© European Parliament / Flickr (CC BY 2.0)

De vice-voorzitter van de Europese Commissie heeft de burgers opgedragen Oekraïne en de embargo’s tegen Rusland te “steunen” door minder te douchen, geen auto te rijden, en hun kleren te luchten in plaats van ze te wassen.

Frans Timmermans, de Nederlandse vice-voorzitter van het uitvoerende orgaan van het blok, maakte de opmerkingen tijdens een vergadering van de Milieucommissie van het Europees Parlement, bericht Summit.news.

Volgens Timmermans moeten de Europeanen “minder verwarmen, fietsen en je kleren ventileren in plaats van wassen,” om de strafmaatregelen tegen Rusland te steunen die voor honderden miljoenen mensen in het westen een crisis in de kosten van levensonderhoud hebben verergerd.

De technocraat, die zich persoonlijk niet al te veel zorgen hoeft te maken over de stijgende energiekosten gezien zijn salaris van $250.000 per jaar, drong er bij de “medeburgers op aan dat ook zij iets zouden kunnen doen om minder geld in de zak van Poetin te laten vloeien.”

“Ze kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om niets te doen, maar ze kunnen er ook voor kiezen om minder te stoken, met de fiets te gaan en niet met de auto, korter te douchen of hun kleren te luchten in plaats van ze uit te wassen,” zei de Nederlandse politicus.

Intussen beweerde Diederik Samsom, chef-staf van Frans Timmermans: “Energie zal vanaf nu veel duurder worden. Energie was de laatste 40 jaar veel te goedkoop.”

Samsom, die meer dan $200.000 per jaar verdient, las de Europeanen de les over hoe hun vroegere levenskwaliteit afhankelijk was van de “onhoudbare” combinatie van Russische fossiele brandstoffen en verwoesting van het milieu.

  Nieuwe Russische schildpadtank met kooi-achtig pantser verschijnt op Oekraïens slagveld

“Wij hebben ervan geprofiteerd en enorme rijkdom ten koste van de planeet Aarde gecreëerd en, zoals wij ons nu realiseren, ten koste van geopolitieke onevenwichtigheden [met afhankelijkheid van Rusland],” zei Samsom. “Beide moeten gerepareerd worden. Om ze te herstellen moeten we meer betalen voor energie – en ook voor voedsel. De twee basisbehoeften van het leven – voedsel en energie – hebben wij de afgelopen 40 jaar veel te weinig voor betaald.”

Terwijl de inflatie in Duitsland het hoogste punt in 30 jaar bereikt, krijgen de burgers van dat land te horen dat zij minder moeten douchen, waarbij dubieuze “deskundigen” beweren dat zij beter zullen ruiken nadat zij zich 3 weken lang niet meer behoorlijk hebben gewassen.

Regeringsminister Peter Hauk heeft de Duitsers ook gezegd dat zij de stijgende energiekosten het hoofd moeten bieden door eenvoudigweg de verwarming uit te zetten en warmere truien te dragen.

“U kunt in de winter 15 graden [Celsius] verdragen in een trui. Niemand sterft er aan. Maar elders sterven wel mensen,” zei hij.

Zoals wij al eerder onderstreepten, zijn de globalistische technocraten naadloos overgegaan van de “Grote Reset” agenda voor een verlaging van de levensstandaard naar de oproep om “Oekraïne te steunen”.

De uit de hand gelopen inflatie, de sterk stijgende voedsel- en gasprijzen, die al een enorm probleem waren vóór de Russische inval in Oekraïne, kunnen nu de schuld krijgen van Poetin, terwijl de westerlingen worden aangespoord om het offer te brengen voor de nieuwe religie van het steunen van “het huidige ding”.

Hoe handig!

  Dr. Coleman: Krankzinnig is nu het nieuwe normaal

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBEVESTIGD: “V.S. en bondgenoten bereiden zich voor op Russisch gebruik van kernwapens”
Volgend artikelMEDISCHE WAANZIN: Bill Gates ontwikkelt nieuw vaccin dat beweert polio te voorkomen, die door zijn polio-vaccins veroorzaakt wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

66 REACTIES

 1. Als ik iemand verafschuw is het dit Brusselse zwijn wel. Frans Timmermans er de belichaming van een corrupte technocraat die elk gevoel met de werkelijkheid heeft verloren.

  • Ik heb een collega eens over Frans Timmermans zijn gedrag horen praten. Op BNRadio was dat. Een maand geleden ofzo. Nou dat is toch wel heel ander gedrag dan wat hij in het openbaar laat zien.
   Zou Frans nog familie zijn van Cesar Timmermans uit Heerlen? Het zou zijn gedrag kunnen verklaren.

  • dat is geen eter meer, maar een vreter! Zal toch niet van die sprinkhanen of krekels komen? Ja ja, verbeter de wereld en begin bij jezelf, toch? Walgelijk figuur!

 2. Het. Kan zeker geen kwaad om bewust met Energie en grondstoffen om te gaan, maar dan voor mijzelf en niet omdat Brussel dat zo graag will.

  • Volgens mij gaat het om het volgende: alle gewone mensen worden gemaand nu zo zuinig mogelijk te leven. Over een tijd krijgt iedereen een energiequotum toegewezen dat is gebaseerd op je huidige gebruik. Dus degenen nu die nu gewoon volop energie gebruiken(zoals Frans) krijgen straks een veel groter quotum toegewezen. Daarom moeten wij nu zuinig, zodat de luxepaardjes zoals Frans Timmermans in de toekomst lekker door kunnen stoken.
   Ik ken dat gedrag namelijk al van de overheid. Heb dit al eens met ons bedrijf meegemaakt in een ver verleden. We kregen een quotum, gebaseerd op… En dat viel niet goed uit. Daarom gaan de alarmbellen bij mij rinkelen nu.
   De geschiedenis herhaalt zich eindeloos.

  • Als hij in Afrika weer eens was met het vliegtuig had hij meestal geen onderbroek aan want hij neukte alles wat vast en los zat waarom lopen daar nu zoveel dikke fransjes rond, maar wij kunnen lachen hij leeft als god in Afrika meerdere vrouwen en kinderen en wij betalen hem goed wie is nu dom.

 3. Frans T. en Diederik S. zijn beiden empathiegebrekkige milieu fascistische sociopatische psychopaten!! Deze geïnstitutionaliseerde misdadige milieu boeven horen te worden opgesloten achter slot en grendel samen de met de nietsontziende schaamteloze recidiverende pharma psychopate Ursula von der L .!!

 4. Ik stel voor dat hij zijn jaarinkomen van $250.000 beschikbaar stelt om te helpen de nood te lenigen.
  Waarom zou het volk dat moeten doen. Die zijn altijd en overal de pineut van terwijl ze nul inspraak hebben. Dan hadden ze die oorlog niet uit moeten lokken. Zij hebben er op aangestuurd! Hij heeft mooi praten die dikzak! Zo kan ik het ook. Mijn moeder zei altijd ‘wie zijn kont brandt moet op de blaren zitten’ dus dan moet hij dat nu maar doen. Wij doen niet mee!

 5. Volgens mij is er een technologie die vrije energie maakt. Tesla en eeuwen daarvoor ook, Tartaren. Hoezo energie te goedkoop volgens Samsom??? Te duur bedoelt hij?? Laten we ons wat meer verdiepen in de geschiedenis en niet alles wat ons is geleerd voor waar aannemen! Alles is een leugen

 6. Weet je wat Fransie mafkees, als jij voortaan alleen nog gaat lopen en fietsen en nederige stulpje ook niet warmer stookt doe ik met je mee. Geef dat ook gelijk even door aan Diederikje. O ja, vergeet vooral je maatpak niet te ventileren!

 7. Ik denk eigenlijk dat deze Timmermans van alle mensen die zich met Europa bemoeien het gemakkelijkst gemist zou kunnen worden. Het zou dan ook goed zijn als hij bijvoorbeeld door een stevige griep zijn stem kwijt raakte. Met zijn verstand is dat al gelukt.

 8. Laat om te beginnen die WEF leden (bedrijven) eens fatsoenlijke producten maken zoals ze vroeger gemaakt werden, want tegenwoordig is alles wat je koopt een wegwerpproduct en binnen 2 jaar kapot.

 9. Timmermans en Samson zijn (gevaarlijke) gekken. Die moeten in een inrichting en dagelijks platgespoten worden.

  Maar wie heeft die gekken daar neergezet, en zoveel betaald?
  ————————————————–
  Stom gelul over energie.
  Olie is er zat op de wereld; Zuid Amerika, Afrika. Alleen in Canada is al voor 140 jaar wereld consumptie.
  Gas: gewoon niet meer exporteren.
  Electriciteit: als de donder die groene onzin vergeten, en atoomcentrales bouwen. Plank gas!

  Er is in feite geen enkel ECHT probleem

  • Dat vertel ik al meer dan 10 jaar maar wie van het dom volk zal ons geloven liever een leugenaar als Rutte is hun god hun leider en die zal straks hun naar de slachtbank leiden.

  • Helemaal waar, het probleem is dat er nog teveel geld zit bij de bevolking. Kijk maar eens om je heen, dure brandstof? Maakt niet uit, terrassen nog vol. Conclusie, het gaat gewoon nog te goed.

 10. Het ergste van het hele verhaal is dat er weer kuddes schapen geloven wat de randdebiel zegt en er achteraan gaan hobbelen. Misschien gaan de oogjes eindelijk open en komt er weerstand als we straks allemaal in de kou zitten en geen geld meer hebben om een (veel te dure) boterham te kopen.
  Oppakken die leugenaars en nooit meer vrij laten! Ik ben bereid om een sneetje brood te doneren en een klein glaasje water te betalen als ze op water en brood ver weggestopt zitten in een diepe kerker. Ga vanuit daar maar verder kwaken idioot, misschien goed om van je dikke pens af te komen. Na een tijdje ruik je je kwade zweet ook vast niet meer daar beneden.

 11. Frans Timmermans Europees commissaris Diederik Maarten Samsom kabinetschef dat zijn De Dictators met meerdere In de EU die ons de klimaat Wet willen voorschrijven en Digitaal ID paspoort
  Er doorheen willen jassen Burgers open je ogen nu toch eens AUB
  GA andere Media volgen Joe Biden de Ophitser van deze eeuw en de charlatan Zelensky
  De agenda wordt uitgerold en uitgevoerd Denk hier over na
  EU NAVO spelen met vuur tenadelen
  Van ons Burgers de informatie die wij krijgen is eenzijdig
  Niets is wat het lijkt wij worden ergens in betrokken waarin wij onafhankelijk hadden moeten blijven
  Neutraal te opzichten van de ellende die nu voltrokken wordt
  Oekraïne het land met veel corruptie daar hadden ze een onderzoek naar moeten doen en zeker naar deze comediant die iedereen tegen elkaar uitspeeld en de mensen geloven het zonder onderzoek te doen en klakkeloos alles aannemen

  • Het ia al te laat naar mijn mening de giftspuit is er een bewijs van het volk laat zich gewoon met gift inspuiten om straks met de begrafenis ondernemer afgevoerd te worden zoals bij de joden gebeurde die zich ook vrijwillig hebben laten afvoeren met de trein de geschiedenis herhaald zich maar nu wel 10 maal erger ons volk is klaar om opgeruimd te worden net zo als de elite zich dat wensen en wij staan in de rij.

 12. Deze boskabouter moet zijn eigen auto, huis en andere luxere zaken verkopen en in een hutje in een donker bos moeten gaan wonen. Maar dan wel zonder elektra, gas en riolering! Kijken hoelang hij dat volhoudt en dan nog de zogenaamde milieu fanaat blijft uithangen. Wat een verschrikkelijke man, die i.p.v. de trein liever het vliegtuig neemt om een relatief kleine afstand af te leggen vanwege een vergadering!

  • Wat mij betreft mogen zij hem onder de trein gooien ik ben een Limburger maar ik schaam mij dood dat zo iemand hier is geboren en op gegroeid dat zijn personen die zijn erger dan Hitler en daar zit de hele EU mee vol wij hoeven niet verder als Den haag te gaan dan kan je zien wat wij in onze stal hebben zitten, lach even mee democratie.

 13. Alles wat Frans Timmermans aanraakt verandert in stront. Bomen verbranden en levensmiddelen vergassen is uit zijn zieke geest geboren. Toen Frans nog klein was en over de Molenberg liep wilde niemand met hem spelen. Frans was toen al een baron van Munchhausen type, hij werd gepest en nageroepen als hij over de Molenberg liep. Frans lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis en paranoïde psychotische gedachten.

  • Inderdaad. Zo een type dat als schoolkind elke ochtend bij binnenkomst een appel op het bureau van de juf of meester legde.

  • Hij kent zijn talen goed. Daardoor kan hij mensen verbinden en lijkt hij heel wat. Hoe hij echt is ziet men dan niet meer.

 14. Ik heb schijt aan Frans Timmermans en aan al die idioten die andere willen vertellen wat ze moeten doen, maar let op het gekke volk dat wij hier in Europa hebben en zeker in Nederland weet ik al bij voorbaat dat zij als een blind varken volgen maar een ding is zeker er staat iets te gebeuren dat men nooit voor mogelijk heeft gehouden en ik kan nu al voorspellen dat Frankrijk het eerste EU land zal zijn waar veel onrust zal zijn nu het krediet systeem daar wordt in gevoerd en nu kijken de elite hoe het zich ontwikkeld en gaat dat goed dan zal het in heel Europa ingevoerd gaan worden.

 15. Typisch PvdA gebral, geen wonder dat ze op sterven na dood zijn. Het enige wat ze nog kunnen bedenken is om samen met GL te gaan anders gaan ze helemaal kopje onder. Of zou het toch Partij van de Armen zijn?

 16. Als je geen gas van Rusland wil moet je zelf thuis de gaskraan dicht draaien. Lijkt me een goede oplossing .De dicht draaiers kunnen goed slapen met deug dromen en niet dichtdraaiers kunnen lekker warm douchen. Iedereen tevreden. Dus die dikke boven kan daar mee beginnen.

 17. Dat onze consumptie maatschappij naar de klote gaat is 1 in de rij
  En dat onze westerse beschaving afgaat is 2 in de rij
  Maar om nou te zeggen dat dat komt door rije van lulle
  die alleen maar met hun lulle wilde rije… Is dat de complot theo 3 die
  4 Russen de schuld geeft van giro 555 die 666 dekt om 7 er in 8 te nemen door 9 voor 6 aan te zien om 10 te dekken voor een 11 tal.

 18. Niet meer dan een marionet van o.a Klaus Schwab is Timmermans. Altijd druk bezig om aan te geven wat ANDEREN moeten doen.
  Maar zelf heeft dat volgevreten zwijn een zeer comfortabel leven door o.a zijn riante salaris voor zijn oeverloze gebral.
  Je moet ronduit een doorgewinterd schaap zijn om het hypocriete toneelspel van marionet Timmermans uberhaupt serieus te nemen.

  • Er zijn niet veel mensen die hem serieus nemen. Wel hebben heel veel mensen bewondering voor Timmermans zijn spraakkunst. Maar iedereen weet ook dat dat gebakken lucht kan zijn.

 19. Het wordt tijd voor Timmermans om een combi van wat boostershots te nemen, omwille van onze gezondheid. Je doet het immers voor de ander. De dag dat deze man een enkeltje hel krijgt is een verademing voor de mensheid.

 20. Niet dat ik Russisch gek ben maar ik douche juist langer en was de kleren
  iedere dag want de gene die NAZI gebroed uitroeit sta ik altijd achter en steun deze.

 21. ik denk dat “meneer” Timmermans zweeft, maar denkt dat die verstand van zaken heeft,
  Daarvoor krijg je van deTtu,Delft een onderscheiding,

 22. Jarenlang hebben zij uit die politieke onze eigen energie produktie onderuit gehaald. Daarmee ons afhankelijk gemaakt van Rusland. Nu het verkeerd gaat, wie geven ze de schuld? ‘Ga maar minder onder de douche’.

 23. Tijd om Timmermans en zijn kompanen op te zoeken en flink achter hun oren te wassen!

  Waarom komt het volk niet in opstand?
  Allemaal lekker online ouwehoeren maar niets durven ondernemen.

  Wellicht verdienen we het om slaafs gemaakt te worden omdat we geen ruggegraat hebben.

  Voordat iemand reageert en vraagt waarom ik niets doe. Wij zijn elke dag hard bezig om de wef puppets te volgen om ze naar t hiernamaals te sturen.
  Het zou ook de rest sieren als je je verzet tegen de heersende wanorde en van repliek dient!

 24. De Europese Unie is ooit voortgekomen uit de Benelux, en heette toen nog EGKS Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal. En geeft aan wat het originele plan was, namelijk een samenwerkingsverband voor handel. Prima, maar laat het dan ook daarbij. Bemoei je niet met de landelijke politiek van de deelnemers. En nog iets wat mij een goed plan lijkt: Mogen wij gaan stemmen voor of tegen de EU, en mogen we dan ook bepalen welke kandidaten in de EU komen? Het is nu net zo’n ondoorzichtig verhaal als baantjes zoals de commissaris der koning, of burgemeester. Dat zijn van die toeschuifbaantjes…..

 25. Ik vind dat alleen mensen die oorlog zijn met rusland zich aan deze regels moeten houden.
  En dat ben ik dus niet. Ik ben namelijk met niemand in oorlog. Vieze oude pedo’s in ivoren torentjes zijn degenen die oorlog voeren, niet ik.

 26. Het zal de deugmensjes wel aanspreken waarschijnlijk. Kunnen ze zeggen: ik douche minder en was minder zodat ik Oekraïne “help”, wat ben ik toch een goed mens. Kots kots, wat een zieligheid toch tegenwoordig.

 27. Ik heb als huis vrouw een TIP voor Fransie
  Draag je onderbroek een dag de voor kant [met gulp] dag 2 de achterkant
  Dat scheelt veel was en herhaal dat 14 dagen en je wasmand ruik niet fris maar is goed voor het Klimaat win win situatie

 28. Wat een waardeloze vent , maar zo ziet hij zichzelf niet , hij doet me denken aan bas een directeur van een schooltje , om de zoveel tijd een ander om te neuken , hij is immers directeur van een kinderschool , iemand om te vertrouwen

  • Dat is ook normaal hoor, voor directeuren. Die van ons is ook zo. Nog geen half jaar na zijn aantreden had hij al een ‘neukertje’ op het werk. Die moest natuurlijk het veld ruimen want een relatie op de werkvloer mocht niet. Maar aangezien dat soort elkaar allemaal de hand boven het hoofd houdt kon hij zijn neukertje parkeren op het gemeentehuis. Had ze toch goed werk en niemand deed moeilijk. Jammer hoor want ze was een aardig maar te kwetsbaar vrouwtje en daar maken zulke mannen misbruik van.

 29. “Wij hebben ervan geprofiteerd en enorme rijkdom ten koste van de planeet Aarde gecreëerd en, zoals wij ons nu realiseren, ten koste van geopolitieke onevenwichtigheden [met afhankelijkheid van Rusland],” zei Samsom. “Beide moeten gerepareerd worden. Om ze te herstellen moeten we meer betalen voor energie – en ook voor voedsel. De twee basisbehoeften van het leven – voedsel en energie – hebben wij de afgelopen 40 jaar veel te weinig voor betaald.”
  ….
  Ik heb de vraagprijs betaald.
  Geprofiteerd hebben degenen die jij nu dient, linkse hypocriete lul.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in