Het lijkt erop dat het niet gewerkt heeft om mijn blauwpilvrienden te vertellen dat ze zich NIET moeten laten vaccineren. Moet ik een nieuwe aanpak proberen: hen coachen om zich om de 30 dagen te laten boosteren?

Uit een nieuwe Israëlische studie bij 2 miljoen mensen blijkt dat het vierde dosis vaccin na 3-4 weken tegen Omicron uitgewerkt is, en dat de bescherming na 8 weken zo goed als verdwenen is, schrijft Steve Kirsch.

U hebt dus ongeveer elke 30 dagen een nieuwe “booster” nodig om “veilig” te zijn.

Bekijk deze video van Dr. Mobeen

Hier zijn een paar reacties op de video op YouTube:

Mijn vriendin is geriatrisch verpleegster en zij heeft patiënten die hun vierde dosis hebben gehad en die nog steeds COVID krijgen en bovendien is hun crp hoog, hun wbc laag en hun dimers door het dak (d.w.z. 4000).

“Deze vaccins zijn niet goed afgestemd op omicron” dat is een understatement, maar wel heel goed afgestemd op de winst van het bedrijf.

Het is ongelooflijk dat mensen excuses maken voor een product dat 6 weken werkzaamheid geeft en toevallig ook het slechtste bijwerkingenprofiel heeft van alle vaccins en bijna van alle geneesmiddelen ooit.

Door zo vaak een immuunreactie te stimuleren zal het immuunsysteem uitgeput raken, en dat is zeer gevaarlijk en moeilijk terug te draaien.

Als elke 30 dagen gevaccineerd worden de mensen niet wakker schudt, dan weet ik niet wat wel.

In de commentaren hieronder wijst Mathew Crawford op het volgende:

Hij verwijst naar zijn substack artikel dat verwijst naar een CDC paper dat deze bewering (indirect) doet. Merk op dat ik al op 12 nov. 2021 over datzelfde CDC artikel geschreven heb, getiteld “FDA discovers Fountain of Youth.”

Het publiek eet deze nonsens blijkbaar gewoon op. Zij zullen blijven doen wat de CDC zegt, hoe idioot het advies ook is.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het bloed van COVID-gevaccineerde mensen heeft een vreemd artefact… dat van mij ook!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAudio-opname kan verder bewijs leveren dat het “Bloedbad van Boetsja” geënsceneerd werd door Oekraïense militairen
Volgend artikelBruce Willis ontwikkelde afasie na gevaccineerd te zijn: “Afasie is een taalstoornis die veroorzaakt wordt door beschadiging van een specifiek deel van de hersenen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in