Foto’s van de vleesbalie bij een Lidl in Zweden worden nu verspreid op social media. Het rundvlees wordt achter tralies opgesloten – terwijl het varkensvlees net als andere voedingsmiddelen gemakkelijk toegankelijk is, bericht Samnytt.se.

De foto’s zouden ergens in de loop van zaterdag in de supermarkt gemaakt zijn. De privé-persoon die de foto’s zaterdagmiddag op Facebook plaatste, schrijft in het bericht:

“Dacht dat ik het meeste wel gezien had… duidelijk niet. Lidl in Västerås 23/4 2022. Aller rundvlees opgesloten achter tralies. In tegenstelling tot varkensvlees…

In het commentaar zegt hij dat wat boven de rundertoog was geplaatst roosters met combinatiesloten waren.

Alleen het rundvlees dat pootjes krijgt

De man zegt in het commentaar dat dit te wijten is aan vleesdiefstallen – maar dat het alleen het rundvlees is dat de belangstelling van de dieven heeft.

Ik vroeg “Moeten jullie nu echt je vlees achter tralies stoppen??”

Het antwoord: “Ja”.

Ik: “Dat is verdomd vervelend!”

De Lidl-bediende: “Ja, dat is zo.”

Samhällsnytt heeft geprobeerd Lidl in Västerås te bereiken – maar zonder resultaat. Dat komt omdat de klantenservice van de kruidenierswinkelketen het weekend gesloten is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europese voedselvoorraden naar verwachting binnenkort uitgeputVolg Frontnieuws op Telegram

  Amerikaanse wapens voor Oekraïne: Europa moet betalen, Amerika verdient er goed aan
Vorig artikelOekraïne dreigt vredesbesprekingen te stoppen
Volgend artikelGeorge Soros: “Wat in Oekraïne gebeurt, is mijn beste project”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Was vrijdag in kaufland Aken. Daar was een medewerker antidiefstal doppen op flessen met sterke drank aan het prutsen. Ik vroeg haar waarom op al die flessen, anders zijn ze allemaal weg en is er geen een betaalt zij ze.

 2. Rundvlees zal bij de zogenaamde deuggrootgrutters niet alleen achter slot en grendel gaan vanwege ‘diefstalgevoeligheid’ er heerst natuurlijk ook nog zoiets als een een klimaat/co2 hoax…

 3. Lidl heeft een rechtstreekse verbinding met het WEF. Het viel me op dat ik de diepvries erwten en wortelen tussen het ijs moest zoeken. Ze hebben die hele diepvries gehusseld zodat dingen als appeltaart naast spare ribs liggen. Dit is echt WEF want dat schuim zien koekjes, snoep, taart, ijs etc etc als voedsel. Alles om ons sneller de hoek om te krijgen.

  En de Lidl neemt hier dus het voortouw in. Je moet je dus serieus afvragen of je daar nog wil winkelen. Want daarmee ondersteun je hun manier van werken. En dat heeft natuurlijk totaal niets met ons welzijn te maken.

 4. … heb zo’n afschuwelijke diepe Verachting voor dat door en door Laffe volk … [en ik bedoel niet de Zweden] … oneerlijk tot op het bot [pun] … en een diep minderwaardigheidscomplex gecompenseerd met een grote bek …

 5. Moslims zijn stom volk; weten niks van hun “geloof”, alleen wat de imam vertelt

  Note: er staat nergens in de koran dat alcohol verboden is, alleen dat stom dronken bidden ongepast is
  Er staat wel, dat als halal vlees moeilijk te krijgen is, varkensvlees mag.

  Maar allez; ze hebben het zwarte garen niet uigevonden…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in