Uit de laatste cijfers van het UK Health Security Agency over Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen blijkt dat de Covid-19 injecties nog steeds niet lijken te werken, bericht Theexpose.uk.

Het “Covid-19 Vaccine Surveillance Report – Week 44” werd op donderdag 4 november 2021 door het UK Health Security Agency (voorheen Public Health England) gepubliceerd en daaruit blijkt dat de overgrote meerderheid van de Covid-19 gevallen tussen 4 en 31 oktober zich onder de volledig gevaccineerde bevolking bevond.

Het totale aantal gevallen per vaccinatiestatus, zoals bevestigd door tabel 2 van het UKHSA Vaccine Surveillance Report van week 44 tussen 4 oktober en 31 oktober 2021, was als volgt:

 • Ongevaccineerde bevolking = 413.112 gevallen
 • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 61.288 gevallen
 • Volledig gevaccineerde bevolking = 439.790 gevallen

Dit betekent dat de gevaccineerde bevolking 55% van de Covid-19 gevallen tussen 4 en 31 oktober voor haar rekening nam, terwijl de ongevaccineerde bevolking 45% voor haar rekening nam. Als we echter de jongeren onder de 18 uit de vergelijking halen, van wie velen niet in aanmerking komen om te worden gevaccineerd, zijn de cijfers veel slechter voor de gevaccineerde bevolking.

Het totale aantal gevallen per vaccinatiestatus bij iedereen boven de 18, zoals bevestigd door tabel 2 van het UKHSA Vaccine Surveillance Report van week 44 tussen 4 en 31 oktober 2021, was als volgt:

 • Ongevaccineerde bevolking = 76.219 gevallen
 • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 61.288 gevallen
 • Volledig gevaccineerde bevolking = 439.790 gevallen

Dit betekent dat 86% van de gevallen van Covid-19 tussen 4 en 31 oktober voor rekening kwam van de 18-plussers die waren gevaccineerd, terwijl slechts 14% voor rekening kwam van de ongevaccineerden.

  Vaccinwaanzin op steroïden: Katten en honden "moeten na alle mensen COVID-19 vaccins krijgen om verspreiding van varianten te stoppen"

Helaas blijkt uit het laatste UKHSA-verslag ook dat de overgrote meerderheid van de ziekenhuisopnames voor Covid-19 zich tussen 4 oktober en 31 oktober 2021 onder de volledig gevaccineerde bevolking bevond.


Het totale aantal ziekenhuisopnamen naar vaccinatiestatus voor alle leeftijdsgroepen tussen 4 oktober en 31 oktober 2021, zoals bevestigd door tabel 3 van het UKHSA-verslag, was als volgt:

 • Ongevaccineerde bevolking = 2.806
 • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 297
 • Volledig gevaccineerde bevolking = 5.534

Dit betekent dat 68% van de ziekenhuisopnames in het kader van Covid-19 tussen 4 oktober en 31 oktober 2021 voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking, terwijl slechts 32% voor rekening kwam van de ongevaccineerde bevolking.

Maar opnieuw wordt het verschil tussen gevaccineerden en ongevaccineerden veel groter als het gaat om sterfgevallen die verband zouden houden met Covid-19.

Het totale aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen per vaccinatiestatus tussen 4 oktober en 31 oktober 2021, zoals bevestigd door tabel 4 van het UKHSA rapport, was als volgt:

 • Ongevaccineerde bevolking = 538 sterfgevallen
 • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 85 sterfgevallen
 • Volledig gevaccineerde bevolking = 2447 sterfgevallen

Dit betekent dat tussen 4 en 31 oktober 83% van de sterfgevallen aan Covid-19 voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking, terwijl slechts 17% voor rekening kwam van de ongevaccineerden.

Er moeten ernstige vragen worden gesteld over de doeltreffendheid van de vaccinaties, aangezien het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in verband met Covid-19 bij de volledig gevaccineerde bevolking met de week toeneemt, terwijl het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen bij de ongevaccineerde bevolking blijft dalen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Wodarg: Gevaccineerden dreigt gevaarlijke overreactie van het immuunsysteem in de winterVolg Frontnieuws op Telegram

  Million Mask March demonstranten slaags met politie in Londen
Vorig artikelThe KILLING FIELDS: 80% van de Amerikaanse volwassenen heeft de prik genomen, beweert het Witte Huis … het aftellen naar de ontvolking is begonnen
Volgend artikelWaarom ik de tweede dosis niet neem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Na mei 1945 was Europa een plek waar overal serieus aan wederopbouw werd gewerkt, en gefokt. Tot eind jaren 50 vloog het aantal burgers omhoog door de injecties vanuit de mannelijke bevolking in de vrouwelijke helft…de som leert dat van de eerste getuigen van de spuitgasten die geboren werden eind 1945 begin 1946 deze groep nu 75 is….De levensverwachting is door de jaren heen steeds beter geworden maar de groep uit de baby boom periode heeft door een andere start in het leven niet de gemiddelde levensverwachting die nu in onze landen word berekend. De eerste levensjaren leggen vaak de fundering voor de gezondheid van een totaal leven.
  Jodium in brood wegens bijvoorbeeld kwam pas rond 1963 in zwang, en DTP prikken waren ook later. De groep babyboomers…(1945/1962) is verhoudingsgewijs vrij groot en zal dus vanaf nu de aankomende 15 jaar voor een piek zorgen in oversterfte, simpelweg omdat het een natuurlijk proces is. Tel daarbij het aantal immigranten op uit Mislam landen waar de levensverwachting een stuk lager ligt en tel die maar erbij op. Die zogenaamde oversterfte heeft met corona niet echt iets van doen, een zwaar griepjaar zal wat meer sterfte brengen dan een milde grieparme winter op een ander tijdstip. Noemen we dus natuurlijk verloop. Dat onze kudde nu net vol zit met leden die het avondrood ontmoeten is dus met iets van boeren logica gewoon te concluderen.
  Simpelweg uitgaan van cijfers is dus willekeur in een zoektocht naar gewenste informatie….de weg naar leugens om te overheersen.

  Wat mij verbaasde was het onbespreekbare onderwerp Ivermectine, alsof je het over Zyklon B hebt….
  Dat er weinig tot geen winst op te halen is voor de Big Pharma en dus ook niet voor de leden van het RIVM en de politiek partijen is dus de enige logische reden die je kunt vinden.
  Zou volksgezondheid in dit land de boventoon voeren dan kregen we advies veel te bewegen, zouden vitamines en aanvullende zaken zoals zink en magnesium een logisch gevolg zijn, net als meer IC plekken. In een jaar tijd miljaren uitgegeven aan de meest achterlijke zaken en handhavingsmaatregelen, maar hoeveel extra IC bedden, hoeveel extra personeel? Nada..?

  Komt omdat de grootste misdaad, het privatiseren van de meest essentiële zaken zoals zorg ons land heeft geteisterd. Gezondheid in handen leggen van organisaties die op winstbasis werken, welke achterlijke idioot heeft het bedacht en welke achterlijke idioten hebben ermee ingestemd?

  Gezondheid als handelswaar, en daarom moet iedereen een spuit, zelfs als de helft van ons eraan kapot gaat om permanent afhankelijk word. Klanten die nooit meer weggaan, de droom van ieder bedrijf….

  Doet me denken aan ene nummer van de Eagles…hotel California….you can check in anytime you want, but you can never leave….De burger als geforceerde junk.

  en daarom staat dit land op springen, omdat er genoeg mensen zijn met hersens die na kunnen denken en zien dat er zaken niet deugen. De andere factoren zoals een absurd geldbijdruk beleid in de EU en het ongelimiteerd uitkeringen geven aan lieden uit de derde wereld om straks ineens alles financieel en sociaal opgebouwd kapot te laten gaan is er o0ok nog…..die Great Reset doet maar een ding: van vrije mensen bedelaars maken. Het is verdomd handig om dan vele afhankelijken te hebben zodat hen die fit zijn om te vechten huis en moreel gebonden zijn… En dus niet in Brussel of waar dan ook touw om boomtakken komen gooien en de bomen met vreemd fruit versieren.

  We zijn nu reeds versplinterd, de weerbare groepen die bestonden, zoals motorclubs zijn al uit elkaar getrokken, kampers verdeeld en onderling in haat en nijd levend, vissers grotendeels drukker met de neus dan met de handen, boeren op angstig om alles door onteigening te verliezen en ondertussen al een bedrijf met EU subsidie in Polen oid opstartend. Die vormen geen gevaar meer….de voetbal hooligans zijn snel opgeruimd met een nekschot als het moet, gemotiveerde agenten genoeg….

  …we zitten eigenlijk gewoon af te tellen tot de dwangspuit er komt, om dan ieder voor zich na veel grote praat toch te buigen, of te verkassen wie geld heeft.

  Eigenlijk zijn 100 solitaire burgers machtiger dan 50.000 agenten, want de enkeling met een wraaklust kan meer dan een leger van boze burgers. Zonder fundering geen huis, zonder leiding geen organisatie…angst is de sleutel… De grootste angst van de elite is de persoonlijk gerichte aanval, waarbij net als met de Jehova’s men hoopt dat een ander de uitverkorene is en sinterklaas stilletjes hun huisje voorbij rijd. Ook de Jehova’s willen met hun miljoen leden iedereen redden maar er is aan boord van het hemelse voertuig maar voor 244.000 zielen plaats…een beetje hetzelfde als een Bill Gates die 500.000.000 mensjes op aarde wel genoeg vind maar ondertussen voor 7 miljard aardbewoners een reddend “vaccin” wil aanbieden….ik voel me zo stom dat ik die samenhang maar niet kan begrijpen….

  Wat valt er dan nog te zeggen…

  O ja, die angst. Lodewijk 14 , Frans zonnekoningkje 17xx nog wat had een hobby. Leeuwen temmen.
  Hij liet een leeuw aan een dikke boom vastmaken met een grote solide ketting door zijn voetvolk, en ging dan net buiten het bereik van de leeuw staan met een zweepje. De poedel die een bediende vasthield kreeg een goeie zweepsessie en piepte en jankte van de pijn. Dit werd dagelijks herhaald. Na enkele weken kwam Lodi 14 met zweepje en zonder poedel naar de leeuw toe. De leeuw kromp ineen op de grond.
  zonder ooit een slag te hebben gekregen was de leeuw gebroken. Temmen noemt men dat, wij, we zijn een volk van leeuwen. Staat overal op als symbool van ons land en volk. Getemde dan wel.
  Het had net zo goed ene schaap kunnen zijn, of een ander soort slachtvee.

  Wees geen leeuw, wees een wolf. Handel als een wolf en bescherm wat je lief is met de kracht en sluwheid van een wolf, tegen alles dat jullie leven bedreigd. en zo word 100 man een onverslaanbaar geheel, zonder elkaar zelfs maar te kennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in