Marcel Bauersfeld, een 37-jarige Duitse burger, is in hechtenis genomen omdat hij geprotesteerd heeft tegen de islamitische oproep tot gebed – Azan – van de anti-integratiemoskeeën onder Turkse controle (DITIB) in Duitsland. De Azan wordt sinds half juni, toen de socialistische burgemeester Tim Kähler de gemeenteraad omzeilde en de moskeeën zijn goedkeuring verleende, dagelijks door de hele stad Herford door middel van versterkers uitgezonden.

Bauersfeld heeft geen strafblad. Hij demonstreerde de afgelopen vier weken buiten de moskeeën van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Nadat zijn koebel door de Duitse politie in beslag was genomen, nam Bauersfeld een lepel en een pot om te protesteren tegen het opdringerige geluid dat vijf keer per dag, zeven dagen per week door de speakers blèrt. Volgens het Duitse Openbaar Ministerie wordt het protest van Bauersfeld beschouwd als een verstoring van de “godsdienstoefening”.

Bauersfeld heeft de koran in detail bestudeerd en in een interview met de Duitse krant Westfalen-Blatt heeft hij duidelijk gemaakt: “Ik ben noch links, noch rechts. Ik heb ook niets tegen andere culturele praktijken. Het enige wat mij stoort is de muezzin-oproep, die in mijn ogen niets anders is dan het uitroepen van een kalifaat. Ik wil hier geen Sharia-wetgeving hebben”.

Volgens voormalig moslim Rdivan Aydemir is de Azan bedoeld om macht en controle over een land te tonen. Aydemir, die geboren is uit een Turkse familie in Duitsland, legde uit dat de Azan alle religies, behalve de islam, als vals bestempelt en een symbool en verklaring van de islamitische suprematie is.

  Duits medisch congres eist: alleen gevaccineerde kinderen hebben recht op onderwijs

Bekijk de volgende video van de arrestatie van Marcel Bauersfeld door de politie buiten een Turkse moskee in Duitsland:

Zoals RAIR Foundation meldt, hebben Erdogan en zijn loyalisten in Duitsland met succes gebruik gemaakt van de Coronavirus-lockdown om de islamitische oproep tot gebed vanuit hun honderden moskeeën te rechtvaardigen. Dit was slechts één overwinning in het plan van Erdogan om Europa te islamiseren, de macht te grijpen en uiteindelijk het Ottomaanse Rijk te herstellen.

De Turkse Islamitische Unie voor Religieuze Zaken (DITIB) is een overkoepelende organisatie die meer dan 900 moskeeën in Duitsland controleert. DITIB is niet meer dan een “arm” van de Turkse staat. Turkse imams worden naar de DITIB-moskeeën in Duitsland gestuurd om hun congregatie te beïnvloeden om zich niet te assimileren in Europa en om de agenda van Erdogan te pushen.

Net als Marcel Bauersfeld vraagt de Duitse conservatieve politieke partij Afd de stad Herford om de goedkeuring van de islamitische oproep tot het gebed onmiddellijk in te trekken, en voegt daaraan toe, “om dit toe te staan ​​voor een moskee die behoort tot de zeer controversiële en anti-integratie DITIB is geen daad van tolerantie”.

De Afd steunt trots de strijd van Bauersfeld en uitte haar woede over zijn arrestatie. “Het is het recht van iedere burger om te demonstreren tegen de reputatie van de Adhan”. Bovendien, door Bauersfeld te arresteren, beslist de Duitse regering over welke politiek de Duitsers het recht hebben om tegen te protesteren, en welke niet. Dit is een anathema voor een vrije en democratische samenleving.

Een dag in het leven van een model-asielzoeker uit Neuruppin

Vorig artikelSalvini doet verslag: “Dit is geen immigratie, maar chaos”
Volgend artikelTrump: BLM is “een marxistische groep”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Schijnt moeilijk te bevatten te zijn voor mensen dat democratie en rechten niet langer voor iedereen gelden….

    ….de tijd van discussie en elkaars standpunten aanhoren en elkaar respecteren zijn als decennia kapot. Het uitsluiten van burgers door hun politieke vertegenwoordigers te negeren en systematisch te bedreigen is dar het beste voorbeeld van. Het hele principe van democratisch bestuur is dat geweld daarmee geen voedingsbodem meer heeft omdat ieder via politici in besluitvorming en beheer van land en toekomst word gehoord. Dat is dus al kapot. Dus komt geweld terug om die balans te herstellen….

    De man in kwestie is een aandacht gekkie. Hij weet dat hij niets gaat veranderen, en gezien dat iedereen filmt zoals tegenwoordig standaard gedrag is zal er niets veranderen. Pas als burgers met geweld en groepsgewijs ingrijpen komt er verandering….

    ….gezien de lafheid die bij het gros van de bevolking de norm is alles overtreft kun je beter emigreren of de haathut ingaan, want de randdebielen daar komen in elk geval wel met machtsmiddelen hun verworvenheden opeisen…en ze krijgen ze.

    • Dus wanneer iemand geconfronteerd wordt met ‘de lafheid die bij het gros van de bevolking de norm is’ en besluit een eenmansactie uit te voeren terwijl ‘Hij weet (??? / aanname) dat hij niets gaat veranderen’ en met het risico klappen te gaan krijgen (gezien andere praktijkvoorbeelden), is deze – solo activist – een ‘aandacht gekkie’? (Ontmoedigingsbeleid) Of het een ‘gekkie’ is, durf ik te betwijfelen. Bredere aandacht heeft zijn actie in elk geval wel opgebracht. Wellicht zet het sommige mensen weer even aan het denken, uiteraard langs de eigen referentiekaders, maar dan toch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in