Hoe weinig is er nodig voor de moslimmassa’s om uit te barsten in een apoplectische razernij die de wereld op zijn grondvesten doet schudden! Afgelopen dinsdag 27 juni hielden twee politieagenten in Nanterre, een banlieue (voorstad) van Parijs, een auto aan waarvan de bestuurder wegreed, waarna een van de agenten op de auto schoot. Zijn schot doodde de bestuurder, Nahel Merzouk, een 17-jarige van Algerijnse afkomst die een opmerkelijk lang strafblad bleek te hebben voor iemand van zijn jonge leeftijd, waaronder meer dan een dozijn arrestaties, schrijft Bruce Bawer.

Toen het nieuws over de dood van Nahel zich verspreidde, gingen zwermen Franse moslims – zonder verdere informatie over de zaak af te wachten – de straat op en staken die nacht en de daaropvolgende nachten talloze voertuigen en bushokjes in brand, plus ontelbare gebouwen, waaronder tientallen scholen en gemeentehuizen en politiebureaus, eerst in Parijs en haar buitenwijken en later in andere Franse (en zelfs Belgische) gemeenten. Een bibliotheek in Metz – onlangs uitgebreid ten behoeve van moslimjongeren “die wilden werken, studeren, lezen en een oase van rust wilden hebben” – werd tot de grond toe afgebrand. Net als een transportdepot in Aubervilliers. Een Holocaust-monument in Nanterre werd gevandaliseerd en vandalen schreven erop dat ze van plan waren om “een nieuwe Holocaust” te plegen. En de huizen van verschillende burgemeesters zijn aangevallen.

Op zaterdagmiddag meldde de Guardian dat, volgens de Franse minister van Financiën, “meer dan 700 winkels, supermarkten, restaurants en bankfilialen sinds dinsdag waren “geplunderd, leeggeroofd en soms zelfs tot de grond toe afgebrand”. Onder de demonstranten is Nahels moeder, gekleed in een t-shirt met de tekst Justice pour Nahel, gefotografeerd terwijl ze juichte, lachte en met haar vuisten schudde; op geen enkele van de tientallen foto’s die ik van haar gezien heb, ziet ze er ook maar enigszins bedroefd uit. De grootmoeder van Nahel daarentegen riep zondag op om de rellen te stoppen en zei dat ze de moordenaar van Nahel verafschuwt, maar dat ze niets tegen andere politieagenten heeft; integendeel, ze zei dat ze blij was dat ze daar waren om de orde te herstellen.

In Frankrijk is massale onrust natuurlijk een oud gegeven. Rellen, en wat dat betreft revoluties, zijn een aloude Gallische traditie. Niemand zal ooit beweren dat de moslims in Frankrijk goed geïntegreerd zijn in de fijnere aspecten van de heersende cultuur van hun gastland, maar door hun eigen bereidheid om dingen in brand te steken en te vernietigen, lijken ze tenminste redelijk goed te passen in het land dat ons het Terreurbewind, de Juni-opstand van 1832, de Parijse Commune van 1871 en de soixante-huitards gaf. De grootschalige autobranden die een regelmatig nachtelijk tijdverdrijf in de banlieues zijn geworden, doen de Gilets Jaunes en andere autochtone Fransen met een opstandige inslag, inclusief degenen die onlangs de boulevards opgingen om te protesteren tegen de verhoging van de pensioenleeftijd naar 64 (!), lijken op slapjanussen.

  Meloni kondigt radicale wijziging asielbeleid aan

Wat deze laatste rellen betreft, waarin (verbaast u dat?) “Allahu akbar” geroepen werd, die maken deel uit van wat in de afgelopen halve eeuw een geheel eigen Franse traditie is geworden. Onlangs gaf de website Sky News een handige lijst van enkele van de meer destructieve moslimoproeren in La Belle République. De allereerste, in 1979, vond plaats in een buitenwijk van Lyon “nadat een jong persoon van Noord-Afrikaanse afkomst was gearresteerd”. In 1991 werden de Parijse voorsteden getroffen door geweld, eerst in maart, nadat “een Arabische tiener was doodgeschoten door een bewaker van een supermarkt” en daarna, in juni, nadat de politie ene Youssef Khaif, 23, had gedood die in een gestolen auto reed.

In de daaropvolgende jaren ontstonden rellen in verschillende Franse steden toen de politie “de 18-jarige Mohamed Bahri” doodde, die “naar een wegversperring van de politie reed”; toen “de politie de Algerijnse terrorist Khaled Kelkal doodde”; toen “Habib Muhammed, 17, door de politie werd neergeschoten tijdens een autodiefstal”; toen ene Mohamed Benmouna in hechtenis stierf; enzovoort. Deze anarchistische episodes moeten natuurlijk niet verward worden met de vele daden van islamitisch terrorisme die in dezelfde periode hebben plaatsgevonden – waaronder de moord op een Joodse familie in Toulouse in 2012, het bloedbad van Charlie Hebdo en de Bataclan-aanslagen in 2015, en de massamoord in 2016 op de Promenade des Anglais in Nice.

Tot nu toe heeft deze laatste golf van wetteloosheid geleid tot de inzet van tienduizenden politieagenten in het hele land. Op veel plaatsen is het openbaar vervoer na zonsondergang gesloten om te voorkomen dat bussen en trams in brand worden gestoken. Steden hebben uitgaansverboden ingesteld; politieke leiders hebben spoedvergaderingen gehouden; president Emmanuel Macron heeft een reis naar Duitsland afgezegd (maar vond wel tijd om een concert van Elton John bij te wonen). Relschoppers hebben stenen en andere voorwerpen naar agenten gegooid, die met traangas hebben gereageerd. Meer dan 200 politieagenten zijn gewond geraakt. In de eerste dagen van dit conflict verklaarden politievakbonden dat hun leden “in oorlog waren met ongedierte”; op zondag gaf de nationale politievakbond een persbericht uit dat als volgt begon: “Tegenover deze hordes wilden is vragen om kalmte niet genoeg: die moet opgelegd worden!” Het aantal arrestaties loopt in de duizenden, met een gemiddelde leeftijd van 17 jaar – precies dezelfde leeftijd als Nahel.

Maar ondanks alle arrestaties zijn de rellen doorgegaan, nacht na nacht na nacht. En waarom niet? Op dit moment is het weer in Frankrijk meer dan aangenaam (kastanjes in bloei, brandbare vakantietafels onder de bomen, en al dat soort dingen) – absoluut perfect voor buitenrecreatie. En zelfs als u door de politie wordt opgepakt voor het in brand steken van een paar Peugeots, weet u dat u niet lang in de gevangenis zult belanden (als dat al gebeurt), dat u uw uitkering niet kwijtraakt en dat u zeker niet gedeporteerd wordt naar de onbeschaafde vuilnisbelt waar u vandaan komt.

Terwijl de vuren overal in Frankrijk branden, zogenaamd als reactie op de moord op Nahel M., zijn moslims elders met evenveel enthousiasme in actie gekomen over een andere zaak. Op woensdag – toevallig de dag na de schietpartij op Nahel Mehzouk, en op de islamitische kalender de heilige dag van Eid al Adha – verbrandde Salwan Momika, een Irakese vluchteling, een Koran buiten de Centrale Moskee in Stockholm.

  Dierenmarteling door asielzoekers: het aantal gevallen van sadistische daden neemt toe

De president van Turkije, Recep Tayyiq Erdogan, veroorzaakte al snel ophef en dreigde de toetreding van Zweden tot de NAVO te blokkeren. Zijn minister van Buitenlandse Zaken, Hakan Fidan, verwierp de verklaring dat Momika gewoon zijn vrijheid van meningsuiting uitoefende: door zo’n actie toe te staan, beschuldigde hij de Zweedse regering ervan er medeplichtig aan te zijn. Ook andere regeringen veroordeelden Momika’s actie. Matt Miller, een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, had het lef om te beweren – alsof dit ook maar in de verste verte binnen de opdracht van de pusillanimous poobahs in Foggy Bottom viel – dat Momika “een omgeving van angst” voor moslims in Zweden had gecreëerd. (Als Miller een echte “omgeving van angst” wil ervaren, stel ik voor dat hij een avondwandeling maakt door bepaalde wijken van Stockholm, Gotenburg of Malmö).

De Saoedische regering noemde de Koranverbranding “onder alle omstandigheden” onaanvaardbaar. De Marokkaanse ambassadeur werd naar huis gestuurd, terwijl de Zweedse ambassadeurs in Jordanië en de Verenigde Arabische Emiraten de les gelezen werd door de regeringen van die landen. Op 29 juni bestormde een menigte de Zweedse ambassade in Bagdad. Op 2 juli eiste de Organisatie van Islamic Cooperation in een spoedzitting nieuwe maatregelen in Zweden om het verbranden van Korans te verbieden. Al met al doet dit behoorlijk denken aan de Deense cartooncrisis van 2005-2006, met meer dan een vleugje van de George Floyd-rellen van 2020. Ingmar Karlsson, een Midden-Oosten expert, waarschuwde de Zweedse regering om nog meer van dit soort daden te verwachten. “Het gevoel,” zei hij, “is dat genoeg genoeg is.”

“Genoeg is genoeg”? De brutaliteit! In de afgelopen decennia hebben de heersers van moslimlanden hun christelijke, joodse en andere niet-islamitische burgers tot op het bot gekweld. In die landen zijn onterechte opsluiting en marteling van religieuze minderheden aan de orde van de dag. Zelfs de linkse Guardian, die er gewoonlijk de voorkeur aan geeft om islamitische wandaden goed te praten, erkende in 2019 dat volgens een nieuw rapport in opdracht van de toenmalige Britse minister van Buitenlandse Zaken, Jeremy Hunt, de “voortdurende vervolging van christenen” in het Midden-Oosten in sommige gevallen het niveau van “genocide” heeft bereikt en een “uittocht” van christenen uit die landen heeft bevorderd.

Zelden hebben westerse regeringen het aangedurfd om deze systematische schanddaden te bekritiseren. Zeker geen van hen is zo ver gegaan om over deze genocide te zeggen dat “genoeg genoeg is”. Integendeel, ze knijpen routinematig een oogje dicht voor de mishandeling van christenen in de moslimwereld, hoe wreed die ook is, net zoals ze hun best doen om elke nieuwe daad van bloeddorstig jihadistisch terrorisme zo snel mogelijk te negeren, en nooit iets zeggen dat ook maar in de buurt komt van “genoeg is genoeg”. En ondanks alle antichristelijke genocide en antiwesters terrorisme, ondanks alle duidelijke moslimverachting voor alles wat niet-islamitisch is, zijn deze westerse regeringen massaal de rode loper blijven uitrollen voor moslim-immigranten, ook al is allang onomstotelijk aangetoond dat hun religie niet alleen onverenigbaar is met westerse waarden (met name de vrijheid van meningsuiting die Momika in Stockholm uitoefende), maar ook expliciet vijandig staat tegenover die waarden.

  Nieuwe Franse Revolutie? Meerderheid steunt einde 'Vijfde Republiek' nu Macron er niet in slaagt orde te handhaven

Inmiddels zouden we het allemaal moeten weten: volgens de islam maakt het Westen deel uit van het Huis van Oorlog, dat moslims plechtig door hun geloof verplicht zijn om, zowel door middel van heilige oorlog als door middel van “zachtere” vormen van jihad (bijv. de Zweedse regering onder druk zetten om een meer sharia-achtige houding aan te nemen ten opzichte van de vrijheid van meningsuiting), in het Huis van Islam te brengen. Dit wil niet zeggen dat elke moslim die vandaag in Frankrijk en elders in de wereld aan het rellen is, zichzelf noodzakelijkerwijs als een heilige strijder beschouwt. Maar dat doet er niet toe: de reflexieve antiwesterse vijandigheid die inherent is aan hun geloofssysteem, en die ze van kleins af aan hebben meegekregen, zit in hen ingebakken – wat verklaart waarom er helemaal niet veel nodig is om hun irrationele woede te ontketenen.

Zondag zeiden de Franse autoriteiten dat het geweld in dat land de avond ervoor leek af te nemen. Dus misschien is het binnenkort voorbij. En dan zullen ze allemaal doen alsof het nooit gebeurd is. En dan zal er vroeg of laat iets anders gebeuren om een nieuwe, nog grotere stuiptrekking te veroorzaken. En dat zal blijven gebeuren, op een steeds grotere schaal, totdat het de Vierde Franse Revolutie wordt. Tenzij iemand iets doet. En hetzelfde zal gebeuren in Zweden. En overal elders in Europa. Tenzij, dat wil zeggen, onze leiders in het Westen recht in de ogen durven kijken naar wat de islam de afgelopen decennia heeft gedaan – met christenen en joden en hindoes, met westerse welvaartssystemen en westerse vrijheid en westerse orde – en eindelijk de woorden “genoeg is genoeg” uitspreken; of, meer ter zake, tenzij kiezers in de hele Westerse wereld stoppen met het kiezen van lafhartige ongewervelden als Macron en in plaats daarvan de macht overdragen aan iemand als Éric Zemmour of Marine Le Pen – of, in Zweden, Jimmie Åkelsson – die zal zeggen “genoeg is genoeg” en daar ook echt naar zal handelen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Bataclan: De horror die verzwegen werdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland’s Medvedev: “Een wereld met een nucleaire winter, met steden met miljoenen inwoners in puin… “
Volgend artikelStaat Moskou in brand nu het enorme netwerk van Prigozhin aan het licht komt?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

64 REACTIES

 1. Nu pas? En kind met het verstand van een oorwurm kon dit zien aankomen! Wat zitten er een idioten of criminelen of beide aan de top!

 2. Ik lees dagelijks voor informatie Frontnieuws, omdat jullie vertrouwelijker overkomen dan de mainstreammedia. Maar met deze artikel is het vertrouwen compleet gedaald.

  Het doet jullie zeer goed om eerst kritisch journalistiek werk te doen voordat jullie Moslims beledigen. Jullie lijken verdacht veel op control opposition op de manier.

  En als jullie dat onderzoek gedaan hadden, kwamen jullie al snel erachter dat er op de wereld maar handjevol Moslims zijn, de overgroot deel van de mensen die claimen Moslim te zijn zijn Mushriks (afgodendienaren) en Allah geeft duidelijk in de edele Koran aan dat dat de slechtste schepselen zijn.

  Als je meer informatie en journalistieke bewijzen wilt, geef ik het met plezier door.

  En er bestaan helaas geen Islamitische landen, net zoals er helaas geen Christelijke landen bestaan.

  • @Dastan… we worden bespeeld. De kwade krachten betalen en manipuleren monsters om uit naam van het goede juist het kwade te doen. Zo slopen de elites alles wat goed is door een groepje monsters te gebruiken die uit naam van liefde en god de meest gruwelijke dingen doen. We worden tegen elkaar opgezet. Het kwaad heeft alles geïnfiltreerd. We moeten als mensen ophouden om in groepen te denken, we moeten allemaal mensen worden… met één geloof, LIEFDE. Aan iedereen de taak om liefde in de wereld te verspreiden. Dat is de enige taak als mens. Als we die taak naleven, kan er alleen meer liefde on

   • Daar ben ik volledig met je eens.

    Maar velen hier hebben dat nog steeds niet door en raken op hun tenen getrapt als je kritische geluiden opnoemt.

    • Dastan juli 3, 2023 at 10:16
     Beter om de naam te veranderen? Dus ipv ‘Moslim” gebruik een andere benaming? Ik had het in een eerdere reactie over een bepaalde “klasse” die zeer agressief is. Mss is dat wat jij bedoelt. De inhoud van de Koran ken ik niet, dus daar laat ik me niet over uit tot ik het zelf gelezen heb; ik weet dus niet of het pedocriminaliteit promoot. Doet de bijbel dat ook niet? Wel vind ik het superstom van die imbeciele regeringsleiders om die agressieve onderklasse (die ze zelf hebben binnengeharkt) excuses te geven tot geweld met het verbranden van korans (ook al geloven die serpenten zelf geen meter van die hele koran). Want zo krijg je burgeroorlogen en haat tegen andere groeperingen. En dat is de bedoeling – mensen tegen elkaar opzetten. Vandaar dat de “Islam” is binnengesleept en mensen zien wat een primitieve rot horde het is die nooit zal integreren. Als wat jij zegt waar is, dan moet je die grote groep van klote Moslims echt op een andere manier gaan benoemen, want anders sleur je alle goede mensen mee het slijk in door die tiefusbende. De Mushriks, of hoe ze heten, en dan moet de Islam er wat aan doen, om controle te krijgen over die barbaarse horde zodat iedereen vredig kan co-existeren. Mensen zien het echt wel, of iemand goed van hart is of niet, of een wolf in schaapskleren. Zodra er daadwerkelijk controle wordt uitgeoefend door de Islam als een gemeenschap, dan lever je het bewijs dat niet alle Moslims evil zijn en dat de Islam niet de eoa militante organisatie is, net zoals die jezuieten hyena’s. Echter, ik zie geen pogingen komen vanuit de Islam gemeenschap om die teringhorde aan te pakken en de werkelijke Moslim in goed daglicht te stellen. Wanneer denk je dat het gaat komen?

     • Beste Immortal – Ergens verderop heb ik een link geplaatst naar een best wel essentiële video, die ik voor mezelf overigens één tandje langzamer laat afspelen, met daaronder nog wat info inherent het onderwerp. Denk dat je de content interessant zult vinden.

      Iets anders. Je schrijft in je relaas het volgende: ´De inhoud van de Koran ken ik niet, dus daar laat ik me niet over uit tot ik het zelf gelezen heb; ik weet dus niet of het pedocriminaliteit promoot. Doet de bijbel dat ook niet?´

      Dit vind ikzelf een kwalijke. Je laat jezelf niet uit over de content van de Koran (met hoofdletter), want niet gelezen, maar in de navolgende zin laat je jezelf wel uit over de Bijbel (kleine letter en welke je ook niet hebt gelezen): ´Doet de bijbel dat ook(?) niet?´ Ook? Dus zowel de Koran als de Bijbel promoten, dan toch pedocriminaliteit?

      Afijn, ik hoop dat je me verstaat. 🙂
      Om ons scherp te houden.

      Ikzelf heb de Bijbel wel gelezen en een deel daarvan meer dan eens. Ik ben nergens tegengekomen dat er in de Bijbel pedocriminaliteit wordt gepromoot. Nergens! Degene die dit wil weerleggen, zal dit moeten kunnen aantonen met de inherente passages. Van te voren durf ik te stellen dat het valse claims zullen zijn.

      Daarentegen het verhaal van de valse profeet Mohammed..
      Maar daar mag je jezelf in gaan verdiepen. Best nuttig.

      Vriendelijke groet!

      • Onderstaand een leuk kanaal waar ikzelf e.e.a. van mocht leren nog voordat ik de Bijbel ben gaan bestuderen.

       ´The internet is full of list of facts about Muhammad. Most of them are pro-Islamic, however. This one is not. Here are 10 facts everyone should know about Muhammad.´

       https://www.youtube.com/channel/UCzREuchzOqiawpEpvEM0Tyg

       Apostate Prophet – opgegroeid binnen de islam en d.m.v. kritisch onderzoek ervan vrijgekomen.

      • Antichrist Zit in´t Vaticaan juli 3, 2023 at 14:54
       No problem. Dat was slordigheid. verderop schrijf ik Koran met kleine k. Ik val zelf ook niet over d/t en kleine letters en zo. Verder was het slechts de vraag of de Bijbel dat ook niet doet – iaw wat er gezegd wordt over de Koran kan net zo goed gezegd worden over de Bijbel. Als jij als expert die vraag beantwoordt met “nee” dan zij het zo. Liever moet dit geen discussie worden over apocryphe boeken en wie ze geschreven heeft en wanneer en wat de waarheid / juiste interpretatie is. Linkje over Mohammed bekeken, verder niet duidelijk wie de bron is van deze opinies. En verder was dit eigenlijk niet het punt van mijn reactie… Mss vind je mijn andere punten wel beter zitten. Wat ik zelf veel belangrijker vind dan een k of een K, is wanneer wordt er eindelijk eens door de Islam gemeenschap zelf ingegrepen om dat barbaarse gajes van ze onder controle te krijgen ipv burger tweestrijd te laten woekeren dat aangewakkerd wordt door de slaplullen in de regeringen die dat tuig binnenharkt, en dan hun eigen dociele burgers aanzet tot incendiair gedrag zoals Koran verbranden. Vlaggen verbranden is een sin, Bijbel verbranden ook. Dus waarom laten ze hun bevolking die Mushkri serpenten tergen. Wat heeft het in godsnaam voor nut?? Omdat ze zelf te laf zijn om controle op te leggen tegen dat gajes – dus weer moet het volk het zelf opnemen tegen de klootzakken die hun regering zelf heeft binnengesleept? Graag verneem ik dit vanuit de Islam gemeenschap, wanneer gaan jullie controle voeren over jullie barbaarse uitwerpselen die nu al drie generaties door die hypocriete ‘islam’ moeders in tshirts uitgeperst worden. Wanneer? Dan weten we tenminste dat jullie oprecht zijn en kan er eindelijk vertrouwen ontstaan.

       Snap je mijn punt, Anti? Hopelijk heb je hier ook wat toe te voegen.

       • @Immortal – Of ik nog iets heb toe te voegen? Misschien, heel misschien, krijg je al je antwoorden in slechts één visioen. Zo niet verwijs ik je terug naar de content welke ik heb achtergelaten op dit draadje, ook verderop omtrent Islamic Law Enforcement.

        Je schrijft (o.a.!) ´Linkje over Mohammed bekeken, verder niet duidelijk wie de bron is van deze opinies.´ Opinies? Hoeveel heb je ervan bekeken?

        En jij vraagt eerlijke antwoorden op je vragen van moslims die hier op FN lezen? Weet je dan wel wie de bron is van bepaalde opinies en/of feiten?

        Bij mij op de boekenplank ligt al vele jaren een Koran die ik in m´n eigen moerstaal kan lezen, maar je kunt de teksten waarnaar verwezen wordt ook op het internet verifiëren, mocht je willen.

        ´Voor niets gaat de zon op´ en wanneer het aan Gates of Hell ligt, gaat zelfs dat in de toekomst veranderen.

        • ´Voor niets gaat de zon op´ en wanneer het aan Gates of Hell ligt, gaat zelfs dat in de toekomst veranderen.”
         Klopt Anti, met alle respect voor je interesse in apocryphe boeken, mijn interesse ligt bij hedendaagse zaken die grote impact hebben op Aarde mens en dier. In persoon zou ik graag willen luisteren naar wat je te zeggen hebt, ik denk dat het zeker zeer interessant zal zijn, maar in geschrift is het niet efficient. 🙂 Wat denk je verder van het idee dat de Islam gemeenschap controle moet gaan uitoefenen over hun eigen broed?

       • Er is een redelijke dosis incest in de bijbel te vinden.

        Maar godsdienst is een door mensen gemaakt systeem voor het opleggen van normen en waarden, vormgeven van een sociale ordening en dus ook machtspolitiek. Mensen offers bij de maya’s en inka’s en nog een dozijn volken, Verbranden van ongelovigen, heksen en ketters, het vereren van een pharao als zonnekoning, zoon van god . het willen uitwissen van oudere godsdiensten en culturen. Allemaal om controle te hebben over het volk.

  • Dastan juli 3, 2023 at 09:33

   Wat een hooghartige, laagbegaafde reactie op dit artikel, veelal geuit door het goede gevoel in het hoofd te hebben verloren na het lezen, Frontnieuws brengt het nieuw uit een heel breed scala van voornamelijk buitenlandse ongecensureerde opiniemakers en websites, vertaald de stukken en presenteert het de lezers op een prettige manier door een fantastische mooie layout zonder reclame, ga er maar eens aanstaan om het zelf te doen, nee dat dacht ik al, door je Semmelweis reflex geef je de brenger van het nieuws de schuld van je slechte gevoel in je knars.

   • Goedemorgen Adriaan, aardig van je dat je de moeite nam om op Dastan te reageren, mijn eerste reactie was, “ val dood” .

    • Gijp juli 3, 2023 at 10:07

     Goedemorgen Gijp, ja ik kon het niet laten een artikel afkraken, ze nemen nooit de moeite om de auteur zelf aan te vallendie het slechte gevoel in het hoofd veroorzaakt, korte lontjes van hen zijn veelal bekende reacties van hen.

     Fijne dag verder Gijp.

   • Alles heeft te maken met de waarheid en feiten. En dat is nou juist wat je als journalist niet moet doen, namelijk kopiëren en plakken van anderen.

    En dat is wat je zelf nu aangeeft dat Frontnieuws doet, kopiëren en plakken van andere media.

    Er zijn bepaalde onderwerpen wat je als journalist en lezer zeker kritisch op moet zijn. 1 ervan is Godsdienst.

   • @rommel/FN

    als je ff bukt heb ik ook nog wat mooie veren… 😄

    Goed gedaan. Je kunt met moslims best een goed gesprek hebben over religie dat ergens over gaat. Maar deze gast was duidelijk een getrainde ronselaar met een leugenagenda.

  • Ik krijg ineens zin om ff lekker uitgebreid moslims te gaan beledigen. Gewoon Ff lekker alle 1.4 miljard in ene keer, omdat het kan in een vrij land.

   Maar ik doe dat niet. Ik verlaag me niet tot dat niveau.

   Moslims zijn misleid en gehersenspoeld. Occult bezet gebied. De meeste moslims zijn aardige warmhartige mensen… Totdat ze getriggert worden en het knopje omgaat. Net een mk-ultra mind control agent. Zeg het ene woord en ze trekken eropuit voor hun opdracht.

   Hun religie is verwerpelijk. Een doodscultus verpakt in een samengeraapt zooitje gnostische afval codexen. Het is inconsequent en net een soort gifprik tegen de waarheid.

   Je moet de koran niet verbranden maar lezen. Zodat je weet wat er in staat en je een moslim kunt de-programmeren. Of dat je in ieder geval de leugens herkent. Ik heb het weleens geprobeerd maar ik kom er niet doorheen. Wat een opgeblazen brallerig droog religieus geneuzel. ‘De zon gaat onder in een plas modder’

   Datzelfde geld overigens ook voor de bijbel als je daar wat op tegen hebt. Ga eerst eens lezen voordat je commentaar hebt. En leg ze eens naast elkaar en vergelijk. ‘de aarde is als een bol opgehangen aan het niets’

 3. Georges Bensoussan: «Le déni nourri par le “gauchisme culturel” est largement responsable de la situation»https://www.lefigaro.fr/vox/societe/georges-bensoussan-le-deni-nourri-par-le-gauchisme-culturel-est-largement-responsable-de-la-situation-20230702

 4. De vonk is gevallen, het kruidvat brand en explodeert en het is niet meer te stoppen.
  Valt het jou ook op? elke crisis is gecreëerd, deze tientallen jaren geleden al.
  En elke crisis wordt heftiger en kan steeds moeilijker worden gestopt.
  De finale moet nog komen…
  Ik heb mijn bescherming gezocht en gevonden in mijn geloof in het Licht.
  Kijk maar eens hoe jullie (blanken) zich gaan beschermen tegen deze genocide die nu plaats gaat vinden in het vrije Europa.
  Je lichaam zal verloren zijn, je ziel kan je nog redden.
  Geloof me, het gaat nog heel erg heftig worden en de criminele overheid gaat je niet helpen.

  • Angst is verspilde energie die verlammend werkt. Je onderschat de blanke mens nogal. Wacht maar tot wij ons organiseren, dan kan het allemaal wel eens heel anders gaan dan je denkt. Tot nu toe zijn blanke mensen nog passief… volledig… wacht maar tot daar de vlam in de pan slaat. De blanke mens wordt niet zomaar ineens een groep wilde barbaren zoals deze moslims… maar wacht maar tot de maat vol is. Blanken lijken nu nog kalm, maar als de rem er vanaf gaat zullen dit soort moslims nog raar opkijken van de strijd- en organisatiekracht van de blanke mens.

   • Volgens diverse bronnen zijn in sommige Franse steden burgers met o.a. honkbalknuppels de straat opgegaan om hun bezittingen te beschermen.
    Uiteraard gaat de Mockingbird press/ newspeak/ msm deze mensen kwalificeren als zijnde extreemrechts.

  • Alleen de dwaas richt zich op tegen het kwaad en ……….wordt er door verpletterd……
   De zachtmoedigen zullen de aarde erven………..

 5. Kwestie van tijd en dat gaat in nederland ook gebeuren, we importeren ze met bussen tegelijk.
  Dampend kruitvat wat maar een vonkje hoeft te hebben.
  Je zou haast zeggen dat dat wef tuig een leger aan het vormen is om de lokale bevolking uit te roeien of weg te jagen.

 6. Zijn “wij” de Nederlandse juwelier vergeten die uit zelfverdediging een van de roofovervallers doodschoot in zijn zaak, de reactie van justitie totaal verkeerd was, toen had je ook de poppen aan het dansen gekregen, moslim jongeren zijn brutaal op steroïden en opereren in roedels.

  • In de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen zijn opvallend veel plofkraken van banken en de daders zijn praktisch allemaal uit Nederland afkomstige Noord-Afrikanen. Banken zijn zoals bekend allemaal WEF-partners en dit is de manier om bij de bevolking angst op te voeren en rijp te maken voor de CBDC.
   Overigens gaat de voornoemde deelstaat samen met Nederland & Vlaanderen TriState City vormen; gezellig hoor. Alleen is ons niets gevraagd door dat in Genève gevestigde en in 1971 door een Rothschild-telg gestichte instituut.

   PS Las vanmorgen ergens dat de onvermijdelijke verzetsprins & schurk Bernhard van Lippe-Biesterfeld was bevriend met baron Edmond de Rothschild. Verder blijft de verering van dit sujet maar doorgaan, want Leiden en Oldenzaal willen een witte anjerperk gaan realiseren.
   Zo dit moest ik even kwijt!

  • Precies en dat is de boosaardige ‘elite’ die dit soort zaken gebruikt om mensen te laten roepen om ‘de sterke man’ die George Orwell beschreef als ‘Big Brother’ en de Bijbel als de ‘Antichrist’.

 7. Gewoon schieten met scherp, is het snel genoeg afgelopen. Soms moet je hakken met een botte bijl. Iedereen die aan die rellen meedoet, weet dat het fout is. Play stupid games, win stupid prices.

 8. ZATERDAG 22 MAART 2008

  De islam als veroveringsideologie

  De islam is geen religie en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.

  De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten.

  Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te ondernemen voor hun verdeelde “recht om hun geloof te mogen geloven”.

  Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de “redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen geloven” krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Dat werkt zo: (bron voor de percentages: CIA The World Fact Book (2007).

  Zolang moslims ongeveer 1% van de bevolking van een bepaald land zullen worden beschouwd als een vredelievende minderheid die voor niemand een samengestelde vormt. Ze worden, in feite, in artikelen en films afgebeeld als unieke, kleurrijke stereotypen:

  Verenigde Staten – 1.0 % moslim
  Australië – 1.5% moslim
  Canada – 1.9% moslim
  China – 1%-2% moslim
  Italië – 1.5% moslim
  Noorwegen – 1.8% moslim

  Bij 2% en 3% beginnen ze bekeerlingen te maken onder andere etnische minderheden en ontevreden groepen, voor een belangrijk deel in gevangenissen en onder straatbendes.

  Denemarken – 2% moslim
  Duitsland – 3,7% moslim
  Verenigd Koninkrijk – 2,7% moslim
  Spanje – 4% moslim
  Thailand – 4,6% moslim

  Vanaf 5% oefenen ze een onevenredig grote invloed uit in verhouding tot hun aandeel van de bevolking.

  Ze zullen zich aanmelden voor de introductie van halal (zuiver naar islamitische standaard) voedsel, en zorgen voor banen voor moslims in de voedingsindustrie. Ze zullen de supermarktketens onder druk zetten om dit voedsel in de schappen te plaatsen – met dreigementen voor het geval dat de oproep niet voldoet. (Verenigde Staten)

  Frankrijk – 8% moslim
  Filippijnen – 5% moslim
  Zweden – 5% moslim
  Zwitserland – 4,3% moslim
  Nederland – 5,5% moslim
  Trinidad & Tobago – 5,8% moslim

  Op dit punt beginnen met de ontwikkeling van de overheid om dat ze zichzelf te krijgen volgens de regels van de sharia, de islamitische wet, besturen. Het gedeelde doel van de islam is niet om de hele wereld te bekeren, maar om de hele wereld onder de wetten van de sharia te brengen.

  Wanneer moslims 10% van de bevolking zullen hebben, zullen de wetteloosheid toenemen om zo te klagen over hun levensomstandigheden (Parijs – autobranden). Elke actie van een niet-moslim die de islam beledigt wordt gevolgd door opstanden en dreigementen (Amsterdam – Mohammed-cartoons)

  Nadat ze een aandeel van 20% hebben bereikt bij de minste of geringste rellen te verwachten, worden er jihadmilities gevormd, komen er hier en daar moorden voor en wordt er af en toe een kerk of synagoge in de brand steken:

  Ethiopië – 32.8% moslim

  Bij 40% verschijnen de wijdverbreide bloedbaden, berekende terroristische aanvallen en aanhoudende oorlogsvoering door milities:

  Bosnië – 40% moslim
  Tsjaad – 53.1% moslim
  Libanon – 59.7% moslim

  Vanaf 60% kun je ook verwachten: uitgebreidere vervolging van ongelovigen en andere religies, sporadische religieuze zuiveringen (genocide), het gebruik van de wetten van de sharia als wapen en het invoeren van de jizya, de belasting voor ongelovigen: Albanië – 70%

  moslim
  Maleisië – 60,4% moslim
  Qatar – 77,5% moslim
  Soedan – 70 % moslim

  Na 80% kun je verwachten dat de etnische zuiveringen en genocide van de staat uitgaan:

  Bangladesh – 83% moslim
  Egypte – 90% moslim
  Gaza – 98,7% moslim
  Indonesië – 86,1% moslim
  Iran – 98% moslim
  Irak – 97% moslim
  Jordanië – 92% moslim
  Marokko – 98,7% moslim
  Pakistan – 97% moslim gevolgd
  Syrië moslim
  – 90% moslim
  Tadzjikistan – 90% moslim
  Turkije – 99,8% moslim
  Verenigde Arabische Emiraten – 96% moslim

  100% zal de vrede van Dar-es-Salaam inluiden – men denkt dat er vrede zal heersen omdat iedereen moslim is:

  Afghanistan – moslim 100%
  Saudi-Arabië – moslim 100%
  Somalië – moslim 100%
  Jemen – moslim 99.9%

  Dat is natuurlijk niet het geval. Om hun bloeddorst te bevredigen beginnen de moslims en elkaar om verschillende redenen uit te moorden.

  “Voor ik negen had ik de grondregel van het leven als Arabier al geleerd. Die luidde: ik tegen mijn broer; mijn broer en ik tegen mijn vader; mijn familie tegen mijn neven en de clan; de clan tegen de stam; en de stam tegen de wereld. En wij allemaal tegen de ongelovige. – Leon Uris, “De Hadji”

  Naar het boek van Dr. Peter Hammond: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat

  Bovenstaande is een vertaling van een artikel dat op diverse blogs is verschenen.

  Zie ook:

  Die “vreedzame meerderheid” doet er niet toe
  http://antivenin.blogspot.com/2008/01/de-vreedzame-meerderheid-doet-er-niet.html

  en

  Het Moslim Broederschap Project
  http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

  • ´Na de gebeurtenissen van 11 september 2001 werd Stephen Coughlin vanuit zijn carrière in de privésector gemobiliseerd naar het Directoraat Inlichtingen van de Joint Chiefs of Staff om in Targeting te werken. Zo begon zijn opleiding in terrorisme. In de jaren die volgden, verdiende Coughlin erkenning als de toonaangevende expert van het Pentagon op het gebied van de op islamiten gebaseerde doctrines die jihadistische groepen motiveren die Amerika confronteren. Hij werd gevraagd als trainer en docent bij toonaangevende commando’s en senior servicestafinstellingen, waaronder de National Defense University, de Army and Navy War Colleges, het Marine Corps-Quantico, het State Department en de FBI. Zijn presentaties waren zo effectief dat sommigen in de special operations-gemeenschap ze “Red Pill” -briefings noemden, een verwijzing naar een iconische scène in The Matrix. Het is een treffende metafoor: zodra de feiten en doctrines goed zijn uitgelegd en begrepen, is er geen weg meer terug. Dit was meer dan onze vijanden – en naar het schijnt onze leiders – konden tolereren. Begin 2011 overtuigde de Moslimbroederschap het Witte Huis om Coughlin te verbieden en een einde te maken aan zijn briefings. De stap was in overeenstemming met sharia-concepten van laster die Amerika proberen te blinddoeken voor bepaalde realiteiten die ons weerloos maken tegen een dreiging die existentieel wordt gemaakt door de onwetendheid die het onze leiders laat afdwingen. In tijden als deze – wanneer de voormalige contraterrorismestrateeg van het Witte Huis het ongrondwettelijk kan verklaren om nationale veiligheidsanalisten toe te staan naar de islam te kijken om de jihad te begrijpen – is er een dringende noodzaak om de blinddoek weg te trekken, zodat we de dreiging kunnen zien en confronteren. Dat is het doel van Catastrofaal falen. Het boek, zwaar ontleend aan Coughlin’s “verboden” briefings, is een uitgebreide beoordeling van de islamitische wet en doctrine waarvan bekend is dat ze de basis vormen van vijandige dreigingsstrategieën gericht tegen Amerika en het Westen, de uitdagingen die ze bieden, en de ideologisch geïnduceerde afbraak van op feiten gebaseerde besluitvorming die niets minder is dan professionele wanpraktijken door onze nationale veiligheidselites.´

   https://www.amazon.nl/-/en/Stephen-Coughlin/dp/1511617500

 9. Ik las dat de RACEWAR ook al in Belgie en Zwitserland begonnen was/is… Zou mij verbazen als Nederland en de rest v/d landen in Europa hiervan gevrijwaard zullen blijven, dus….maak je trans borsten en geslachtsdeel maar nat als dat zo is…. Landverrader Rutte met zijn trawanten die elke tegenspraak in de kiem trachten te smoren….net zoals dat gebeurt in de rest van Europa op Hongarije na hebben de traditie van het binnenhalen van de vijand van hun voorgangers die er mee begonnen waren in de jaren 60 vervolgt… Geen conspiracy theory? Tel uit het verlies. https://www.unz.com/aanglin/im-glad-there-is-a-race-war-in-france-even-if-whites-arent-fighting/ Quote: Deze mensen gaan naar Europa om te veroveren. Dat is het doel. Ze hebben dit eerder gedaan, door de geschiedenis heen. Al 1500 jaar proberen deze mensen ons te veroveren. Dit is op geen enkele manier nieuw en het is jammer dat het een verrassing kan zijn. Maar dit is de situatie waarin we leven: onze moraal en waarden worden bepaald door de grillen van vrouwen, en mannen zijn tot onderwerping geslagen, tot het punt waarop ze daadwerkelijk geloven in dit gebrabbel dat vrouwen uiten over ‘levendige diversiteit’. We moeten niet vergeten dat het vrouwen waren die dit wilden. Natuurlijk kwamen de Joden op het idee, maar dit werd afgedwongen door vrouwen. Het eerste dat we moeten doen, is stoppen met naar vrouwen te luisteren. Dan moeten we een oplossing vinden voor het immigrantenprobleem. Na vrouwen is het grootste obstakel de regering, die wordt gecontroleerd door de joden. Maar dat is een klein obstakel, nadat we zijn gestopt met naar vrouwen te luisteren. Op de een of andere manier komt hier een einde aan. Of we winnen of we verliezen, maar het zal eindigen. Einde quote. Over conspiracy theory gesproken. Puur toeval natuurlijk dat Amerika hetzelfde Paard van Troje probleem heeft…… Militair hebben Europa en Amerika zichzelf via hun ‘steun’ aan de Oekraine op hun knieen gebracht en financieel zijn ze reeds failliet en via het bijdrukken van geld kunnen ze hun misdaad systeem nog enigszins rekken met het doel om de afrekening zo hoog mogelijk te maken. En de afrekening zal gaan zijn….THE GREAT RESET onder leiding van China en Rusland. Toevallig…NOT!

 10. Waarom begrijpen die kids niet dat ze worden genaaid door Khazaren. Als ze dat beseffen zouden ze acuut stoppen. Zijn het ezels die voor het karretje van de Greet reset worden gespannen…

  • Mijn inziens volgens hetzelfde script als destijds met George Floyd. Zelfde belangen; zelfde katalysatoren.

  • Omdat die ‘kids’ het beter snappen dan jij denkt. Zij hebben het nooit over die ‘khazaren’ complottheorie.

   Die mensen die er achter zitten gebruiken de ‘khazaren’ theorie en ‘protocollen van de wijzen van sion’ om de joden de schuld te geven.

   Het grote doel is en blijft om alle joden uit te roeien. Dan de christenen en vervolgens alle mensen.

   Waarom begrijp jij dat niet? Dat de strijd gestreden wordt op een ander vlak dan het aardse. Moslims en jij staan allemaal achter dezelfde agenda van de top in het Vaticaan.

 11. Wmb heb je goede en slechte mensen. Heeft 0 met geloof te maken.

  De slechte mens regeert momenteel, wat verwacht je dan? A coke and a mile?

  Nee dus.

  • Erwin juli 3, 2023 at 18:26

   Wat goed is in de ogen van de één kan in de ogen van een ander slecht zijn.
   Wat slecht is in de ogen van de één kan in de ogen van een ander goed zijn.
   Wie of wat (A.I.) bepaalt de definities? En op grond waarvan?
   Komen er dan geen zaken als geloof, overtuigingen, normen, waarden, principes, conditionering, persoonlijke geschiedenis, referentiekaders om de hoek kijken? Jaren geleden vroeg ik al waar de antropologen gebleven zijn in allerhande discussie. (Het antwoord laat zich raden.) Met andere woorden: zit e.e.a. wmb iets genuanceerder in elkaar.

 12. Nederlander….haalt u bijlen/hooivorken/messen en ander goed te gebruiken anti-moslim gereedschappen uit het vet en houd het STAANDE BIJ!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in