George Soros’ geschiedenis van het financieren van linkse bewegingen, waaronder Black Lives Matter, blijkt niet populair bij internetgebruikers, waarbij velen naar Twitter gaan om de globalistische miljardair aan de kaak te stellen als een van de financiële architecten achter de gewelddadige ongeregeldheden in de Verenigde Staten.

Twittergebruikers slaan terug tegen George Soros, bekritiseren zijn berichten met miljoenen en miljoenen boze tweets, beschuldigen hem van het betalen van demonstranten voor rellen en het financieren van Antifa, terwijl sommigen beweren dat hij van plan is de Afro-Amerikanen te radicaliseren om de samenleving te ondermijnen en zijn globalistische agenda te bevorderen.

“Soros moet gearresteerd worden omdat hij een vijand van de VS is… hij is een internationale crimineel!”, zegt Conservative Lady in antwoord op James Woods, die zei: “Ons probleem is vandaag de dag niet zwart versus wit. Ons probleem op dit moment is George Soros versus Amerika”.

“Het enige gevaar is deze man George Soros en zijn NGO’s”, zegt ene Denise. “Hij is verantwoordelijk voor Antifa. Arresteer deze man voor zijn verraad”.

“Arresteer George Soros. Bevries zijn vermogen en haal hem van de rug van het volk”, zegt Cara Byrne.

“Laten we al deze protest energie focusen op George Soros!”, zegt Starlight Solutions. “Laten we marcheren, en in de straten ‘ARRESTEER GEORGE SOROS’ roepen. En als hij neer is, Bill Gates, dan de Clintons en de Obamas. Wij zijn het volk”.

De Joodse lobbygroep Anti Defamation League heeft onthuld dat Soros momenteel ongeveer een half miljoen negatieve opmerkingen per dag krijgt, omdat zijn politieke en filantropische activiteiten miljoenen Amerikanen blijven verontwaardigen.

Vaccinproducenten elimineren de COVID lange termijn veiligheidsstudies, schakelen de controlegroepen uit

De ADL merkt op:

Terwijl de protesten – nog steeds grotendeels vreedzaam, maar in toenemende mate gekenmerkt door gewelddadige confrontaties, plunderingen en vandalisme – doorgaan als reactie op de moord op George Floyd door de politie in Minneapolis, hebben rechtse reageerders en een ideologisch diverse groep van samenzweringstheoretici beweerd dat George Soros een rol heeft gespeeld in het aanwakkeren van de chaos.

Agressieve taal richting Soros is geëxplodeerd op social media sites zoals Twitter, waar uit een steekproef blijkt dat negatieve tweets over Soros zijn gestegen van 20.000 per dag op 26 mei naar meer dan 500.000 per dag op 30 mei.

Het overgrote deel van deze tweets beweert dat Soros demonstranten betaalt voor rellen, en dat hij Antifa financiert. Een kleiner aantal beweert dat hij van plan is de Afro-Amerikanen te radicaliseren om de samenleving te ondermijnen en de overname van Amerika door de globalisten mogelijk te maken, terwijl sommigen zo ver gaan te beweren dat de dood van George Floyd eigenlijk een valse vlag was die door Soros werd ingezet om de huidige crisis te bespoedigen.

De vergeten slaven: Blanken in slavernij in vroeg Amerika en industrieel Brittannië

4 REACTIES

  1. Valt het niet op dat het altijd weer die zionisten zijn, toen en nu! Ze hebben zo ook de Russische revolutie gefinancierd! Dit soort gasten zijn levensgevaarlijk en verdien de doodstraf wegens volksverraad!

  2. Snapen we nu waarom AH een hekel aan veel joden had. Omdat de meesten communist waren heeft hij gezegd in een van zijn speeches!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here