Gelekte opname onthult bedoelingen CEO Twitter: verregaande politieke censuur

Het doel is niet alleen Donald Trump: "Dit zal veel groter zijn en veel langer duren".

11
1354

Twitter is van plan verregaande politieke controle en censuur op zijn platform uit te oefenen. Dit blijkt uit een videoclip met de CEO van het bedrijf, Jack Dorsey, die Project Veritas heeft onthuld.

Het alternatieve mediakanaal Project Veritas komt opnieuw met een opvallende openbaring.

Een klokkenluider heeft een opname gelekt met de CEO van Twitter, Jack Dorsey, waarin hij het heeft over politieke censuur die veel verder gaat dan de Amerikaanse president Donald Trump.

Het gesprek werd opgenomen op 8 januari, dezelfde dag dat Trump’s Twitter-account werd geblokkeerd, en was gericht op werknemers van het bedrijf.

“We zijn momenteel gefocust op één account [Donald Trump’s, red.], maar dit zal veel groter zijn dan slechts één account, en het zal veel langer duren dan alleen deze dag, deze week en de komende weken, en het zal ook verder gaan na de installatie van Joe Biden. We moeten het verwachten en er klaar voor zijn”, zegt Dorsey in de videoclip.

“Dus onze focus ligt echt op dit en het verband met geweld in de echte wereld. Maar we moeten ook heel lang nadenken over hoe deze dynamiek in de loop van de tijd zich afspeelt. Ik denk niet dat dit in de nabije toekomst zal verdwijnen”, gaat hij door.

Jack Dorsey noemt dan “QAnon”, dus de theorie dat Donald Trump een gevecht heeft gevoerd tegen de “deep state” in de Verenigde Staten.

Dit is een voorbeeld van het “bredere plaatje” dat Twitter zou moeten toepassen om het platform te zuiveren van accounts en meningen.

Amerikaanse staatsimmunoloog Fauci financierde wrede puppy-experimenten waarbij zandvliegen hen levend opaten; stembanden afgesneden

“De Verenigde Staten zijn zeer verdeeld. Ons platform laat het elke dag zien. En onze rol is om de integriteit van die conversatie te beschermen en te doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat niemand wordt geschaad op basis daarvan. Dat is onze focus”, concludeert hij.

In een interview met Fox bagatelliseert een woordvoerder van Twitter de opname en beweert dat de video is uitgezonden naar 5.400 medewerkers en overeenkomt met wat Jack Dorsey in een Twitter-draad schreef de dag voordat de film werd gepubliceerd door Project Veritas. Veritas-oprichter James O’Keefe bestrijdt dat Dorsey publiekelijk heeft verklaard wat er in de opname staat. O’Keefe zegt ook dat er meer onthullingen over Twitter zullen worden gepubliceerd.

Dit is wat Tucker Carlson zegt over de Jack Dorsey openbaring:

“Hij erkende gewoon openlijk wat de rest van hen nog steeds ontkennen. Dat dit niet echt over Donald Trump gaat of wat er in Washington is gebeurd. Dat heeft het nooit gedaan. Het gaat over het voor altijd beheersen van jou en het land waarvan je dacht dat het van jou was”.

Twitter meldt dat het alle berichten zal verwijderen waarin wordt beweerd dat vaccins mensen kunnen schaden

11 REACTIES

 1. Die arrogante gekken van Twitter en Facebook moeten hard worden aangepakt.

  Ik zou zeggen: alle bans opheffen, censuur stoppen, of hunzelf een ban geven en 30 dagen uit de lucht halen.
  Dan krijgen ze genoeg trammelant met hun advertentie klanten, dat ze zich netjes gaan gedragen.

  Ze zijn een platform; NIET een uitgever.

  • Je kan ze ook de tyfus laten krijgen en naar andere oplossingen uitkijken.
   Mogelijkheden genoeg om je vrije mening wel te uiten.
   De wereld draait niet om twitter en facebook.

   • Velen lopen steen en been te klagen over de censuur op die asociale platforms, maar ondertussen blijven ze er wel hangen. Verslaaft geraakt aan de algoritmes. Er is een leven mogelijk zonder al die spionage troep. Ze durven het alleen niet, anders ‘horen ze er niet bij’.

    • Ze laten zich in de hoek zetten als kleuters maar komen steeds weer terug.
     En blij dat ze dan zijn als hun tijdelijke blokkade weer is opgeheven, voor zolang het duurt.
     En maar klagen, en klagen, en klagen.
     Volgens mij ben je dan niet helemaal goed bij je hoofd als je je zo laat behandelen.
     Al jaren lees ik niks aan anders dan geklaag wanneer ze weer eens voor 3 weken of maanden niks meer mogen plaatsen.

     • Die gebruikers houden de Bigtech zelf in stand. Zodra iedereen zijn account opzegt, is het snel afgelopen met die machtige platforms en raken figuren als Suikerberg snel aan de bedelstaf. Ik heb het i.i.g. niet nodig. Ze weten van mij niks, dus is mijn privacy gewaarborgd.

    • Wat ze bedacht hebben om andere uit te nodigen blijft meesterlijk.
     Wil je mijn vriendje worden of mag ik jou vriendje zijn.
     De mensen zijn het nog gaan geloven ook en denken ook werkelijk dat ze allemaal vriendjes hebben, die ze anders kwijt zijn als ze het opzeggen.

     • Inderdaad, ze hebben hordes met ‘vrienden’. Die vrienden hebben ook weer vrienden en allemaal kunnen ze bij elkaar in het account rondneuzen. Zo komen ze van alles te weten over wildvreemde ‘vrienden’. Ik heb zo wie zo nooit begrepen wat mensen bezield om hun hele leven op internet te willen delen. Eigenlijk zijn we in een hele trieste wereld aanbeland, vol met geestelijke wrakken die niet meer zonder sociale spionage kunnen. Makkelijke prooien voor de wolven.

      • Mijn moeder kwam aan met iemand die beweerde familie te zijn.
       Hij wist dan ook wel het 1 en ander, dus was het waar, kon niet missen.
       En ze zijn dan compleet vergeten dat ze dat zelf allemaal op facebook geplaatst hebben over de familie.
       Je hoeft het alleen maar over te nemen en zeggen dat je het al wist.
       Ben je dan dom of niet. Ze hebben het echt niet door.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here