© Freepik / stefamerpik

Honderden mensen meer dan gewoonlijk sterven elke week in Engeland en Wales, waarbij Covid niet de schuld is van het merendeel van de sterfgevallen, zo blijkt uit nieuwe cijfers,” meldt de V.K. Daily Telegraph.

Het is sinds 2021 (niet 2020) een algemeen thema geworden in de hele wereld: er is een piek in oversterfte en plotselinge onverklaarbare sterfgevallen, ook onder jongere mensen. Het klinkt nogal belangrijk, niet? Moeten wij niet proberen alle variabelen te onderzoeken die sinds 2021 veranderd zijn? schrijft Daniel Horowitz.

Het feit dat de mensheid plotseling vroegtijdig sterft, is geen geheim meer. Wij hoeven geen gegevens over levensverzekeringen, medische rekeningen, overtollige sterfte, of invaliditeit door te spitten. De media verbergen zelfs niet het nieuws van jonge mensen die plotseling aan hartaanvallen, beroertes en bloedklonters bezwijken. Daarvoor hebben zij immers de bijnaam “sudden adult death syndrome” uitgevonden. Maar wat schokkend is, is hoe zij elke speculatieve reden onder de zon als schuldige te voorschijn hebben getoverd – vaak grenzend aan parodie en krankzinnigheid – in plaats van te kijken naar een bepaald voor de hand liggend uitgangspunt.

CTV News meldde vorige week: “Alberta meldt een ongekende toename van onduidelijke en onbekende doodsoorzaken in 2021.” Volgens de regeringsstatistieken van Alberta zijn de slecht gedefinieerde en onbekende doodsoorzaken meer dan verdubbeld – van 1.464 in 2020 tot 3.362 in 2021. Het is dementie voorbijgestreefd om de nummer één plaats van doodsoorzaken voor 2021 veilig te stellen. Dat is nogal wat.

Alberta Health en de lijkschouwer hebben nog geen verklaring gegeven voor de plotselinge stijging van het aantal sterfgevallen door onbekende oorzaken. Het artikel speculeert natuurlijk dat COVID of verstoringen in de gezondheidszorg ten gevolge van de pandemie verantwoordelijk waren. Het zou echter vreemd zijn dat dat pas in 2021 is gebeurd en niet tijdens het eerste jaar van de pandemie, toen er een strengere verstoring van de gezondheidszorg was.

Aan de andere kant van Canada meldt CBC een stijging met 24% van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken in New Brunswick voor de laatste 25 weken van 2021 ten opzichte van het langetermijngemiddelde van de voorgaande jaren. In de provincie zijn in die helft van 2021 886 mensen extra gestorven, maar er waren toen slechts 114 geregistreerde COVID-doden.

Om geen onderzoek te hoeven doen naar het in de wereld gebrachte product, dat nu in verband gebracht wordt met meer dan 14.000 categorieën verwondingen in VAERS, maar vooral met hartaanvallen, beroertes, en bloedstolsels, hebben de media een aantal dwaze diagnoses van het “sudden adult death syndrome” bedacht. Hier volgen slechts enkele voorbeelden:

1. Cafeïne: Zonder duidelijke reden verscheen er op 7 juli een verhaal in de V.K. Express waarin opgemerkt werd dat cafeïne “kleverig bloed” kan veroorzaken en tot diep-veneuze trombose kan leiden. Ja, want op de een of andere manier dronken de mensen vóór 2021 nooit cafeïne? Natuurlijk wel, en toch hoorden wij nooit over massale bloedstolling. En natuurlijk heeft het spike-eiwit niets te maken met bloedstolling, ook al zijn er in VAERS meer dan 9.000 meldingen van DVT geweest!

  Reiner Fuellmich heeft bewijs dat de elites de pandemie aanwakkeren om de bevolking te verminderen en de economische ineenstorting te maskeren die zij zelf hebben veroorzaakt

2. Eieren: wel, wat drinkt u vaak bij uw ochtendkoffie? Wat eieren en spek. Dezelfde V.K. Express heeft een studie van de Cleveland Clinic opgegraven en eerder dit jaar een artikel gepubliceerd waarin gewaarschuwd wordt dat eieren en sommige vleessoorten de risicofactoren voor bloedklonters kunnen verhogen.

3. Het ontbijt overslaan: Oké, als koffie en eieren uit den boze zijn, zal ik het ontbijt misschien maar helemaal overslaan. Niet zo snel. De V.K. Express waarschuwde in december dat het overslaan van het ontbijt uw risico op een hartaanval kan verhogen. Dus, al die jonge mensen die plotseling een hartaanval krijgen? Bedenk maar dat het overslaan van uw ontbijt uw risico op een hartaanval met 21% kan verhogen.

4. Koud weer: men zegt ons dat de aardbol warmer is dan ooit, maar toch vond de V.K. Sun het belangrijk om in de winter van 2021-2022 de mensen te melden dat koud weer plotseling meer dan ooit bloedstolling en hartaanvallen kan veroorzaken.

5. Opwarming van de aarde: tja, wat verklaart dan die plotselinge sterfgevallen die niet bij het koude weer voorkomen? Vrees niet, zij hebben het gedekt. Rond dezelfde tijd waarschuwde een nieuwe paper, gepubliceerd in het Canadian Journal of Cardiology, dat de toekomstige toename van de hevigheid van hittegolven de cardiovasculaire gezondheid dramatisch zal schaden.

6. Energierekeningen: u kunt hartaanvallen en beroerten simpelweg niet elk moment van het jaar vermijden. Zelfs als u binnen blijft tijdens de door de opwarming van de aarde veroorzaakte koudefronten, maar met de torenhoge energieprijzen, zullen de mensen misschien bezuinigen op de verwarming van hun huis. Dr. Amir Khan waarschuwde in WalesOnline dat “als u het zich niet kunt veroorloven uw huis te verwarmen, dat in feite een verhoogd risico op hartaanvallen en beroerten veroorzaakt, omdat uw bloedvaten samentrekken om warmte te bewaren, waardoor uw bloeddruk omhoog gaat, en dat heeft na verloop van tijd een invloed op uw risico op een hartaanval.”

7. Klimaatverandering: nou ja, als het maar niet te warm of te koud is, hoe dan ook het klimaat verandert altijd, en dat is reden tot bezorgdheid. Het tijdschrift Forbes wil u graag laten weten dat de reden waarom er plotseling bezorgdheid is over vroegtijdig overlijden door hartaanvallen, te wijten is aan de klimaatverandering.

  Nieuw verkregen Moderna documenten tonen aan dat mRNA COVID vaccins "misvormingen van het skelet" veroorzaken - Dit is wat er gebeurde met de nakomelingen van laboratoriumratten die geprikt werden

8. Zonnestormen: de New Scientist wil u laten weten dat er om de 11 jaar zonnestormen zijn die tot 5.500 hart-gerelateerde sterfgevallen kunnen veroorzaken. Wanneer u dus het teveel aan plotselinge sterfgevallen buiten de geregistreerde COVID-sterfgevallen doorneemt, moet u ook de sterfgevallen door zonnestormen meerekenen.

9. Verhoogde lichamelijke activiteit: als u het koud hebt en u wilt voorkomen dat uw bloedvaten samentrekken, zou u wat lichaamsbeweging kunnen doen. Maar de Irish Times waarschuwde vorig jaar dat rigoureuze lichaamsbeweging u een groter risico op een hartaanval kan geven, doordat er zich snel calciumafzettingen in de kransslagaders vormen.

10. Gewichtheffen: de laatste jaren is gewichtheffen populairder geworden onder de sportschoolbezoekers. Maar Dr. Manjunath waarschuwde in de New Indian Express, weer op weg naar de winter van 2021-2022, dat isometrische oefeningen de spieren overbelasten, waardoor de plaques in het hart kunnen scheuren. Het moet die sportschool-levensstijl zijn die verantwoordelijk is voor de gemelde plotselinge toename van hartaanvallen bij jonge gezonde mensen in India.

11. Televisie kijken: mensen, zware lichaamsbeweging zal hart- en vaatproblemen veroorzaken? Ik ga gewoon op de bank zitten en tv kijken. Welnu, nu waarschuwen de media overal voor een nieuwe studie dat meer dan vier uur tv kijken per dag uw risico op bloedklonters met 35% kan verhogen.

12. In slaap vallen met de tv aan: Oké, ik zal dus niet de hele dag bankhangen, maar alleen tv kijken als ik klaar ben om te gaan slapen. Niet zo snel! Uit een gloednieuwe studie die op grote schaal in de media wordt gepromoot, blijkt dat u het risico loopt jong te sterven als u met de tv aan in slaap valt.

13. Tuinieren: als u niet veilig op de bank kunt gaan zitten en ook niet stevig kunt sporten zonder gevaar voor een hartaanval, dan is tuinieren misschien een gulden middenweg om u actief te krijgen, maar niet te actief. Maar daar komt de V.K. Sun met een recente kop, “GROENE VINGERS Dringende waarschuwing voor tuiniers, want grond “verhoogt risico op dodelijke hartziekte”.” Al die giftige stoffen in de grond kunnen u een hartaanval en beroertes bezorgen, volgens onderzoekers van het Universitair Medisch Centrum Mainz.

14. Seks: de Medische Express wil echt dat u weet dat het niet alleen oudere politici zijn die hun echtgenoten bedriegen, die tijdens de seks plotseling kunnen sterven. Een nieuwe studie in JAMA fond de mediaanleeftijd van degenen die binnen een uur na geslachtsgemeenschap stierven 38 jaar. O, en velen waren ook vrouw. Dus de volgende keer dat u een jonge atleet plotseling op het veld ziet vallen, kan hij, afgezien van de zware training die zoveel hartaanvallen in 2021 op de voetbalvelden scheen te veroorzaken, voor de wedstrijd misschien geslachtsgemeenschap hebben gehad. Of misschien hebben ze het staande gedaan.

  Patholoog Burkhardt laat zien: Vaccin spike-eiwit stapelt zich op in testikels, vervangt sperma

15. Koude douches: als u de risicofactoren van het seksen wilt vermijden, dan zou u voor een koude douche kunnen kiezen. U zou echter van gedachten kunnen veranderen door nieuw onderzoek van de Universiteit van Portsmouth, die waarschuwt dat sommige jonge, fitte mensen die onlangs aan een plotselinge hartaanval zijn gestorven, het gevolg moeten zijn geweest van een duik in koud water tijdens een hittegolf.

16. Slaapgebrek: dit alles maakt u misschien ongerust en verhindert u te slapen. Maar de American Heart Association waarschuwt nu dat gebrek aan slaap uw risicofactor voor een hartaanval kan verhogen.

17. Pandemie: vorig jaar, op World Stroke Day, heeft Dr. Tom Wolfe, Neuroloog van Advocate Aurora Health, het publiek laten weten dat het aantal dodelijke beroerten onder jongere mensen gestegen is. Maar hij denkt dat de reden de slechte gewoonten zijn die men tijdens de lockdowns heeft opgepikt, zoals te veel tv kijken en op de computer bezig zijn. Op de een of andere manier werden die sterfgevallen pas in 2021 gezien, en niet in 2020 tijdens de lockdowns.

18. Energiedrankjes: ik zal u zeggen waarom zoveel jonge mensen plotseling hartaanvallen en beroertes krijgen. Zij zijn het die al die bruisende energiedrankjes nuttigen! Die zijn natuurlijk pas in 2021 uitgevonden.

19. Uw kalmte verliezen: Omstreeks dezelfde tijd als al die andere artikelen, waarschuwde de New York Post dat uw kalmte verliezen tot een beroerte kan leiden. U weet wel, omdat de mensen vóór 2021 nooit hun humeur verloren.

20. Alles behalve het magische sap: in een artikel getiteld, “Waarom storten zoveel voetballers in?” citeert de V.K. Daily Mail Professor Sanjay Sharma, de belangrijkste sportcardioloog van de V.K., die opmerkt dat de oorzaak van alles kan zijn, inclusief toevallige oorzaken, maar één ding dat we kunnen uitsluiten is het magische sap. “Is er een probleem? Worden deze mensen wel goed getest? Doet het sportspel het? Zit er iets in de lucht dat een verhoging veroorzaakt? Ik houd een open geest. Mijn gevoel zegt dat dit waarschijnlijk eerder een statistische cluster is dan iets in opmars.”

Zoals u ziet, is er geen gebrek aan variabelen die gebruikt kunnen worden om het plotselinge sterfte syndroom bij volwassenen te verklaren. De enige kwestie echter, die nooit zal worden verklaard is: waarom nu?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Plotselinge sterfgevallen van vaccins komen nu zo vaak voor dat men er een SYNDROME-naam aan gegeven heeft: Sudden Adult Death Syndrome (SADS)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelO jee… “Overmacht”: Gazprom kan bepaalde gasleveringen aan Europa niet nakomen
Volgend artikelVertrouw op uzelf: De voorbereidingsacties die u nu onderneemt, zullen u redden van de gruwelijke ineenstorting die er aan zit te komen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Persoonlijk denk ik dat het aan het ademen van zuurstof ligt. Ik heb onderzoek gedaan binnen mijn famile en kennissen en daaruit blijkt dat iedereen die het laatste jaar is overleden zuurstof ademde. Ademen lijdt dus onherroepelijk tot sterven
  Misschien kunnen we het WEF vragen om wereldwijd programma’s te starten om het zuurstofgehalte in de lucht flink naar beneden te brengen ivm het sterven van mensen door overmatig zuurstof inademen.
  Voor een aantal van de debielen die deze site soms bezoeken; zoek het woord ‘sarcasme’ even op alvorens te reageren. Dank u.

 2. En het plegen van zonden, zou het daar niet aan liggen? Zondaars die doodvallen? Zoals er vroeger door de paters Norbertijnen al uitgebreid voor gewaarschuwd werd toen ze hun sermoen steevast beëindigden met “en zie; hij stierf!”
  Staat ook in hoofdstuk 20 van Leviticus waar je allemaal de doodstraf voor krijgt. Zelfs hout sprokkelen op zaterdag krijg je in de Bijbel de doodstraf voor.
  Dat zal de oorzaak zijn, door al die coronaregeltjes wordt er veel meer gezondigd dan vroeger, en dus vallen er ook veel meer zondaars dood.
  Dus zeker geen complot, aan de mislukte vaccins ligt het niet.

 3. Het is moeilijk de waarheid onder ogen te zien voor heel veel mensen maar er is maar een waarheid de giftspuit is de hoofd schuldige waarom sterven er nu zoveel naar deze test spuit en toen die spuit er niet was gewoon mensen dood gingen het ene jaar wat meer en het ander jaar wat minder en nu met de corona spuit zie je hoe mensen gewoon uit het niets zo maar dood gaan, kijk maar bij de sport mensen ouderen die van te voren gewoon oud werden sterven nu met de bosjes naar dit bio wapen wat men een corona spuit durf te noemen mensen zijn bang en geheel de weg kwijt.
  Het lichaam is van jou en niet van de staat of het WEF maar dat is verleden tijd jullie zullen sterven als ratten in de val.

 4. Hoe krijg je het voor elkaar zoveel onzin of leugens te verzinnen en het dan ook nog als waarheid te willen verkopen 🤣
  Denken die nou echt dat wij allemaal achterlijk zijn ?
  Die spuit is de oorzaak en niets anders .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in