Voorzitster van het Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi heeft de afgelopen weken haar aanvallen op Facebook opgevoerd en nu heeft de linkse miljardair en globalist George Soros zich bij haar aangesloten.

Foto: © Niccolò Caranti / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

In een recent redactioneel artikel in de New York Times stelt Soros dat Mark Zuckerberg geen controle meer zou moeten hebben over het bedrijf dat hij heeft opgericht.

“Ik herhaal en bevestig mijn beschuldiging tegen Facebook onder leiding van de heer Zuckerberg en mevrouw Sandberg”, concludeert hij. “Ze volgen slechts één leidend principe: Maximaliseer de winst ongeacht de gevolgen. Op een of andere manier moeten ze niet de controle over Facebook behouden”.

Soros haalt Sectie 230 van de Communications Decency Act aan, die de meeste grote social media-platforms vrijwaart van aansprakelijkheid voor smaad, schrijft Conventionofstates. Zonder deze bescherming zouden social-mediabedrijven gedwongen worden om overheidsprotocollen te volgen voor wat ze wel en niet kunnen toestaan op hun sociale mediaplatforms.

Met andere woorden, Soros (net als Pelosi) wil dat de regeringen veel meer inspraak krijgen in wat er op social-mediabedrijven als Facebook wordt gepubliceerd.

Natuurlijk zegt hij dat niet. In plaats daarvan beweert hij dat hij wil dat Washington Facebook controleert om te voorkomen dat president Trump wordt gekozen.

“Facebook hielp Trump om gekozen te worden en ik ben bang dat het hetzelfde zal doen in 2020”, zegt Soros.

“Ik geloof dat Mr. Trump en Facebook’s CEO, Mark Zuckerberg, zich realiseren dat hun belangen op één lijn liggen – de president in het winnen van verkiezingen, Mr. Zuckerberg is in het verdienen van geld”.

Soros is ongetwijfeld bang voor de herverkiezing van Trump. Maar er is een groter plan aan het werk. Door Facebook en andere sociale mediaplatforms aan te vallen als gevaarlijk en ongereguleerd, dringt Soros er op aan de macht te centraliseren in de handen van bureaucraten en politici in Washington (die beïnvloed kunnen worden door miljardairs als Soros).

  Amazon: We schakelen Parler om middernacht uit van internet

Als Washington eenmaal de macht heeft om te reguleren wat mensen op sociale media plaatsen, is er geen weg meer terug. Ze zullen de macht hebben om te controleren welke berichten viraal gaan, welke verhalen aandacht krijgen, en welke zaken mensen belangrijk gaan vinden.

We moeten firewalls bouwen tegen dit soort overheidsovertredingen voordat het te laat is. We kunnen er niet op vertrouwen dat DC de juiste beslissing neemt en daarom hebben miljoenen Amerikanen zich tot de Verenigde Staten gewend.

Een Article V Convention of States (Conventie van Staten) wordt door de staten benoemd en gecontroleerd en heeft de bevoegdheid om grondwetswijzigingen voor te stellen die de bevoegdheden en verantwoordelijkheden van de federale regering beperken. Er zijn 34 staten nodig om een dergelijk verdrag bijeen te roepen en 38 staten om de uit het verdrag voortvloeiende wijzigingsvoorstellen te bekrachtigen.

De Grondwet zegt niets over het controleren van wat mensen op social media plaatsen, en ze zouden niet de bevoegdheid moeten hebben om dat te doen. Een Convention of States  kan grondwetswijzigingen voorstellen die dit basisprincipe verduidelijken en de mensen weer verantwoordelijk maken voor hun eigen online activiteiten.

Als u zich wilt aansluiten bij de enige nationale volksbeweging die in staat is de macht van Washington te beperken, onderteken dan de petitie hieronder!

SIGN THE PETITION TO CALL FOR A CONVENTION OF STATES!

Nieuwe informatie: Chinese wetenschapster met geheime documenten uit Wuhan’s viruslab heeft asiel aangevraagd in de Verenigde Staten

Vorig artikelPolitiegeweld in Afrika om Corona-infectie te voorkomen doodt veel meer dan het virus zelf
Volgend artikelTrump vergelijkt globalisme met “gijzelaar van andere landen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. De serie The Walking Dead is toch afgelopen, is deze ouwe seniel zombie uit de serie ontsnapt. Inderdaad uit zijn miserabel lijden verlossen, de graftak

  2. De meesten willen het niet graag onder ogen zien, maar valt het niet op, dat weer de zionisten en knechtjes zijn, die voor voor al die rottigheid zorgen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in