Erdogan: moslims in Europa worden behandeld als Joden in de Tweede Wereldoorlog

4
772
Screenschot TRT YouTube

Het conflict tussen Turkije en Europa na de moslimmoord op Samuel Paty is deze maandag weer verder geëscaleerd. De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zei in een toespraak dat moslims in Europa worden onderworpen aan een “lynchcampagne” en hun situatie vergelijkbaar is met de Joden in de Tweede Wereldoorlog.

Reeds eerder had Frankrijk zijn ambassadeur uit Turkije terugroepen nadat Erdogan de Franse president Emmanuel Macron had beledigd.

Erdogan zei dat Macron zich “moet laten nakijken” voor zijn uitspraken over de islam en zijn belofte om “islamistisch separatisme” te bestrijden na de onthoofding van de geschiedenisleraar Samuel Paty.

Tijdens dezelfde televisietoespraak riep Erdogan ook op tot een boycot van Franse goederen, iets waar in grote delen van de Arabische wereld naar werd geluisterd.

Nazi’s, fascisten en islamofobie

Op maandag was het weer eens tijd dat Erdogan de situatie van moslims in Europa vergeleek met de Holocaust. Hij beschuldigde ook enkele leiders in het Westen van het bevorderen van “islamofobie” en zei dat ze “fascisten” waren.

“Jullie zijn in de in de breedste zin van het woord fascisten, jullie zijn werkelijk de schakels in de nazi-keten”, zei Erdogan zonder specifiek namen te noemen.

“Moslims worden nu onderworpen aan een lynchcampagne die vergelijkbaar is met die tegen de Joden in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog”.

Duitse politie arresteert man voor het protesteren tegen de ‘oproep tot gebed’ van de door Erdogan gecontroleerde moskeeën

Erdogan eist meer respect voor moslims in Europa

4 REACTIES

  • Goh Erdogan, sinds wanneer kun je empatisch over Joden spreken?? Hypocriet.
   Als dit geen moment is om nooit meer één moslim toe te laten in de EU is het nu wel. Maar daar zal Brussel wel anders over denken, alleen is er geen Europeaan die dit nog begrijpt. Dus lijkt het me raadzaam dat de Europese raad ons dit eens uitlegt. Dat onze bevolking krimpt en zij ons werkt moeten doen klopt niet want dat gaan de robots de komende decennia voor ons doen. Dus in godsnaam – of moet in zeggen in Allah’s naam – leg dat eens uit

 1. Met een varken als “leidsman” in je vaderland Turkije, kun je als onderdaan niet veel anders c.q. beter zijn dan een varken.

 2. Naar aanleiding van het laatste deel in het interview op dit lijntje:
  https://www.frontnieuws.com/idnl-publicatie-interview-jared-taylor/

  vond ik het volgende artikel (er is nog niet zoveel over te vinden en aangaande kindslavernij binnen deze sekte is dat niet te bekijken wanneer geen abonnee, dus laat maar aangezien ik me daar reeds goede voorstellingen van kan maken) speciaal voor Erdogan en aanhangers hieronder te lezen:

  Anti-Joodse Nation of Islam krijgt voet aan de grond in Nederland

  https://jonet.nl/nation-of-islam-in-nederland/

  Erdogan: “Islam is islam.”

  En zo is dat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here