Het is werkelijk verbazend om te zien hoe zoveel goede, goedbedoelende mensen vallen voor het Oekraïne-narratief van de media. “Poetin is een gek, een slager en een oorlogsmisdadiger die op irrationele wijze een vreedzaam buurland is binnengevallen dat zich gewoon met zijn eigen zaken bemoeide” luidt de verhaallijn die ons vierentwintig uur per dag wordt ingestampt.

Ook al is Vladimir Poetin misschien niet de aardigste man van de wereld, toch is er niets waar van het Oekraïne-verhaal dat momenteel wordt rondgestrooid. In feite is de waarheid het tegendeel van wat er gezegd wordt, schrijft Vasko Kohlmayer.

Eenvoudig gezegd, het Oekraïne-narratief draagt alle kenmerken van een andere gecoördineerde misinformatie-campagne. Degenen die erin trappen, moeten zich afvragen waarom zij iets zouden vertrouwen van onze door en door corrupte media, gezien hun constante staat van dienst op het gebied van liegen, verdraaiing en verraad.

De bewijzen van de laatste jaren maken onomstotelijk duidelijk dat de mainstream media niets anders zijn dan agenten van nepnieuws en misinformatie.

Wilt u enkele voorbeelden van de misinformatiecampagnes die zij gevoerd hebben?

Herinnert u zich het Russische samenzweringsschandaal? Zij beschuldigden Donald Trump ervan samen te werken met de Russen om Hillary Clinton te verslaan. Niets daarvan bleek ook maar in de verste verte waar te zijn, maar toch hebben zij jarenlang de vlammen van dit nepverhaal aangewakkerd. Het blijkt dat het eigenlijk de campagne van Hillary Clinton was die achter dit volkomen valse verhaal zat. Tot op heden hebben de media nog geen correctie of verontschuldiging aangeboden.

Herinnert u zich nog de bewering van de media dat de laptop van Hunter Biden een product was van de Russische desinformatiecampagne? Zij brachten dit valse verhaal, hoewel zij heel goed wisten dat de harde schijf echt was, want hij was zorgvuldig geauthentiseerd door de New York Post, die als eerste over het verhaal berichtte. De New York Post stelde het authenticatiebewijs voor iedereen ter inzage. De mainstream media kozen er echter voor de andere kant op te kijken. In plaats daarvan riepen zij de hulp in van eenenvijftig gewetenloze FBI-, CIA- en nationale veiligheidsagenten, die ten onrechte suggereerden dat de harde schijf een product van Russische desinformatie was.

Onnodig te zeggen dat nu algemeen wordt erkend dat de harde schijf echt is, een feit dat zelfs door zulke hyperpartijdige nieuwsorganen als de New York Times en de Washington Post is opgemerkt.

De weigering van de media om over de harde schijf te berichten met de medewerking van de nationale veiligheidsagenten betekende groot verraad, want de harde schijf bevatte uitgebreide bewijzen van de criminaliteit van de kant van de familie Biden.

  Oekraïne is een complete ramp - Verliezen de neocons weer?

Mark Levin spreekt over de bewijzen van de misdaden en de corruptie van de Bidens die op de harde schijf van Hunter Biden gevonden zijn.

Als de staatsmedia naar waarheid over de harde schijf hadden bericht, had Joe Biden nooit president van de Verenigde Staten kunnen worden. In plaats daarvan zou hij strafrechtelijk vervolgd worden.

En toch hebben de media, nu zij over bewijzen van Biden’s diepe corruptie beschikten, hem in de bloemetjes gezet en hem afgeschilderd als een eerlijk politicus en een goed mens.

Kijk hoe Rudy Giuliani de misdaden van de familie Biden bespreekt.

De harde schijf van Hunter Biden vormt het grootste politieke schandaal in de geschiedenis van de VS. De censuur van dit verhaal tijdens de verkiezingscampagne van 2020 is een verbluffend voorbeeld van journalistiek wangedrag.

En wat het verhaal van de media over Rachel Levine? Dit is een biologische man die het grootste deel van zijn leven als zodanig geleefd heeft – door met een vrouw te trouwen en kinderen bij haar te verwekken. Maar de media beweren dat hij nu een vrouw is. Dat is natuurlijk niet waar, want een man kan geen vrouw zijn. Iedereen ziet en weet dit en toch houden de media vast aan de onwaarheid.

Zulk brutaal liegen is een van de meest flagrante vormen van gaslighting en journalistiek wangedrag die men tot nu toe heeft gezien. Om nog een onrecht aan vele leugen toe te voegen, noemde USA TODAY Levine een van de top twaalf vrouwen in Amerika. Door deze daad hebben zij echte vrouwen vernederd en miskend. Zij lieten een man zich een eer toe-eigenen die terecht naar een verdienstelijke vrouw had moeten gaan.

USA TODAY benoemde een biologische man als een van haar top twaalf vrouwen van het jaar.

Herinnert u zich de verhalen over Covid en de vaccins? Herinnert u zich het verhaal dat de vaccins voor 95 procent werkzaam en volkomen veilig waren? Herinnert u zich de bewering dat als u het vaccin krijgt, u geen Covid zult krijgen?

Herinnert u zich de bewering van “een pandemie van de ongevaccineerden”?

Herinnert u zich het verhaal van Dr. Fauci als een onbaatzuchtige ambtenaar die alleen maar om de volksgezondheid geeft? (Zie het boek van Robert Kennedy hier voor een dosis waarheid hierover).

Wel, dat bleken allemaal leugens te zijn. Het was allemaal nepverhalen en desinformatiepropaganda van het begin tot het einde.

Wij zouden nog wel even door kunnen gaan. Maar dit zou voldoende moeten zijn om te laten zien waar het om gaat bij degenen die voor de bedrijfsmedia werken.

  Wat is Poetin nu van plan? 400 nieuwe gevechtsvliegtuigen klaar voor opstijgen aan de grens met Oekraïne - UPDATE: Russische tanks verzamelen zich bij Kherson (Video)

Deze mensen zijn beroepsleugenaars en gaslighters. Zij behoren tot de meest geharde bedriegers die er zijn. Zij liegen het publiek met een uitgestreken gezicht voor de ogen. Het zijn verdraaiers van de werkelijkheid, die de waarheid voortdurend tegenwerken. Het zijn meineedplegers zonder geweten.

Hoe kan iemand dan nog vertrouwen hebben in wat zij zeggen? Gezien hun staat van dienst, kan men gerust aannemen dat de waarheid honderdtachtig graden tegengesteld is aan wat zij beweren.

Herinnert u zich hun recente helden? Dat waren mensen als George Floyd en Joe Biden.

Weet u nog hoe zij op CNN van vreugde huilden toen zij zagen hoe Joe Biden werd ingehuldigd, hoewel zij wisten wat een corrupt mens hij was?

Vandaag zijn het dezelfde mensen die George Floyd verheerlijkten – die, voor de goede orde, een beroepscrimineel, drugsverslaafde en pornoacteur was – die Volodymyr Zelenskyy verheerlijken.

Vindt u niet dat hier iets verdachts aan de hand is?

Wanneer iemand de lieveling van progressief woke links wordt en door CNN, MSNBC, NPR, de New York Times, de Washington Post en de rest van de gaslighting media wordt verheerlijkt, moeten wij onmiddellijk aan het verhaal twijfelen.

En toch zijn er zoveel goede mensen voor gevallen. Het onvermogen van het publiek om lering te trekken uit de opvallende staat van dienst van de media op het gebied van leugenachtigheid is werkelijk verbijsterend.

Het Oekraïne-narratief is pure propaganda en misinformatie, die tot dezelfde categorie van opzettelijke misleiding behoort als de verhalen over de veilige en doeltreffende vaccins, de eerlijke Joe Biden, over mannen die vrouwen zijn, de Russische heimelijke samenwerking en vele andere.

Dit is wat de grote Paul Craig Roberts te zeggen had over onze huidige situatie:

Net zoals alles wat u over Covid verteld werd door de media en gezondheids- en regeringsfunctionarissen vals was, zo is alles wat u door dezelfde propagandistische leugenaars over Oekraïne verteld is. De Amerikanen hebben niets dan leugens gehad sinds de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy, op zijn broer, de Amerikaanse senator Robert Kennedy president-in-wachting, Martin Luther King, de oorlog in Vietnam, 9/11, de niet-bestaande “massavernietigingswapens” van Saddam Hessein, het “gebruik van chemische wapens” door Assad, de Iraanse kernwapens, de buitengewone leugens over Kaddafi, de Covid-pandemie, de Russische invasies. De hele Westerse wereld leeft in The Matrix, een wereld die door propaganda geschapen is. De overgrote meerderheid van de mensen in het Westen heeft geen idee van de werkelijkheid waarin zij leven. Daardoor zijn zij machteloos en totaal niet in staat om hun vrijheid te beschermen. Zij zijn sitting ducks voor de tirannie die zich snel om hen heen sluit. (Zie Frontnieuws: De overgrote meerderheid van de mensen in het Westen heeft geen idee van de werkelijkheid waarin zij leven)

  Oorlogstrommels slaan luider, Wereldoorlog III komt steeds dichterbij

Roberts heeft het bij het rechte eind. Wij bevinden ons in een diepe en gevaarlijke hachelijke situatie doordat grote delen van het publiek grondig door de bedrieglijke bedrijfsmedia gehersenspoeld zijn.

Als u zich echt wilt informeren over wie verantwoordelijk is voor de Oekraïense crisis, stellen wij voor dat u een paar video’s bekijkt van briljante en eerlijke mannen die weten waar ze het over hebben.

Hieronder ziet u een lezing uit 2015 van professor John Mearsheimer, die een van de meest vooraanstaande politicologen ter wereld is. Deze voordracht werd meer dan zes jaar vóór het begin van het zich nu ontvouwende Oekraïense conflict gehouden. Professor Mearsheimer voorspelt daarin op griezelige wijze wat er met Oekraïne zou gaan gebeuren. Dit is wat hij indertijd zei:

“Wat hier aan de hand is, het Westen leidt Oekraïne op het rozen bezaaid pad, en het eindresultaat is dat Oekraïne ten gronde zal gaan.” Zie: Professor John Mearsheimer legt uit wie verantwoordelijk is voor de Oekraïne-Rusland crisis (Nederlands transcript).

In de loop van zijn toespraak legt professor Mearsheimer de onderliggende wortels en oorzaken uit van de oorlog die zich nu in Oekraïne afspeelt. De hele video duurt een uur en veertien minuten, maar u hoeft alleen maar de eerste zesenveertig minuten te bekijken, die gaan over de toespraak van Prof. Mearsheimer (de rest is een vraag-en-antwoordsessie).

Vervolgens is er een Zoom talk van Jim Rickards, één van de meest scherpzinnige deskundigen op het gebied van geopolitiek van vandaag. Hij is jurist, bestseller-auteur en investeerder. Rickards is adviseur over kapitaalmarkten van de directeur van de Nationale Inlichtingendienst en het kabinet van de minister van Defensie. U kunt zijn biografie hier lezen. Rickards’ uitstekende toespraak over de Oekraïense crisis duurt minder dan 24 minuten.

In tegenstelling tot de leugenachtige, bedrieglijke media die de werkelijkheid voortdurend ondermijnen door de ene brutale misinformatiecampagne na de andere te voeren, zeggen deze mannen de waarheid over de Oekraïense situatie.

Luister naar wat zij te zeggen hebben en leer de waarheid kennen.

En geloof nooit meer wat de perfide bedriegers in de oude media over wat dan ook zeggen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Professor John Mearsheimer legt uit wie verantwoordelijk is voor de Oekraïne-Rusland crisis (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel833 Hartstilstanden en ernstige problemen bij atleten, 540 dood, na COVID-19 injectie
Volgend artikelAudio-opname kan verder bewijs leveren dat het “Bloedbad van Boetsja” geënsceneerd werd door Oekraïense militairen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Vele Oekraïners in kapot geschoten huizen zonder verwarming en voedsel, zullen zich ongetwijfeld afvragen of de ambitie van hun ‘multimiljonair-president’ Zelensky om toe te treden tot de NATO dit allemaal wel waard is.
  Gelet op de business deals van Zelensky met het Westen (Hunter Biden, Nancy Pelosi, etc.) zal al die ellende voor het Oekraïense volk voor hem persoonlijk dat alleszins wel waard zijn.
  Wellicht gaat de EU nu broodnodige centen van onze eigen uitgeperste burgers geven aan Zelensky om uit te delen aan de Oekraïense bevolking om zo een opstand tegen tegen hun marionet te voorkomen.

  Zelensky Net Worth (Forbes 2022)
  Rich Lifestyle of Volodymyr Zelenskyy Ukraine President
  Zelensky Net Worth is $596 Million US Dollars. 
  https://caknowledge.com/zelenskyy-net-worth/

 2. Is het IEMAND opgevallen dat die John Mearsh het 666 handgebaar doet en dat de video op youtube staat?
  Niet gek dus dat die duivel op de hoogte is van wat er gaat gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in