Politieagenten forceren zichzelf in een familiehuis in Schotland met het Coronavirus als rechtvaardiging. De agenten bedreigen de familie dat ze hun deur zouden kunnen inschoppen onder verdenking dat ze mensen in hun huis hebben verzameld.

Na een tip van een buurman dat het gezin in het Schotse Aberdeen de Coronarestricties overtrad en er teveel mensen waren, ging de politie naar het adres.

In de video die op Twitter werd gepubliceerd, kan men de politie de deuropening van een huis zien binnenkomen en ruzie maken met een vrouw die hen vertelt dat dit “mijn huis is, ga hier weg, ik heb je hier niet gevraagd”. Een man die mogelijk haar echtgenoot is, staat tussen haar en de agent die haar bedreigt. Op de achtergrond hoor je een klein kind in angst naar zijn moeder schreeuwen.

De agent bedreigt de vrouw dat ze “de deur hadden kunnen forceren als je hem niet had geopend.” Als de vrouw vraagt hoe ze dat kunnen doen, rechtvaardigt de agent zijn dreigement door te zeggen “vanwege de verdenking dat je hier mensen hebt”.

Dan gaat de video over in een worsteling waar het onmogelijk is om te vertellen wie wat precies doet met wie. Maar er zijn veel doodsbange stemmen te horen die erop wijzen dat de politie de huisvrede verwoest van een gezin met jonge kinderen.

  "Turkije dreigt met Corona-vluchtelingen"

De linkse premier heeft maandag aangekondigd dat Schotland een maand lang een strikte lockdown zou invoeren, te beginnen om middernacht, omdat een zogenaamd “zeer besmettelijke” Coronavirus-variant zich nog steeds snel over het Verenigd Koninkrijk verspreidt.

De burgers hebben het bevel gekregen om de nieuwe “stay at home”-voorschriften van de het linkse regime te volgen die op 5 januari in werking zijn getreden. De nieuwe tirannieke lockdownmaatregelen van Schotland maken het een misdaad om iemand te ontmoeten die niet tot je familie behoort.

Deze video is opnieuw een ander voorbeeld dat de totalitaire dystopie illustreert die veel regeringen nu hebben opgelegd, zogenaamd om het Coronavirus te bestrijden.

Video van vrouw die weigert om een mondkapje te dragen gaat viraal: “Ik ben er klaar mee!”

Vorig artikelAlert: De obsessie van Bill Gates voor bevolkingscontrole zou hem in diskrediet moet brengen
Volgend artikelZes sterfgevallen na Coronavaccinatie sinds jaarwisseling
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in