Auteur Willem Willemszoon van de Velde, De 'Gouden Leeuw' bij de Slag om Texel, 21 augustus 1673 © Eigen foto, Nederlands Scheepvaartmuseum / Wikimedia (CC0)

Het afgelopen jaar zijn wij overspoeld met verhalen over het slavernijverleden van Nederland. In een collectief schuldbesef geselt de blanke Nederlander zichzelf, gedwongen inbeeldend hoe zijn voorouders 15 generaties voorheen met een zweep in het scheepsruim slaven geselden, zijn schuld voelend en ervarend dat hij daarvoor moet boeten, dit krachtige beeld vertroebelt zijn visie op het heden, schrijft gastauteur Bernhard.

De rollen zijn al decennia omgedraaid. Gisteren waren zij de slaven, vandaag zijn wij het.

De zweep uit een ver verleden is vervangen door de dreiging van ontslag, confiscatie door de belastingdienst en celstraf.

Voor ik verder ga moeten we eerst definiëren wat slavernij is. Slavernij is een relatie tussen meester en slaaf. Dit is een parasitaire relatie, een meester overleeft op de energie van de slaaf, zonder slaaf geen welvaart voor de meester.  Dit is een relatie die niet verbroken kan worden door de slaaf, alleen de meester kan de slaaf vrijlaten, pogingen om vrij te komen zullen onderdrukt worden. De meester bepaalt wat goed en fout is, wanneer de slaaf zich niet houdt aan de regels van de meester, zal de meester alles doen om de slaaf weer in het gareel te krijgen, de slaaf wordt niet toegestaan een eigen persoonlijke overtuiging of moraliteit te hebben.

In Nederland is de relatie tussen immigranten en blanke Nederlanders parasitair. De werkloosheid onder Somaliërs is zes keer zo hoog als onder Nederlanders. Dat betekent dat terwijl de Somaliër rustig thuis zit, de blanke Nederlanders zijn huis bouwt, zijn eten verbouwd en zorgt dat de straten en netjes bij liggen zodat ze Somaliër prettig in Nederland kan leven, kan voortplanten en de Nederlanders het werk kan laten doen. Als de Somalische meester ontevreden is roept hij racisme en zullen overheidsmedewerkers en ondernemers hem uit angst nog meer geven uit de angst kapot gemaakt te worden.

  Syrische asielzoeker bedreigt Nederland met gewapende Jihad

De blanke Nederlander kan zijn slavernij niet breken. De blanke Nederlander wordt gegijzeld door de overheid. Als hij besluit zijn belasting niet te betalen omdat hij het onzin vindt te betalen voor mensen waar hij niks mee heeft, zal binnen afzienbare tijd de deurwaarder op de stoep staan om zijn huisraad te confisqueren. Die verkocht wordt op een veiling en het kapitaal herverdeeld naar Marokkanen, Turken en Somaliërs. Dit is voor de blanke slaaf een diep tragische en demotiverende realiteit. Hij voelt zich tekort gedaan: “Maar ik heb toch 30 jaar gewerkt? Huizen gebouwd? Mijn rug verneukt? En bijna de helft van mijn inkomen afgedragen aan de zwarten?” De meester is echter onverbiddelijk, jij hebt nu je plicht niet gedaan en de meester zal je kapot maken, je huis leeghalen, je bezittingen afnemen om ze aan de zwarte te geven.

De negermeesters en politici zullen bepalen wat goed en fout is. In zijn persoonlijke en professionele leven zullen de meesters bepalen wat de blanke slaaf gaat doen. De werkende blanke man zal nutteloze windmolens en zonneparken moeten bouwen en gedrochten van mega bouwprojecten. Hij zal zich moeten houden aan iedere milieuregel qua bouw en zijn dieselauto moet hij vervangen omdat de meesters dat niet leuk vinden. Als de slaaf stout is, zullen zijn vrijheden en bezit nog meer ingeperkt worden, zodat hij nooit zelfstandig zal ontwikkelen tot een sterke man maar een weekdier blijft. Hij zal oneindig onderdrukt worden tot z’n levensenergie op is en hij mag wegrotten in een verzorgingstehuis, als er plaats voor hem is.

  Wat is eigenlijk Democratie?

De echte slavernij vindt vandaag de dag plaats, u dient alleen uw ogen te openen om te zien wat er gaande is. De onderdrukking door overheid en immigranten geselt elke ondernemendheid uit de Nederlander. Langzaamaan wordt hij gedemotiveerd naar de slachtbank geleid en zal hij branden in een crematorium terwijl zijn familie op anderhalve meter van elkaar een laatste traan wegpinken op de tonen van Mieke Telkamps “Waarheen, waarvoor?”.

En dat vraag ik mij ook af: Waarheen, waarvoor? Nergens en niets. Wij moeten onze ketenen afwerpen, rechtop staan, de wereld inlopen en onze positie nemen, in de lijn van onze voorouders, zonder angst, zonder meester, eigen meester, eigen baas, eigen verantwoordelijkheid, MAN zijn.

De blanke mannen die dag in dag uit dit land bouwen zijn de echte helden in dit land

Vorig artikelErdogan: moslims in Europa worden behandeld als Joden in de Tweede Wereldoorlog
Volgend artikelIDNL – Publicatie interview Jared Taylor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Mijns inziens is angst voor straf en dood afwerpen de eerste stap.
  Alles is gebaseerd op angst….verzekeringen, belastingen, pensioen, het luisteren naar agenten als die iets menen te vinden zelfs al slaat hun bevinding als een tang op een varken. Overal angst.

  Doodgaan: zul je helaas niet omheen kunnen, maar hoe je ervoor leeft en hoe je sterft kun je kiezen. En dat maakt een leven de moeite van alles waard, of je hebt een bestaan. Dat kan ook, met Lingo en voorzeg antwoorden, met meezingers over hoe je van Holland houd. Voer voor randdebielen, voor de simpelen van geest.

  Slaaf zijn: je paspoort zegt het al, onderdaan, onderdanig aan….slaaf dus. Niets anders…vanaf je geboorte. Automatisch, een stamnummer vanaf je 6e maand in deze wereld, alvast klaar gelegd om jou vanaf je 18e extra plichten op te kunnen leggen…..

  Vrijheid: zonder de illusie ervan zouden slaven zo triest worden dat ze uit zichzelf zouden sterven voor hun productieve leven. Dus beloningen in de vorm van materiële zaken en “welvaart” worden voorgeschoteld, net als de illusie iets te betekenen, rechten te hebben of mee te mogen beslissen in zaken die bestaan en leven raken. Helaas, het is allemaal iets met een grens, genoeg ruimte om niet in opstand te komen maar wel te mogen klagen. Als iemand besluit uw leven vroegtijdig te beëindigen omdat men dat leuk vond kan dat, en in de nabije toekomst word dat enorm eenvoudig.
  De reden dat de kluizenaar ergens in Drente al een jaar vast zit heeft alles met controle te maken, niets met een gevaar zijn voor de samenleving. Hij is een gevaar voor het systeem dat door hem niet op te merken een stuk heeft verloren….daarom houden ze die vent vast, en niet om welke andere reden ze ook noemen, dat is window dressing…..
  Moordenaars en drugshandelaren lopen constant vrij rond, worden vaak niet eens vervolgd. Pedofielen, de rechtbanken worden erdoor voor gezeten….
  Dat zijn gevaren voor een samenleving, maar dat soort sluiten ze geen jaar in voorarrest…..

  Vrijheid is het recht zelf te beschikken over eigen lot en leven, over waar je woont en hoe je woont, en nog veel meer. De enige maar is dt je geen hinder bent voor anderen cq anderen niet hun recht op hetzelfde ontzegd….vergeet het maar, dat is enkel voor hen die het kunnen betalen…

  Wanneer de angst om te sterven weggaat, wanneer men realiseert dat alles wat men bezit acuut kan worden ontnomen dan worden mensen misschien wakker….door Corona maatregelen ontneemt de staat vele mensen hun opgebouwde bezit, zomaar, en dit is het begin van totale tirannie, omdat het kan en men de middelen heeft om overal acuut te kunnen……moorden.

  De macht van de staat der Nederlanden is in tegenstelling tot de zogenaamde teksten in de “grondwet” niet gebaseerd op verbondenheid van de bevolking maar de mogelijkheid met geweld de bevolking te dwingen te luisteren. En eventueel voorbeelden te stellen als er volgers zijn….

  Enkel in de situatie van een meester tegenover een slaaf kan dit.
  En enkel op basis van geweld.

  Om die reden is het grondwettelijk niet vastgelegd dat ieder vrije burger het recht heeft op het bezit van wapens. Dat recht is voorbehouden aan burgers van vrije landen, waar grondwettelijke rechten ook met geweld door de burgers kunnen worden beschermd.

  De essentie van leven als vrij mens of als slaaf staat of valt bij het recht op zelfbeschikking en zelf verdediging.

  Nederland is geen vrij land, het is een land met vrijheden…

  We zijn vrij als de angst om te sterven minder is dan de angst voor de staat. We zijn vrij als individuen de slavenmeesters hun macht ontnemen en voorbeelden stellen, want macht is slechts te behouden als macht niet kan worden aangetast, als machthebbers onaantastbaar zijn.
  Als de angst om te sterven groter is bij machthebbers en soortgelijke lieden dan bij de bevolkt zijn we vrij.
  Als het recht op geweld en het beoordelen en veroordelen van politici bij de burger ligt stopt slavernij, stopt corruptie en kunnen we de 21 ste eeuw tot een vrijheid en welvaart maken die ergens op gebaseerd is.

  Begin met de angst van het sterven achter te laten, laat sterven met rechte rug en trots het hoogste doel worden in het leven, en de slavenmeesters en hun sergeanten zullen kruipen, bibberen, vluchten.

  Daddy’s Hatchet.

 2. Bij alles wat je koopt betaal je BTW voor.
  Plus alle andere bij elkaar verzonnen belasting aanslagen, zo als precario belasting voor de leidingen die voor jouw huis liggen in de grond.
  Van je bruto inkomen hou je nog geen 15-20 euro netto aan over om uit te geven, aan wat je allemaal los er nog bij moeten betalen.
  Ergens om, zomaar, om dat iemand dat bedacht heeft. Redelijk of niet, als het maar geld oplevert.
  Van mijn energie rekeningen zit al voor zo’n 2/3 belasting van wat ik betaal.

 3. De wereld is niet walgelijk, de mensen konden beter. Geef iedereen MSG, daar wordt iedereen een beter mens van. 100% eens wat hierboven beschreven staat. Dan k u voor deze heldee uiteenzetting. Leaver dea als sleaf zou Grutte Pier zeggen. R.I.P. Papa en wees trots op je zelfstandig opererende kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in