Het was slechts een kwestie van tijd voordat miljardair-eugeneticus Bill Gates ontdekte dat hij munt kon slaan uit de financiering van nieuwe “vaccins” voor ziekten die hij zelf in de eerste plaats met zijn eerdere injectie veroorzaakt had. De ziekte waar hij nu achteraan gaat is polio – voor alle duidelijkheid, door vaccinatie veroorzaakte polio – en zijn “geneesmiddel” is een andere nieuwe injectie die momenteel in ontwikkeling is, schrijft Ethan.

Om de plaag van door vaccins veroorzaakte polio in de hele derde wereld uit te roeien, die hij grotendeels teweeggebracht heeft door arme mensen de laatste 15 jaar massaal in te enten met polio-injecties, financiert Gates de ontwikkeling van een andere injectie die de schade zogenaamd ongedaan zal maken. Er zijn al miljarden dollars uitgegeven om polio in de ontwikkelingslanden “uit te roeien”, en nu worden er nog eens miljarden uitgegeven om de neveneffecten ervan uit te roeien, waartoe ironisch genoeg ook polio zelf behoort.

Een reportage van NPR wijt de opkomst van polio aan orale vaccins die het levende virus bevatten. In de Verenigde Staten en andere westerse landen wordt een geïnactiveerd virus gebruikt. De bewering is dat orale vaccins met het levende virus goedkoop zijn en levenslange immuniteit verschaffen. Maar hoe kan dit het geval zijn als de injecties zelf er de oorzaak van zijn dat mensen polio oplopen? Dit is het antwoord van NPR:

“Degenen die geïmmuniseerd zijn met levend virus kunnen het virus afgeven in hun ontlasting, die zich dan kan verspreiden via het rioolwater op plaatsen met slechte sanitaire voorzieningen. Als het virus zwak blijft, kan het de ongevaccineerden aan polio blootstellen en hun immuniteit geven. Maar als het muteert en weer virulent wordt, kan iemand die niet gevaccineerd is, ziek worden met van het vaccin afkomstige polio na contact met het besmette afvalwater.”

  Christine Anderson aan de "WHO Globalisten": "Wij zullen jullie ten val brengen"

Het nieuwe poliovaccin van Gates heeft van de Wereldgezondheidsorganisatie toestemming gekregen voor noodgebruik.

Er zijn op het ogenblik 25 verschillende landen die gevallen van door vaccinatie veroorzaakte polio melden, en de ambtenaren van volksgezondheid weigeren het verband met de vaccins te erkennen. In plaats daarvan dringen zij aan op meer vaccins, hoewel deze worden aangepast om reactivering minder waarschijnlijk te maken. Ananda Bandyopadhyay, adjunct-directeur voor polio bij de Bill & Melinda Gates Foundation, zegt dat er drie “onafhankelijke aanpassingen” aan het vaccin zijn gedaan om het veiliger te maken en minder kans op polio te geven.

“De onderzoekers hebben het virus zo aangepast dat het meer mutaties moet ondergaan om virulent te worden en het moeilijker heeft om die mutaties te verzamelen. Zij hebben bijvoorbeeld de polymerase, een van de belangrijkste enzymen die verantwoordelijk zijn voor het introduceren van mutaties, veranderd, waardoor het minder goed in staat is genen van verschillende virussen te mixen en te matchen,” schrijft Baxter Dmitry voor Newspunch.

Het nieuwe vaccin van Gates is al beschikbaar onder een vergunning voor noodgebruik van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Het heeft alleen nog geen volledige goedkeuring gekregen, net als de “vaccins” tegen het coronavirus , wat betekent dat het technisch gezien nog in ontwikkeling is. Sinds maart 2021 zijn er 265 miljoen doses van toegediend aan kinderen in 14 landen, de meeste in Afrika.

Door vaccins veroorzaakte polio tiert welig in Afrika, omdat Gates daar in de loop der jaren veel van zijn aandacht op gericht heeft.

“De machtswellusteling houdt maar niet op,” schreef iemand op Newspunch over de zieke obsessie van Gates om mensen in te spuiten. “Ik kan niet wachten om de kop te lezen dat hij dood is.”

  Dodelijke Turbo-Creutzfeld-Jakob na vaccinatie: Sequentie tegen Omicron gemodificeerd

“Kleine Billy Gates leurt met zijn vergif in de naam van de ‘wereldgezondheid’,” schreef een ander. “Wat triest is, is dat de mensen er nog steeds in trappen.”

In Natural News wees iemand erop dat poliovaccins van alle soorten nooit het wondermiddel waren dat ze werden voorgespiegeld.

“Het was allemaal een leugen die gepropageerd werd door Julian Huxley en de UNESCO,” voegde deze persoon eraan toe. “De broer van Julian Huxley, Aldus, schreef over het plan om de mensheid te vergiftigen met “medicijnen …. Een Brave New World, ik vraag me af waar hij dat idee vandaan heeft?”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-technocaat Timmermans eist dat het gepeupel Oekraïne moeten “steunen” door minder te douchen en hun kleren niet te wassen
Volgend artikelKolonel Richard Black – De V.S. leiden de wereld naar een kernoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Echt ELKE CRISIS op de wereld, welke al zijn geweest en nog gaan komen, die is bedacht door degene die daar al een oplossing op plank voor heeft liggen. Als het maar geld opbrengt.
  En weer een gevalletje van “wij van WC-eend”.

 2. In Pakistan willen zij niet zien Melinda Bill Gates foundation. Er zijn kinderen ziek geworden van de orale vaccinatie, wanneer wordt die naar de rechter gebracht!

 3. Bill Gates, devil in disguise, kwam toch jaren geleden ook al met een polio vaccin in
  Oost-Afrika, terwijl daar helemaal geen polio meer voorkwam. Hij heeft er weer polio gebracht
  met zijn vaccin; hij had daar ook een onvruchtbaarheids ingrediënt aan toegevoegd. Het is niet
  voor niets dat delen van Afrika zo bang zijn voor vaccins. Ik heb hier jaren geleden al een programma
  over gezien op National Geographic.
  Inge

 4. In Afrika en India hoeft hij in ieder geval niet mee te komen. Daar wachten hem recht zaken om hem de doodstraf op te leggen voor genocide. Gebruik ze maar in de VS want die mensen staan daar open voor. De “Derde wereld landen” hebben hun portie Gates wel gehad.

 5. De slager keurt zijn eigen vlees.
  De WHO is vrijwel geheel in handen van Bill G.
  Dus het vaccin “voorlopig goed keuren” gaat dezelfde kant op als het COVID vaccin.
  Vele doden door een inferieur product.

  Dit noemen we in gewoon Nederlands crimineel.

  Afrika heeft weinig of geen COVID vaccins afgenomen omdat men daar in vele landen Iver met tine preventief tegen rivier blindheid gebruikte en daardoor bijna geen covid voorkwam.
  Maar de eugenetica; die de “ grote weldoener g. “ aanhangt “ moet ook hier zijn doorgang vinden.

  Dus dan maar met gevaarlijke polio vaccins.
  Dit is in India door dezelfde persoon al eerder gebeurt, nu is Afrika dus aan de beurt.
  Daar is hem een proces aan gedaan, maar hij vertoond zichzelf, er niet meer.
  Waarom worden deze kinderen niet gevaccineerd met het vaccin wat wij hier in Europa al vele jaren gebruiken het “ Salk vaccin “ is beproefd veilig en effectief.
  Er zijn gewoon goede vaccins tegen polio…..!

  WAAROM MOET ER IETS NIEUWS GEBRUIKT WORDEN, WAT NET ALS DE CORONA VACCINS NOG IN DE ONTWIKKELINGS FASE VERKEERD.

  Deze hele zaak stinkt.
  Als dit persoon zijn naam ergens aan verbind dan klopt er iets niet.
  Hij ziet en denkt alleen maar dollars.
  Niet in mensen levens.

 6. Alweer een jaar geleden dat die injectie werd ingespoten in Maart 2021, wat is inmiddels de status van die ingespotenen? Je hoort er nooit iets over. En er staat ook niet bij in welke landen dat was. Het business model werkt goed – eerst ziekte veroorzaken in een mens om er dan een spuitje gif in te prikken. Kassa.

 7. De ‘wereld is overbevolkt,’ en Bill Gates gaat ‘levens redden’ met zijn spuiten? Ze zijn gek op geld. En pervers.
  Zie hier https://www.theguardian.com/culture/2022/may/15/bill-gates-vaccines-readers-questions-how-to-prevent-next-pandemic-interview

  En zie in die link zo’n persoon die knipt en buigt voor Gates:
  Christina Pagel – Director of the clinical operational research unit, University College London

  En zie waarmee ze betrokken is:
  https://www.weforum.org/agenda/authors/christina-pagel

  En dan is er https://www.theguardian.com/books/2019/mar/26/winners-take-all-anand-giridharadas-review
  een highlight van die gulzige hufters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in