Ik ben een microbioloog en een wetenschapper. Ik ben microbioloog omdat ik me daarin heb gespecialiseerd aan de universiteit, en omdat ik sindsdien in de academische wereld heb gewerkt. Ik ben een wetenschapper omdat ik meer waarde hecht aan het stellen van vragen dan aan het consumeren van kennis, schrijft Dr. Medhet Khattar.

Nooit eerder heb ik aarzelingen gehad over vaccins. Toch heb ik afgelopen maart met enige aarzeling mijn eerste dosis van het Covid-19 vaccin genomen, en sindsdien heb ik besloten de tweede dosis niet te nemen.

Al heel vroeg in het Covid-19 narratief werd mij iets problematisch gewaar toen de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie aankondigde dat het Coronavirus in kwestie “volksvijand nummer één” was, een “ongekende bedreiging” en een “vijand tegen de mensheid”.

Ik wist dat er iets niet klopte, want dit was het soort terminologie dat aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt, niet om een besmettelijke ziekteverwekker te beschrijven, maar om te verwijzen naar kernwapens en de banaliteit van het kwaad.

Ik voldeed aan de eerste Britse lockdown in maart 2020 met een onopgeloste mengeling van ongeloof en bezorgdheid, doorspekt met een onvermijdelijke scheut angst; ook al geloofde ik rationeel gezien niet dat de lucht om ons heen vol zat met een nieuwe plaag. Ik heb me zelfs vrijwillig aangemeld voor proeven met vaccins. Dit was het Verenigd Koninkrijk dat alles sloot, en iedereen erin.

Maar geleidelijk aan kwam ik tot de overtuiging dat de lockdown een verontrustend misplaatste maatregel was; in het beste geval niet in verhouding staan ​​tot het probleem dat het moest oplossen. Maar zoals velen wilde ik niet dat de NHS in elkaar zou storten, noch wilde ik zelf SARS-CoV-2 oplopen, of het aan iemand anders doorgeven. Ik zag er zelfs van af om mijn moeder en broers en zussen te omhelzen toen ik mijn familie eind 2020 bezocht.

Groeiend aantal neurologische complicaties na COVID-19 vaccinatie

Het bleek dat de wetenschap het slachtoffer was geworden van een giftig narratief van extreme urgentie en angst, een narratief dat snel werd overgenomen door de meeste regeringen en hun adviseurs over de hele wereld. De postulaten van Koch (het aantonen van een oorzakelijk verband tussen een microbe en een ziekte, die ons sinds hun formulering door de Duitse arts Robert Koch al meer dan honderd jaar goed van pas komen) werden summier terzijde geschoven ten voordele van correlatie.

De aanwezigheid van fragmenten van SARS-CoV-2, specifiek gericht en gedetecteerd met behulp van RT-PCR, werd het onweerlegbare bewijs dat SARS-CoV-2 de veroorzaker was van symptomen die zo algemeen waren dat ze gemakkelijk veroorzaakt konden worden door een hele reeks luchtwegen pathogenen en niet alleen virale.

Maar zodra je de noodzaak om causaliteit aan te tonen wegneemt, vervalt de geest in een soort gemeenplaats, want als het wetenschappelijk denken het aflegt, kan alles, als het maar vaak genoeg wordt beweerd. En zo werden wij, ieder van ons, een biologisch probleem.

We werden tot de ene of de andere groep gerekend: kwetsbaar of besmettelijk, een segregatie die voortduurt ondanks bewijs van reeds bestaande immuniteit en bijna-universele vaccinatie in het Verenigd Koninkrijk. En “test, test, test” was de manier waarop deze tweedeling in ons dagelijks leven werd geplant. Als je positief test, dan ben je infectieus. En als je negatief test, ben je kwetsbaar voor infectie.

Als gevolg daarvan werd een positief testresultaat synoniem met een klinisch geval. En hoewel (na enige druk van andersdenkende wetenschappers) de dagelijkse Britse Covid-19 sterftecijfers worden gerapporteerd als sterfgevallen door welke oorzaak dan ook binnen 28 dagen na een positieve Covid-19 test, werd het voorbehoud louter semantiek. In het publieke bewustzijn was Covid-19 de oorzaak van deze dagelijkse sterfgevallen; in mijn ogen waren de statistieken een dagelijkse aankondiging van de langzame dood van helder denken.

De ineenstorting van het helder denken lijkt sommigen ertoe te hebben gebracht het idee van de eliminatie van SARS-CoV-2 gelijk te stellen met, laten we zeggen, dat van de mazelen. Het fantasie-idee van een nul-Covid-wereld kan alleen iemand aanspreken die (bewust of onbewust) lijdt aan een dystopische obsessie met onsterfelijkheid. Maar wat nog veel erger is, we zijn niet langer alleen verantwoordelijk voor ons eigen welzijn.

Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC: 11.940 doden, 618.648 gewonden en 1.175 ongeboren baby's overleden na COVID-19 injecties

We zijn nu belast met het redden van elk ander leven op de planeet van een ziekte waarvan het besmettingssterftecijfer niet ongebruikelijk is in vergelijking met andere ademhalingsziekten waarmee menselijke beschavingen hebben samengeleefd, geleden en hersteld.

De collectieve schuld voor de overdracht van de kleinste en meest glibberige van alle microben, virussen, was tot nu toe impliciet en wijselijk door de gemeenschap gedeeld als een prijs die het waard was te betalen voor het voortdurende proces van beschaving. Zoals professor Sunetra Gupta het formuleerde: “Deze keten van schuld is op de een of andere manier gelokaliseerd bij het individu in plaats van verdeeld en gedeeld te worden. We moeten de schuld delen. We moeten de verantwoordelijkheid delen. En we moeten zelf bepaalde risico’s nemen om onze verplichtingen na te komen en het sociaal contract te handhaven stand te houden.”

De komst van een vaccin om de menselijke bevolking te verlossen van de dreiging van een dodelijke ziekte zou een moment van wereldwijde viering moeten zijn. Maar voor de Zero Covid geest zijn Covid-19 vaccins een wapen in een strijd tegen de natuur, niet een vrijwillige gezondheidsinterventie om de kwetsbaren te beschermen. En wanneer mensen met hun neiging tot verward denken zich tegen de natuur keren, keren zij zich uiteindelijk altijd tegen hun medemensen.

Ik ben niet tegen vaccinatie, maar ik ben wel tegen de dwangcampagnes en het schuldgevoel-beleid om vaccinatie, of welke andere medische ingreep dan ook, te bevorderen. Het Covid-19 vaccin is voor mij niet langer een kwestie van gezondheid, maar een diepere kwestie van principe, van goede wetenschap, en van morele filosofie.

Wie gaat voor de Vaccin-AIDS zieken betalen?

Met name het inschakelen van kinderen om volwassenen te beschermen in wat in feite een lopende klinische proef is, is gewoon ondoorgrondelijk. Het volstaat naar deze campagne te kijken om de enorme, oneerlijke en verkeerd voorgelichte last te zien die op kinderen rust. Degenen die beweren dat vaccinatie nodig is om scholen open te houden, hoeven maar een fractie dieper na te denken over hun argument om het verontrustende motief ervan te onderkennen, namelijk het vergemakkelijken van het nemen van een politieke beslissing.

Ik heb de eerste dosis genomen, maar ik wens geen deel te blijven uitmaken van het narratief van irrationalisme, angst en dwang dat het vaccinatieprogramma promoot. Het kan zijn dat ik de tweede dosis moet nemen als dat nodig is om te kunnen blijven werken of reizen om mijn familie te bezoeken; ik ben geen ideoloog. Maar voorlopig stop ik met de wereldwijde klinische proef met Covid-19 vaccins omdat deze moreel gezien verontrustend is, vanuit welke hoek je het ook bekijkt.

Het was de veteraan columnist Simon Jenkins die met een ongeëvenaarde voorkennis de toekomst zag waar we naar op weg waren. In The Guardian van 6 maart 2020 – iets meer dan twee weken voor de eerste lockdown van het Verenigd Koninkrijk – eindigde Jenkins zijn stuk met de volgende zin.

“U wordt gevoed met oorlogspraat. Laat ze je handen wassen, maar niet je hersenen.”

Het lijkt erop dat ze ons beide hebben gedaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het systeem is in paniek, het narratief werkt niet meer, houd voet bij stuk, de vijand is aan het barstenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEngeland: Volledig gevaccineerden waren de afgelopen maand goed voor 83% van de Covid-19 sterfgevallen, 68% van de ziekenhuisopnames & 55% van de gevallen
Volgend artikel41-jarige voormalige congreskandidaat in Florida zegt tegen anti-vaxxers: “Het kan me geen reet schelen wat er met jullie gebeurt”, dood zeven weken na tweede Pfizer mRNA-injectie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Hierbij ook schrikwekkend Hoe eenvoudig het was/is de angst weer te triggeren.. Na de persco van afgelopen dinsdag is angst weer in alle soorten en maten zichtbaar en voelbaar!
  Het uiterst dunne laagje van “vreugde” afgelopen zomer en nazomer, verdween als sneeuw voor de zon en elke snotneus is nu de equivalent van de naderende dood…

  Dat is wat indoctrinatie doet en het verschil met de vorige keer is, dat blamen en shamen van een hopelijk grote groep mensen die met gezond verstand behept zijn, waarschijnlijk gaat leiden tot geweld..
  Het was voorspelbaar, echter dit te gaan zien gebeuren is een forse confrontatie! Zie nu hoe gemakkelijk zoiets als de QR code wordt geslikt, blijkbaar zijn er nog hele volksstammen die denken dat, wanneer ze netjes gehoorzamen, het oude normaal weer terugkomt..

  Ondertussen is het gedrag van het regime in Den Haag voorbij alle grenzen, voorbij alle menselijkheid, voorbij fatsoen en voorbij fatsoenlijk bestuur. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe dit te stoppen is, wat ik doe is mijn eigen leven leiden en nergens aan meedoen, al ruim 19 maanden niet.

  Mijn leven behoort aan mij en hieronder vallen alle beslissingen over mijn gezondheid en welzijn..

  • De QR code is een walgelijk instrument, de enkelband voor de mensheid. Wat de QR slaafjes niet willen beseffen is dat ze hun leven en hun lichaam volledig in handen hebben gegeven van een satanische machtselite.
   Hun natuurlijk immuunsysteem zal door inspuiten van chemicalien zodanig worden verzwakt, dat ze volledig afhankelijk worden van steeds terugkerende injecties. Sterk zijn en rug rechthouden !

  • Ja, te gek he. Maar dat zagen we allemaal aankomen deze zomer. De shit zou weer beginnen in de eoa vorm. En kijk, daar begint het weer! Het houdt niet op, totdat de kudde eindelijk eens NEE zegt. Maar zolang de kudde nog steeds naar de giftrog rent en meedoet aan de gifspuiterij zal het nooit ophouden totdat de psychopaten hun zin hebben en de verwoesting van alles wat deze wereldcreatie voorstelt, goed naar de klootttn is. Nu worden in de VS ook 5-jarige kindjes ingespoten met de “speciale” gifspuiten met “dunne naalden voor dunnen armen” die “klaar liggen voor ze” onder het “nieuwe programma” voor een “nieuwe populatie”. Wat denk je dat dit betekent… Je kan ruiken hoe ver het is. Je wordt er heel somber van.

 2. Binnenkort ook weer een propaganda uitzending op de NPO:
  NB: Donderdag 18 november vervalt Ik Vertrek ivm een ingelaste uitzending over Corona – Feiten en Fabels

 3. Ik zelf heb altijd een hoge emphatie voor de joden gehad ..
  Zeker de joden die naar de kampen werden vervoerd de rest is historie ..
  Deze mensen in hun beste kleding en schamele spullen opeen gedreven .
  Nu blijkt dat de nieuwe jood sorus en gates en swaab en nog een hele boel andere aan de wieg staan tot de grondige vernieteging van de huidige wereld , ik ben niet gelovig in de zin van de zinloze aanbiddingen gooien met frases uit de “het (schijn) heilige boek .
  Maar ik hoor dat er een nieuwe tempel komt in israel met een jood aan het roer en iedereen moet deze gehoorzamen !! Crux van mijn verhaal is dat ik de huidige jood niet meer zo een fijn volk vindt .
  Er is een jood die obama en nu biden van informatie bediend als zijnde raadgever ..
  Ze zitten letterlijk in alle posities .. Nogmaal heb niets tegen het weggevoerde volk door de nazie’s pure horror onbeschrijfelijk geleden . Daar ligt mijn hart .. niet bij de huidige jood .. ik begin eendiep wantrouwen te voelen en hoe meer info er los komt .. Er is een duidelijk sturende hand .. ook naar het huidige kabinet , neem nu deze kabouter https://www.ninefornews.nl/papa-bruls-vindt-dat-hij-de-samenleving-moet-opvoeden-desnoods-met-harde-arm-deze-man-is-zieker-dan-ziek/
  Idd WilmaAJ je geeft het prima weer in je topic .?
  Mijn verhaal zal niet direkt on topic zijn .. maar er is een duidelijke rode lijn .

  Fijne dag allemaal en houdt vol !

  • Je kan niet alle joden over 1 kam scheren.
   Je hebt er verderfelijke bij, maar Dr Zelenko is ook joods.
   Die bedacht het Zelenko protocol met ivermectine.
   Net als bij Nederlanders, Christenen enz. heb je altijd een klein groepje gespuis, die het voor de rest bederft.
   Niet meedoen is het beste.
   Helaas doet 80% mee.

   • Je kunt ze inderdaad niet op één hoop gooien; dit is echt een schatje.
    Fijn ook dat ze tot het team behoort met enige zeggingskracht.

    American activist Barbara Lerner Spectre calls for destruction of European ethnic societies

    ‘Barbara Lerner Spectre is the founding director of Paideia. Paideia was created in 2000 through grants from the Swedish government. One of Paideia’s goals is “supporting cultural diversity”.’

    https://www.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw

    • Merkel houdt er ook van; die is Ere Lid.
     https://www.bnaibrith.org/
     Macron houdt er ook van; die werd groot door Rothschild en Nestlé.
     Mark houdt er ook van: die mag op schoot zitten bij Waus Schwab in de familielijnen van Rockefeller en Rothschild.
     Is er eigenlijk een verschil tussen Joden die Jiddisch spreken en Hebreeërs die Hebreeuws spreken?

 4. De “huidige jood” is geen jood. Het is een zionist. Dit is een als jood vermomde khazaar die al eeuwen probeert de wereld te bezitten en die zich gemengd heeft onder de semieten destijds voor zelf-verrijkingsdoeleinden. De semieten zijn zowel arabieren als joden. De khazaren zijn die lichtgekleurde met donker haar – de ashkenazi. Die andere zijn de sephardim. Lees Kevin B. MacDonald en wees niet bevooroordeeld over de valse, negatieve opinies over die man. Hij had het lef om het beestje bij zijn echte naam te noemen, lang voordat iedereen begon te kvetchen over die “joden”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in