In totaal hebben 15 spelers het tennistoernooi Miami Open 2022 niet kunnen uitspelen, waaronder de mannelijke en vrouwelijke favorieten. Alle spelers moeten “volledig gevaccineerd” zijn om mee te kunnen doen, schreef de Liberty Daily, “net zoals wij al enkele maanden opmerken, zijn de meeste grote sporten getroffen door “onverklaarbare” medische aandoeningen die opduiken bij jonge en verder gezonde atleten, waaronder ons bericht dat er alleen al in maart drie wielrenners gevallen zijn,” schrijft Dailyexpose.uk.

De zogenaamde gezondheidsdeskundigen die de Covid “vaccin”-programma’s over de hele wereld leiden, blijven herhalen dat “het Covid-vaccin een normaal vaccin is en dat het veilig en werkzaam is”. Maar tot eind vorige maand heeft Good Sciencing wereldwijd 833 atleten geregistreerd die een hartstilstand of andere ernstige problemen hebben gehad, met 540 doden, na de injectie met Covid.

833 Hartstilstanden bij atleten, ernstige problemen, 540 doden, na COVID prik, Good Sciencing

Tot de verwondingen bij atleten na de injectie behoren hartstilstand; bloedstolsels of trombose; beroerte; onregelmatige hartslag; aritmie; neuropathie; en, overlijden. Waarbij de meeste verwondingen na de injectie een hartstilstand zijn.

Good Sciencing is een klein team van onderzoekers, nieuwsredacteuren, journalisten, en waarheidszoekers. Zij verklaren op hun website:

“Het doet er niet echt toe wie wij zijn. Wat er echt toe doet, is dat wij een onderzoek uitvoeren en dat wij de bewijzen die wij gevonden hebben, bijna allemaal gedocumenteerd in de mainstream media publicaties, presenteren. Wij doen dit anoniem, omdat wij hebben gezien hoe mensen wreed werden aangevallen en bedreigd omdat zij dit soort dingen deden, dus wij gaan onszelf of onze contacten daar niet voor openstellen.”

  Dr. Lee Merritt: Wij zijn in de vierde fase van de DNA-oorlog tegen de mensheid

Behalve dat zij nieuwe gevallen en updates van alerte lezers ontvangen, merken zij op dat zij ook haatmail en doodsbedreigingen ontvangen.

Good Sciencing heeft een niet-uitputtende en voortdurend groeiende lijst van voornamelijk jonge atleten die in 2021/2022 grote medische problemen kregen na het krijgen van één of meer Covid-injecties. U kunt de lijst HIER bekijken.

“Aanvankelijk werden veel van deze gevallen niet gemeld. Wij weten dat veel mensen te horen kregen dat ze hun bijwerkingen aan niemand mochten vertellen en dat de media er niet over berichtten. Ze begonnen zich voor te doen en namen toe na de eerste Covid-vaccinaties. De mainstream media berichten nog steeds niet over de meesten, maar het sportnieuws kan er niet omheen dat voetballers en andere sterren midden in een wedstrijd in elkaar storten door een plotselinge hartstilstand. Velen van hen sterven – meer dan 50%.

“De meeste, zo niet al deze sporters hebben hartproblemen gekregen na Covid-vaccins. Op het moment van het eerste schrijven waren er 28 gestorven. Dat was niet normaal, maar toen, 10 dagen later, werden er 56 sterfgevallen genoteerd, en de aantallen stijgen. Elk ander echt vaccin zou al veel eerder van de markt gehaald zijn. De media zouden vragen stellen. Zij zouden de regeringen onder druk zetten. Maar dat doen ze niet. En de regeringen blijven reclames op tv en radio en in kranten laten lopen om de mensen aan te moedigen hun 1e, 2e, 3e, 4e prik te halen.”

Veel berichten op Facebook, Instagram, Twitter, forums en nieuwsberichten worden verwijderd.

  Canadese cabaretier (32) waarschuwde voor bijwerking na geninjectie - nu is hij dood!

“Wij krijgen nu dus enkele berichten waarin staat dat er geen bewijs is van de gebeurtenis of van de vaccinatiestatus. Dat komt deels doordat deze informatie verborgen wordt gehouden,” merkt Good Sciencing op, “meer mensen schrijven ons dat wij in veel gevallen de vaccinatiestatus van een persoon niet vermeld hebben. Daar is een goede reden voor. Geen van de clubs wil deze informatie onthullen. Geen van hun sponsors wil het onthullen. De spelers hebben te horen gekregen het niet te onthullen. De meeste van hun familieleden zullen er niet over beginnen. Niemand van de media stelt deze vraag.”

Daily Mail berichtte op 28 januari dat Sunderland FC manager Lee Johnson suggereerde dat de Covid injectie de oorzaak kon zijn van het feit dat zijn doelman Lee Burge uitgesloten was van spelen met een “ontstoken hart” en zei “dat het veel gebeurt na deze injecties”. Twee dagen later bevestigde de club dat Johnson ontslagen was.

“Vorm uw eigen conclusies over de vraag waarom de club de manager zou ontslaan die om zijn spelers geeft,” schreef Good Sciencing.

“Wij weten dat er een gezamenlijke wereldwijde inspanning is om deze informatie te laten verdwijnen, dus dat feit alleen al zegt ons dat ze verzameld, onderzocht en bewaard moet worden, zodat andere onderzoekers er naar kunnen kijken om te zien of er bruikbare patronen in zitten … Wij hebben grote waardering voor de atleten die in deze lijst genoemd worden en die bevestigd hebben wat er met hen gebeurd is, zodat de waarheid bekend kan worden. Zij geven om hun medesporters, ook al geven de clubs, hun sponsors, de media en de politici meer om geld.”

  Uit officiële regeringsrapporten blijkt dat de volledig gevaccineerden in de loop der tijd hun immuunsysteem verliezen - immunodeficiëntiesyndroom

Lees het volledige artikel: 872 Athlete Cardiac Arrests, Serious Issues, 571 Dead, After COVID Shot


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Griezelige video van 75 atleten die instortten door hartfalen – Honderden atleten zijn doodVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet grote sterven gaat door: Mainstream media censureert informatie over stijgende COVID-vaccinsterfte
Volgend artikelGeloof nooit meer wat de perfide bedriegers in de mainstream media over wat dan ook zeggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  • niets. het moet nog dichter bij komen messchien gaan dan die ogen open.
   Of de mrna zit in de hersenen,niet meer helder na kunnen denken.
   Ik ben ze zat! ze mogen mijn prikken hebben Gratis. GL HF

  • Ik ‘durf’ die verontrustende video niet eens te kijken…dat zal te lang op mijn netvlies blijven staan…
   Walgelijke nep-plandemie…

  • Gatverdamme. Wat een zieke shit. Inderdaad, echt beter niet kijken.
   Willen ze ook bij de EU binnentreden, hahaha, en zijn ze zich aan het saniteren dat ze geen hondjes en katjes meer vreten? Of worden die verzameld voor de ‘schaarste’ straks? Wat een gruwel theater weer. Wat een idioot land… Vroeger vermoorden ze toch ook nieuwgeboren meisjes. Ughhh… wat een zieke wereld is het toch.

 1. FN bedankt voor de link naar Good Sciencing. Dat lijkt een heel bijzondere groep mensen te zijn die zich bezig houden met de feiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in