Twijfel je over de maskerade? Hier is het bewijs! Word wakker! 

20

Het is dringen nodig om de dubbele standaard en de neppandemie aan de orde te stellen. Foto van de G7 top zonder enige voorzorg aan de globalisten kant in vergelijking met de sanitaire beperkingen die bij het klootjesvolk erin gehamerd worden. De sociale afstand, de mondkapjes en de lockdowns zijn alleen voor het gepeupel.

Toen ik deze foto’s zag dacht ik bij mezelf dat als de mensen nog twijfelen, nu hebben ze bewijs dat we een grote PLANDEMIE hebben die de wereld teistert. Open je ogen!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Cardioloog waarschuwt voor Covid-19 vaccins fraude en hyper-inflammatoire immuunreacties veroorzaakt door de injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

  Weg met jou, vervelende Wappie! - Download het Gratis Boek van Boze Oudeman
Vorig artikelVaccin euforie
Volgend artikelOfficiële gegevens VK: in 6 maanden stierven er meer mensen aan vaccinatie dan aan Covid in 15 maanden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Tsja, ergens werkt hun plan voortrffelijk. Het menselijk ras is na de genocideperiode per persoon gezien slimmer en hoger van IQ. De goedgelovigen, de zwakkere ouderen etc zullen massaal uitgemoord zijn door de genocidespuiten, de slimme mensen die zich niet hebben laten inspuiten blijven over. Dit plan is er al tientallen jaren en is steeds verder geperfectioneerd. Nu in 2021 schijnt het ze aardig te gaan lukken. Bevolkingsvermindering en een gezondere/ slimmere samenleving blijft over. Niet netjes, maar slim gespeeld, dat wel.

 2. @Vrijheid. De Westerse welvaartstaten dragen de kiemen van hun eigen ondergang in zich. De welvaartstaat zorgt immers niet alleen voor de survival van de ‘unfit’ maar zorgt er zelfs voor dat ze zich ongebreideld verder kunnen voortplanten waardoor de groep van de ‘unfit’ steeds groter wordt tot ze de draagkracht van de ‘fit’ die deze steeds groter wordende groep moet onderhouden te boven gaat waardoor het hele maatschappelijke systeem uiteindelijk in mekaar stort.
  NB: Darwin had het niet over de ‘survival of the strongest’ maar ‘survival of the fittest’ (de meest geschikten).

 3. Join chat groep op Telegram – Stop World Control – t.me/joinchat/dYhnBCgOFs3Zjg0
  We kunnen sneller informatie delen.

 4. Kijk, als je zo’n foto bijvoorbeeld op Nu.nl zou plaatsen, zouden er wellicht lichtjes aangaan bij mensen… Ik zou zeggen: mail het naar de redactie, wie weet hebben ze zin in een “schandaal” ?

 5. Ja, onder het motto “dit zijn gelekte *kuch* foto’s”
  Welnee
  Een lach en een dikke middelvinger naar de wappies, totale ongenaakbaarheid

  ook die oorvijg, trots met niks (en evt. nog via een script ook, als een handig ventiel, lucht eruit en meer grip want straf en nul schade voor emmanuel en de grote agenda)

 6. Zij worden elke dag getest, ze gebruiken plexiglasschermen en maskers tijdens bepaalde evenementen binnen en deze bijeenkomst was buiten.

 7. oh, elke dag getest,
  en buiten ‘voor’ de camera een stukje toneel met mondmasker, ellebogen-iets en je ophokvak
  en ook buiten ‘voor’ de camera een stukje wat? interlude, intermezzo, zonder mondmasker, ge-elleboog of ophokvakjes
  ‘we’ kennen geen ouderwets normaal, zelfs met testen en vaccineren
  wel fijn dat het begeleidend verhaal ook duidelijk gecommuniceerd werd
  ik heb dat gemist
  bedankt voor het aanstippen

 8. Getest en gevaccineerd en een vaste groep. Het hele verhaal hoeft niet gecommuniceerd te worden, dat kan men zelf wel lezen.
  Toneel was het geweest als er geen foto`s waren getoond van het buitengebeuren zonder maskers etc.
  Aanstippend? ja net als de titel. Vanaf 30 juni kunnen “we” naar festivals, getest of gevaccineerd zonder anderhalve meter.

 9. Als je van plan bent om de werled naar je hand te zetten, dan is je laten inspuiten met gif wel het laatste wat ze zullen laten.
  Anders gaan ze er zelf nog niksvan mee maken.
  Voor mij is het verder wel duidelijk, ze weten daaar meer dan ze ons vertellen.

 10. rutte zei het al.
  Waarom moet ik mij laten testen? Ik ben toch niet ziek.
  En dan in eens moeten we maar aannemen dat ze zo maar in eens allemaal ingeent zijn.
  Een paar keer al zelfs. Volgens de kranten berichten.
  Ze hebben hier zelfs voor zichzelf een uitzondering gemaakt zodat ze zonder testen of bewijzen vrij kunnen reizen over de hele wereld. Waarom zullen ze dat bedacht hebben als het zo levensbedreigend zou zijn.
  Dat zal niet alleen hier zo zijn.

  • En je bent volgens mij toch wel heel erg simpel wanneer je een groep mensen gaat geloven die van liegen hun beroep gemaakt hebben.

   • Zalig zijn de onwetenden. Die volgen liever een leugenaar dan dat ze zelf denken/praten/beslissen.
    De wappies weten dat ze belazerd worden, de lappies vinden het heel gewoon en slapen lekker verder. Muilkorf op en ‘je bek houden’, toch?

 11. Die zijn echt niet gevaccineerd, trouwens ruim voor de vaccins er waren en de burgers braaf gemuilkorft rondliepen hielden zij zich ook al niet aan de regels, genoeg filmpjes van opgedoken, ja voor de camera snel ff lappie opdoen. En op de tv laten zien dat ze een prik krijgen, jaja of een placebo of een terugtrekt naald die je arm niet in gaat. Zo vaak dingen en feiten gedeeld maar nog steeds zien veel mensen het niet. Als het echt een pandemie was dat zo dodelijk was dan konden we echt niet naar de supermarkt e. d. En lag de straten vol met lijken, dat is een pandemie! Niet een of andere virus die rekening houd met de zogenaamde anderhalve meter. Mijn stiefvader is in januari overleden, was al erg ziek, o. a. Copd. Op zijn overlijdensakte stond dat ie was overleden aan covid. Mijn zusje heeft dat recht laten zetten, want hij had namelijk geen covid. Ze hebben het van de overlijdensakte afgehaald. En wat ik mij afvraag is hoe de mensen overlijden aan covid, niet aan maar hoe, want daar lees je niets over

  • ‘… lag de straten vol met lijken, dat is een pandemie!’ – PRECIES DAT.

   Supergoed dat het stigma Cojona van de overlijdensakte van je pa is gehaald.
   Ik heb begrepen dat het zelfs cashen was om zoiets erop te zetten …
   Zelf heb ik ook een oude man gekend die diverse ziektebeelden had en waarvan het overlijden er h.w.s. zat aan te komen. Toen de beste man ging, heeft men ook daar verklaard dat hij was overleden aan Covid. Zijn lieve oude vrouw moest DAARDOOR tien dagen in quarantaine !!!

   Schoften zijn het !!! Bedankt voor het delen van jouw ervaring !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in