IDNL – Publicatie interview Jared Taylor

1

Onze lijsttrekker Géza Hegedüs had een interview met Jared Taylor, de meest vooraanstaande belangenbehartiger van de blanke Amerikanen (hij noemt zichzelf een ‘white advocate’). De heer Taylor pleit al sinds 1990 met zijn nieuwsorganisatie ‘American Renaissance‘ tegen de tsunami van haat die blanke Amerikanen te verduren krijgen, onder andere door het politiek correcte taboe op raciale verschillen te doorbreken en te pleiten voor meer realisme op dit gebied om een meer harmonieuze samenleving te bereiken.

[Dit artikel is door de IDNL ingezonden met het verzoek te willen plaatsen op Frontnieuws, red.]

Als dank wordt de heer Taylor in de systeemmedia gedemoniseerd als een ‘white supremacist’ en is hij van de monopolistische sociale mediaplatforms verbannen. Hij heeft voor zijn geweldloze inzet zelfs een reisverbod naar de Schengenzone gekregen. Desondanks wekt hij bij vriend en vijand bewondering vanwege zijn onvermoeibare inzet voor de waarheid tegen alle tegenstand van de machthebbers in, zijn bedachtzame argumentatie en zijn openheid om altijd het debat aan te gaan. Nu West-Europa steeds meer zucht onder de last van massa-immigratie en omvolking wordt de expertise van de heer Taylor op het gebied van relaties tussen raciale bevolkingsgroepen steeds belangrijker, zodat zijn ideeën in Nieuw Rechts steeds meer ingang vinden.

Tijdens zijn Europese rondreis in 2017 hield de heer Taylor een serie toespraken, en sprak ook met vooraanstaande politici. In Nederland ontmoette hij Thierry Baudet van het toen splinternieuwe FvD, een partij die toen de hoop was van vele Nederlandse nationalisten. Het gesprek vond plaats in het geheim, maar lekte uit, en werd vervolgens door de systeemmedia gebracht (‘geframed’) als een zogenaamd bewijs voor Baudets vermeende ‘racisme’.

  Nederland: Schandaal - Koninklijke familie uitgejouwd in koets bij traditionele ceremonie - arrestaties voor "belediging"

Het verschil tussen FvD en IDNL blijkt misschien wel het beste hieruit dat het gesprek van Baudet met Taylor in het geheim moest plaatsvinden. Het FvD tooit zich wel met een revolutionair veren ( of lavendelbloemen ), maar het blijft een VVD-achtige, civiel-nationalistische partij die voorrang geeft aan de ‘papieren’ nationaliteit boven ware, etnische nationaliteit.

Wij van IDNL daarentegen zien geen enkele reden om weg te duiken. Jared Taylor is op-en-top een gentleman, en wij er trots op openlijk met deze beschaafde verzetsstrijder van gedachten te mogen wisselen. IDNL strijdt voor etnische zelfbeschikking en ziet de analyses van Taylor als een belangrijke bouwsteen voor een nieuw, post-liberalistisch, post-multicultureel Europa.

In het gesprek komen onder andere aan de orde:

  • de omvolking en overbevolking van Nederland
  • De haatcampagne over ‘white privilege’ of ‘white supremacy’, waarbij blanken onterecht de schuld krijgen van de relatieve achterstand van zwarten, terwijl dit eerder veroorzaakt wordt door groepsverschillen.
  • het importeren van Amerikaanse haatgroepen, zoals ‘Black Lives Matter

Het vraaggesprek kunt u hier beluisteren.

 

 

 

 

https://www.idnl.org/nieuws/lijsttrekker-geza-hegedus-in-gesprek-met-jared-taylor/

Het FvD: een Paard van Troje

Vorig artikelOpen uw ogen blanke Nederlander, u bent hier de slaaf
Volgend artikelPeiling: 79% van de Fransen gelooft dat de islam hun land “de oorlog heeft verklaard”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in