Talrijke Europese ziekenhuizen schorten vaccinaties voor hun personeel op wegens bijwerkingen

0
3491
© Province of British Columbia (CC BY-NC-ND 2.0)

Gezondheidsautoriteiten in verschillende Europese landen worden geconfronteerd met weerstand tegen vaccins. Afgezien van de talrijke bijwerkingen van vaccins en zelfs controversiële sterfgevallen die ermee in verband kunnen worden gebracht, is het grootste probleem iets anders.

Het blijkt dat na vaccinatie een aanzienlijk percentage van de gevaccineerden positief test of andere symptomen heeft, zoals koorts, hoofdpijn, enz. en vervolgens, na in quarantaine te zijn geplaatst, niet beschikbaar is voor het werk.

Met name wat het vaccin van Astra Zeneca betreft, dat als laatste was ingevoerd, hebben de Franse gezondheidsautoriteiten richtsnoeren gegeven voor de gespreide toediening van de injectie nadat verschillende ziekenhuismedewerkers in Brest en Normandië wegens bijwerkingen waren afgehaakt en uiteindelijk gedwongen waren de vaccinatie van medisch personeel met het geneesmiddel van Astra Zeneca te staken.

Twee regio’s in Zweden zijn ook gestopt met vaccineren en in Duitsland weigert een aantal belangrijke medewerkers het vaccin.

In Zweden zijn twee van de 21 gezondheidsregio’s vorige week gestopt met het vaccineren van personeel nadat een kwart zich ziek had gemeld nadat zij het vaccin van Astra Zeneca hadden gekregen.

De regio’s Sormland en Gavleborg meldden dat ongeveer 100 van de 400 gevaccineerden koorts of koortsachtige verschijnselen hadden na de vaccinatie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar – Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”

CNN: Wees niet gealarmeerd als mensen beginnen te sterven na het nemen van het vaccin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here