Terwijl ieder van ons zich moet houden aan abnormale regels die meer typisch zijn voor een irrationele dictatuur dan voor wat zij ons willen doen geloven dat een democratie is, heeft de bijeenkomst van de G7 abnormale beelden nagelaten van hoe het gespuis dat ons over de hele wereld regeert zich gedraagt en hoe pathetisch en schaamteloos zij zijn, schrijft eldiestro.es.

Geen sociale afstand, geen mondkapjes, de arm om elkaar heen slaan en de draak steken met de wereld terwijl ze doen wat ze willen zonder dat er iemand piept. En wij, de arme stakkers, sluipen door de straten met nutteloze en schadelijke mondkapjes die slechts dienen om te tonen wie de baas is en wie wij moeten gehoorzamen als slaven zonder enig recht.

Het lijkt ongelooflijk dat er nog mensen zijn die, na het zien van zulke walgelijke en schaamteloze beelden als deze, zelfs maar de mogelijkheid overwegen zich te laten vaccineren met een experimenteel product waarvoor dit gespuis reclame maakt en dat hen ook nog zal verrijken.

Natuurlijk kan iedereen doen wat hij wil, volwassenen moeten zelf beslissen wat zij wel en niet kunnen doen, maar de waarheid is dat het ongelooflijk lijkt dat er bij het zien van dit soort taferelen nog steeds mensen zijn die, althans, niet veel vragen stellen over wat er werkelijk gebeurt. Als je die ellendelingen ziet, is het dan nog nodig om een schets te maken? Zien ze het niet?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Twijfel je over de maskerade? Hier is het bewijs! Word wakker! Volg Frontnieuws op Telegram

  AAN DE LANTAARN!
Vorig artikelAstraZeneca voegt waarschuwing toe: Gevaccineerde personen moeten nu gedurende ten minste drie weken letten op bijwerkingen die wijzen op gevaarlijke trombose
Volgend artikel“Dringend” Brits rapport roept op tot volledige stopzetting van COVID-vaccins bij mensen: “Zijn giftig voor de mens”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Ja ik wist dat al veel eerder dat alles wat corona betreft onzin is, de griep is verdwenen en wij hebben corona gekregen de elite en rijken en zeker de macht hebbers kotsen op ons eb gebruiken ons voor hun vuil werk op te knappen voor een paar stuivers en nog steeds lopen die domme schaapjes met hun mondkapje verslaving wie een idioot erbij, wat een dom volk zijn wij toch.

 1. Hallo allemaal ik woon in Spanje in Catalonië het is hier inderdaad corrupt en je kan hier alles of wel heel veel gedaan krijgen met wat invloed van boven af of zoals we zeggen ons kent ons maar waar het hier in deze vaccinatie machine omdraait is aan het eind van het verhaal geld en uiteraard het gepeupel zo bang maken met allerlei dreigingen dat ze zich wel laten enten mijn oude wijze vader zei altijd car het geld wat stom is maakt recht wat krom is hij is vele jaren geleden overleden maar ik ben blij dat deze man dit niet meer mee hoeft te maken

  • Follow the money trail is het enige mantra nog dezer dagen. Alles draait om poen, en er is totale minachting en onverschilligheid voor de mens door zijn medemens. Ik had niet gedacht dat ik het nog zou meemaken, zo erg als het nu is. Sterkte iedereen.

 2. Ik kijk blijkbaar te veel films, je zou aantal drones op af kunnen sturen met pakketje mag je zelf bedenken wat er in zit.?

 3. En ze kunnen zonder extra risico over de hele planeet vliegen want ze zijn niet ingeent zodat ze geen extra gevaar kunnen hebben van bloedstolsels.

  • Meedogenloze creaturen zijn het, Joost, zonder empathisch vermogen zoals nadenkende mensen dat wel hebben. Als daar wat aan gedaan kan worden, dan zijn we verlost. De mRNA spuit zou “empathisch vermogen” moeten inspuiten bij die gasten, ipv de troep die de debielenkudde ingespoten krijgt om de gulzigheid en machtswellust van die psychopaten te bevorderen. Rutte & Co weet nog niet wat hun straks ook te wachten staat.

 4. Ik weet verdomme nog steeds niet wat dat woord wappies nou betekent. ik moet het steeds weer opzoeken in de Dikke Van Dale.

  Ja, het hele gebeuren is zo complex dat de meeste mensen het niet kunnen volgen. Dus dan gaan ze maar volgen. Verblind ze met verwarring, en ze trappen overal in.

  Goeie video. Ik verbaasde me wel over die ouwe trut met dat omgekeerde zwaard, het was niet eens grappig. Biden is een zeer zielige vertoning, maar wat kunnen we er nog over zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in