VK kondigt vaccincertificaten aan – beweert dat het geen vaccinpaspoorten zijn

1

De minister van Cultuur van de Britse regering kondigde donderdag aan dat er “Covid-19-certificaten” komen om mensen in staat te stellen sportevenementen bij te wonen en naar theatervoorstellingen te gaan, maar beweerde in één adem dat er geen vaccinpaspoorten worden ingevoerd.

In een interview met Sky News zegt Oliver Dowden dat de regering een systeem aan het testen is om ervoor te zorgen dat mensen die kunnen bewijzen dat ze een vaccin hebben genomen, massabijeenkomsten kunnen bijwonen.

“We zullen testen of we het Covid-19-certificaat kunnen gebruiken om de terugkeer van sport te helpen vergemakkelijken”, zegt Dowden, eraan toevoegend dat het “de terugkeer zal helpen van de dingen waar we van houden”.

Dowden beweert dat de certificaten “geen vaccinpaspoort” zullen zijn, maar omschrijft ze als “een manier om te kunnen bewijzen” dat mensen vaccins hebben gehad, om “meer mensen in stadions te krijgen”, wat hij beschrijft als “van vitaal belang, niet alleen voor ons gevoel van nationaal welzijn, maar voor de hele nationale economie”.

Eerder heeft de Britse regering consequent ontkend dat er plannen zijn voor vaccinpaspoorten, terwijl zij tegelijkertijd programma’s van die strekking financiert en uitgebreide proeven doet.

Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins

  Wetenschappelijke studie doeltreffendheid mondkapjes door mainstream afgewezen: "Niemand is dapper genoeg om de resultaten te publiceren"
Vorig artikel“Coronavirus komt uit Wuhan lab”: wetenschapper strooit zout in de wond en wordt gedemoniseerd
Volgend artikelBill Gates verwerpt “gestoorde samenzweringen” over hem – en we moeten allemaal zijn nepvlees eten om de planeet te redden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in