© Alaska Carter (CC BY 2.0)

Dr. Wolfgang Wodarg is een van de kritische artsen die sinds het begin van de zogenaamde pandemie onvermoeibaar de wetenschappelijke informatie en achtergronden naar voren hebben gebracht die door de farmaceutische industrie, de politiek en de media werden onderdrukt. Op 18 oktober publiceerde “Planet Lockdown” – een filmproject waarvoor reeds talrijke internationale deskundigen zijn geïnterviewd – een video-interview met hem: daarin bekritiseert hij niet alleen de massale belangenconflicten in de vermeende “strijd tegen de pandemie”, maar waarschuwt hij ook voor mogelijke ernstige gevolgen voor de Covid-gevaccineerden in de winter, bericht Report24.news.

Meteen aan het begin vestigt Dr. Wodarg opnieuw de aandacht op het feit dat de zogenaamde Corona-pandemie in feite een testpandemie is: de huidige crisis heeft weinig te maken met de oorspronkelijke definities van “pandemie” en “epidemie”, want in plaats van daadwerkelijk zieke mensen, tellen vandaag alleen “ziektegevallen”. Deze zijn gebaseerd op tests die geen werkelijke infecties of ziekten aangeven en ook niet echt specifiek zijn. De medisch deskundige bekritiseert ook dat de PCR-tests reageren op andere griepvirussen: volgens Wodarg moeten de uitvoerders van deze tests zich er ten volle van bewust zijn dat zij door het testen zeer grote aantallen “gevallen” kunnen genereren. Uiteindelijk werd en wordt bij de vermeende pandemie alleen de testactiviteit gemeten, niet de incidentie van de infectie.

Gigantische belangenverstrengeling van de vaccinlobbyisten

De belangstelling van de farmaceutische industrie en haar investeerders om een einde te maken aan de vermeende pandemie zou in feite wel eens bijna nihil kunnen zijn: Wolfgang Wodarg wijst erop dat “nieuwe markten” nodig zijn om geld te verdienen met vaccins. Als de uitbraak van een ziekte te snel zou eindigen, zou geen vaccin kunnen worden ontwikkeld, een vergunning krijgen en worden verkocht. Degenen die geld verdienen aan vaccins hebben dus natuurlijk geen belang bij het stoppen van een ziekte: mensen die banden hebben met de farmaceutische industrie zouden daarom helemaal niet betrokken moeten zijn bij kwesties op het gebied van “pandemiebeheersing” – er is hier sprake van een enorm belangenconflict.

  Z28.310 - De code bestemd voor de ongevaccineerden

Niettemin zit Emer Cooke, een farmaceutische lobbyist van het eerste uur, aan het hoofd van het Europees Geneesmiddelenbureau, en wordt Bill Gates ingeschaald als een expert in het bestrijden van ziekten waaraan hij miljoenen en miljarden kan verdienen. Anthony Fauci dient daarentegen als topadviseur van Joe Biden, maar maakte er vóór het begin van de Corona-crisis geen geheim van dat hij het “trage” systeem van ontwikkeling en goedkeuring van vaccins van de grond af aan wil revolutioneren en versnellen, en dat daarvoor de burgers voldoende bang moeten zijn voor de ziekte om zich te laten vaccineren tegen…

Vaccinatie is nutteloos

Voor Dr. Wolfgang Wodarg blijkt reeds uit de voorlopige goedkeuringsstudies – bijvoorbeeld uit het geringe aantal positieve “gevallen” (geen ziekten!) onder de ongevaccineerde proefpersonen bij Pfizer / BioNTech – dat de bejubelde Covid-vaccins geen overtuigend nut hebben. De arts wijst erop dat coronavirussen geenszins nieuw zijn voor het immuunsysteem, maar deel uitmaken van het jaarlijkse griepseizoen. Door kruisimmuniteit zijn veel mensen al lang immuun voor SARS-CoV-2.

Gevaccineerden dreigt Cytokinestorm

De vaccins brengen echter ernstige risico’s met zich mee: er is onvoldoende toxicologisch onderzoek verricht en veel aspecten van het werkingsmechanisme van de nieuwe vaccins zijn nog onbekend. Het is wetenschappelijk bewezen dat het spike-eiwit alleen al de vorming van bloedklonters veroorzaakt – toch worden vaccins die de vorming van dit eiwit in het lichaam veroorzaken nog steeds kritiekloos gepromoot. De beweringen dat het door de vaccinatie gevormde spike-eiwit dankzij modificatie “onschadelijk” is, kunnen in twijfel worden getrokken, omdat de waarneembare bijwerkingen van de vaccins precies overeenkomen met de bewezen werkingswijze van het eiwit en dus de vrees bevestigen van artsen en wetenschappers als Dr. Wolfgang Wodarg en Dr. Sucharit Bhakdi.

  Britse regering geeft toe: COVID-19 vaccins SCHADEN PERMANENT het natuurlijk immuunsysteem

Normaal komt het spike-eiwit van het Coronavirus niet in ons bloed terecht dankzij ons immuunsysteem. De bewering dat het vaccin in de spier ter hoogte van de injectieplaats blijft en dat het gevormde spike-eiwit niet in het lichaam zou worden verspreid, kan nu als weerlegd worden beschouwd: volgens Wodarg veroorzaakt het binnendringen van spike-eiwitten in de bloedbaan als gevolg van de vaccinatie een ernstig verloop van de ziekte. Dit zou ook ernstige gevolgen hebben voor de toekomst van de getroffen persoon: als bijvoorbeeld een gevaccineerde persoon met een dienovereenkomstig voorgeladen immuunsysteem in contact komt met een normaal wild virus, kan dit leiden tot een potentieel levensbedreigende ontsporing van het immuunsysteem – een zogenaamde cytokinestorm. Dit leidt tot uitgebreide weefselschade (mogelijk zelfs orgaanfalen).

Volgens Dr. Wolfgang Wodarg is het daarom van het grootste belang dat de vaccinatiestatus van de betrokken personen ook correct wordt geregistreerd wanneer volgende winter de Corona-gevallen worden geteld. De arts gaat ervan uit dat ernstige gevallen van de ziekte vooral zullen worden aangetroffen bij degenen die zijn gevaccineerd.

Mensen hebben een goede reden om achterdochtig te zijn

Wodarg heeft geen hoge dunk van het systeem van geneesmiddelenbewaking, d.w.z. het toezicht op de veiligheid van geneesmiddelen: in zijn ogen moeten bijwerkingen van vaccins volledig onafhankelijk van de autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor de goedkeuring van het vaccin worden geregistreerd en onderzocht. Voor hem is het huidige systeem gebaseerd op ernstige belangenconflicten. Bijwerkingen worden in de doofpot gestopt – mensen zouden dus reden hebben om achterdochtig te zijn. Onderzoek door een onafhankelijk meldpunt in Nederland bracht namelijk binnen zeer korte tijd sterke discrepanties aan het licht met de officieel door de autoriteiten gepubliceerde cijfers over bijwerkingen.

  2022 wordt een jaar van extreme tirannie: perceptie of realiteit?

Volgens Wodarg werd de bevolking deelgenoot gemaakt van een gigantisch, ongecontroleerd en volkomen ondoorzichtig experiment – onder het voorwendsel van een “noodtoestand” waarin alles is toegestaan en die voortdurend moet worden verlengd.

De medisch deskundige zegt heel duidelijk: er is geen reden om gevaccineerd te worden. De vaccins helpen niet, ze beschermen niet, en ze zijn niet nodig vanwege de natuurlijke (kruis)immuniteit. Vaccinatie maakt je ook niet vrijer: “Je wordt toch gecontroleerd”, waarschuwt hij met betrekking tot de vaccinpassen. Dit alles gaat niet over gezondheid.

Toch constateert hij ook dat de hersenspoeling door de mainstream media werkt. Hij bekritiseert niet alleen degenen die geld verdienen aan vaccinatie en dus aan het lijden van talloze mensen, maar ook journalisten die hun mond houden in plaats van kritisch verslag uit te brengen.

Voor Wolfgang Wodarg staat één ding vast: wat er in de loop van de beweerde pandemie gebeurt, is een misdaad.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunisatiedeskundige waarschuwt dat gevaccineerden de echte bedreiging vormen, “gevaarlijk” voor anderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIncidenten, beheersmaatregelen en statistieken – Het wordt steeds absurder en leugenachtiger
Volgend artikelLeugens, nog meer leugens en verdomde leugens van diegenen die we moeten vertrouwen!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het is allemaal ongetwijfeld heel goed bedoeld van dr. Wodarg en de conclusie dat de ziekte “Sars-Covid” etc. niet bestaat is juist, maar hert hele verhaal van een virus dat ziekte verwekt/ zou kunnen verwekken is nogmaals onjuist en verzwakt de strekking.

  2. er zweven 150 miljoen verschillende typen virussen door de ether,merendeel worden door immuunlichaam meteen verwijdert.Als onze weerstand achteruit gaat dan worden we meer open om voor virussen een bodem te zijn om zich voort te planten reaktie hierop is infektie,verhoging en nog meer klachten.dat kan heftig zijn navenant wat men eet en doet…en wat men van nature erft aan weerstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in