De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek is

23

Iedereen kent Frans Timmermans, de polyglot uit Zuid-Limburg. Eens was hij de trots van Zuid-Limburg, tegenwoordig schamen de mensen zich voor hem. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Het is helemaal de verkeerde kant op gegaan met Frans.

 

Dit is het filmpje waarin Timmermans praat over “diversity”.

1. Frans Timmermans wil Europa “divers” maken, terwijl Europa eigenlijk al divers is.

Europa bestaat uit landen zoals Spanje, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Zweden, Slovenië en Nederland. Deze landen hebben allemaal verschillende geschiedenissen, talen en tradities. Daarom is Europa al een divers continent, dus waar heeft Frans Timmermans het over?, schrijft Paul Nielsen.

Helaas bedoelt Frans Timmermans met “diversiteit” iets heel anders. Hij heeft het namelijk over niet-Europese, niet-Westerse culturen. Nog specifieker heeft meneer Timmermans het niet over de Japanse cultuur of over de Zuid-Amerikaanse cultuur. Dat zou mooi en gezellig zijn geweest. Hij heeft het over islam en moslims.

2. Frans Timmermans gelooft dat het actief transformeren van iedere mono-culturele samenleving in een multiculturele samenleving te maken heeft met globalisering, terwijl dit in werkelijkheid niet zo is.

Frans Timmermans is ervan overtuigd dat “diversiteit” geïmplementeerd dient te worden in alle Europese landen die mono-cultureel zijn, en dat dit iets met globalisering te maken heeft. Helaas heeft hij niet in de gaten dat deze twee dingen niets met elkaar te maken hebben. Japan en Zuid-Korea zijn internationaal georiënteerde landen, sterke economieën en zeer mono-culturele maatschappijen. Hetzelfde geldt voor China, een extreem grote economie die een toenemend invloedrijke rol speelt in de wereld. China is ook ondanks haar regionale verschillen een erg mono-cultureel land.

  Frankrijk negeert voor het eerst uitspraak Europees Hof om verdachte jihadist uit te zetten

3. Frans Timmermans is Orwelliaans.

Politici die aan hun kiezers een samenleving proberen te verkopen die enkel bestaat uit mensen van één cultuur… proberen een toekomst te verkopen die is gebaseerd op een verleden wat nooit bestaan heeft, zegt hij.

Het eerste wat bij me opkwam, was de volgende quote van George Orwell.

De makkelijkste manier om een volk te vernietigen is door de kennis die het heeft over zijn eigen geschiedenis te ontkennen en teniet te doen.

4. Frans Timmermans gelooft dat “diversiteit” implementeren iets te maken heeft met het verdedigen van de waarden waar wij voor staan als samenleving, terwijl het tegenovergestelde waar is.

Frans Timmermans gelooft dat wij meer “diversiteit” (lees: islam) nodig hebben, want als wij dat niet zouden doen, dan zouden wij onze waarden weggooien. In werkelijkheid is het tegenovergestelde waar.  Door de  islam te weigeren, verdedigen we juist onze waarden. Waarden zoals gelijkheid en veiligheid voor vrouwen, Joden en homoseksuelen gaan niet samen met de islam. Zelfs de vrijheid van religie gaat niet samen met de islam, omdat de islam een totalitaire politieke ideologie is waarin de vrijheid van religie niet bestaat. En NEE, de mogelijkheid om als een dhimmi te leven telt niet.

5. Frans Timmermans is zo ideologisch verblind dat hij niet capabel is om te leren van echte informatie

“Diversiteit” is een ramp gebleken in West- en Noord-Europa:

 • Duizenden jonge meisjes in het Verenigd Koninkrijk zijn reeds gedurende decennia seksueel misbruikt door georganiseerde groepen moslimmannen.
 • Verschillende jonge blanke Europese vrouwen zijn verkracht voor een camera, terwijl de verkrachting live werd uitgezonden op het internet.
 • Twee van de drie Britse moslims zouden een terroristisch complot niet rapporteren aan de politie; 62% van de Britse moslims geloven niet in de bescherming van de vrijheid van mening, en 40% van de Britse moslims willen de Sharia invoeren in het Verenigd Koninkrijk. (ICM, 2016).
 • 42% van de jonge moslims (18-24 jaar) in Frankrijk geloven dat zelfmoordaanslagen gerechtvaardigd zijn en 27% is voor IS (ICM, 2014).
 • 77% van de Deense moslims zijn van mening dat de koran “volledig toegepast” zou moeten worden (Jyllands Posten, 2015).
 • 80% van de jonge Turken in Nederland zijn van mening dat er niets mis is met de jihad of de heilige oorlog tegen de ongelovigen; en 90% vindt dat Nederlandse moslims die in Syrië vechten helden zijn (Motivaction, 2011, 2014).
  De Hongaarse premier Orban roept op tot ontbinding van het EU-parlement

Dit alles is natuurlijk schokkend. Maar ondanks dit wil Frans Timmermans nog steeds alle Europese landen “divers” maken. Landen die op dit moment volgens Frans mono-cultureel zijn, zoals Polen en Hongarije, dienen dus hetzelfde lot te ondergaan als Frankrijk en Groot Brittannië. Hoe gaat dit precies samen met het vertegenwoordigen van de belangen van deze landen?

Conclusie
Frans Timmermans een gevaarlijke gek die de bevolking die hij eigenlijk zou moeten vertegenwoordigen en beschermen, in gevaar brengt.

Frans Timmermans werkt voor de ‘Europese Unie’. In deze naam komt het woord ‘Europese’ voor. Het woord ‘Afrikaanse’, ‘Midden-Oostelijke’ of ‘islamitische’ komt hier niet in voor. Het is geen ‘islamitische Unie’ of ‘Afrikaanse Unie’, het is de ‘Europese Unie’. Daarom zou de EU de belangen van de Europese bevolking moeten vertegenwoordigen, waaronder het waarborgen en bewaken van de veiligheid van de Europese bevolking.

Frans Timmermans doet het tegenovergestelde. Hij brengt de Europese bevolking juist bewust in gevaar. Moslim-immigratie is in het belang van geen enkel land. Het is gevaarlijk en het maakt de Europese landen kapot, zowel economisch, cultureel als mentaal.

Frans Timmermans is een gevaarlijke gek die ons thuis kapot wil maken. Het is te hopen dat de EU zo snel mogelijk in elkaar stort, zodat mensen als Frans Timmermans niet nog meer schade kunnen aanrichten dan dat ze al gedaan hebben. Ik wil graag dat Europa een plek van vrede, vrijheid en vooruitgang blijft, zodat onze kinderen en kleinkinderen er ook nog gewoon kunnen wonen.

A DANGEROUS LUNATIC: Frans Timmermans and his obsession with “diversity”

  FvD onthult het werkelijke doel achter het 'Corona herstelfonds'

Paul Nielsen is de auteur van het boek How to Debate the Left on Islam

Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?

Vorig artikelGroene Jeugd: “Anale seks voor de dood van het volk”
Volgend artikelSomalische vrouwen hebben nu elk iets minder dan zes kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Toen Fransje de EUSSR binnen-marcheerde kreeg hij de lucht van geld en macht.
  Hij waant zich thans “Fransje in Sprookjesland”.
  Hij moet zo snel mogelijk uit die droom geholpen worden; wat een verschrikkelijke figuur !

  • Dat gebeurt er t.z.t. idd met de usual useful idiots. Die zijn er in elk segment vd hiërarchie. Ze zien hun loon [ soldij ] als een maandelijkse bevestiging, dat ze goed bezig zijn en dat hun bovenbazen ze erkennnen, maar in feite is het een Bribe, een maandelijkse omkopingsbedrag. Om gehoorzaamheid af te dwingen voor onmenselijk beleidsuitvoering. En dat ze hun muil houden over de realiteit der dingen.

 2. De foto’s lijken mij al enige tijd geleden genomen, want hij staat er nog zónder z’n Paulus-de-Bosneukert-baardje” op. Staat hij op de bovenste foto nou écht met een onderbroek in z’n handen ?
  Als dát zo is, is hij nog véél viezer als dat ik al dacht.

    • Inderdaad. En wat in deze crisistijd echt een trend geworden is, is dat de vervanging van een leider van een land vaak nog gestoorder en absurder [ lees: gehoorzaam aan de echte buitengrenzelijke machten ] is, dan de vorige! Maar op zich heeft elke zgn. ‘leider’ zijn eigen gekte. Rutte was [ en is ] bloedgevaarlijk voor Nederland, Maar als Timmermans “onze” nieuwe premier wordt zal hij zoals we weten ook zich gedragen als de gevaarlijke gek die hij is, maar met het enige verschil dat hij – en volledig in overeenstemming met de andere pionnen vd echte macht – het veel meer open en bloot cq schaamteloos zal doen dan de hyper smiecht Mark R. Fransje zal de door en door verrotte Europese Unie mentaliteit in zijn rugzakje meenemen naar Den Haag. Wij Nederlanders zouden dan moeten klaar staan met pek en veren.

 3. Frans Timmermans is een paranoïde, schizofrene VANGER!!!!
  Hij dient zo snel mogelijk uit zijn lijden verlost te worden door middel van een spuitje. Misschien een goeie dosis Covid-19 vaccin?

 4. Frans Timmermans, een beroepsmilitair uit de koude oorlog die ridder is van de uiterst katholieke orde van Malta en tal van andere obscure orden, deze man verleent hand en spandiensten aan de “party of European Socialists” met als doel om de bouwstenen van het leven (wat co2 is) zoveel mogelijk te elimineren, een anti-leven doelstelling.
  Deze man is veel gevaarlijker dan iemand zich kan indenken.

 5. Fransje mag wel oppassen met wat hij zeg laat hij maar dat doen hij denk ook nog echt dat het vluchtelingen zijn straks gaat hij maar op de vlucht met ongewassen kleren zal hij stinken zeg die luisen vent

 6. Deze volger van HITLER,en uit is op vernietiging van onze samenleving moet echt GESTOPT worden,Deze WAARDELOZE EN CRIMINELE LIMBURGER haalde eerst zijn Familie naar Brussel want het verdient zo lekker en ook Den Haag had in de gaten dat hij geestelijk niet deugt,en gaf hem de kans om OP TE ZOUTEN naar Brussel zo van daar hebben WIJ GEEN LAST MEER VAN,MAAR IS IN BRUSSEL VERDER GEGAAN OM ONS LAND TE VERNIELEN MET GEVAARLIJKE UITSPRAKEN,WAARSCHIJNLIJK WIL HIJ GEHEEL NEDERLAND VERNIELEN BEHALVE LIMBURG DEZE
  DWAAS METZIJN ZACHTE ,,G,, van GESTOORDE GEK,,maar dit figuur hoort ECHT IN EEN INRICHTING THUIS.

  • Inderdaad. Touché !
   Er zijn [ nog steeds] Nederlandse Limburgers die trots zijn op hun Fransje in Brussel, maar na even doorvragen merk je al heel snel dat het TV kijkers zijn, die eigenlijk de ballen verstand blijken te hebben over waarmee dit gedrocht mee bezig is. Deze tv-kijkers zijn zich er wederom niet van bewust dat ze slachtoffer zijn van beeldvorming; dat ze met z’n allen naar de Tell-A-Vision zitten te staren, die hun frontal lobe al na een halve minuut uitgeschakeld heeft en daarmee hun kritisch vermogen.
   Men denkt : “Frans Timmermans. . . .Uh, dat is PvdA. PvdA , de ‘A’ van Arbeid! Oh, ja! Hij is dus voór de arbeiders; dus Fransje is goed bezig. Punt. Dat de PvdA Kartelhoeren zijn . . .weet men niet

 7. Hiér zijn wij Belgen nu eens ene keer straffer dan de Hollanders. Wij hebben namelijk ene Guy Verhofstadt afkomstig van hier, een ongelofelijk vreselijk subject dat krijsend furore maakt op de kansel van het E.U.-halfrond. Die is honderd keer erger dan jullie Fransje.

 8. Het gaat hier om het 100 jaar oude Hooton plan. Ook bekend als het Coudenhove-Kalergie plan.
  Maxima: https://www.youtube.com/watch?v=zt0pHmZuDz0
  Barbara: https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24
  Mona Salin: https://www.youtube.com/watch?v=1HNcLKj_USE
  Stefanie von Berg: https://www.youtube.com/watch?v=k-KaFRbdXMI (1 minuut) (verwijderd)
  Magdalena Andersson: https://www.youtube.com/watch?v=ZHmYliaY2Ws
  Federica Mogherini: https://www.youtube.com/watch?v=xOhBzGAID-k
  Nicolas Sarkozy: https://www.youtube.com/watch?v=bDaKFE_J_ug (verwijderd)
  Emmanuel Macron: https://www.youtube.com/watch?v=mn31cnMMHv4 (verwijderd)

  Veel video’s en artikelen over dit onderwerp zijn verwijderd.
  Zoals: Wir brauchen KEINE Massenzuwanderung und KEINE KiTa-Plätze
  https://www.youtube.com/watch?v=9xWDaQgpQoY
  Nog wel te lezen:
  https://michael-mannheimer.net/2017/08/06/der-kalergi-plan-zur-ausrottung-der-weissen-rasse-mit-einer-weltregierung-juedischer-zionisten/\
  https://www.frontnieuws.com/het-kalergie-plan-samenzweringstheorie-of-daadwerkelijk-plan/

  • Inderdaad. Heel interessant. Ik heb idd van dit Coudenhove-Kalergie plan gehoord, maar alweer helemaal vergeten. Dank.
   Om de twee jaar wordt de Coudenhove-Kalergi Europa Prijs uitgereikt aan Europeanen die het voortouw hebben genomen bij de uitvoering van dit zondige plan. Misschien dingt ‘ons’ Fransje naar zo’n prijs.
   Het Depopulatieplan is ook zo’n oud plan dat de eugenisten en hun off-spring al lang koesteren.

 9. ” Ons” Fransje creëert met zijn betoog wederom een Ólifant in de Kamer, die steeds gefrustreerder staat te toeteren om aandacht. Namelijk het onomstotelijk feit dat er krachten bestaan waartegen de Eu èn Fransje niets kunnen doen, omdat ze machtiger zijn dan Vòn der Leyen en Fransje, namelijk het Militair Industrieel Complex, dat als verdienmodel samen met overheden oorlogen creëert. Zoals we weten werkt het bestaande lijsten af van landen alwaar “democratie” gebracht dient te worden. Naast het gruwelijk feit dat het onnodig veel dood en verderf genereert, creeert het ook zoals we ook weten enorme migratiestromen.
  En NU komen we op het gevoelige punt [ en ook daarvoor is weer het omdraaidenken essentieel ] : Omdat Fransje en zijn ideologische kompanen geen enkele invloed hebben om deze oorlogsmachinerie is men blijkbaar op het idee gekomen om een narratief te verzinnen en daarvoor draagkracht te verwerven zodat men daarmee hopelijk nog iets ‘goeds’ van het niet tegen te houden fenomeen van massamigratie kan fabriceren.
  En we hebben met nàme tijdens deze crisis ook mogen, dat als men die weg is ingeslagen feiten èn geschiedenis geen zeggingskracht meer HOEVEN te hebben. Het narratief staat voorop en dat het uiteindelijk een teringzooi voortbrengt is blijkbaar zorg voor later. In ieder geval heeft de EU – alwaar de corruptie through the roof gaat – en daarmee ‘ons’ Fransje ook – gehouden aan de afspraken die het heeft moeten maken met het Kwaad, een kracht achter de schermen met de vele verschillende namen.
  Het is dus het uitvoeren van niet-democratisch en a-sociaal beleid en tegelijk ook wederom een afleidingsstrategie met heavy impact. Daar houden deze globalisatie-acolieten enorm van.

  • Heel goed geschreven Stephan. Ik wijd het allemaal aan de eindtijd waar we nu in zitten die nu al een tijdje bezig is. Er zijn al veel duistere en demonische krachten aan het werk achter de coulissen…. Alles is ( kunstmatig ) in scene gezet om hun doelen te kunnen bereiken. Dat zien we ook duidelijk nu in de tweede kamer. Er heerst een enorme verdeeldheid en tweedracht. Vijandigheid ook naar elkaar toe. Men wil zich op deze manier kunnen rechtvaardigen en werken gezamelijk naar één punt toe die ondergronds allang beslist is. Namelijk de grote onderdrukking. Eén Wereld Leider , één wereld orde en één wereld regime. het is net SCIENCE FICTION…. En geloof me….het gaat allemaal gebeuren….Vluchten kan niet meer omdat het kwaad om ons heen zit , mondiaal.

 10. IMO.
  This EU-freak is a globalist. And a globalist is een satanist.
  His main goal is to break down societies, hammer in his EU-diversity in the heads of the EU sheeple, preaches like a pope who is also a liar, to infect Europeans how wonderful and good it is to be thrown out of your house and thrown off your land for the incoming replacement of the current Dutch people and the rest of willing Europe to approve Replacement system. He is willingly and knowlingly following orders from WEF, UN, EU-Raad and EU-Commissie to destroy Europe and kill us with EU-made Poverty and Famine.
  He is fully agreeing with The Cult that there are too many Eaters on this planet. The plan still is to kill us and do not forget there is still a war against mankind going on.
  He is also a loyal follower of The Hague-clique who sold out what is left of Holland to his masters in WEF.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in