist heeft Alex Soros zich openlijk uitgesproken over kwesties als immigratie, sociale rechtvaardigheid en het behoud van democratie. Hij heeft financiële steun gegeven aan progressieve politieke campagnes en heeft zijn platform gebruikt om zich uit te spreken over belangrijke politieke vraagstukken.

  • Anthony oid Soros doet hetzelfde, echter die houden ze wat meer opd e achtergrond dan Alex, die ook lang op de achtergrond was, behalve sinds 2020 toen kwam die steeds vaker op foto’s en naar buiten.

 4. Hier kan een besluit uit getrokken worden. Namelijk: pomp het overgrote deel van de wereldbevolking bij mekaar in het westen om het dan stelselmatig uit te roeien. Door sodomie, vaccins, multikulturele botsingen en terreur aanslagen, oorlog enz…. vernietig hun ekonomie en neem hen de vrijheid af zodat ze niet kunnen terugvechten. Als dit doel bereikt is en de genocide voorbij op “menselijke manier” of beter gezegd op geslepen manier bouw dan de utopische steden waar iedereen op mekaar gepakt word, niet meer in staat te reproduceren en alle morele waarden zijn gecanceld. Het zal uiteindelijk een hybride ras zijn volledig gekontroleerd door een totalitaire staat waarvan enkel de leiders deel uitmaken van een elite die leven als in het aardse paradijs. De rest zal van alle menselijke waarden ontdaan zijn. Om een nieuwe wereld te bouwen moet de oude toch vernietigd worden … mij niet gezien. Ik hoef hem niet. Ik wacht op mijn God en Redder Jezus de Christus

 5. Er zijn 3 stralen die de 3 basistypen vertegenwoordigen (vader, zoon en heilige geest). 1. wil. 2. liefde. 3. actieve intelligentie. De andere 4 zijn aspectstralen, meer gericht op materie. De standaard mensheid is 3e straal. Het zijn de meesters van de witte broederschap die zelf op de 2e straal staan die hebben geprobeerd een balans tot stand te brengen tussen de 2e en de 3e door de incarnatie van zielen op de 2e straal te bevorderen.
  De 5e straal van concrete wetenschap komt voor in Nederland. Het is de straal van inwijding, die echter op onontwikkeld niveau de energie is van onwetendheid. De joden zijn 3 en 4 (conflict).

  De stralen kwamen stapsgewijs tot ontwikkeling van oost naar west, via India 1, Iran 2, Chaldea 3. De Joden 4. De Europeanen 5.
  De primaire kleuren rood, blauw en geel vertegenwoordigen de 3 stralen. In de Noord-Europese rassen vind je de kleur blauw (‘de blauwe planeet’) nog terug in de ogen, waarin de lucht zich weerspiegelt. De analogie is natuurlijk niet sluitend, maar mensen willen alles zo concreet mogelijk zien. Maar essentiële veranderingen naar een focus die voorheen nog niet bestond hebben hiermee te maken. De krachten van de duisternis, die buitengewoon vindingrijk zijn in hun intelligentie maar geen energie van liefde kennen, en die de witte broederschap tegenwerken, hebben het hierop voorzien. De afgunst is enorm. En hierin ligt van oudsher de afwijzing van de zoon.

  • beste John,
   Met alle respect voor jouw reactie.
   Ik heb het vermoeden dat deze materie niet of nauwelijks zal worden begrepen door de meesten hier.
   Het zal bij menigeen wazig overkomen.
   Het verschil tussen rationaliteit en filosofische spiritualiteit is wel erg groot.

 6. Tigron juni 18, 2023 at 20:32
  Tigron,met alle respect geef deze meneer een kans om toch bij sommigen onder ons enige hersen-gymnastiek te bewerkstelligen.
  De mens heeft toch bepaalde uitdaging nodig,danwel sommigen onder ons zijn nog lang niet uitgeleerd.
  Het verschil tussen rationaliteit en filosofische spiritualiteit is wel erg groot.
  Dat is nu ook juist het probleem in onze materialistsche maatschappij.
  Alles moet concreet en rationaal zijn.(In deze maatschappij)
  Maar dat is inherent aan de mens.De mens is perfect in staat,verbanden te leggen,die er niet zijn.
  De mens wikt,GOD beschikt.
  En wat daar tussen zit,mogen we zelf uitzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in