Sinds het begin van de pandemie werd de wereld verteld dat “inenting” met een Operation Warp Speed injectie  Covid-19 zou “genezen”. Er zijn nu bijna twee jaar verstreken en het tegendeel blijkt waar te zijn, bericht Ethan Huff.

Een nieuwe brief van onderzoeker Günter Kampf die werd gepubliceerd in The Lancet blaast enkele grote gaten in het mainstream injectieverhaal, waarvan een van de grootste is dat de covid griepprikken de verspreiding niet tegenhouden zoals wordt beweerd.

In feite lijkt er een grotere verspreiding van ziekte en dood te zijn onder degenen die de injecties namen in gehoorzaamheid aan de richtlijnen van de overheid, vergeleken met degenen die hun immuunsysteem met rust lieten om de ziekte op natuurlijke wijze te bestrijden.

Volgens Kampf “neemt de epidemiologische relevantie van de volledig gevaccineerden toe, gebaseerd op de laatste gegevens.” In het beste geval bieden de prikken geen enkele bescherming. In het slechtste geval maken ze de mensen die ze nemen vatbaarder voor een negatief gezondheidsresultaat.

“In het VK werd beschreven dat het percentage secundaire besmettingen onder huishoudcontacten die blootgesteld waren aan volledig gevaccineerden vergelijkbaar was met huishoudcontacten die blootgesteld waren aan ongevaccineerden (25% voor gevaccineerden versus 23% voor ongevaccineerden),” schrijft Kampf.

“Twaalf van de 31 infecties in volledig gevaccineerde huishoudcontacten (39%) waren afkomstig van volledig gevaccineerde epidemiologisch gekoppelde indexgevallen. De virale belasting piek verschilde niet per vaccinatie status of variant type.”

In Duitsland, voegt hij eraan toe, neemt het aantal symptomatische gevallen van covid onder gevaccineerden toe. In juli was het ongeveer 16,9 procent onder patiënten van 60 jaar en ouder. Op 27 oktober was dat cijfer gestegen tot 58,9 procent, “een duidelijk bewijs van de toenemende relevantie van volledig gevaccineerden als een mogelijke bron van overdracht.”

  Ouders van Benjamin Goodman spreken zich uit over zijn moord door J&J injectie "We willen niet dat nog meer mensen sterven"

CDC: De meest gevaccineerde landen zijn ook de meest zieke landen

Een soortgelijk fenomeen doet zich ook voor in het Verenigd Koninkrijk. Symptomatische Covid-gevallen onder de volledig gevaccineerden nemen toe, net als in Israël en elders waar de injecties op grote schaal worden toegediend.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft onlangs bekendgemaakt dat vier van de top vijf districten met het hoogste percentage volledig gevaccineerden (84,3-99,9 procent) “hoge” districtendeel zijn.

Dit alles wijst erop dat een vaccinatie waarschijnlijk betekent dat men ziek wordt of de ziekte onder anderen verspreidt. En toch is het officiële verhaal dat de volledig gevaccineerden niet eens mogen worden meegeteld als een potentiële bron van overdracht.

“Het lijkt een grove nalatigheid om de gevaccineerde populatie te negeren als een mogelijke en relevante bron van transmissie bij het nemen van beslissingen over volksgezondheidsmaatregelen,” aldus Kampf.

Om de huidige situatie een “pandemie van de ongevaccineerden” te blijven noemen is gewoon onjuist, waarschuwt Kampf. In werkelijkheid is dit een pandemie van de gevaccineerden, want de pandemie zou al voorbij zijn als iedereen ervoor had gekozen ongevaccineerd te blijven.

“Ik buig niet voor bullebakken die mij proberen te ‘stigmatiseren’,” schreef een lezer van Natural News over deze oneerlijke onjuiste karakterisering van de ongevaccineerden. “En gestigmatiseerd worden in een zieke maatschappij is een ereteken, terwijl correct aangepast zijn het tegenovergestelde is.”

“De ‘gevaccineerden’ zijn degenen die je moet vermijden,” schreef een ander. “Zij zijn de zieken. Zij zijn de ziekteverspreiders. Zij hebben een gecompromitteerd immuunsysteem. Zij hebben 251x de virale lading in hun neus en keel. Stop met je te verschuilen en ga in de aanval.”

  Familie van lerares die stierf na vaccinatie met AstraZeneca spant rechtszaak aan

Deze schrijver zou er verder aan willen toevoegen dat, ja, het tijd is voor de ongevaccineerden om moedig en onbeschaamd op te staan, en zichzelf uit te rusten met dit soort kennis om de voortdurende onwaarheden te weerleggen die komen van de media en de regering.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Definitief bewijs: Herhaalde Booster injecties kunnen dodelijk zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOmicron: De laatste stand van de Lockdowners
Volgend artikelPrikspijt: Vrouw in het VK beschrijft auto-immuunsymptomen, bloedklonters na COVID-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik heb een mededeling aan het volk, beste mensen wilt u snel een einde aan u einde willen maken neem de boosters en zoveel mogelijk dan gaat u dood maar bent wel weer vrij en dat kan ik zelfs nog niet beloven want voor de elite maken zij zelfs uit lijken nog veel winst, voorbeeld het derde rijk verbranden de lijken om er vervolgens zeep van te maken hun gouden tanden werden uit hun mond verwijderd om die vervolgens weer in valuta om te zetten en denk nou maar niet dat dit nooit meer zal gebeuren maar zie , de derde oorlog is al begonnen en wij de nuttelozen ouderen en gehandicapte met de zieken mensen zijn zij al aan het ruimen , u hoeft mij niet te geloven maar de toekomst zal wederom huiverend wekkend zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in