© zirconicusso / Freepik

Laten we eerlijk zijn: de reactie van het volksgezondheidsbeleid op de pandemie is rampzalig geweest. Ik weet dat ik hier niet echt nieuws ben, maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden, schrijft Jim Rickards.

Zelfs linkse politici, zoals Bari Weiss, voorheen van The New York Times, en komiek Bill Maher beginnen openlijk vraagtekens te zetten bij mandaten en andere anti-COVID maatregelen.

Natuurlijk hebben de mainstream media hun plichtsgetrouwe schoothondjes, die nog steeds over Dr. Fauci waken, maar wat verwacht je? Laten we bij het begin beginnen…

In januari 2020, zei Dr. Fauci dat er geen gevaar was dat het COVID-19 virus de Verenigde Staten zou treffen. We werden er al snel mee overspoeld. Toen vertelde Fauci het publiek om geen maskers te dragen. Toen zei hij twee maskers te dragen, binnen en buiten. Fauci en anderen pleitten voor lockdowns en quarantaines.

Toen zeiden ze dat de vaccins infectie zouden voorkomen en de verspreiding van het virus zouden stoppen. De mensen konden hun maskers weggooien en terugkeren naar het normale leven, zeiden ze.

Tegelijkertijd waarschuwden zij voor een vroegtijdige behandeling met geneesmiddelen als Hydroxychloroquine en Ivermectine, hoewel talrijke studies aantoonden dat deze veilig en doeltreffend waren. En hoe eerder ze worden toegediend, hoe beter.

Moorddadig medisch advies

Maar de volksgezondheidsautoriteiten vertelden COVID-patiënten dat ze gewoon thuis moesten afwachten tot ze ademhalingsmoeilijkheden kregen. Alleen dan zouden ze naar het ziekenhuis moeten gaan. Maar raad eens? Tegen de tijd dat je ademhalingsmoeilijkheden hebt, is het in veel gevallen al te laat omdat het ziekteproces al zo ver gevorderd is.

Bovendien, als je naar het ziekenhuis gaat, is er een reële kans dat je aan de beademing belandt en behandeld wordt met Remdesivir, een medicijn dat weinig effectief is gebleken, maar dat potentieel ernstige bijwerkingen heeft, waaronder hart- en nierbeschadiging.

Er zijn veel samenzweringen rond de afschaffing van vroegtijdige behandeling. Het is niet nodig om daar hier op in te gaan, maar het is duidelijk dat de volksgezondheidsautoriteiten besloten dat massavaccinatie de oplossing was, en zij wisten dat effectieve therapieën de beweegredenen voor de vaccins zouden ondermijnen.

  De subtiele kunst om mensen te beledigen

Vergeet niet dat voor de vaccins een vergunning voor noodgebruik was verleend, waarvoor als voorwaarde gold dat er geen alternatieve behandelingen bestonden. Door te beweren dat er geen effectieve therapeutische behandelingen bestonden (door zich te baseren op slecht gefundeerde studies die een middelbare school biologiestudent nog uit elkaar zou kunnen scheuren), maakten zij de weg vrij voor een noodtoestemming.

Zij vreesden dat de mensen hun experimentele mRNA-vaccins niet zouden nemen als zij wisten dat zij deze veilige en doeltreffende geneesmiddelen konden nemen als zij ziek werden.

Dus deden ze alles wat ze konden om de medicijnen en degenen die ze promoten in diskrediet te brengen. Ze zeiden dat kwakzalvers een “paardenontwormingsmiddel” promootten, wat belachelijk is omdat mensen al tientallen jaren Ivermectine slikken.

Maar de autoriteiten, die samenspanden met Big Tech, wilden de indruk wekken dat vaccinatie de enige legitieme optie was.

Nou, bijna alles wat ze zeiden was verkeerd.

Je kunt je niet laten vaccineren tegen een pandemie

Vaccins voorkomen geen infectie of verspreiding. Weet je nog dat Fauci en anderen spraken over een “pandemie van de ongevaccineerden”? Dat was absoluut niet waar, zoals blijkt uit de statistieken van de meest gevaccineerde landen zoals Israël.

De gevaccineerden worden zeer vaak ziek, en het lijkt erop dat zij meer kans hebben om de Omicronvariant op te lopen dan de ongevaccineerden.

Het is niet zo dat de vaccins helemaal geen rol mogen spelen. Maar ze moeten gericht zijn op ouderen en mensen met ernstige ziekten. Zij moeten niet aan de hele bevolking worden opgedrongen, vooral niet aan kinderen, die vrijwel geen risico lopen door COVID.

  Waanzinnige dokters: Arts in Florida heeft naar verluidt opgeroepen om ongevaccineerden dood te schieten in een nazi-stijl vuurpelotons

En het is heel goed mogelijk dat massavaccinatie juist varianten creëert, omdat het virus daardoor gedwongen wordt snel te evolueren om zichzelf in stand te houden. Veel vaccinologen zullen je vertellen dat je je niet uit een pandemie kunt vaccineren, omdat die mogelijkheid groot is. Het zou het zelfs erger kunnen maken.

Afgezien van de vaccins, werken maskers niet omdat de stof niet dicht genoeg is en ze niet goed worden gedragen. Lockdowns creëren incubators voor de ziekte binnenshuis. Ze voorkomen niet dat het virus zich verspreidt. Lockdowns leiden ook tot sociaal isolement en zogenaamde wanhoopsziekten, onder meer veroorzaakt door drugs- en alcoholmisbruik.

Een verhaal van drie steden

Uiteraard zijn lockdowns ook economisch destructief. Hier zijn wat gegevens over reserveringen voor diners, waarbij januari 2022 wordt vergeleken met januari 2020:

In Manhattan zijn de reserveringen met 64% gedaald. In San Francisco, zijn ze 66% gezakt.

Zowel New York als San Francisco hebben een vaccinatieplicht. Hier is een stad die dat niet heeft: Miami. En reserveringen in Miami zijn 14% gestegen ten opzichte van januari 2020.

Ziet je hier een patroon? Dat zou kunnen, maar de politici die steden als New York en San Francisco besturen zien dat niet, of ze willen gewoon niet toegeven dat ze het bij het verkeerde eind hebben. Ik laat het aan jou om te beslissen.

Het beste is om zonder masker naar buiten te gaan, rond te lopen en wat frisse lucht te happen. Je immuunsysteem opkrikken is waarschijnlijk het beste wat je kunt doen.

Al deze leugens en incompetentie hebben levens gekost, de economie geruïneerd en het vertrouwen in de wetenschap en de gezondheidsautoriteiten vernietigd. De echte wetenschap (in tegenstelling tot DE WETENSCHAP van fraudeurs als Fauci) toont duidelijk aan dat de beste verdediging tegen het virus de natuurlijke immuniteit is.

Fauci heeft bloed aan zijn handen

  ALLE premiers en presidenten van de wereld worden gecontroleerd door de Wereldbank en een PFIZER contract

Als je COVID hebt gehad, heb je natuurlijke antilichamen die veel effectiever zijn in het voorkomen van een ernstig geval dan de vaccins. In feite is dat de manier waarop menselijke populaties altijd pandemieën en plagen hebben overleefd – door gewoon te herstellen en te vertrouwen op de kudde-immuniteit om uiteindelijk het virus uit te schakelen.

Onafhankelijke medische studies tonen aan, zoals Dr. Marty Makary van Johns Hopkins schreef voor de Wall Street Journal, dat “natuurlijke immuniteit 27 maal doeltreffender was dan gevaccineerde immuniteit bij het voorkomen van symptomatische ziekte door het COVID-virus.”Maar omdat de regering de natuurlijke immuniteit negeert en aandringt op ondoeltreffende vaccins, zijn duizenden verpleegkundigen, artsen en hulpverleners ontslagen omdat zij zich niet hebben laten vaccineren.

Hierdoor worden ziekenhuizen en klinieken beroofd van het broodnodige personeel, waaronder zeer ervaren artsen die met tienduizenden COVID-patiënten hebben gewerkt.

Het negeren van natuurlijke immuniteit is niet alleen dom – het is een doodvonnis voor sommige patiënten die niet de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben omdat medische professionals zonder goede reden zijn ontslagen.

Het voorkomen van een vroegtijdige behandeling met reeds bekende geneesmiddelen zoals Hydroxychloroquine en Ivermectine is ook misdadig. Potentieel hadden honderdduizenden levens gered kunnen worden als vroegtijdige behandelingsmogelijkheden op grote schaal beschikbaar waren gesteld. Maar dat waren ze niet.

Velen hebben hun leven verloren door thuis te wachten tot ze ademhalingsmoeilijkheden kregen, d.w.z. door het advies van de gezondheidsautoriteiten op te volgen.

Fauci en zijn “vaccineer-ten-koste-van-alles” bende hebben bloed aan hun handen. Hopelijk zullen ze op een dag ter verantwoording worden geroepen. Als dat gebeurt, zullen ze goede advocaten nodig hebben.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dringend: 14 eenvoudige manieren om te ontgiften na het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe vraag naar vaccins is gekelderd – Niet alleen in de Verenigde Staten; Groot-Brittannië bereidt zich voor om vaccins te dumpen
Volgend artikelDuits ziekenhuis weigert zorg aan 3-jarig kind vanwege vaccinatiestatus ouders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

  • Wikipedia is bewerkte “wijsheid” en iedereen die nu ineens het licht ziet….????

   En zo’n gast die spreekt over VACCINATIES en richten op OUDEREN.

   Echt….

   • Hoi Ab,

    Eens dat wikipedia shit is. Had ik even moeten vermelden. Het punt wat ik wilde maken blijft echter dat zelfs dat soort lui aan het draaien zijn zegt wat. Natuurlijk kan hij niet in 1 keer 180 graden draaien.

    Ik zal het de volgende keer beter verwoorden!

    Groeten,
    Hugo

 1. In Nederland is van die instorting weinig te merken. Er zijn teveel meelopers en wegkijkers. In winkels en horeca zie je de QR checkzuilen al verschijnen, de ondernemers werken vol mee met de QR WEF agenda.

  • Daarom links laten liggen, en allemaal vanaf vandaag gewoon overal zonder mondkapje naar binnen en je niet laten weigeren, allemaal in discussie treden tegen iedereen die het anders wil!!! STRIJD IS NU A NOI!!!

 2. Ach.. ze zijn al bezig met andere methoden te polsen. Rusland bv.. vooral oppassen niet te provoceren. Rutte smijt gewoon wapentuig naar oekraine.klimaat politiek kan nog meer beperkingen gaan opleggen. Klimaat lockdown bv.. ze gaan gewoon door met proberen

 3. https://nobulart.com/deagel-2025-forecast-resurrected/

  lijst Deagal 2025
  Voorspelling bewonersaantalen in 2025
  Nederland verliest er maar 0,1% op 16,8 miljoen inwoners.

  raar toeval is dat nl is carpeted met 5gee
  in de eerste lockdown.
  ik verhuisde (platte land) nachts na het werk en kwam engelse temp werkers tegen bij een stoplicht.
  en vroeg ze waarom zij hier werktenin de nacht en niet hollanders
  en die wisten dat wat ze deden niet helemaal in de haak was.
  5gee instaleren vertelde ze.
  in de nacht?
  i know !! making good money to!!
  zeiden ze schouders omhoog.

  smart telefun
  Secret Military Applied Rural Technology

  zombie conformation nation.

  blijkbaar is t zo gepland.
  en is de nl,er prime beef.

  • Deagel is al lang ontkracht. Kijk ook nog maar eens inhoudelijk via de wayback machine als het gaat om de zgn. bronnen want actueel online is deze niet meer te vinden. We zouden inmiddels moeten weten hoever propaganda en desinformatie reikt. Het is diep tot in alle lagen van het systeem doorgedrongen.

  • Boeit me, XerreX. Ik neem aan dat je verhuisde *naar* het platteland? Waar precies (of ongeveer, als je liever geen details wil achterlaten), ik woon zelf ook op het “platteland” en maak me zorgen over die 5G troep. Daarom boeit jouw verhaal me. Ook apart dat je mensen tegen komt bij het stoplicht, ik neem aan dat dit niet op het platteland was? En wat bedoel je met de “Secret Military Applied Rural Technology”? Was dat iets dat die werkers je vertelden? En weet je daar iets meer over.. ik weet niet waar ik info moet vinden over die woorden. Bedankt alvast als je wat meer info plaatst!

 4. In alle opzichten is het fout om iets ook maar te gaan isoleren, dan doe je meer kwaad dan goed, mensen opzadelen met grote leugens, de meerderheid trapt daar natuurlijk in, men zit constant te liegen, ik zie hier een titel staan “Je kunt je niet laten vaccineren tegen een pandemie” dit is klaar en duidelijk, in dit geval is er geen pandemie het is een plandemie en daar dien je niet aan mee te werken, veel mensen zijn niet meer in staat logisch te denken, ze zijn er ook te lui voor geworden, een paar decennia terug hadden de mensen de technologie niet die nu voorhanden is, de mensen gebruikten wel hun gezond boerenverstand, je hersenen liet je werken en dat werkte, zo eenvoudig is het, het is allemaal mooi met de technologie, het maakt de mensen nog dommer dan ze al zijn, als je dan als elite clubje bepaalde zaken wil bereiken is het in wezen super makkelijk, ze bezitten reeds al het geld, dus dat hebben ze niet meer nodig, dan maar bezit nemen van het volk, zo van, wij gaan beslissen of je al dan niet dit of dat kan of mag, negeer je hun, word je door hun om het zo te zeggen vermoord, van kant gemaakt, opgeruimd, dat is hun doel. Daar doet de overheid, de media, de geneeskunde, justitie gretig aan mee, maar heel deze meute zal uiteindelijk ook vernietigd worden door het elite clubje, omdat deze mensen in een hoe zal ik het zeggen, in een andere dimensie leven, dat ze de elite worden genoemd is enkel om hun decadentie te verbloemen, deze mensen hebben geen eigenwaarde meer, omdat ze reeds alles bezitten, ze vervelen hun, dan krijg je van deze toestanden, Hitler had tenminste nog een doel, ik praat hem absoluut niet goed, de elite heeft geen doel, enkel hebzucht, hebzucht zal ook hun ondergang zijn, ze zullen 1000 jaren branden in het hellevuur, voor mijn part, zorg dat deze mensen niet dood gaan, maar laat ze elke dag lijden, laat ze creperen, dat is wat zij met de mensheid doen.

 5. Even iets over die stomme maskers. Als je je kind ze de hele dag laat dragen heeft dit door de co2 het effect dat hun hersenen minder zuurstof krijgen. Maar de zogenamde “elite” laat dit hun kinderen NIET doen zodat zij degene zullen zijn met kinderen die intelligenter zijn dan uw kinderen. Denk daar maar eens over na!

  • Hun kinderen worden grootgebracht door narcisten en psychopaten. Zij hebben mogelijk een hoger IQ, maar een enorm laag EQ. Dit zijn zielloze wezens. Niet benijdenswaardig dus.

  • Elke randdebiel die zijn kind onderwerpt aan die shitzooi moet wel een bloedhekel aan z’n kind hebben.

   Thuisonderwijs zodat ze wat zinnigs leren, maar teveel mensen moeten werken voor hun hypotheek en menen recht te hebben op kinderen en dumpen ze in de hitlerjugendklasjes.

   Daar komt ook niks van terecht, dus flink strak insnoeren met die dodelijke smoelenlappen.

   …we hebben het al ver laten komen.

   • Ik zou het niet zo snel ‘dumpen’ noemen. Schoolplicht tot 18 jaar.
    Een van mijn kinderen wilde niet meer naar school voordat 18 jaar was bereikt. Alles aan gedaan maar vertikte het gewoon. Terecht gekomen bij de instanties: leerplichtambtenaren, bureau Halt etc. Duizenden euro’s boete boven mijn hoofd gehangen en zelfs samen voor de rechtbank gestaan.
    Niet dat ik tegen leerplicht ben, integendeel. Tot een bepaalde leeftijd (in mijn schooltijd was dat 16 jaar) dan heb je de basis scholing gedaan en wil je dan nog verder, dan eigen keus. Nu blijven ze verhogen, heb zelfs weleens gehoord van verhoging naar 20 jaar. En ouders maar verantwoordelijk laten blijven voor de sancties e.d. voor je jong volwassenen.

    Dus verplicht naar school en dan heb je niets meer te zeggen over al de maatregelen. Heb met verdriet moeten aanhoren hoe mijn kleinzoon dagelijks door een stok in de neus, eerst moest bewijzen dat hij negatief testte voor toegang in het schoolgebouw waar hij dus verplicht naar toe moest.

    Dus ja, … we hebben het al ver laten komen. Mee eens.
    Nu misschien komt er een kentering maar er zijn nog teveel ouders die dit volledig steunen en lachend naast hun huilende kinderen op de foto gaan als ze getest of geprikt worden.

 6. ‘de reactie van het volksgezondheidsbeleid op de pandemie’, ‘We werden er al snel mee overspoeld.’ etcetera.
  Sorry hoor, maar als deze auteur hier het instorten van het narratief wil aantonen moet hij eerst zelf wakker worden.

 7. En nog even iets over deze site. Waarom kan je een bericht niet weggooien of wijzigen? Zijn deze misschien nog nodig voor vervolging van mensen?
  Enfin, een antwoord krijg je toch niet, dus pas op met wat je hier bericht!

 8. Het voorkomen van een vroegtijdige behandeling met reeds bekende geneesmiddelen zoals Hydroxychloroquine en Ivermectine is ook misdadig.
  Daar heb ook de Nederlandse regering zich schuldig aan gemaakt, zelf in het buitenland bestelde medicijnen werden in beslag genomen !
  Wanneer gaan we deze misdadigers berechten ?????

  • Sorry , in een ziekenhuis wordt men niet behandeld met een Medicijn
   Maar met Aliën – Kwallen – Blanken Materie Stof of Vloeistof
   Robotiserings proces als bij de film RoboCop Arnold Schwarzenegger
   Zie ook de Franse film met Louise de Funes in de hoofdrol uit het jaar ’79
   https://www.moviemeter.nl › info
   Le Gendarme et les Extra-Terrestres (Film, 1979) – MovieMeter.nl
   Hoeveel Olie kan een Mens drinken ??
   Hoeveel buiten menselijke metalen kan een belichaming mens huisvesten voordat die sterft wordt nu Massaal uitgetest
   Immers de Aliëns het KwallenRas of de Doorzichtigen nog anders gezegd het BlankeRas hebben haast
   Het laatste wordt de Witte Mensen GebrainDraind gehersenspoeld opgelegd van : Witte Mensen jullie zijn niet Wit maar Blank
   Zodat die Blanken via overname van die Witte belichamingen hun gang kunnen gaan .
   Waarvoor denkt U dat het U NU ineens belemmert wordt om normaal op het strand te kunnen komen ??
   Denk daar eens goed over na .

   Dank U .

 9. “As we’ve learned, there is not a single person in the entire so-called “resistance” or “anti-vaccine” movement that actually represents the view that all vaccines are dangerous. There are no viruses and disease is caused by toxicity.”

  • Mijn overpeinzingen wat betreft de samenwerking van malone (Controlled opposition, misschien een cabal) en joe rogan (zeker een cabal).
   Ik denk dat dit een samenwerking is tussen malone en rogan om alle vaccinleveranciers uit te schakelen en dan komt onze verlosser malone met een vaccin dat hijzelf heeft uitgevonden. Zou toch zomaar kunnen. Wat jij?

   • Zucht, Hornet, net even dat stuk doorscrold en hier en daar een brok opgegeten. Maar ik had altijd al mijn bedenkingen over Malone. De aanbidding van Malone is ten onrechte. Probleem met al die artikelen en videos, het voelt alsof je steeds maar emmers zand aan het vreten bent, en dan draaf je weer met je emmer zand ergens anders heen zodat anderen ook maar gewaarschuwd zijn, terwijl je aan een paar woorden of uitingen genoeg hebt. Malone uitte een paar keer wat dingen die bij mij een rode vlag deden wapperen. En dat was genoeg. En dat blijkt ook genoeg. (niet dat ik zeg dat het niet goed is dingen te delen, doe ik ook). Ik denk dat Malone ook gewoon een laboratorium kereltje is die het niet kan laten experimentjes uit te voeren op mensen, dus het zou me niet verbazen als hij een contender wil zijn in de digitalisatie race om mensen “volledig” te “digitaliseren” met een super brouwsel dat ze dan “vaccinatie” noemen. De malonisering van de mens deze keer. Opzij, Billy boy!

    • Hoi Immortal,

     Waarom zie je de heer Malone als probleem? Ik heb nog 0 problemen gezien in de heer Malone 2.0. Stel je even voor. Je zit vuistdiep in de injectie business en bent mede uitvinder van de mRNA injecties.

     Wat zou jouw reactie zijn als je levenswerk eindelijk gebruikt wordt? Dit om het zogenaamde ergste gebeuren sinds WW2 op te lossen. Als hij mee ws gegaan in het narratief was hij super populair en heel rijk geworden. De normale motivators van narratieven.

     Die hook line and sinker heeft hij wel even geslikt. Kan je het hem dan kwaadnemen want zijn levenswerk om mensen te helpen. Toen het helemaal mis ging heeft hij afstand genomen van zijn eigen uitvinding.

     Ik weet niet of je weet wat het betekend om afstand te nemen van waar je jaren en jaren voor hebt gewerkt maar das pijnlijk om het zachtjes te zeggen.Ik heb daar helaas ervaring mee maar veel minder qua impact wat de heer Malone heeft ervaren.

     Tot op heden heb ik alleen maar onzin argumenten gelezen waarom ethische mensen, ten koste van zichzelf, dit alles afzweren.

     Ik snap ook niet waarom zwartmaak stukken van, zoals ik het zie, eerlijke mensen met een geweten, zelfs hier kapot worden gemaakt zonder enig bewijs.

     Kom maar eens op naast die suffe claims die voor een ieder die nadenkt onzin zijn na 5 seconden nadeken er toe doen.

     Je zou inmiddels genoeg moeten weten rondom dit thema Immortal.

     Groeten,
     Hugo

 10. Ben oudere, althans toch 72 jr. nu.
  De schrijver van dat stuk hierboven wenst mij en de extra kwetsbaren nogal wat toe door te stellen dat wij dat kwakzalversvergif maar in ons moeten laten spuiten…Dan weet ik wel waar hij ongeveer staat…Duidelijk nog met een flink been aan de verkeerde kant, althans érg slecht geïnformeerd..
  Dat hij het maar op zichzelf uittest ! Dan weer die bewering dat je meer en langer immuun bent na het doormaken en gewoon hersteld te zijn van de infectie ! Is wel zo, maar de allerbeste ‘natuurlijke immuniteit’ is als je bij voorbaat al door algehele resisténtie beschermd bent, als je er dus niet eens ziek van wórdt ! En dat geldt voor mij en algemeen erkend toch voor die 98% ?? Is maar een kleinigheidje hoor !! Waar hébben we het eigenlijk over ? Écht gezonde voeding en gezonde leefstijl zijn de enige eerlijke echte ‘redding’ en oplossing…Word je gewoon nooit ziek, van wát ook! Zonder één pil of andere medicatie of vaccinatie of zelfs supplementen..(en zonder die specifieke antistoffen zelfs aan te maken en nodig te hebben, heeft men blijkbaar geconstateerd !) Lukt mij althans al 21 jaar probleemloos..En was daarvoor wel anders !

 11. Petje Af meneer Rudolf
  Heel fijn om te horen

  Er bestaan zeker ook mensen die zwaar zijn gehersenspoeld door de Duivel
  De Duivel draagt de namen de Aliens – het KwallenRas – de Doorzichtigen
  Die vermoorden het liefst eigenhandig veele levende Wezens
  Daar kunnen gewetensvolle mensen niks tegen beginnen
  Immers die vreemde wezens door inkruiping in belichamingen mensen vermoorden wel eerst miljoenen dan nog kunnen die niet in de kraag worden gevat er zullen heel veel veranderingen in hun voordeel belang worden uitgevoerd
  Vervolgens neemt de Duivel eventjes rust
  In deze periode kan de Domme Massa op Adem komen
  Net als de Schapen in de Wei die door de Wolven worden opgegeten
  Zolang de Buik overvol is en de Wolf zich met moeite kan voortbewegen hebben die Schapen even Rust
  Daarna begint liedje van voren af aan
  De Duivel heeft Altijd Vrij Spel
  Want wie geld beheert bezit die kan doen wat die wil
  Leed vermaak is in zulke Ogen Lachwekkend Spannend Avontuur Sensatie Leuk

  Dank U .

 12. Voor concrete actie, zie Erik Boomsma in deze video, en luister vooral naar zeg maar de laatste tien minuten. Dat gaat over de United People Foundation. Hier kun je concrete actie voeren tegen de stijgende onderdrukking. (Dank aan lezer Curiousmarco die de video plaatste.)

  https://www.youtube.com/watch?v=f89qD-uJtvM

  Deel deze video met zvm mensen – want hij laat zien waar onze kracht ligt.

 13. De strategie van de linkse idioten was perfect; dat moet ik ze nageven.

  Eerst zorgen voor een extreme angst voor Corona, de massamedia volledig beheersen; vaccinatie propaganda, side effects en doden ontkennen en de kassa rinkelt.

  Nu de bevolking is verarmt, zijn ze theortisch manipuleerbaar.
  Of een misrekening?
  Misschien gaat de massa nu zien dat ze besodemieterd zijn??

  Ik hoop erop, maar verwacht het niet.
  Wordt tijd dat rechts realisme de p[olitiek overneemt.
  tenminste als NL nog wil bestaan over een paar jaar.

 14. Niks stort in
  Paspoort blijft minimaal een jaar lang gehandhaafd
  Kunnen wij ook toekomst voorspellen netals Bill de Man met veel Geld

  Zwaaiend met de Armen heen en weer in de wind met dikke bundels geld in de handen
  Tovert Hij zo zelfs scheldwoorden in de mond welk door geld verblinding als Zoete koek in de oren gaan klinken

  En er bestaat geen haan die naar hem kraait
  Hij is nu de Nieuwe Machtigste Hitler

  Zijn Wil is Wet
  Wat hij zegt dat moet gebeuren
  Anders koopt hij dat wel
  Hij kan de dood van anderen betalen

  Kopen dus

  Er is alleen maar een Super klein verschil tussen Bill & Adolf
  De Herr Hitler kon praten
  Deze meneer Loch Sorry Gates laat geld voor Hem spreken

  Dank U .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in