© Arne Müseler (CC BY-SA 2.0)

Ons is verteld dat de Covid-19 vaccins het risico op ziekenhuisopname en overlijden als de gevaccineerde persoon in aanraking zou komen met het vermeende Covid-19 virus met ongeveer 95% verminderen, maar officiële gegevens van Volksgezondheid bewijzen dat dit een leugen is, bericht Dailyexpose.co.uk.

Een wekelijks statistisch verslag over Covid-19, vrijgegeven door Public Health Scotland, bevestigde dat er tussen 29 december 2020 en 29 juli 2021 3.063 vermeende Covid-19-sterfgevallen waren onder de ongevaccineerde bevolking, 271 vermeende Covid-19-sterfgevallen onder mensen die één dosis van een Covid-19 vaccin hadden gekregen, en 172 Covid-19-sterfgevallen onder de volledig gevaccineerde bevolking.

Uit het meest recente verslag van Public Health Scotland, dat op 18 augustus 2021 werd vrijgegeven, blijkt echter dat er tussen 29 december 2020 en 5 augustus 2021 3.077 vermeende Covid-19-sterfgevallen zijn geweest onder de ongevaccineerde bevolking, 271 sterfgevallen onder mensen die ten minste één dosis van een Covid-19-vaccin hadden gekregen, en 206 Covid-19-sterfgevallen onder de volledig gevaccineerde bevolking.

Hieruit blijkt dat er tussen 29 juli 2021 en 5 augustus 2021 in Schotland in totaal 50 sterfgevallen door Covid-19 waren. De ongevaccineerden waren verantwoordelijk voor 14 van deze sterfgevallen, degenen die een enkele dosis hadden gehad voor 2 van deze sterfgevallen, en de volledig gevaccineerden voor 34 van deze sterfgevallen. Dat betekent dat 72% van de Covid-19-sterfgevallen in die week mensen waren die waren ingeënt.

Natuurlijk zou u zich hier niet bewust van zijn tenzij u de twee rapporten met elkaar zou vergelijken, omdat Public Health Scotland probeert het publiek te misleiden door de datumreeks die zij gebruiken om de vermeende Covid-19-sterfgevallen te categoriseren naar vaccinatiestatus.

  Nieuwe informatie over vaccinverwondingen is een "alarmerend signaal"

PHS beweert dat zij de datum van 29 december 2020 gebruiken omdat dit rekening houdt met “bescherming die zich ontwikkelt na de eerste dosis” omdat deze datum 21 dagen na het begin van het vaccinatieprogramma ligt. Maar dit is zeer misleidend gezien het aantal doses Covid-19-vaccin dat op 29 december 2020 was toegediend.

Schotland had slechts 104.766 eerste doses van een Covid-19-vaccin toegediend, naast 50 tweede doses, goed voor 1,9% van de totale bevolking op deze datum.

Op dezelfde datum bevond men zich midden in een zogenaamde tweede golf van Covid-19 en zag men dagelijks een aanzienlijk aantal sterfgevallen, waarbij die golf van sterfgevallen toevallig evenredig toenam met het aantal toegediende vaccins.

Op 27 januari 2021 had Schotland slechts 9% van de bevolking gevaccineerd, waarbij 491.658 mensen de eerste dosis hadden gekregen en 6.783 mensen beide doses hadden gekregen. Toch begon vanaf die datum het aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen per dag te dalen, met uitzondering van de ongebruikelijke piek op 3 maart, maar zelfs op die datum was nog maar 31% van de bevolking gevaccineerd.

Daarom heeft het merendeel van de sterfgevallen in de ongevaccineerde groep zich voorgedaan toen Schotland zich midden in de vermeende tweede golf bevond en de meerderheid van de bevolking ongevaccineerd was.

Dit leidt natuurlijk tot het argument dat, omdat 79% van degenen die in aanmerking komen voor een Covid-19-vaccin in Schotland zijn gevaccineerd, we zouden moeten verwachten dat de meerderheid van de mensen die als gevolg van Covid-19 zijn overleden gevaccineerd zijn.

Dit argument is echter om twee redenen onjuist. Ten eerste is het midden in de zomer en worden virussen van de luchtwegen geacht op afstand te worden gehouden als gevolg van seizoensgebondenheid. Dit blijkt uit het feit dat in augustus 2020, toen er geen vaccin tegen Covid-19 beschikbaar was, het aantal sterfgevallen door Covid-19 in Schotland gedurende een aantal weken tot nul is gedaald.

  Sinds de invoering van het COVID vaccin zijn allerlei ziekten weer de kop gaan opsteken. Waarom? Omdat de COVID vaccins AIDS veroorzaken

Ten tweede blijkt uit de gegevens van Public Health Scotland dat het sterftecijfer van volledig gevaccineerden als gevolg van Covid-19 5,5 maal hoger ligt dan bij de ongevaccineerden.

Dankzij een studie die in het begin van de vermeende Covid-19-pandemie is uitgevoerd, wordt algemeen aangenomen dat de gemiddelde tijd tussen besmetting met Covid-19 en de dood ongeveer 18,5 dagen bedraagt. Als we dus uitgaan van de bevestigde infecties rond 18 dagen vóór de week van 29 juli tot 5 augustus, kunnen we het sterftecijfer berekenen van de bevolking, ingedeeld volgens vaccinatiestatus.

Tabel 15 van het verslag van Public Health Scotland laat zien dat er in de week van 10 juli 2021 7.575 positieve gevallen waren onder de ongevaccineerde bevolking. Negentien dagen later, in de week die begon op 29 juli, waren er 14 sterfgevallen onder de ongevaccineerde bevolking. Dit komt neer op een sterftecijfer van 0,33%.

Dezelfde tabel laat ook zien dat er in de week van 10 juli 2021 3.738 gevallen waren onder de volledig gevaccineerde bevolking (een duidelijk bewijs dat de vaccins infectie of overdracht niet voorkomen). Negentien dagen later, in de week die begon op 29 juli, waren er 34 sterfgevallen onder de volledig gevaccineerde bevolking. Dit komt neer op een sterftecijfer van 1,76%.

De sterfte onder volledig gevaccineerden ligt dus 5,3 maal hoger dan onder ongevaccineerden die met Covid-19 besmet zouden zijn.

Dit is een duidelijk bewijs van antilichaam-afhankelijke versterking. Het sterftecijfer is aanzienlijk hoger onder de volledig gevaccineerden en er is een toenemende golf van sterfgevallen midden in de zomer, wat volledig tegen de historische norm is, en Public Health Scotland doet zijn best om dit te verdoezelen door de cijfers te manipuleren met het datumbereik dat zij gebruiken.

  Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van "een nieuwe Holocaust"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

’s Werelds meest prestigieuze medische tijdschrift, The Lancet, publiceert studie waaruit blijkt dat PCR-test nutteloos is voor het opsporen van Sars-Cov-2Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel21.766 DODEN meer dan 2 miljoen GEWONDEN (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties
Volgend artikelVaccindoden stapelen zich op zonder media aandacht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in