Evgeny Feldman / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

De westerse media heeft, trouw aan zijn vorm, de dood van Aleksei Navalny tijdens zijn trainingsperiode in een Russische gevangenis aangegrepen om de aandacht af te leiden van de duizenden Palestijnen die de Israëli’s elke dag vermoorden met Amerikaanse wapens. Dezelfde media die zeggen dat Navalny’s gevangenschap “politiek gemotiveerd” was, zeggen dat de gevangenschap van Julian Assange (zonder proces) dat niet is, schrijft Paul Craig Roberts.

De steun van Navalny is beperkt tot de westerse media en westerse politici. Hij is voor hen een tegenwicht tegen Poetin.

Omdat Navalny plotseling dood neerviel tijdens het sporten, net als zoveel anderen over de hele wereld, kunnen we met een gerust hart concluderen dat Navalny het zoveelste slachtoffer was van het Covid mRNA “vaccin”.

Massale aantallen plotselinge sterfgevallen is een nieuw fenomeen dat direct volgde op het massale vaccinatieprogramma. Dit verklaart Navalny’s dood.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tijdige dood van politiek lichaam Navalny: Сui Bono?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Zware verliezen van het Oekraïense leger
Vorig artikelVervagend imperium: De waanzinnige hulpkruistocht en het existentiële moment van de NAVO in Oekraïne – Dood van een hegemoon?
Volgend artikelDuitsland kondigt grootscheepse plannen aan om de meningsuiting, het reizen en de economische activiteiten van politieke dissidenten aan banden te leggen, om de “denk- en spraakpatronen” van de eigen bevolking beter te kunnen controleren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Waarom worden mensen in Rusland gearresteerd omdat ze een bloemetje leggen ter nagedachtenis aan Navalny, wat is hier zo gevaarlijk aan.
  Of is dit propaganda van het Westen.

  • naast het feit dat ik niet zou weten waarom mensen uberhaupt een bloemetje zouden willen neerleggen ter zijner nagedachtenis…, niet vergeten dat ie een verrader was en zijn land wou verkopen aan MI6, vermoed ik eerder dat dit mainstream propaganda is…lol
   eerlijk gezegd, wie vestigt er nu nog geloof aan de mainstream…? (laat staan dat iemand er uberhaupt nog naar wil kijken)

  • Navalny is een creatie van de Westerse ondermijnings-activiteit om Rusland politiek onder controle te krijgen. De vent zelf was een opportunist die zich liet voorspannen voor die bedriegelijke machinaties. Iemand die publiekelijk eerbetoon moet betuigen aan zulk een crimineel wordt best even terzijde genomen om hem te genezen van zijn visioenen. Goed zo!

 2. Ik wist niet dat Roberts een patholoog was?
  Hij is waarschijnlijk bij de autopsie aanwezig geweest en heeft het rapport gelezen. (sarc.off)

  Roberts blijkt ook, net als vele anderen, op voorhand te weten hoe het zit.
  Geen bronnen, geen bewijzen. Slechts aannames en vooronderstellingen. m.a.w.
  Roeptoeteren

  • 22-8 2020 was hij “ziek” in Duitsland
   Dan is er de vraag als hij het vaccin heeft gehad , wat was het en waar heeft hij het gekregen?
   Zou jij je in het land waar ze van je af willen een spuitje gaan halen ………?
   Ik vind dit artiekel klink klare onzin als er geen duidelijke bronnen zijn ,misschien zal de tijd er duidelijkheid over brengen nu blijven het allemaal vragen en speculaties

   • Dat spuitje heeft hij in het zg. VRIJE WESTEN gekregen, dus het WESTEN die zo hoog lopen met hem, zijn ook zijn moordenaars. Hilarisch, toch?

    • Zgn. ‘uitgesteld’ “Post-JAB-syndroom”, ali. ” ziekte X ” ?i!
     Met ‘geografische verschuiving (mutatie) *GER / RU* der ‘restgevolgen’ en ‘seq(kw)uellen’, lees ‘dood’ ???
     = 1 Logika & hypothese …..

     In iéder gevàl kan hij nu niet meer ‘getuigen’ over zijn occidentaalse ‘broodheren’ ….! Zovéél is zeker.

  • Veel simpelen van geest, ook daar, die denken dat alles van het Westen beter is.
   In Hongarije konden de mensen kiezen tussen Sputnik en Pfizer.
   Drie keer raden wat bijna iedereen nam.

 3. Navalny, wilden ze, gezien de te verwachte nazi hetze, niet dood zien en daarom kreeg hij het best van het beste als spuit: westerse troep geleverd door zijn vrouw. Net als toen in het hotel/vliegtuig!

 4. Gewoon het westen nog eens op stang jagen…haha, nu kunnen ze weer eens boos worden, dit is simpelweg Pay-Back..zo te zien zitten ook hier ”enkele armen van Geest”…♥️🇷🇺🌹🤗

 5. Navalny werd al aangepakt voor die oorlog in Oekraïne.
  Het wordt er niet simpeler op.
  Ook werden toen in Rusland bepaalde wetten aangenomen om protest tegen te gaan.
  Die vergiftigingen in Engeland hebben het politieke klimaat ook niet verbeterd. Wat er ook aan de hand was.

  • Ik kende in Amsterdam trouwens iemand die ook bizarre verhalen had dat ze hem wilden vergiftigen, een verdachte was iemand met een sinaasappel of zo. Hijzelf was (de nazaat van) een maharadja die ik redelijk goed kende, een erudiet en goed opgeleid iemand. Maar hij had een beetje een vreemde kant, hij vertrouwde de Nederlanders geen moment, omgekeerd werd hij trouwens ook niet vertrouwd door hen. In die tijd werd zelfs ik voor zoiets absurds door een heel team van de politie opgepakt en verwijderd uit de mensa van de Universiteit van Amsterdam, onder auspiciën van de manager Lex Gaal die ‘een anoniem telefoontje’ had gehad, vlak nadat een paar Surinamers die daar wachtlopen met een of ander kutverhaal kwamen over de chique hoeren in Den Haag. Een jaar of wat later kwam ik op het Waterlooplein de Marokkaanse jongen tegen die daar aan de koffiecorner werkte. Hij kwam net uit de gevangenis, hij bekende dat hij van tal van studentes had genaaid waar hij geld van had geleend (of gestolen), totdat de ouders verbanden begonnen te leggen. Multicultureel Nederland.

   https://www.frontnieuws.com/ze-komen-voor-je-katten-en-honden/#comment-271734

   • Terug naar de vergiftigingen in Engeland en de kwaliteit van de Underground in het Westen. Ik ontmoette in die tijd in de mensa van de UVA onder anderen een Ier, ‘Mike’ die fietsen repareerde en als vrijwilliger daklozen hielp die hij verwerkte in zijn romans die ik van hem kreeg. Hij vertrouwde de maharadja (Mahendra) en zijn verhaal niet. Hij was wel thuis in de theosofie, maar sprak daarover verder niet, hij had een voornaam Engels accent. Hij had tijdens de winterse kou op een gegeven moment een oude man met een enorme rugzak bij zich die me vertelde dat hij op zoek was naar de ‘White Horse’, hij verwees daarbij naar de Bijbel. Hij had het in dezelfde trant over Pamela Anderson. Je dacht dat hij nog kort had te leven. Maar vele jaren later stond hij in The Independent, samen met Boris Johnson toen die nog burgemeester was, en Evgeny Lebedev, de Russische eigenaar van die krant, ze hadden een nacht met de zwervers in de Underground van Londen geslapen om geld in te zamelen voor de dakloze veteranen. Derek stond daar naast hen precies zoals ik hem toen zag in Amsterdam, terwijl ik een tekening van hem maakte. Er was absoluut niets aan hem veranderd. Zijn nieuwe vrienden zagen er keurig uit, ze stonden er breed lachend bij. De foto was niet in de Tube gemaakt maar kennelijk achteraf binnen op kantoor. Ik schreef mijn ontmoeting met Derek erbij in een commentaar dat later met de foto van Derek is weggehaald.

  • Navalny heeft nooit meer dan 2 pct gehaald in Rusland. Aan zijn kandidatuur gaat dus niet veel verloren. Het probleem is dat Het Westen nu geen iside-trekpop meer heeft om al de vermeende slechtigheid van het Russische beleid in de gazetten te kleuren.

 6. Het is niet te geloven maar er zijn mensen die sporten en een stroke krijgen zonder gevaccineerd te zijn.
  Maar het is Putin geweest, Wilders of Trump.
  Kan niet anders.

  • Mijn vermoeden gaat er naar uit de Guy Verhofstadt een heksensabbat heeft georganiseerd met Von de Leyen, Barenbock, Hillary Clinton, Rutte … en zo hogere krachten heeft doen neerdalen over Siberië voor de opname van een martelaar voor het Westerse Kwaad.

 7. Heel Rusland in rouw om deze dappere verzetsheld tegen de meedogenloze onderdrukking van de staat.
  Mensen, die massaal en vreedzaam bloemen leggen bij het monument van de Stalin terreur, worden gearresteerd.
  Het was te zien op de NPO.

  • Heel Rusland in rouw om deze dappere verzetsheld tegen de meedogenloze onderdrukking van de staat.
   LOL buiten de grote steden kent niemand hem hij zat in den bak omdat hij 500.000 € of $verduisterd heeft van een Franse maatschappij
   de Cia dankt u om hun propaganda te herhalen
   de meedogenloze onderdrukking van de staat.zo als het politie geweld in Frankenrijk met de betogingen van de gele jasjes en de corona onderdrukking in heel Europa
   en de gedwongen inspuitingen

  • Daar lagen in Den Bosch ook heel veel bloemen en kaarsen bij deze overleden schurk.en als je de mensen vraagt hoe ze over de nazis denken!! Heel slecht. Maar als je zegt dat jullie den diepste een nazi verheerlijken, dan ben je Poetin lover. Rare wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in