De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek is

9
5036

Iedereen kent Frans Timmermans, de polyglot uit Zuid-Limburg. Eens was hij de trots van Zuid-Limburg, tegenwoordig schamen de mensen zich voor hem. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? Het is helemaal de verkeerde kant op gegaan met Frans.

 

Dit is het filmpje waarin Timmermans praat over “diversity”.

1. Frans Timmermans wil Europa “divers” maken, terwijl Europa eigenlijk al divers is.

Europa bestaat uit landen zoals Spanje, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Zweden, Slovenië en Nederland. Deze landen hebben allemaal verschillende geschiedenissen, talen en tradities. Daarom is Europa al een divers continent, dus waar heeft Frans Timmermans het over?, schrijft Paul Nielsen.

Helaas bedoelt Frans Timmermans met “diversiteit” iets heel anders. Hij heeft het namelijk over niet-Europese, niet-Westerse culturen. Nog specifieker heeft meneer Timmermans het niet over de Japanse cultuur of over de Zuid-Amerikaanse cultuur. Dat zou mooi en gezellig zijn geweest. Hij heeft het over islam en moslims.

2. Frans Timmermans gelooft dat het actief transformeren van iedere mono-culturele samenleving in een multiculturele samenleving te maken heeft met globalisering, terwijl dit in werkelijkheid niet zo is.

Frans Timmermans is ervan overtuigd dat “diversiteit” geïmplementeerd dient te worden in alle Europese landen die mono-cultureel zijn, en dat dit iets met globalisering te maken heeft. Helaas heeft hij niet in de gaten dat deze twee dingen niets met elkaar te maken hebben. Japan en Zuid-Korea zijn internationaal georiënteerde landen, sterke economieën en zeer mono-culturele maatschappijen. Hetzelfde geldt voor China, een extreem grote economie die een toenemend invloedrijke rol speelt in de wereld. China is ook ondanks haar regionale verschillen een erg mono-cultureel land.

NAVO bereidt zich voor op globaal conflict: "Democratie wordt bedreigd"

3. Frans Timmermans is Orwelliaans.

Politici die aan hun kiezers een samenleving proberen te verkopen die enkel bestaat uit mensen van één cultuur… proberen een toekomst te verkopen die is gebaseerd op een verleden wat nooit bestaan heeft, zegt hij.

Het eerste wat bij me opkwam, was de volgende quote van George Orwell.

De makkelijkste manier om een volk te vernietigen is door de kennis die het heeft over zijn eigen geschiedenis te ontkennen en teniet te doen.

4. Frans Timmermans gelooft dat “diversiteit” implementeren iets te maken heeft met het verdedigen van de waarden waar wij voor staan als samenleving, terwijl het tegenovergestelde waar is.

Frans Timmermans gelooft dat wij meer “diversiteit” (lees: islam) nodig hebben, want als wij dat niet zouden doen, dan zouden wij onze waarden weggooien. In werkelijkheid is het tegenovergestelde waar.  Door de  islam te weigeren, verdedigen we juist onze waarden. Waarden zoals gelijkheid en veiligheid voor vrouwen, Joden en homoseksuelen gaan niet samen met de islam. Zelfs de vrijheid van religie gaat niet samen met de islam, omdat de islam een totalitaire politieke ideologie is waarin de vrijheid van religie niet bestaat. En NEE, de mogelijkheid om als een dhimmi te leven telt niet.

5. Frans Timmermans is zo ideologisch verblind dat hij niet capabel is om te leren van echte informatie

“Diversiteit” is een ramp gebleken in West- en Noord-Europa:

 • Duizenden jonge meisjes in het Verenigd Koninkrijk zijn reeds gedurende decennia seksueel misbruikt door georganiseerde groepen moslimmannen.
 • Verschillende jonge blanke Europese vrouwen zijn verkracht voor een camera, terwijl de verkrachting live werd uitgezonden op het internet.
 • Twee van de drie Britse moslims zouden een terroristisch complot niet rapporteren aan de politie; 62% van de Britse moslims geloven niet in de bescherming van de vrijheid van mening, en 40% van de Britse moslims willen de Sharia invoeren in het Verenigd Koninkrijk. (ICM, 2016).
 • 42% van de jonge moslims (18-24 jaar) in Frankrijk geloven dat zelfmoordaanslagen gerechtvaardigd zijn en 27% is voor IS (ICM, 2014).
 • 77% van de Deense moslims zijn van mening dat de koran “volledig toegepast” zou moeten worden (Jyllands Posten, 2015).
 • 80% van de jonge Turken in Nederland zijn van mening dat er niets mis is met de jihad of de heilige oorlog tegen de ongelovigen; en 90% vindt dat Nederlandse moslims die in Syrië vechten helden zijn (Motivaction, 2011, 2014).
Het is zo ver - Het grote sterven is begonnen

Dit alles is natuurlijk schokkend. Maar ondanks dit wil Frans Timmermans nog steeds alle Europese landen “divers” maken. Landen die op dit moment volgens Frans mono-cultureel zijn, zoals Polen en Hongarije, dienen dus hetzelfde lot te ondergaan als Frankrijk en Groot Brittannië. Hoe gaat dit precies samen met het vertegenwoordigen van de belangen van deze landen?

Conclusie
Frans Timmermans een gevaarlijke gek die de bevolking die hij eigenlijk zou moeten vertegenwoordigen en beschermen, in gevaar brengt.

Frans Timmermans werkt voor de ‘Europese Unie’. In deze naam komt het woord ‘Europese’ voor. Het woord ‘Afrikaanse’, ‘Midden-Oostelijke’ of ‘islamitische’ komt hier niet in voor. Het is geen ‘islamitische Unie’ of ‘Afrikaanse Unie’, het is de ‘Europese Unie’. Daarom zou de EU de belangen van de Europese bevolking moeten vertegenwoordigen, waaronder het waarborgen en bewaken van de veiligheid van de Europese bevolking.

Frans Timmermans doet het tegenovergestelde. Hij brengt de Europese bevolking juist bewust in gevaar. Moslim-immigratie is in het belang van geen enkel land. Het is gevaarlijk en het maakt de Europese landen kapot, zowel economisch, cultureel als mentaal.

Frans Timmermans is een gevaarlijke gek die ons thuis kapot wil maken. Het is te hopen dat de EU zo snel mogelijk in elkaar stort, zodat mensen als Frans Timmermans niet nog meer schade kunnen aanrichten dan dat ze al gedaan hebben. Ik wil graag dat Europa een plek van vrede, vrijheid en vooruitgang blijft, zodat onze kinderen en kleinkinderen er ook nog gewoon kunnen wonen.

A DANGEROUS LUNATIC: Frans Timmermans and his obsession with “diversity”

Allemaal slechts "samenzweringstheorieën"? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort

Paul Nielsen is de auteur van het boek How to Debate the Left on Islam

Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?

9 REACTIES

 1. Toen Fransje de EUSSR binnen-marcheerde kreeg hij de lucht van geld en macht.
  Hij waant zich thans “Fransje in Sprookjesland”.
  Hij moet zo snel mogelijk uit die droom geholpen worden; wat een verschrikkelijke figuur !

 2. De foto’s lijken mij al enige tijd geleden genomen, want hij staat er nog zónder z’n Paulus-de-Bosneukert-baardje” op. Staat hij op de bovenste foto nou écht met een onderbroek in z’n handen ?
  Als dát zo is, is hij nog véél viezer als dat ik al dacht.

 3. Frans Timmermans is een paranoïde, schizofrene VANGER!!!!
  Hij dient zo snel mogelijk uit zijn lijden verlost te worden door middel van een spuitje. Misschien een goeie dosis Covid-19 vaccin?

 4. Frans Timmermans, een beroepsmilitair uit de koude oorlog die ridder is van de uiterst katholieke orde van Malta en tal van andere obscure orden, deze man verleent hand en spandiensten aan de “party of European Socialists” met als doel om de bouwstenen van het leven (wat co2 is) zoveel mogelijk te elimineren, een anti-leven doelstelling.
  Deze man is veel gevaarlijker dan iemand zich kan indenken.

 5. Fransje mag wel oppassen met wat hij zeg laat hij maar dat doen hij denk ook nog echt dat het vluchtelingen zijn straks gaat hij maar op de vlucht met ongewassen kleren zal hij stinken zeg die luisen vent

 6. Deze volger van HITLER,en uit is op vernietiging van onze samenleving moet echt GESTOPT worden,Deze WAARDELOZE EN CRIMINELE LIMBURGER haalde eerst zijn Familie naar Brussel want het verdient zo lekker en ook Den Haag had in de gaten dat hij geestelijk niet deugt,en gaf hem de kans om OP TE ZOUTEN naar Brussel zo van daar hebben WIJ GEEN LAST MEER VAN,MAAR IS IN BRUSSEL VERDER GEGAAN OM ONS LAND TE VERNIELEN MET GEVAARLIJKE UITSPRAKEN,WAARSCHIJNLIJK WIL HIJ GEHEEL NEDERLAND VERNIELEN BEHALVE LIMBURG DEZE
  DWAAS METZIJN ZACHTE ,,G,, van GESTOORDE GEK,,maar dit figuur hoort ECHT IN EEN INRICHTING THUIS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here