Facebook-berichten leveren bewijs voor verband tussen Covid-vaccinaties en sterfgevallen

4
© jcomp - Freepik

Facebook-gebruikers hebben mensen geïdentificeerd die gepost hebben dat ze een Covid-19 vaccinatie hebben gehad en vervolgens binnen enkele uren zijn overleden, bericht Lifesitenews.

De meest recente Facebook post van de 39-jarige Brittany Hall Perez uit Atlanta op 12 januari bijvoorbeeld, laat haar zien terwijl ze een mondkapje draagt terwijl ze een vaccinatiekaart omhoog houdt met de slogan, “RED LEVENS. Zeg ja tegen het Covid-19-vaccin”, en haar foto omkaderd. Een overlijdensbericht voor Brittany Hall Perez uit Owens Cross Roads, Alabama op Tribute Archive kondigde de dood aan van de moeder van twee jonge meisjes op 13 januari, maar zegt niet hoe ze stierf.

Andere Facebook-gebruikers hebben gewezen op de laatste post van Julie Schlachter Splattstoesser, een 50-jarige uit Grand Island, Nebraska, wier Facebook-pagina het motto draagt “De liefde van een gezin is de grootste zegen in het leven” en toont haar meest recente post op 31 december 2020 met haar man en een hartvormig logo met de tekst: “I GOT MY COVID-19 VACCINE!”

In een overlijdensbericht in The Grand Island Independent staat dat Splattstoesser, moeder van vijf zonen, op 31 december “onverwacht” is overleden. Ze was Clinical Research Coordinator bij CHI Health Cancer Treatment Center.

Een rapport (ID 0918518-1) van het Vaccine Adverse Event Report System (VAERS) van de overheid beschrijft een 50-jarige vrouw uit Nebraska die op 31 december 2020 overleed op dezelfde dag dat ze een vaccin tegen Moderna kreeg nadat ze een “hart- en ademhalingsstilstand” had gekregen.

Een paar sterfgevallen na vaccinaties zijn gemeld in de mainstream media. Een gevierd 68-jarige nieuwsanker uit Detroit overleed plotseling op de dag nadat ze een Covid-19 vaccin had gekregen, meldt CBS Detroit.

“We vermoeden dat het gewoon een beroerte kan zijn geweest, maar door de normale bijwerkingen van het vaccin kan dat gemaskeerd zijn. Hopelijk zullen we het snel weten uit het autopsierapport”, vertelt haar man, Cliff Samuels, aan het nieuwsorgaan.

Een man van in de zeventig stortte in elkaar 25 minuten nadat hij een Covid-19 vaccin had gekregen in het Javits Center in New York, meldt KVOA News. Hij stierf later in het ziekenhuis en gezondheidsfunctionarissen van New York zeiden dat hij geen allergische reactie had.

  Taiwanezen publiceren Biden's seksfilms terwijl hij crack rookt

De Windsor Star meldt dat de dood van een vrouw na de Covid-19 vaccinatie wordt onderzocht, maar geeft weinig details.

Tot 12 februari werden 929 sterfgevallen, 616 levensbedreigende ongewenste voorvallen, 316 gevallen van blijvende invaliditeit en meer dan 5.000 ziekenhuisopnames en bezoeken aan de spoedeisende hulp na Covid-vaccinaties gemeld aan VAERS, dat wekelijks wordt bijgewerkt.

“VAERS-rapporten alleen kunnen niet worden gebruikt om te bepalen of een vaccin een ongewenst voorval of een ziekte heeft veroorzaakt of daartoe heeft bijgedragen”, aldus de VAERS-website van de CDC. Het wordt eerder beschouwd als een hulpmiddel voor het detecteren van “signalen” of patronen van significante problemen met vaccins. Iedere gezondheidswerker, vaccinfabrikant of burger kan een rapport bij VAERS indienen, dus de interpretatie is beperkt.

Toch geven veel VAERS-rapporten een gedetailleerd beeld van ongewenste voorvallen die zich hebben voorgedaan. Zo bevatten de 929 gerapporteerde sterfgevallen in verband met Covid-19 vaccinatie informatie over de leeftijd van de patiënt, de deelstaat en hoe lang na de vaccinatie de symptomen begonnen, zoals in de volgende voorbeelden:

 • Een 58-jarige vrouw uit Washington nam de eerste dosis Covid-vaccin van Pfizer om ongeveer 9 uur ’s ochtends op 4 januari in het medisch centrum waar ze werkte als huishoudster en een uur later begon ze te klagen over misselijkheid en het gevoel dat ze flauw zou vallen. Tegen 15.00 uur die dag “leek ze moe en lusteloos”, aldus een VAERS-rapport, en tegen 16.00 uur “kreeg ze een hartstilstand en kon niet meer worden gereanimeerd”.
 • Een 56-jarige man die in een verzorgingsinstelling in Florida werkte, kreeg op 12 januari een tweede dosis van het Covid-vaccin van Pfizer en werd binnen een uur “buiten bewustzijn” aangetroffen. Hij werd diezelfde dag “hersendood” verklaard en stierf twee dagen later.
 • Een 58-jarige vrouw liep op 30 januari naar haar auto, 20 minuten nadat zij de eerste dosis Pfizer-vaccin in de staat Virginia had gekregen. Volgens een VAERS-rapport leunde ze uit haar auto en zei dat ze niet kon ademen en begon over te geven. Ze kreeg twee epi-pennen (Epinephrine autoinjector) en een epinefrine-gas toegediend, maar reageerde niet meer kort nadat ze in een ambulance was gezet, waar een “grote hoeveelheid vloeistof uit de longen van de patiënt werd gezogen”, en werd doodverklaard op de spoedafdeling.
 • Een 23-jarige man uit New York kreeg op 17 januari een eerste dosis van het Covid-vaccin van Pfizer. “De temperatuur van de patiënt steeg tot 40,2 °C ongeveer 48 uur nadat hij het vaccin had gekregen. Ik heb hem behandeld met antibiotica, intraveneuze vloeistoffen en koelmethoden”, aldus een verslag dat door een arts is ingediend. “Helaas kreeg hij een hartstilstand op 1/21/21 in de vroege ochtend en overleed”.
 • Een 28-jarige man uit New Jersey moest op 11 januari zijn tweede dosis van het vaccin van Pfizer krijgen, maar werd op zijn werkplek in het ziekenhuis bewusteloos aangetroffen. Zijn pupillen waren “gefixeerd en verwijd”, volgens een VAERS-rapport, pogingen om hem te reanimeren waren niet succesvol.
 • Een 33-jarige vrouw overleed op 28 januari na haar eerste dosis van het vaccin van Pfizer. In het rapport dat door een arts werd ingediend, stond dat “16 uur na ontvangst van het vaccin (de) patiënte dood werd aangetroffen in haar huis”.
 • Een 43-jarige man die op 8 januari in New York het COVID-vaccin van Moderna kreeg, overleed de volgende dag.
 • Een 43-jarige vrouw zonder onderliggende medische aandoeningen en zonder bekende medicatie overleed zes uur na ontvangst van het Covid-19 vaccin van Pfizer op 13 januari, volgens een VAERS-rapport opgesteld door een apotheker. “Een autopsie werd niet uitgevoerd. De doodsoorzaak was onbekend, de dood onverklaard. Er zijn geen vervolgpogingen mogelijk. Er wordt geen verdere informatie verwacht”, aldus het rapport.
 • Een 48-jarige vrouw uit Tennessee kreeg op 30 januari koorts, misselijkheid en braken na haar eerste dosis van het Covid-vaccin van Moderna en overleed op 1 februari.
 • Een 49-jarige vrouw uit Alabama kreeg op 15 januari haar eerste dosis van het vaccin van Moderna en overleed binnen enkele uren na een toeval en een hartaanval.
 • Een 53-jarige man uit Californië die op 4 januari een injectie kreeg met het Covid-vaccin van Pfizer, begon zich onmiddellijk onwel te voelen, aldus een VAERS-rapport. “Hij ging meteen naar huis en ging naar bed”. De man sliep met tussenpozen en begon over te geven en kreeg ademhalingsmoeilijkheden. Hij werd per ambulance naar een spoedeisende hulp gebracht, waar hij steeds “onrustiger” werd, bleef braken en uitgedroogd was. Volgens het VAERS-rapport “verklaarde de patiënt de volgende ochtend dat hij niet meer kon ademen en dat zijn hersenen op hol sloegen”. Hij overleed op 6 januari om 10.15 uur en volgens het VAERS-rapport dat door zijn broer werd ingediend, “werd gemeld dat geen van de symptomen optrad totdat de patiënt het vaccin kreeg toegediend”.
 • Een 58-jarige apotheker uit Virginia ontwikkelde vermoeidheid en kortademigheid uren nadat hij op 21 januari de tweede dosis van het Moderna-vaccin had gekregen. Hij werd twee dagen later in het ziekenhuis opgenomen omdat zijn toestand verslechterde, maar hij testte herhaaldelijk negatief voor Covid-19. Hij overleed op 5 februari.
 • Een 52-jarige Hawaiiaanse vrouw stierf twee uur nadat ze de eerste dosis Covid-19 vaccin van Moderna had gekregen, nadat ze een beroerte had gehad.
  Facebook slaat toe op Antifa - censureert duizenden

Er zijn talrijke meldingen van verpleeghuisbewoners die zijn overleden na Covid-vaccinaties. VAERS-gegevens beschrijven honderden gevallen van levensbedreigende en invaliderende ziekten, waaronder allergische shockreacties (anafylaxie), verlamming, Guillain Barré-syndroom, plotseling gehoorverlies, plotselinge blindheid, toevallen, beroertes en encefalitis.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het farmaceutische bedrijf Pfizer en zijn lange criminele geschiedenis

Vorig artikelNieuwe bijwerkingen van Corona-vaccin bij verschillende fabrikanten – “Covid-arm”
Volgend artikelCEO Pfizer: “Elk jaar zult u uw jaarlijkse injectie voor Covid moeten krijgen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. De kabal gebruikt dit zg vaccin als moordwapen om de bebolking uit te dunnen die Gates en zijn organisaties, zijn van de duivel zelf! Na onderzoek ben ik inderdaad tot de conclusie gekomen, dat de leiders vnl extreme joden en rijke financiers en vrijmetselaars, de meerderheid van alle politici, van dit alles, joodse namen hebben en vrijmetselaars zijn!! Schwab, Soros, Gates ,Oosterhuis, enz! Maar ja in hun Babylonische talmoet staat dat zij, de uitverkorenen zijn en de wereld zullen beheersen en het Goyim, vee, wij dus slaaf moeten zijn van hun! Elke jood zou ca 2000 slaven per persoon hebben, meer heeft men niet nodig, een beetje jood laat zich niet door een dier bedienen, maar door een dier in mensen gedaante, dat staat er letterlijk! Dus je weet wel wat de rest te wachten staat! Sommigen, zoals Gates zijn crypto joden, die aangepast lijken en een ander geloof hebben, maar in het geheim het judaisme, gelijk aan communisme praktiseren!! Mensen wordt wakker, neem die injectie niet het kan je dood worden, ze willen nu een tweede en misschien wel elk jaar vaccineren, ja totdat ze op het getal overgebleven schapen zitten!
  Voor de duidelijkheid, ik bedoel hier niet de gematigde joden Jeruruzalemse talmoetvaanhangers mee!

 2. De kabal gebruikt dit zg vaccin als moordwapen om de bevolking uit te dunnen die Gates en zijn organisaties, zijn van de duivel zelf! Na onderzoek ben ik inderdaad tot de conclusie gekomen, dat de leiders vnl extreme joden en rijke financiers en vrijmetselaars, de meerderheid van alle politici, van dit alles, joodse namen hebben en vrijmetselaars zijn!! Schwab, Soros, Gates ,Oosterhuis, enz! Maar ja in hun Babylonische talmoet staat dat zij, de uitverkorenen zijn en de wereld zullen beheersen en het Goyim, vee, wij dus slaaf moeten zijn van hun! Elke jood zou ca 2000 slaven per persoon hebben, meer heeft men niet nodig, een beetje jood laat zich niet door een dier bedienen, maar door een dier in mensen gedaante, dat staat er letterlijk! Dus je weet wel wat de rest te wachten staat! Sommigen, zoals Gates zijn crypto joden, die aangepast lijken en een ander geloof hebben, maar in het geheim het judaisme, gelijk aan communisme praktiseren!! Mensen wordt wakker, neem die injectie niet het kan je dood worden, ze willen nu een tweede en misschien wel elk jaar vaccineren, ja totdat ze op het getal overgebleven schapen zitten!
  Voor de duidelijkheid, ik bedoel hier niet de gematigde joden Jeruruzalemse talmoetvaanhangers mee!

 3. Ik ben Jantinus Bergsma: Ik stuur u een Naam Johan Hopkins van University ,Bevestigt: Vaccinneerweigeraars kunnen gevaccineerd worden met behulp van, PCR Test. Als u het opent, he tis een heel lang verhaal, met daarop diverse foto”s waarop staan Wattenstaafjes met allemaal zwarte puntjes aan het bovenste deel en dat zijn vergif houdende micro kleine gesloten apparaatjes, die op ,door lichaamswarmte latere tijde open gaan en dan worden de mensen geleidelijk ziek zonder dat zij het door hebben wat er is gebeurd met hun Lichamen. En dat geld voor iedereen die met deze Wattenstaafjes zijn behandeld. Alle Foto”s zijn redelijk vergroot om ze goed te kunnen bekijken. De hartelijke Groeten van Jantinus en http://www.jozefvannederland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in