Velen van ons herinneren zich met afschuw de noodlottige nacht in Parijs op de avond van 13 november 2015, waar meer dan 130 mensen slachtoffer werden van moslimterreur. Maar pas nu, twee jaar later, komen de details aan het licht die de horror illustreren die de daders de vrije loop lieten.

Een onderzoekscommissie die in Parijs is opgericht, heeft de afgelopen maanden de gebeurtenissen rond de islamistische aanval onderzocht. Voor dit doel werden de betrokken politieagenten ondervraagd, waaronder een hoofd van de operaties, die alleen in het officiële protocol verschijnt als “M.T.P.” Volgens zijn verklaring kwam hij bij de Bataclan aan toen de terroristen daar reeds met schieten waren gestopt en slechts af en toe een schot te horen was. In de Bataclan, die zich uitstrekt over verschillende verdiepingen, waren al bij de ingang de eerste slachtoffers te zien, die waarschijnlijk meteen doodgeschoten waren.

“Mensen werden onthoofd, er waren seksuele handelingen met vrouwen”

Over de tweede verdieping vermeldt hij in afschuw: “Zij [de daders] bliezen zich naar boven [een gesloten deur werd opgeblazen]. Mensen werden onthoofd, afgeslacht, van ingewanden ontdaan. Er waren seksuele handelingen met vrouwen en genitale verminkingen. Als ik me niet vergis, hebben ze de ogen van sommige mensen eruit gerukt.”

Origineel citaat uit het verhoor: “Ils se sont fait exploser. Il y a eu des personnes décapitées, égorgées, éviscérées. Il y a eu van de mimiques d ‘actes sexuels sur des femmes et des coups de couteau op het niveau van de génitaux van appareils. Si je ne me trompe pas, les yeux de certaines personnes de été arrachés.”

Geen woord over de martelingen van de slachtoffers in de Duitse media

  Islamitische relschoppers jagen op politie in Frankrijk, uiten doodsbedreiging: "Wij zijn moslims, wij hebben het recht jullie te doden" (Video)

Aanvankelijk hield de Franse overheid deze informatie blijkbaar onder pet. Pas met het verschijnen van het officiële protocol werd bekend aan welke martelingen de slachtoffers in de Bataclan waren blootgesteld geweest. Maar zelfs nu, een paar dagen na de publicatie van het protocol, kan men in Duitsland er niets over lezen, in tegenstelling tot andere media in het buitenland. Op 15 juli meldde de Engelse Daily Mail bijvoorbeeld: “French government ’suppressed gruesome torture‘ of Bataclan victims as official inquiry is told some were castrated and had their eyes gouged out by the ISIS killers“.

Zijn Duitse journalisten dommer dan hun Britse collega’s?

Dus de vraag is: Zijn Duitse journalisten dommer dan hun Britse collega’s en beheersen ze niet de Franse taal? Wat is de reden dat alle media in Duitsland stil zijn? Wij zijn van mening dat dergelijke informatie meer dan belangrijk is voor het publiek om een ​​beeld te vormen van het martiale geweld wat islamisten gebruiken om hun religieuze oorlogvoering naar Europa te brengen. Het feit dat minstens één van de moordenaars als “vluchteling” via de Balkanroute naar binnen is gereisd moet ons alarmeren. En leiden tot de conclusie dat de Duitse regering zijn falen en medeschuld eindelijk eens erkent, niet alleen voor het Franse, maar nu ook voor het Duitse terrorisme, en dienovereenkomstig handelt.

En hier is een ooggetuigenverslag van Jesse Hughes van de Eagles Of Death Metal:

“De dag erna waren de moslims in het stadion tijdens de twee minuut stilte aan het boeroepen, en de pers meldde het amper.

Ik zag moslims tijdens de aanval op straat feesten. Ik zag het met mijn eigen ogen. In real time! Hoe wisten ze wat er aan de hand was? Er moet een overeenstemming zijn geweest…

Ik zag ongeveer zeven mensen sterven. Sommige van deze mensen waren minder dan een meter van de barrière verwijderd. Ze hadden zich kunnen terugtrekken en blijven leven, maar ze waren zelfs te bang om zich om te draaien. Ik herinner me een vrouw die daar met opgeheven handen in een houding van onderwerping stond.

De terrorist zag haar uiteindelijk en alles wat ze deed was zeggen: “Nee, nee, nee.” Ze stond daar als iemand die zich overgeeft aan de dood. Ik schreeuwde tegen haar: “Hé!”, maar ik denk dat ze me niet kon horen. Ze was zo bang, ik denk dat ze het al had opgegeven.

Ik schrijf de volledige verantwoordelijkheid toe aan de linkse mentaliteit. Als je mensen vertelt dat ze zichzelf niet kunnen verdedigen en ze behandelt als kinderen, verzwak je ze tot een punt waar het in leven blijven minder dan een meter verwijderd is, en ze niet langer meer in staat zijn om dit waar te nemen, omdat ze te bang zijn… ”

Bronnen:

De zelfmoord van Frankrijk – De Grote Omvolking is aan de gang

Vorig artikelMoslimman die Joodse buurvrouw vermoordde terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwde niet strafrechtelijk verantwoordelijk omdat hij van tevoren marihuana rookte – aldus rechter
Volgend artikelIn het aangezicht van het islamisme hebben onze elites ons verraden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De zus van voetballer Griezman was hier aanwezig, pas geleden zag in mijn woonplaats nog een overlevende van toen, hij was toen veel op tv, ik heb gehuild hierom, bezoek zelf graag liveconcerten en dit kwam wel extra hard binnen, voelde mij verbonde met die bezoekers, moge de terroristen voor eeuwig in de HEL branden !!!

  • U schrijft “moge de terroristen voor eeuwig in de HEL branden”, maar U vergeet het belangrijkste te melden.

   MOGE DE LINKS-FASCISTEN OP DEZELFDE MANIER AAN HUN EINDE KOMEN, WANT ZIJ ZIJN HET DIE DEZE IMPORT OP HUN GEWETEN HEBBEN!!!!!

   DOOD EN VERDERF AAN ALLEN DIE LINKS STEMMEN EN OF ZIJN!

   OPGEKANKERD MET DIT GEZWEL!!!

 2. Toevallig stuitte ik hierop, heel deze gebeurtenis stinkt naar de cia en mossad. Ik geloof niks van heel dit vrehaal, er zijn al 6 acteurs uit het verhaal getrokken die zogenaamd ook taak werden geschoten en lagen te bloeden, dezelfde acteurs waren te zien in boston en Duitsland. Tja….ik denk dat het allemaal een mooi stukje toneel was om bepaalde wetten in te zetten die de voorzet waren van 2020. Ik geloof echt niet dat daar ook maar 1slachtoffer is gevallen, tenzij de mossad of de ia ze vermoord hebben. Net als 9-11 kan ook dit verhaal er bij mij niet in als echt en opgezet door moslims.

  • Hun daden passen anders wel degelijk met wat de Koran voorschrijft. Als wij hetzelfde zouden zeggen over moslims dan was het linkse kot ongetwijfeld te klein.

   “Doodt de ongelovigen waar je ze ook vindt.” (Koran 2:191)
   “Voert oorlog tegen de ongelovigen in uw buurt.” (Koran 9:123)
   “Wanneer de gelegenheid zich voordoet, doodt de ongelovigen waar je ze ook maar vindt.” (Koran 9:5)
   “Elke andere religie dan de islam is niet acceptabel.” (Koran 3:85)
   “De Joden en de Christenen zijn pervers, vecht tegen hen.” (Koran 9:30)
   “Verminkt en kruisigt de ongelovigen als zij de islam bekritiseren” (Koran 5:33)
   “Straf de ongelovigen met doeken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en buiken.” (Koran 22:19)
   “De ongelovigen zijn dom, roept de moslims op om tegen hen te vechten.” (Koran 8:65)
   “Moslims moeten de ongelovigen niet als vrienden nemen.” (Koran 3:28)
   “Terroriseer en onthoofdt degenen die in andere geschriften dan de Koran geloven.” (Koran 8:12)
   “Moslims moeten alle wapens verzamelen om de ongelovigen te terroriseren.” (Koran 8:60)

   • NB: Vervang in de citaten eens het woord ‘ongelovigen’ door ‘moslims’ en de hele linkse media wereld zou ontploffen…

    • Hoofddader zijn de staatsafhankelijke corrupte en leugenaarsmedia. Nu is er Ongehoord Nederland met veel betere nieuwsgaring en dan moet die weg van de buis. Ik hoop dat de PLEURIS uitbreekt mocht dat doorgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in