Screenshot film The Killing Fields

Het Witte Huis beweert dat 80 procent van de Amerikaanse volwassenen nu ten minste één dosis van het Covid-19 “vaccin” heeft gekregen, terwijl 70 procent nu zogenaamd “volledig gevaccineerd” is, bericht Ethan Huff.

Jeff Zients, de “reactiecoördinator” van het Biden-regime voor het Chinese virus, gaf een briefing waarin hij de “vooruitgang” presenteerde die is geboekt in de pandemie. Een belangrijke mijlpaal voor het regime is de geleidelijk toenemende naleving van de prik-mandaten.

“Dit zijn belangrijke mijlpalen”, zei Zients over de mandaten en vaccinpas-regelingen van het regime. “We weten dat vaccins het beste middel zijn dat we hebben om sneller uit de pandemie te geraken.”

De toeleveringsketen is intussen in vrije val door Biden’s Wuhan griepprik tirannie. Sommige handelsverenigingen smeken het regime om op te houden en zo een totale ineenstorting te voorkomen.

Het Witte Huis heeft hier gedeeltelijk op gereageerd door enkele van de verplichtingen voor aannemers te versoepelen en hun meer flexibiliteit te bieden.

“Een aannemer moet bepalen wat de juiste manier van handhaving is ten aanzien van zijn werknemer op een aannemerswerkplek die weigert zich te laten vaccineren of die nog geen vaccin heeft gekregen, of waarvoor geen gelegenheid in behandeling is,” staat nu in de richtlijnen op de website van Safer Federal Workforce.

Nee, de overheid geeft niet om uw gezondheid – en heeft dat ook nooit gedaan

Van sommige overheidsaannemers, zoals Boeing en IBM, wordt echter nog steeds verwacht dat zij zich houden aan de dictaten van Biden. Werknemers van deze aannemers die weigeren zich te onderwerpen kunnen “belangrijke acties” tegemoet zien, en de bedrijven zelf een mogelijke “beëindiging van het contract”.

  Oogst wat je zaait? Democratische vaccinpusher Ben Luján krijgt beroerte na jaar lang maskers, "vaccins", te hebben gepromoot. Republikeinen krijgen meerderheid in Senaat terwijl hij herstelt

In dezelfde aankondiging onthulde Zients dat de federale regering nu in het bezit is van een voorraad kinderdoses van de Covid-griepinjecties, die de U.S. Food and Drug Administration (FDA) onlangs heeft goedgekeurd voor gebruik bij kinderen vanaf vijf jaar.

Op 8 november zegt het Biden-regime klaar te zijn om volledig operationeel te gaan met zijn injectieschema voor kinderen.

“Op vrijdag, binnen enkele minuten na de toestemming van de FDA, zijn we begonnen met het proces van het verplaatsen van 15 miljoen doses uit de vriezers en faciliteiten van Pfizer naar distributiecentra,” verklaarde Zients.

“Het komt erop neer dat we dit moment gepland en voorbereid hebben.”

Er is nog een laatste horde met de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), die nog steeds zijn Committee on Immunization Practices bijeen moet roepen voor definitieve goedkeuring. Verwacht wordt dat de CDC de COVID-19 griepprikken voor kinderen volledig zal goedkeuren.

Zodra dit is gebeurd, is Biden van plan om de doses van de gentherapie versneld naar kinderartsen, apotheken en andere gezondheidscentra in het hele land te sturen, zodat ze zo snel mogelijk in het lichaam van de kinderen kunnen worden geïnjecteerd.

“We vechten niet tegen vlees en bloed,” schrijft een commentator in The Epoch Times. “We vechten tegen demonische overheden en machten wiens enige verlangen is om te doden, te stelen en te vernietigen, en de hele aardbol te beheersen met hun reset.”

Anderen stelden de statistieken van 80% en 70% naleving ter discussie, en suggereerden dat ze misschien wel erg overdreven zijn. Hoeveel mensen hebben werkelijk de Chinese griepprik gekregen, vragen zij zich af?

  7-jarig meisje krijgt beroerte en hersenbloeding 7 dagen na Pfizer COVID-19 injectie 

“Ik heb een regel die me altijd goed van pas is gekomen: Geloof nooit, maar dan ook nooit wat de regering je vertelt,” schreef een ander.

“Wat ik wil weten is wanneer deze politici zo veel om mij zijn gaan geven? Dit zijn de mensen die bereid zijn om je in een oogwenk naar een oorlog sturen.”

Vele anderen uitten soortgelijke gevoelens van scepsis over de plotselinge belangstelling van de regering om ons allen te “beschermen” tegen Chinese bacteriën met gedwongen chemische injecties van Big Pharma.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vladimir Zelenko – Het Vaccin Doodsrapport “Wij zijn getuige van de grootste georganiseerde massamoord in de geschiedenis”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom vaccinbeschadigden bang zijn om zich uit te spreken
Volgend artikelEngeland: Volledig gevaccineerden waren de afgelopen maand goed voor 83% van de Covid-19 sterfgevallen, 68% van de ziekenhuisopnames & 55% van de gevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Kijk es wat die griezel Jeff Zients (Nederlandse achternaam?) zegt over de “vaccinaties” voor 5-jarige kindjes:

  “The process isn’t as simple as just opening up appointments at pharmacies, as it was when adult boosters were authorized in recent weeks. Younger children will be getting a smaller dose delivered via smaller needles for smaller arms. It’s a different formulation, in different packaging — a new program for a new population that requires greater sensitivity.”

  –> a new program
  –> for a new population

  Ja, ja…stuur je kindje maar naar de giftrog.

  • Daar lijkt het wel op…
   Je moet de Amerikanen dit geven: ze verdommen het wel als ze iets niet willen, met man en macht. Verder lopen ze wel makkelijk mee als stupide schapen, zeker ook in globale oorlogvoering, maar ze zijn ook een heel stuk zelfstandiger en zelf-voorzienender dan vele EU landen als het op zelfbehoud aankomt. Daar zit ‘m het verschil. Ik zie niemand het Binnenhof bespringen.

 2. En dan deze:

  “Ik heb een regel die me altijd goed van pas is gekomen: Geloof nooit, maar dan ook nooit wat de regering je vertelt,” schreef een ander.

  Hij stelt de regering toch zelf aan? Als je die medemensen niet kan vertrouwen, wie dan wel? De “regering” is het spiegelbeeld van de Grote Kudde en daar moeten we het helaas mee doen. Of anders geen regering en terug naar de jungle. Je boft maar als je door de huidige bullshit kan navigeren zonder kleerscheuren.

   • Ach, die in NL ook eigenlijk niet… Er zijn een paar bekende gezichten op de lange, lange lijst van onbekende voorgedragenen, en het Ezeltje-Prikje wordt doorgaans op die smoelen gedaan, door hetzelfde groepje kuddebeesten die allemaal op Rutte bleven stemmen. In de VS is het nog schizofrener, daar heb je Deze of Die en de stembiljetten tellen toch niet mee, hetzij door vals stemmen hetzij door de electoral college. (Dat verhaal kennen we.)

 3. De voorspelling van Baba Vanga van de jaren ’90 die niemand begreep en daardoor naar het rijk der fabelen verwezen werd, wordt nu steeds duidelijker:

  Baba Vanga “Jaar 2025: Er zullen nog maar weinig mensen in Europa wonen”

  • Kijk ik ben 71 en 2025 ga ik denk wel dat ga halen mijn gezondheid en immuunsysteem is in top conditie met dank aan mijn moeder toen mijn familie door Soekarno uit Indonesië in 1957 eruit getrapt werden kwamen we hier met de boot in Nederland en wij hadden daar natuurlijk geen winter toen moesten wij in de winter voordat we naar school gingen elke dag een pilletje Halitran (vit A/D) + glas choco met Ovalmatine (vit C) nemen wat betreft de Halitran pil neem ik nog steeds en vit C is dennennaalden thee, loop elke dag een rondje woonplaats dus?????
   Zoals van Hanegem zei ik laat mij niet prikken zelfs niet door een mug????????

   • Adoe, ik kom ook uit Indonesie en in 1952 eveneens met de boot NL in gekomen. Kreeg als kind in de wintermaanden o.a iedere dag een eetlepel levertraan. Nooit de griepprik gehaald ondanks jaarlijkse oproep, slik geen medicatie maar wel vitamine supplementen en uiteraard komt er geen covid-prik in mijn lijf! Ik ben nu 73jr en mijn moeder is 94jr geworden. Zo oud wil en zal ik zeker niet worden in een wereld die ten gronde wordt gericht door wereldwijde genocide via o.a de gifprikken… Ik laat mijn dagen hierdoor niet meer verpesten en zie wel waar het schip strandt. Dagelijks wandel ik o.a met mijn hond lekker in de natuur. De psychopathische elite wil dat mensen in angst leven. Want angstige mensen zijn het beste te manipuleren… Dat tuig kan de pot op!!

 4. dat is niet waar 80% ik woon in een staat waar het nog maar 47% is en also in vele andere staten waar de cijferss veel lager liggen, ze zeggen 80% omdat ze willen dat iedereen zich laat vaccineren maar dat is een leugen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in