Tomasz_Mikolajczyk / Pixabay

Hoewel het moeilijk is om te bepalen welke van de wrijvingen de meeste kracht veroorzaakt die dit teweegbrengt, storten de Verenigde Staten snel in. Dit zei Matt Bracken, een Amerikaanse schrijver en auteurr en voormalig Navy SEAL die verbonden is aan de Patriot beweging. Hij verscheen in de recente aflevering van Mike Adams’ “Health Ranger Report” (HRR) op Brighteon.com. Op de vraag van de Natural News oprichter over het triggerpoint van de val van de natie: “Is het financieel? Kinetisch of cyberoorlog?” schrijft Belle Carter.

“Al deze fricties komen tot een kookpunt. Dus als deze pot op het fornuis overkookt en het deksel eraf gooit en alle kanten opgaat, zal het moeilijk zijn om te zeggen welke brander onder die pot het heetste element was dat ervoor zorgde dat het deksel eraf vloog,” legde Bracken uit. De auteur legde verder uit dat of het nu gaat om een raketaanval tussen Iran en de Verenigde Staten of de ineenstorting van het bankwezen, traditioneel en historisch gezien, wanneer de schuldencyclus volledig is uitgespeeld in fractioneel bankieren, het altijd implodeert, zei hij, erop wijzend dat dit voor bankiers een reden kan zijn om een enorme oorlog te beginnen.

“Zo kunnen ze de ondergang van het financiële systeem wijten aan de oorlog dat er geen hoorzittingen in de Senaat zullen zijn over ‘waarom zijn alle banken failliet gegaan’ of ‘waarom hebben we hyperinflatie gehad in Amerika’ – als we hyperinflatie of deflatoire depressie hadden – omdat het de twee zijden van dezelfde munt zijn,” speculeerde hij verder.

Voor de HRR-gast heeft de Verenigde Staten een rotte economie en het kan Amerika ofwel laten leeglopen in de stijl van 1930, ofwel laten hyperinfleren in een 1930 of 1920 Duitse wine bar stijl, maar ze kunnen niet gewoon geld blijven drukken. “Het werkt niet. De bankiers zouden niet voor een hoorzitting van de Senaat willen staan, waar je conservatieve Republikeinse types zoals Rand Paul hebt, die zeggen: ‘Jullie gaan voor de rest van jullie leven de gevangenis in.’ Want als we dit allemaal ontrafelen, was het complete corruptie en fraude en zelfverrijking,” voegde hij eraan toe.

Adams ging ook in op het aanhoudende geweld in de wereld dat werd uitgelokt door het Amerikaanse Imperium. “We zijn ons er terdege van bewust dat de VS Rusland heeft geprovoceerd tot de aanval op Oekraïne als een kwestie van zelfverdediging van Rusland,” merkte de oprichter van het platform voor vrije meningsuiting op. Dit komt ook door de mensen in het regime van president Joe Biden. Bijvoorbeeld Victoria Nuland, staatssecretaris voor politieke zaken en commentator voor buitenlands beleid, en haar man Robert Kagan, die volgens Bracken in wezen het buitenlands beleid van het land bepalen. Een andere persoon die bepaalt met wie de Verenigde Staten in oorlog kunnen raken is minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken. “Victoria Nuland geeft orders aan Tony Blinken, niet andersom. Ze heeft een diepgewortelde haat tegen Rusland,” zei hij. Adams was het met hem eens en zei dat Nuland doordrenkt is van etnische haat tegen het Russische volk en een extreem gevaarlijk persoon is omdat ze gaat proberen de NAVO zover te krijgen dat ze Rusland aanvalt.

Burgers in Duitsland wordt gevraagd hun eigen schuilkelders te maken

Elders in de uitzending ging Adams in op een recente ontwikkeling in Duitsland, waar burgers worden gevraagd om hun huizen, garages of kelders om te bouwen tot schuilkelders. Volgens het Duitse Ministerie van Defensie wordt van Duitsers verwacht dat ze hun eigen schuilkelders bouwen, omdat het nationale conceptnoodverdedigingsplan van het land de bouwwerkzaamheden al heeft toegewezen aan burgers voor het geval er een grote oorlog uitbreekt met Rusland.

De lokale tabloid Bild meldde dat er slechts 579 functionele schuilkelders beschikbaar zijn in het land en het hoofd van het Federale Bureau voor Burgerbescherming en Rampenbestrijding Ralph Tiesler zei dat het bouwen van nieuwe schuilkelders door de overheid “niet langer haalbaar” is vanwege de tijdsdruk. Het ministerie is van plan om het werk aan het geheime “Operationele Plan” (OPLAN) in april af te ronden, waarin Duitsland wordt gezien als een “doorvoerland” dat een cruciale rol speelt bij de levering van wapens en uitrusting, in plaats van een land met een actieve frontlinie. De rol van hun soldaten zou bestaan uit het beveiligen van belangrijke snelwegen, treinstations en havens. Van burgers wordt ook verwacht dat ze bepaalde taken op zich nemen die normaal aan het leger en de politie worden toegewezen, zoals de bescherming van elektriciteitscentrales.

Bracken waarschuwde dat hun regering in dit scenario niet in staat zou zijn om haar burgers te beschermen. “Als je in een kinetische oorlog met Rusland terechtkomt, zal er geen Antwerpen haven meer zijn,” zei hij, verwijzend naar het distributiecentrum voor het Europese achterland. Verladers kunnen in die haven terecht voor douane-inklaring bij de EU. “Vergeet niet dat de onderzeeërs de Atlantische Oceaan niet zullen oversteken. Dus als je interne communicatielijnen hebt, bijvoorbeeld Rusland is verbonden met China, heb je grote voordelen in een moderne kinetische oorlog ten opzichte van iemand die een zeetransport moet doen. Het is geen 1940 meer.”

Ook is bevriend zijn met de Verenigde Staten fataal voor elke natie, zei Bracken en haalde het incident aan waarbij Amerika de Nord Stream pijpleiding opblies en Duitsland beloofde dat “we vloeibaar aardgas (LNG) op tankers gaan sturen, maar dat gaat ongeveer 10 keer meer kosten dan dat gas uit de pijpleiding.”

“Dat is als de economie en alles werkt, en niemand valt iemand lastig, maar de pijpleiding die van de Russische Oostzee naar Siberië gaat, is een zeer hard en veerkrachtig doelwit. Het is een anti-fragiel doelwit. Als je een pijpleiding raakt met een raket en je blaast 200 meter pijpleiding op, dan kunnen ze het in een week repareren. Als je een LNG-omzettingsinstallatie of een hervergassingsinstallatie of een schip midden op de oceaan opblaast, werkt het energieplan voor LNG over de oceaan alleen in een wereld van vrede, waarin iedereen het goed met elkaar kan vinden,” legde hij uit.

Bekijk de volledige aflevering van het “Health Ranger Report” met Mike Adams en Matt Bracken hieronder.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dit is waarom een oorlog tussen de Verenigde Staten en China onvermijdelijk isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse wetgever wil dat dode mensen van geslacht kunnen veranderen
Volgend artikelZe gaan in de richting van totale technologische controle
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Angstporno everywhere! Bangmakerij, de burger moet weer het gelag betalen dus. Wanneer flikkeren we het hele zooitje er niet uit. Het is weer, iedereen stond erbij en keek ernaar. Straks dus weer huilie huilie, dat nooit weer. Het schijnt da na 75 jaar het collectief geheugen weg is, drie generaties verder. Oftewel na deze periode is het weer tijd voor een oorlog en is al het voorgaande slechts een notitie in weggestopte boeken.

  • @Barry…

   Je kan het de mensheid eigenlijk niet kwalijk nemen. De ‘elites’ doen wat ze doen al duizenden jaren lang omdat ze exact weten dat ze ons elke 75-100jr kunnen resetten en weer wat meer kunnen afpakken en verder volproppen met leugens zodat WIJ altijd achter de feiten aan lopen.

   Wat ze doen is zo intens kwaadaardig. Het is alsof je een baby leert dat alles wat slecht en kwaadaardig, juist goed is. De mensheid krijgt geen eerlijke kans, wij worden door de misbaksels van de menselijke soort gegijzeld. De wezens die uiteindelijk aan de hoogste/machtigste knoppen draaien, doen dat uit puur egoïsme. Egoïsme is de meest primitieve en primaire vorm van bestaan. Egoïsme is doodsangst en de elites zijn egoïsme. De allerbangste losers op aarde zijn overal de baas en omdat het zulke bange losers zijn, voeren ze met alles en iedereen oorlog want de losers zijn bang voor verlies van bezit, macht en hun levens. Daarom is iedereen hun vijand. Alles wat ze doen draait erom dat zij niks verliezen en ze zoeken naar eeuwigheid omdat ze permanente angst hebben voor eindigheid. Eeuwige macht, eeuwige rijkdom… en voor eeuwig leven.

   Het zijn zulke laffe trieste kneuzen. In het dierenrijk zijn de ‘elites’ de dieren die als allerlaatste van de restjes mogen eten. Daarom draait alles bij hen om bezit en macht en ze zijn ons al duizenden jaren aan het manipuleren om eeuwige macht, eeuwige rijkdom, eeuwig bezit en eeuwig leven te bereiken. Sneue sneue sneue onmensen houden ons al duizenden jaren dom en ze hebben de wereld van liefde naar angst gebracht.

   De losers zijn de baas en ze hebben overal andere losers de baas gemaakt… kijk maar om je heen… alle leidinggevenden zijn gewetenlose laffaards die likken naar boven en schoppen naar beneden. Ze hebben alles geïnfiltreerd door overal losers zoals henzelf op sleutelposities te installeren.

 2. ach bunkers zelf maken ? de rus hoeft het alleen maar dicht te gooien en klaar gaat erg snel hoor Duitsers je voelt er niets van gewoon blijven zitten ( en dat doen ze ook nog)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in