Talrijke Europese ziekenhuizen schorten vaccinaties voor hun personeel op wegens bijwerkingen

0
© Province of British Columbia (CC BY-NC-ND 2.0)

Gezondheidsautoriteiten in verschillende Europese landen worden geconfronteerd met weerstand tegen vaccins. Afgezien van de talrijke bijwerkingen van vaccins en zelfs controversiële sterfgevallen die ermee in verband kunnen worden gebracht, is het grootste probleem iets anders.

Het blijkt dat na vaccinatie een aanzienlijk percentage van de gevaccineerden positief test of andere symptomen heeft, zoals koorts, hoofdpijn, enz. en vervolgens, na in quarantaine te zijn geplaatst, niet beschikbaar is voor het werk.

Met name wat het vaccin van Astra Zeneca betreft, dat als laatste was ingevoerd, hebben de Franse gezondheidsautoriteiten richtsnoeren gegeven voor de gespreide toediening van de injectie nadat verschillende ziekenhuismedewerkers in Brest en Normandië wegens bijwerkingen waren afgehaakt en uiteindelijk gedwongen waren de vaccinatie van medisch personeel met het geneesmiddel van Astra Zeneca te staken.

Twee regio’s in Zweden zijn ook gestopt met vaccineren en in Duitsland weigert een aantal belangrijke medewerkers het vaccin.

In Zweden zijn twee van de 21 gezondheidsregio’s vorige week gestopt met het vaccineren van personeel nadat een kwart zich ziek had gemeld nadat zij het vaccin van Astra Zeneca hadden gekregen.

De regio’s Sormland en Gavleborg meldden dat ongeveer 100 van de 400 gevaccineerden koorts of koortsachtige verschijnselen hadden na de vaccinatie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klokkenluider maakt videobeelden van gedwongen Covid-vaccins in Duitse verpleeghuizen openbaar – Advocaat: “We hebben te maken met doodslag, misschien zelfs moord”

  Globaal lockdown-beleid in naam van een pandemie: een scenario "gepland" door de Rockefeller Foundation en Global Business Network
Vorig artikelWaar zijn onze mensenrechten gebleven?
Volgend artikelNieuwe bijwerkingen van Corona-vaccin bij verschillende fabrikanten – “Covid-arm”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in