Net zoals alles wat u over Covid verteld werd door de media en gezondheids- en regeringsfunctionarissen nep was, zo is alles wat u door dezelfde propagandistische leugenaars over Oekraïne verteld is. De mensen hebben niets dan leugens gehad sinds de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy, op zijn broer, de Amerikaanse senator Robert Kennedy president-in-wachting, Martin Luther King, de oorlog in Vietnam, 9/11, de niet-bestaande “massavernietigingswapens” van Saddam Hussian, het “gebruik van chemische wapens” door Assad, de Iraanse kernwapens, de buitengewone leugens over Kaddafi, de Covid-pandemie, de Russische invasies.

De hele Westerse wereld leeft in The Mattrix, een wereld die door propaganda geschapen is. De overgrote meerderheid van de mensen in het Westen heeft geen idee van de werkelijkheid waarin zij leven. Daardoor zijn zij machteloos en totaal niet in staat om hun vrijheid te beschermen. Zij zijn sitting ducks voor de tirannie, die zich snel om hen heen sluit, schrijft Paul Craig Roberts.

Neem bijvoorbeeld het Oekraïne-narratief. Het verhaal zoals het door de westerse media aan het publiek wordt gepresenteerd heeft geen enkele relatie met de werkelijkheid. Het Oekraïne-narratief is even volledig in elkaar gestort als het Covid-narratief. Er zal geen weg meer terug zijn. Het verhaal zal gewoon verdwijnen als de volgende crisis – de inflatie misschien of een nieuw vrijgekomen ziekteverwekker – de voorpagina’s haalt.

Er is nooit een Russische invasie in Oekraïne geweest. De Russische militaire aandacht was gericht op de Donbass-regio in Oost- en Zuid-Oekraïne. Bewoond door Russen en deel van Rusland zelf, totdat de Sovjetleiders het, net als de Krim, om hun redenen naar Oekraïne overplaatsten. Toen de VS in 2014 de democratisch gekozen Oekraïense regering omverwierpen en de macht over Oekraïne overnamen, stemden de Russen van de Krim en de Donbass met overweldigende meerderheid voor hereniging met Rusland. Het Kremlin aanvaardde de Krim, maar de Donbass niet.

Dit was een strategische blunder die getuigt van een gebrek aan bewustzijn van de kant van de Russische regering. Onmiddellijk begonnen de neonazi-restanten in West-Oekraïne, wier voorouders in WO II voor Hitler tegen Rusland hadden gevochten, de Russische bevolking in de Donbass-regio in het oosten te mishandelen. De Amerikaanse marionettenregering in Kiev volgde daarop door het gebruik van de Russische taal te verbieden.

  Oekraïne raketten geven om op Rusland te schieten is een oorlogsverklaring

Om zich te beschermen, riepen de Russen van de Donbass hun onafhankelijkheid uit in de vorm van twee republieken, de republieken Donetsk en Luhansk. Oekraïense troepen en neonazistische milities begonnen deze “afgescheiden republieken” aan te vallen. Zij hebben 8 jaar lang dorpen, steden en dorpen van de Donbass met artillerie beschoten, waarbij duizenden burgers gedood werden, en de Oekraïense strijdkrachten, hoewel zij tweemaal verslagen werden door inderhaast samengestelde troepen in de Donbass, slaagden erin grote gebieden van de afgescheiden republieken onder controle te krijgen.

Het was de inzet van een 100.000 of meer Oekraïense troepenmacht op de geslonken grenzen van de Donbass voor een invasie om het gebied te heroveren, die de Russische interventie uitlokte. De weigering van Washington om het Kremlin een veiligheidsgarantie te geven was een tweede reden voor de Russische militaire interventie. Rusland heeft Washington in volstrekt duidelijke bewoordingen gezegd dat Rusland niet zou toestaan dat Oekraïne lid zou worden van de NAVO. Desondanks bleef Washington volharden in zijn provocatie.

Het grootste deel van de Russische militaire interventie in Oekraïne is erop gericht de Oekraïense en neonazistische strijdkrachten uit Donbass te ruimen. Dit is de reden voor Poetins go-slow oorlog, die het gebruik van zware wapens op burgergebieden uitsluit.

De burgers zijn Russen, en, zoals Poetin zei, “wij zijn naar binnen gegaan om deze mensen te bevrijden, niet om ze te doden.”

De mediahoeren en de regeringsfunctionarissen van het Westen stellen het voornemen van de Russen om de dood van Russische burgers te vermijden verkeerd voor als een teken van een “vastgelopen Russische invasie,” zoals CNN en de NPR-hoeren verkondigen. Sommige van de Westerse media-hoeren gaan nog verder en zeggen dat het een “Russische nederlaag” is.

Als er al sprake is van een Russische nederlaag, dan zal dat in onderhandelingen gebeuren, niet op het slagveld. Russen zijn te goed van vertrouwen om onderhandelaars te zijn en doen het nooit goed.

Op het slagveld gelden hogere prestatienormen. Voordat er ook maar Russische troepen Donbass binnentrokken, waren de Oekraïense militaire infrastructuur, luchtmacht en marine volledig vernietigd. Het Oekraïense leger is niet in staat tot actie. Het heeft geen communicatie, geen luchtdekking, en is afgesneden van bevoorrading.

  Wat Oekraïne en Rusland betreft, verwart de inlichtingendienst van de Verenigde Staten pyriet met echt goud

De reden van Rusland voor de vredesonderhandelingen is te voorkomen dat de Oekraïense troepen vernietigd worden, die de neonazistische commissarissen nodig hebben om tot de laatste man te vechten. Rusland schijnt niet te begrijpen dat zij onderhandelen met een “regering” die niets in handen heeft.

De Russen hebben 200.000 troepen ingezet tegen de 600.000 soldaten van Oekraïne die door de VS en het VK zijn opgeleid en bewapend. Het Oekraïense leger, dat 3 tegen 1 in aantal de Russen overtrof, is als strijdmacht nog sneller vernietigd dan de Russen het door de VS en Israël bewapende en getrainde Georgische leger vernietigden dat in augustus 2008 Zuid-Ossetië binnenviel.

De enige reden dat er enig gebouw, enige Oekraïner bestaat in Oekraïne is de Russische terughoudendheid.

Het Kremlin is ervan overtuigd dat Rusland zijn doelstellingen kan bereiken zonder Oekraïne te vernietigen. Dat is militair gezien waar, maar ik geloof wel dat de Russische regering te goedgelovig is om succesvol te kunnen onderhandelen. Rusland heeft nog morele vezels en brengt het ten onrechte in bij het Westen. Het Westen heeft geen morele vezels. De Russen weten niet hoe ze met Satan moeten onderhandelen. Denk aan de toespraak van Hugo Chavez in de VN. Herinnert u zich de Joods-Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken die op de nationale tv zei dat Amerika’s moord op 500.000 Iraakse kinderen “het waard was.” Ja, de moeite waard voor Israëls overheersing van het Midden-Oosten.

Amerikanen, Britten, Fransen, Duitsers, Japan, het hele Amerikaanse imperium begrijpen niet hoe zij verraden zijn, hoe zij betrokken zijn geraakt bij monsterlijke misdaden, hoe zij gehersenspoeld zijn door leugens van een media die zij dom vertrouwden, hoe Washington de reputatie van de Verenigde Staten vernietigd heeft, of waarom het grootste deel van de wereld een hekel heeft aan Amerika.

Evenmin begrijpen de domme dwazen dat het Amerikaanse Imperium aan zijn einde is. Wat de sancties gedaan hebben, is de vernietiging van de op de dollar gebaseerde wereld, die de Amerikanen in staat stelde de financiering van hun enorme handelstekort, dat grotendeels te wijten is aan de offshoring van de productie van Amerikaanse bedrijven voor de Amerikaanse markt, op te leggen aan de rest van de wereld. Rusland, China, Centraal- en Oost-Azië zullen nu hun eigen betaalmiddelen creëren, los van het Westen. Dit zal de hegemonie van de dollar en de Amerikaanse macht vernietigen.

  Rusland geeft Kiev de schuld van de moordaanslag in Moskou - Oekraïners ontvluchten massaal Kiev 

De cirkel is rond. De Amerikaanse overmoed schiep een arrogantie die niet kon zegevieren over de Russische, Chinese en Indische vastberadenheid om als soevereine naties te bestaan. Het Amerikaanse globalisme, de methode van Washington om hegemonie uit te oefenen, is aan het instorten. De idioten in Washington hebben zelf hun heersende systeem in elkaar laten storten door hersenloze sancties die het Oosten uit het dollarsysteem verdrijven.

Rusland heeft maar één probleem. Het probleem van Rusland is intern. Het probleem bestaat uit elementen van de intellectuele en hogere klasse en het financiële systeem die hun belangen geallieerd zien met het Westen. Deze verraders, die door het Kremlin getolereerd worden, zijn de facto Westerse agenten die tijdens het Jeltsin-regime door de Amerikaanse opperheren in het leven geroepen zijn.

In de Russische regering is hun machtigste persoon het hoofd van de Russische centrale bank, wiens beleid het Westen dient en niet Rusland. Poetin vertrouwt, ondanks de waarschuwingen van Ruslands enige econoom, Sergej Glazjev, de toekomst van Rusland toe aan het pro-Amerikaanse hoofd van de Russische centrale bank. De Russische centrale bank, die Rusland nooit gediend heeft, is de grootste troef van Washington in zijn hoop om Rusland te verslaan. Het is Poetins blindheid voor deze dreiging die de dolk in het hart van Rusland is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dit is waarom miljoenen nog steeds geloven in de absurde COVID leugensVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelInflatie in Nederland loopt op tot bijna 12 procent
Volgend artikelPoetin wint – Rusland zal dankzij de sancties van het Westen naar verwachting in 2022 de hoogste gaswinsten in de geschiedenis boeken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Die kleine gereformeerde flikker neemt wraak omdat ie vroeger zo gepest is.
   Hoe komt het dat er relatief zoveel homo’s op hoge politieke posten zitten?

   Hoe komt het dat de ambtenaar die corruptie wilde melden in EP alles verloor wat ie had en was?
   Hoe komt het dat arabieren die als hobby burgeroorlogje hebben voorgaan tov Nederlanders?
   Hoe komt het dat de toeslag affaire nog steeds niet is afgehandeld?
   Hoe komt het dat etnische Nederlanders zwaar gediscrimineerd worden?
   Hoe komt het dat CNN, BBC, Euronews, NOS constant liegen en verzwijgen?
   Hoe komt het dat de gewone Nederlanders als vijand worden beschouwd in Nederland?

   We hebben de keus uit een paar dingen:
   –daarmee doorgaan totdat zelfvernietiging compleet is;
   –de rotzooi uit Den Haag wegtrappen, en vervangen door rechtsen.

 1. Het zijn schapen volken met een IQ van 45,te lui om na te denken, alles geloven wat hun regering hun voorkauwt en wat ze in de corrupte media lezen en trouw naar de staatszenders kijken.
  Jullie worden belazerd waar de bijstaat !!!

 2. De volgende stap van de angst is de oorlog om het voedsel. Dan is ieder lulverhaal uit de oude paradigma’s een reden om “dood aan de christenhonden” , of zoiets dergelijks te gaan roepen.
  Ze zijn er stom genoeg voor.
  Geen idee meer wat er nodig is om dat wakker te krijgen.
  Zucht

 3. Echt hè, vandaag een Fransmsn gesproken die met pensioen denktvte gaan waar hij flink voor heeft ingelegd.
  Is tegen macaroni ivm moslims.
  Vol overtuigd dat hij in een democratie leeft en dat die smurf kan worden weggestemd.
  K.S. en WEF (laat staan hun doel) nog nooit van gehoord!!!
  …en voor openhouden van zijn onderneming moest hij de spuitjes, dus die zitten erin……

  Dacht dat ik weinig wist.

 4. Mensen hebben er verbazingwekkend veel voor over om hun “privileges “ van de overheid te mogen behouden, zelfs het laten inspuiten van giftige rotzooi….
  Verder zijn ze verbazingwekkend goed in het rechtpraten wat krom is:
  We doen het voor een ander…, We draaien de thermostaat een graadje lager voor de “goede” zaak, We doen het voor het klimaat en onze kinderen/kleinkinderen…
  Pffffff…..Mijn God……Beeeeeeh!!!

 5. Gehoord van Deagle? Vooruitzicht wereldbevolking voor 2025 door edwin deagle (gelukkig is hij dood).
  https://verumetinventa.wordpress.com/2021/06/28/deagel-2025-depopulation-forecast-has-been-scrubbed/
  “Perhaps most telling of all is the interesting fact that Deagle is the Director for International Relations for the Rockefeller Foundation, one of the leading eugenic supporters in the world.”
  Website is gewijzigd, maar via wayback machine: https://web.archive.org/web/20200831172734/https://www.deagel.com/forecast
  Enkele landen: Amerika -70% Nederland -6% UK -78% Israel -52%

 6. Wat een naïve idioten daar bij de navo en in de vs. Als er een land is dat uit elkaar zal vallen, zal het de Vs zijn, gezien de zeer diepe wonden die zich hebben ontwikkeld en blijven ontwikkelen tussen democratisch gerunde staten en republikeinse staten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in