Ik heb nu een paar artikelen over Schotland gemaakt, en wel om een aantal redenen. Om te beginnen moet u de Britten de eer geven die hun toekomt: als het om SARS-COV-2 gaat, verzamelen zij veel gegevens. Bovendien lopen zij meestal een paar maanden voor op de rest van de Westerse wereld, omdat zij al heel vroeg begonnen zijn met het vaccineren van mensen. Tenslotte heeft Schotland extreem hoge vaccinatiepercentages, zelfs in vergelijking met de rest van het VK, en zij geven ons dus een betrekkelijk duidelijk beeld van hoe het virus zich gedraagt als er niet veel ongevaccineerde mensen meer zijn, schrijft Rintrah.

Er zijn echter andere aspecten die Schotland minder interessant maken. Grote delen van Schotland zijn betrekkelijk geïsoleerd van dit virus, door de lage bevolkingsdichtheid. Dat geldt natuurlijk niet voor de grotere steden, zoals Edinburgh en Aberdeen, dus daar wil ik gaan kijken. We gaan eerst kijken naar gegevens uit de ZOE-app, om te zien wat er in Edinburgh aan de hand is:

De ZOE-app houdt in dat mensen hun symptomen melden, het probeert daarmee te schatten welk percentage van de bevolking op dit moment SARS-COV-2 heeft. In Edinburgh zou de schatting op 11 juli 10,5% zijn. Minstens 82,3% van de volwassenen in Edinburgh heeft twee injecties gehad, 73,7% heeft drie injecties gehad, 93,3% boven de 75 heeft een vierde injectie gehad. Wat is het resultaat geweest? Een ongekende massale infectiegolf, in een tijd waarin het virus geacht wordt zich gedeisd te houden. In juli rond deze tijd waren er effectief nul officiële gevallen in Edinburgh.

Zijn de mensen gewoon hypochonder geworden? Welnee, wij kunnen het resultaat valideren door te kijken naar RNA in rioolwater:

Misschien kies ik gewoon een grote stad uit die een goed verhaal oplevert?

Welnu, om dat te controleren kunnen wij een andere grote stad, Glasgow, observeren:

Ook hier recordaantallen infecties, midden in juli, wanneer ademhalingsvirussen het slecht zouden moeten doen. Als we naar de kaart kijken, worden de gevallen in de beide grootste steden van Schotland geschat op ongeveer 100.000 per miljoen mensen, dat wil zeggen dat 1 op de 10 mensen in hun grootste steden momenteel SARS-COV-2 heeft.

Uit deze resultaten blijkt duidelijk dat de bevolking geen immuniteit tegen dit virus ontwikkelt. Het lijkt er veeleer op dat de bevolking steeds vatbaarder wordt voor dit virus. Sinds het begin van het Omicron-tijdperk zijn de actieve infecties in de Schotse steden nooit onder de hoogste pieken van het pre-Omicron-tijdperk gedaald. SARS-COV-2 lijkt voor veel mensen een chronisch syndroom te worden.

  Volledig gevaccineerden zijn goed voor 9 op de 10 Covid-19 sterfgevallen sinds augustus volgens de laatste officiële gegevens

Door de oorspronkelijke antigene zonde wordt het menselijk lichaam in het nadeel gesteld tegen SARS-COV-2. Wanneer een nieuwe variant ons infecteert, ontwikkelen wij een immuunrespons die gebaseerd is op de immuunrespons tegen de variant waaraan wij het eerst blootgesteld zijn geweest (voor de meeste mensen zal dat Wuhan zijn via het vaccin). Als wij een zeer ernstige infectie hebben gehad of voortdurend opnieuw blootgesteld zijn aan de Wuhan-versie van het Spike-eiwit door vaccinatie, is het oorspronkelijke antigene zonde effect zeer sterk.

Als gevolg van de oorspronkelijke antigene zonde zal de nieuwe immuunrespons die door een Omicron-infectie wordt opgewekt, relatief klein zijn. Omdat het relatief klein is, hoeft het virus maar een klein beetje te veranderen om aan deze nieuwe immuunreactie te ontsnappen, en dan kan het ons weer treffen. En aangezien iedereen ongeveer hetzelfde sjabloon heeft waarmee hij tegen deze Omicron-varianten reageert, omdat iedereen eerst Wuhan heeft gekregen, zal een verandering die bij één persoon werkt, doorgaans bij bijna iedereen werken.

Zet dat eens af tegen de nieuwe variant die in India is opgedoken, BA.2.75. Die schijnt het in India heel goed te doen, maar heeft blijkbaar moeite om zich buiten India te verspreiden. Waarom zou dat zo zijn? De overgrote meerderheid van de mensen is eerst blootgesteld aan Delta. De meeste mensen in India zijn nu gevaccineerd, maar zij zouden gevaccineerd zijn nadat zij al door Delta besmet waren. Bijgevolg ziet hun immuunreactie er anders uit en kan men verwachten dat die breder zal zijn.

Er is waargenomen dat BA.2.75 op een unieke manier aan door Delta geïnduceerde antilichamen lijkt te kunnen ontsnappen:

Je hebt echt geen ADE-nachtmerrie-variant nodig die uit het niets opduikt om een probleem te hebben, de huidige situatie in Schotland zou voldoende reden tot bezorgdheid moeten zijn. Als een aanzienlijk deel van de bevolking nu regelmatig aan herinfecties wordt blootgesteld, zou men redelijkerwijs kunnen verwachten dat die mensen aan immuunuitputting lijden.

  Flashback: Chemtrails, vaccins en de vele ziekten die ze veroorzaken

Ik wil u herinneren aan wat ik in december vorig jaar heb gezegd, na het plotselinge opduiken van Omicron:

Waar dit volgens mij op lijkt, is dat we getuige zijn van de geboorte van een nieuwe SARS-COV-2 variant, die geleidelijk leert te overleven in de lichamen van mensen die deze vaccins hebben genomen. Voor oudere mensen is dat acuut gevaarlijk, voor jongere, gezonder gevaccineerde mensen leidt dat tot een situatie waarin dit virus evolueert tot iets wat meer op een chronische aandoening lijkt: u wordt voortdurend geïnfecteerd en opnieuw geïnfecteerd, nooit helemaal in staat om het virus te overwinnen, met als gevolg dat uw algemene immuunsysteem eronder lijdt.

Ik ben geneigd te denken dat dit spot on was, terwijl de meeste normconservatieven in die tijd beweerden dat Omicron het einde van COVID zou betekenen. Het immuunsysteem van de meeste volwassenen in Schotland is zo gehandicapt door de inentingscampagne, dat de steden lijden onder wijdverspreide constante herinfecties. Ik zou graag zeggen dat ik een of andere levensvatbare oplossing weet, maar dat is niet zo.

Bedenk in plaats daarvan wat er gebeurt met andere virussen die wij niet kunnen verslaan.

Met het cytomegalovirus slagen wij er niet in het te zuiveren, zodat het uiteindelijk op oudere leeftijd een immuunstoornis veroorzaakt.

Met herpes slagen wij er niet in het te zuiveren, zodat het uiteindelijk de ziekte van Alzheimer veroorzaakt.

Met HIV slagen wij er niet in het te zuiveren, zodat het uiteindelijk AIDS veroorzaakt.

Bij Hepatitis C slaagt ongeveer 75-85% van de geïnfecteerde mensen er niet in om het op natuurlijke wijze te zuiveren. Als u uiteindelijk antivirale geneesmiddelen krijgt om er vanaf te komen, blijft u nog steeds met een verminderde T-cel functie zitten.

Wat is het effect van uw immuunsysteem dat kink in de kabel moet spelen tegen een virus dat u voortdurend opnieuw infecteert met verschillende varianten, gehandicapt door een vaccin dat het in de verkeerde veronderstelling heeft gelaten dat uw bloedbaan drie keer besmet was met de Wuhan-variant, waarop het vervolgens zijn hele arsenaal heeft ingezet?

  Schotse politie gebruikt het Coronavirus om geweld op gezin te rechtvaardigen

Theoretisch zou ik me kunnen voorstellen dat u een soort Leukapheresis-therapie zou willen, waarbij u de witte bloedlichaampjes verwijdert die vastzitten in nutteloze contra-effectieve versterkende antilichamen tegen SARS-COV-2 te produceren, samen met die welke hoge affiniteit antilichamen produceren die verhinderen dat andere lymfocyten aan de oorlog meedoen. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren, het zou niet eens in de verste verte schaalbaar zijn voor miljoenen mensen.

Wij weten dat er op de Filipijnen talrijke kinderen zijn wier immuunsysteem in de strijd tegen Dengue door een mislukt vaccin gehandicapt is geraakt. Ook daar krijgen de kinderen geen enkele therapie die hun vermogen om goed op Dengue te reageren zou kunnen herstellen.

Ik heb in wezen geen achtergrond in de virologie, maar ik waarschuw nu al ongeveer een jaar voor dit probleem, namelijk dat deze vaccins niet zullen werken tegen dit virus, dat u koste wat kost moet vermijden ze in te nemen en dat ze door de evolutionaire dynamiek dit virus uiteindelijk alleen maar zullen helpen bij zijn doel om zich te vermenigvuldigen.

Ik zou zeggen dat de bewijzen mij inmiddels gelijk hebben gegeven, zelfs toen de Fauci’s van deze wereld ons beloofden dat vaccins onze uitweg uit de pandemie zouden zijn, en er verschillende wetenschappelijke studies werden gepubliceerd die dat beweerden. Als u kijkt naar Schotland, of naar het dodental onder gevaccineerden in Engeland in de afgelopen maanden, tot welke andere conclusie kunt u dan komen dan dat dit vaccin een vergissing is geweest?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschappelijke artikel van Lancet ontkracht het valse verhaal over covid vaccins en onthult dat gevaccineerden de pandemie in stand houdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe VS vernietigen niet alleen Oekraïne, maar ook Europa
Volgend artikelO jee… “Overmacht”: Gazprom kan bepaalde gasleveringen aan Europa niet nakomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

  • Jehova’s…….
   Schijnbaar helemaal zo slecht nog niet.
   Heb die mensen altijd wel wat begrepen. Hedendaags meer en meer….

  • Dat is juist dat hebben de mensen zich zelf aan gedaan er is geen god aan te pas gekomen ook geen water en vuur maar gewoon een stel moordenaars en omdat te begrijpen zal eerst moeten leren het verschil tussen waarheid en leugens.

  • je schijnt te vergeten dat dit een onderzoek is door iemand die blijkbaar wel in het virus geloofd…
   dat maakt de resultaten alleen maar geloofwaardiger.
   of om het met Jezus’ woorden te zeggen: “uit uw eigen mond oordeel ik u.”

  • Pertinente opmerking.
   De besmettingsleugen moet op een alternatief medium helderder worden doorprikt, of het gedraagt zich als een controlled opposition medium.

  • Zie Frontnieuws maar gewoon als een plek waar je kunt zeggen wat je verder nergens zeggen mag. Niet meer en niet minder.
   Het is gewoon controlled opposition naar mijn idee. Je weet niet wat er achter zit. Ik het overheid die ons hier laat uitrazen zodat we immuun voor alles worden? Ons steeds met dezelfde berichten bestookt zodat het ons niet meer kan schelen als we dood moeten?
   Of worden we door de AIVD bijgehouden? Inclusief IP-adres?
   Je weet het niet. Ik zie het als een grap hier. Waar je nog eens wat neer kunt pleuren. Terwijl je op andere websites verwijderd wordt. Een soort opluchtings-website. Even lekker razen om alle ellende kwijt te raken en we kunnen weer verder.

  • Helemaal gek. Zolang niet geïsoleerd en geen foto, bestaat t niet. Zijn zelfs zat rechterlijke uitspraken over . Virus pas gevaar voor mens als r een cocktail van giftige mengels zelfs embryo’s van wordt gemaakt wat ze dan vaccin noemen. Vaccin is dus t gevaar , nooit t virus. Dit Wuhan verhaal bewijst weer eens de achterlijkheid: een virtueel virus wat gevaarlijk zou zijn, ja zoals je huis wat in brand staat…. Volgens beeldscherm dus nooit in t echt.

  • ikzelf ben ook wat verbaasd door het gedrag van Frontnieuws, het lijkt nu door dit artikel net alsof de mensheid echt met virussen te maken zou hebben in het dagelijks leven. Maar we weten allemaal dat de HIV , Covid , of andere verzinsels allemaal bewezen verkooppraatjes zijn voor bestaande oude ziektes die een nieuwe naam hebben gekregen om zo meer nieuwe drugs te kunnen verkopen. Als je dat voorop stelt , dan is een artikel zoals dit niet serieus te nemen, en dan vraag ik me af waarom frontnieuws daar onduidelijkheid in schept. Klopt inderdaad niet.

 1. Alle nieuwe zieken zijn prikzieken.Alle doden in Bergamo hadden onlangs hun anti-griep “vaccin” laten zetten. Alle zieken en doden van de beruchte Spaanse griep waren prikslachtoffers. Meer dan een eeuw, niets nieuws onder de zon.

 2. we weten dat de ontwikkeling van een vaccin jaren duurt en nu kan het binnen een jaar blijkbaar hebben mensen geen gezond verstand meer mensen denk na hier klopt geen hout van

 3. Twee golven per jaar, eentje in de zomer en eentje in de winter. Duidelijk op de grafiek over Zuid-Afrika:
  https://covid19.who.int/region/afro/country/za
  De cijfers aangehaald in het artikel bewijzen dat de vaccins gewoon niet werken.
  Niks om ons veel zorgen over te maken. Vaccineren tegen verkoudheid was altijd al nutteloos. Eerdere pogingen om een verkoudheidsvaccin te ontwikkelen zijn ook mislukt.

 4. Het probleem waar we nu alle mee te maken krijgen is, dat de links-liberalen wetenschap die naar waarheden en harde feiten zoeken hebben ingeruild voor de wetenschap van hun ideologie. Als de leugen maar vaak genoeg herhaald wordt, gaan vele deze leugen als de enige waarheid zien. Hoe groter en absurder de leugen is, hoe sneller de massa het gaan aanzien als de waarheid. Als nuchtere zelf nadenkende mens, kun je dat niet begrijpen van waarom andere deze misleiding niet kunnen doorzien. Het enige nadeel ervan is, dat jij hierdoor vaak uitgesloten wordt door de groep ook mede doordat je moeilijk manipuleerbaar bent. De misleide massa die het omarmt heeft als de enige waarheid, is niet meer tot reden vatbaar. Want jij brengt alleen slecht nieuws en daar heeft de medemens een gruwelijke hekel aan. Die mensen willen geen extra problemen aan hun hoofd hebben, zij kiezen er voor de gemakkelijkste weg op dat moment om gewoon toe te geven. Zodat zij er niet zelf meer over na behoeven te denken. De mens is door de jaren heen steeds gemakzuchtiger en volgzamer geworden.

  Als alles in overvloed is, behoef jij niet je uiterste best te doen om te overleven. Dan kak je steeds verder in en vindt het allemaal best, zolang jij maar in je utopia bubbel kan leven en de dingen kunt doen die jij leuk vind.

  De politiek kan alleen hun macht over het volk behouden, met list en bedrog. Zouden de politici de waarheid verkondigen, dan was de politiek iets uit de verleden tijd. Niet voor niets wordt er constant censuur gebruikt in de mediums zoals Twitter, Facebook, Google en de reguliere media e.d. want de waarheid mag niet publiekelijk bekent worden over het Covid-19 vaccinatie project. Als dat wel zou gebeuren zouden dan kan elke overheid en de medici hun koffers kunnen pakken en afgevoerd worden. Want de waarheid is de doodsteek voor het Covid-19 project, de politiek/overheid en alle betrokkene medici.

 5. Die gevaccineerden krijgen geen covid, het is die niet te betrouwen PCR-test die dat claimt. Fout natuurlijk, de Schotten zijn vergiftigd 🤢. En gaan dood of worden zeer ernstig ziek.

 6. De corona spuit is bij uit stek een middel als je geen zin meer heb in je leven en je houd van pijn en leiden gerust kan je dan deze spuit nemen en als je er niet de eerste keer eraan gaat je heb zoveel kansen wij zitten inmiddels aan Booster spuit 4 en als je dan wel veel pijn heb en dan nog niet dood ga
  gooi je dan voor de trein.

 7. Lieve help: er is niet alleen van alles met de zgn pandemie-zorg mis, maar ook met ons onderwijs!
  Nog nooit heb ik zoveel taal- en stijlfouten gelezen als in deze goedbedoelde commentaren.
  En het ergste daarvan is: het maakt zo’n vreselijke domme en achterlijke indruk, dat de feiten waar het uiteindelijk om gaat, als veel lezers worden ervaren als”meningen van een stel ongeletterde aso’s”.
  Dat kan toch niet de bedoeling zijn?
  Kennelijk worden alle lesuren op school gebruikt om de jongeren te leren dat ze toch vooral inclusief moeten denken. Inclusief propaganda voor een afwijking,( die zelfs de avonddriedaagse al in z’n rose wurggreep houdt!) gratie voor een misselijkmakende drugsdealer (die actief meegeholpen heeft onze jeugd te vermoorden) en alle verdere leugens over co2, het klimaat en het langzaam demoniseren van alle kleine zelfstandigen. Logisch, dat laatste, want zelfstandig denken en leven wordt straks strafbaar. Steuntrekkers, (economische)asielzoekers en misdadigers daarentegen zijn hier zo welkom en geliefd omdat die wel ja-knikken tegen het zootje in Den Haag. De rest zoekt meer en meer een goed heenkomen buiten Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in