In Weyhe, deelstaat Nedersaksen, is een 90-jarige vrouw een uur na een Covid-19 vaccinatie overleden. De autoriteiten zien natuurlijk weer geen verband en geven de schuld aan – in tegenstelling tot wat ze doen bij vermeende Coronasterfgevallen – “algemene onderliggende ziekten”.

“De zaak in Weyhe gebeurde in een bejaardentehuis. Een mobiel vaccinatieteam had woensdag het serum aan de vrouw toegediend. Ongeveer een uur later was ze ondanks de onmiddellijke reanimatiemaatregelen overleden, zoals districtscommissaris Cord Bockhop had aangekondigd tijdens een persconferentie die op korte termijn werd gehouden. Volgens Bockhop werd de vrouw over het algemeen fit geacht, had ze na de inenting met familieleden aan de telefoon gesproken en was ze niet opgevallen. Ondanks het onduidelijke sterfgeval kort na een Corona inenting twijfelde hij niet aan de kwaliteit van het serum en de mobiele teams, benadrukte districtsbestuurder Bockhop. De maatregelen zouden volgens plan worden voortgezet”, meldt NRD.de.

Over de algemene cijfers en de bijwerkingen van de vaccinaties:

“Tot nu toe hebben meer dan 800.000 mensen in Duitsland een eerste vaccinatiedosis gekregen. Afgelopen zondag had het Paul Ehrlich Instituut 325 verdachte gevallen met 913 bijwerkingen ontvangen, waaronder 51 gevallen met ernstige bijwerkingen. Verreweg de meest voorkomende gerapporteerde bijwerkingen waren hoofdpijn, pijn op de injectieplaats, vermoeidheid en pijnlijke ledematen. In de toekomst is het agentschap van plan om wekelijks verslag uit te brengen over gerapporteerde bijwerkingen. Het Paul Ehrlich Instituut is het Duitse federale instituut voor vaccins en biomedische geneesmiddelen. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de goedkeuring en het vrijgeven van de vaccins en rapporteert aan het federale ministerie van Volksgezondheid”, schrijft NDR.de.

  De massale vrijheidsdemonstraties die de mainstream u niet laten zien

Tot nu toe zijn er in totaal 10 mensen die direct na de vaccinatie zijn overleden – alleen al in Duitsland. Er is hier niets te zien, ga alsjeblieft door met je gewone dagelijkse leven.

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen

Vorig artikelWetenschappelijke studie van het prestigieuze British Medical Journal stelt de werkzaamheid van Covid-vaccins in vraag
Volgend artikelGelekte opname onthult bedoelingen CEO Twitter: verregaande politieke censuur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Daarom zijn ze ook met de ouderen begonnen en de kwetsbaren.
  Dan wordt het extra moeilijker om aan te tonen of het niet aan de ouderdom lag of iets wat ze al hadden of toch aan het vaccin.
  Dood zouden ze zonder dat vaccin ook wel een keer gegaan zijn, niemand weet wanneer dat gebeurt.
  Als ultieme proef konijnen worden deze mensen dus gebruikt.

 2. Moet je de dunne bovenarmen zien van de oudjes, bijna alle spierweefsel is verdwenen, spieren moeten als het goed is elke dag getraind worden om zijn massa te behouden, het spierweefsel verdwijnt door inactiviteit, artsen en verpleegkundigen daarbij moeten toch ook gaan twijfelen om deze Convid-Sars-2 vaccine in te spuiten in de dunne bovenarmen, gewoon misdadig.

  Enfin de vrouw 90 jaar zeer op leeftijd dus, naar mijn mening heeft deze spuit haar levenslichtje uitgeblazen, niemand van het personeel zit daarmee, hoppa verder naar de andere oudjes, we zullen het ze leren om verdomme zó oud te worden, zij staan toch de jongeren in de weg?

  • Ze hebben daar zelfs anti tank wallen laten bouwen, zo bang zijn ze.
   Dus hoe wou jij daar ooit binnen komen met 100.000 man/ vrouw.
   Dus zelfs met een leger wordt het nog zeer moeilijk.
   En het zou mij niet verbazen als ze daar het nodige geschut op de daken hebben gemonteerd om de eerste 1000den neer te maaien bij een opstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in