Een korte video werd onlangs via twitter onder aandacht gebracht. Het toont een man en een vrouw (buiten beeld) die zich naar een hekwerk rond een betonnen terrein begeven en een kort gesprek voeren met een man aan de andere kant, schrijft off-guardian.org.

De man is een van de tientallen mensen die langzaam en tegen de klok in rondjes lopen over wat een ongebruikte parkeerplaats lijkt te zijn. Hij is beleefd tegen de vreemden en bespreekt hoe streng de beveiliging is, hoeveel bewakers er op elke verdieping zijn, en hoe vaak zij voor deze “sportoefening” naar buiten mogen.

Op dat moment komt er een bewaker die de man vertelt dat hij niet door het hek mag praten, en er ontstaat een korte woordenwisseling. De bewaker vertelt de mensen in de auto dat ze met niemand binnen de faciliteit mogen praten zonder toestemming van “het kantoor”. Na enkele ogenblikken aandringen houdt de bewaker ermee op, waarschijnlijk om het incident aan zijn supervisor te melden.

Het echtpaar in de auto en de vreemdeling achter het hek gaan vriendschappelijk uit elkaar, waarbij de man opmerkt dat hij zeventienhonderdvijftig pond (2.040 euro) heeft moeten betalen om daar te verblijven.

Omdat dit geen gevangenis of detentie-inrichting is, is het een “quarantainehotel”.

U kunt de video hier bekijken:

[Frontnieuws: Dit is een re-upload, met enige conversatie, van het kanaal Hugo Talks Some More. Het Twitter-origineel heb ik gedownload, als deze video gecensureerd wordt, laat het weten, plaats ik de backup].

De quarantainehotels zijn al eerder in de media geweest, waarbij de nadruk lag op het feit dat ze duur waren, vreselijk eten hadden en saai waren. Maar deze kleine clip biedt iets ergers dan dat – een kleine glimp van de ontmenselijkende aard van deze detentie. De misère van willekeurige regels, die tot op de letter worden gehandhaafd door mensen die ofwel te onwetend zijn om beter te weten, ofwel uit vrije wil kwaadwillig zijn, het is een vaak herhaald motief in de menselijke geschiedenis. Het is nooit een goed voorteken.

  Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af - persoonlijke ervaring

Het is veelzeggend om (zoals Hugo aan het eind van de video doet) het grijze gebouw – met zijn grijze hek en grijze binnenplaats vol mensen die in grijze cirkels rondlopen – af te zetten tegen de recente G7-top in Cornwall.

Niet de officiële foto’s van de G7, natuurlijk, want die zijn allemaal netjes in scène gezet met sociaal afstand, maar de uitgelekte foto’s van de G7-barbecue.

Quarantaine “hotel”:

G7 barbecue:

Quarantaine “hotel”:

G7 barbecue:

Let op het gebrek aan sociale afstand. Let op de afwezigheid van mondkapjes (behalve voor de nederige bedienden, natuurlijk). En, natuurlijk, geen van hen hoefde te betalen om daar te zijn. In feite betaalden wij hen letterlijk een salaris om het te doen – en dan betaalden we ook nog voor de catering, alcohol en accommodatie.

Zien deze “wereldleiders” eruit als mensen die midden in een levensbedreigende pandemie verkeren? Zien zij eruit als mensen die oprecht geloven dat zij kans maken een vreselijke ziekte op te lopen?

Zoals Off Guardian afgelopen zomer schreef:

Als de mensen die ons deze bevelen geven, ze zelf niet opvolgen, tonen ze zich geen “hypocrieten”. Zij tonen zich leugenaars. Ze geven toe dat ze niet echt geloven wat ze zeggen.

Het is duidelijk dat de regels van het “nieuwe normaal” alleen gelden voor gewone mensen. En dat is net zo goed een teken dat het niet gaat – en ook nooit ging – om het “beschermen” van wie dan ook. Het ging altijd om controle.

Spaanse media: het zijn schaamteloze en gewetenloze schurken

  Covid psychologie - groeten uit het stenen tijdperk

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Twijfel je over de maskerade? Hier is het bewijs! Word wakker! Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNog meer pandemische corruptie: weigering om natuurlijke immuniteit te erkennen
Volgend artikelArtsen doen een dringende oproep aan de bevolking: laat een bloedtest nemen vóór een vaccinatie!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ben ik nou gek of zo.
  Ik zie een man in een blauw shirt achter een hek van nog geen 180 cm hoog.
  Daar klim je toch zo over heen.
  Wat gaan ze doen dan? Schieten? Je taseren?

  • Ik twijfel toch sterk aan de waarheid van dit filmpje.
   Het ziet er wel zo nauwelijks te geloven knullig houd dat ik mij niet kan voorstellen dat er iemand achter dat hek blijft afwachten.

   • Bert vergeet niet hoe ze de Joden in de kampen hielden. ontsnappen was soms echt gemakkelijk alleen de pressie die erachter zat als je het deed was verschrikkelijk. Men ontsnapte niet om zo de familie die nog leefde te beschermen. Je weet niet wat de vooruitzichten voor deze mensen zijn wanneer ze ontsnappen. Wat me verbaasd is dat ze ook nog moeten betalen om opgesloten te zitten.

 2. Nog gekker is dat je voor een virus dat er niet is achter een hek geplaats wordt en onder tussen zitten zij te genieten van eten en vrijheid dat moet toch genoeg zeggen in welke onzin wij ons bevinden wordt wakker.-

 3. De leugen wordt steeds duidelijker. Maar ook de ongelooflijke en intense rotheid wat zichzelf de vrije media noemt.
  Het gedragspatroon dat de zogenaamde elite veroorloofd is al sinds jaar en dag gebruikelijk in wat communistisch geleide staten normaal is. Daar leeft de elite in luxe enclaves, goed verborgen voor het plebs. Ja, het nieuwe normaal.

 4. Jean, waarom is Bill Gates nog niet op gepakt voor misdaden tegen de mensheid waarom mogen deze mensen alles dat door de wet verboden is wie kan mij dat uit leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in