FENIXX KLASSIEKEN

De VN, de EU en particuliere banken werken samen om de migratiewetgeving te ondermijnen. Het doel is om de instroom van ‘vluchtelingen’ naar de voormalige blanke landen te vergemakkelijken.

Foto: UNHCR-EU MasterCard (met alleen een kaartnummer) © UNHCR

De multimiljonair George Soros heeft een globale migratie- en ontwikkelingsproject in handen. Sommige van deze ondernemingen worden in samenwerking met MasterCard georganiseerd, met als doel de grenzen tussen landen te elimineren en de immigratie van de derde naar de eerste wereld te maximaliseren.

Het Sloveense nieuwsportaal Nova24 meldt dat ze zien hoe MasterCard’s migratiepolitiek interageert met de VN en de EU om de immigratie naar, of via, Slovenië, Herzegovina en Bosnië te verhogen, waar ze een tussenlanding maken voordat ze verder trekken naar een land dat ze als uiteindelijke doel van hun ‘vluchten’ hebben aangewezen. Velen van hen willen naar Duitsland.

De prepaid creditcards zijn voorzien van zowel het EU- als het VN-vluchtelingenorganisaties UNHCR-logo. De derde wereldlander heeft geen identiteitsdocumenten nodig om de bankkaart te krijgen of te gebruiken. Om de anonimiteit van de asielklant te bewaren, staat er in plaats van de naam van de kaarthouder de tekst “UNHCR” en een nummer op de kaart afgedrukt. Dit kan nuttig zijn als de illegale immigrant ervoor kiest om tijdens de asielprocedure valse of andere identiteiten te verstrekken.

Nieuwe dure kleding, mobiele telefoons en wapens

Nova24 citeert een bron binnen de Sloveense politie die stelt dat de ‘vluchtelingen’ die deze MasterCard kaarten hebben, nieuw gekochte stevige laarzen, wandelkleding, smartphones en zelfs wapens bij zich dragen. In de Oost-Europese landen halen ze contant geld van geldautomaten om voorraden en andere spullen te kopen voor hun reis naar rijkere landen.

De migranten die we vangen, komen over een paar dagen of weken terug om weer te proberen in te breken in Kroatië. Sommigen van hen zijn echt arm, maar velen zijn goed uitgerust: ze hebben nieuw schoeisel, nieuwe kleren, geavanceerde smartphones, wapens, en sommigen zijn ook gevonden met Mastercard bankkaarten zonder naam, het zijn gewoon nummers. Ze nemen geld op bij geldautomaten, maar we weten niet wie ze betaalt, zegt een politiefunctionaris.

Mastercard kondigde in 2016 aan dat ze prepaid debit cards uitgeven om “vluchtelingen mobiliteit, flexibiliteit en waardigheid te bieden”, aldus Infowars.

EU investeert €25 miljoen om het aantal geboorten te stimuleren - in Turkije

Tijdens een interview deze zomer zei Dr. Raphael Matthew Johnson dat een deel van deze ‘vluchtelingen’ en asielzoekers gewapend zijn. En verklaarde dat hoe zwakker de regeringen van de staten zijn ten opzichte van de banksector, hoe meer het beleid door de banken zelf wordt bepaald. Wanneer banken om economische en politieke redenen massale invasies van raciale vreemdelingen willen, hebben zij de macht om ervoor te zorgen dat dit beleid wordt uitgevoerd.

Het zou me niet verbazen als George Soros en andere bankiers migratiemilities gaan bewapenen. Zoveel van deze jongens zijn in strijdvaardige leeftijd. Ik voorspel hier niets over, maar het zou me niet verbazen, zegt Dr. Matthew Raphael Johns.

 

De Hongaarse regering heeft gewaarschuwd dat ongeveer 70.000 migranten zich in de Balkan hebben verzameld en zich voorbereiden om West-Europa binnen te komen via wat in de volksmond de “Sorosexpress” wordt genoemd.

Hoe George Soros probeerde en faalde om Hongarije te straffen tijdens de Coronavirus crisis

Vorig artikelLes van Covid-19: Globalisme is een ziekte
Volgend artikelDe globalistische multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Als iemand nog twijfelt over de bedoelingen van massa immigratie en Corona maatregelen: wij moeten kapot, liefst met een giga burgeroorlog, en dan komt de echte stroom immigranten deze kant op, om op de puinhopen van onze wereld een nieuwe te bouwen, een echte etno slaven staat…in bedwang gehouden met Sharia….in samenwerking tussen Multinationals en bankiers en moslim sekteleiders….

    Laten we hopen dat het gevecht ons genoegen brengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in