© Daniel Paquet / Flickr (CC BY 2.0)

Prof. Bhakdi spreekt van bijwerkingen van de vaccinatie bij meer dan 30% van de patiënten. Dit is de ervaring van een bevriende dokter. Bhakdi raadt iedereen die zich laat vaccineren – of zich moet laten vaccineren – aan om voor en na de vaccinatie een D-dimeertest te laten doen door de huisarts.

Iedereen moet van tevoren zijn bloedstolling laten testen als hij overweegt zich te laten vaccineren. Waarom en welk nieuw project Prof. Bhakdi van plan is, kunt u hieronder lezen.

De reeds lang bestaande vrees dat Corona-vaccinaties de bloedstolling kunnen beïnvloeden en tot trombose kunnen leiden, is nu bevestigd, aldus Sucharit Bhakdi. De cijfers zijn beangstigend en overtreffen zelfs de ergste verwachtingen.

Tijdens een technische en persconferentie van de stichting “Ärzte für Aufklärung”, die op 27 mei 2021 in Hamburg plaatsvond en als thema had “Covid vaccins: Noodzaak, werkzaamheid en veiligheid”, gaf ook professor Sucharit Bhakdi een goed ontvangen lezing. Daarin verklaarde hij ook dat de ergste vrees voor bijwerkingen van de Corona-vaccins is overtroffen. Hij geeft hier commentaar op in de video vanaf minuut 13:30.

Bhakdi beveelt ook aan dat iedereen die gevaccineerd wordt – of moet worden – bij de huisarts voor en na een D-dimeertest laat doen. Deze test kost niet veel (ongeveer 10-14 euro), maar in geval van complicaties kan hij dienen als bewijs dat de schade door de vaccinaties is veroorzaakt en zo eventuele toekomstige schadeclaims onderbouwen.

Hij doet ook verslag van een nieuw project, een studie over bloedstolling en beangstigende resultaten van een collega

  In ongenade gevallen ex-CNN presentator Chris Cuomo geeft nu toe dat hij dagelijks Ivermectine neemt - weigert zich te verontschuldigen voor het beschimpen van mensen die de experimentele injectie niet namen

Om deze reden, zei hij, hebben zij hun krachten gebundeld met meer dan 50 artsen wereldwijd. De brief met de bijbehorende oproep is in voorbereiding en moet deze week naar de artsen worden gestuurd.

Bij de patiënten worden voor en na de vaccinatie bloedmonsters afgenomen voor onderzoek met behulp van de D-dimeertest.

Maar voordat dit project van start ging, zo meldt Bhakdi, werd hij benaderd door een arts uit Duitsland die dit reeds bij zijn patiënt had gedaan. En de resultaten waren onthutsend. Deze collega had de bloedstolling van al zijn patiënten laten onderzoeken, ongeacht of zij symptomen hadden of niet. De bloedstolling werd geactiveerd door de vaccinatie bij aanzienlijk meer dan 30 procent. Dr. Wodarg zal deze gegevens nu verzamelen en verwerken, zodat ze kunnen worden weergegeven. Dr. Wodarg kent ook een dokter uit Beieren die dit heeft gedocumenteerd.

De bezorgdheid over de neveneffecten van vaccinatie, die hij reeds begin januari uitte in zijn laatste boek “Corona Fehlalarm“, is op een fatale manier bewaarheid geworden. In het hoofdstuk in kwestie, dat hij zo vooruitziend was om vanaf het begin vrij toegankelijk te maken op het internet, waarschuwde hij er al voor dat vaccins kettingreacties in het immuunsysteem kunnen veroorzaken die de bloedstolling in gang zetten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie bevestigt: Pfizer-vaccin veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen kijkje in de Britse “quarantainehotels”
Volgend artikelDuitsland verbiedt het doden van kuikenembryo’s omdat ze pijn voelen, maar staat abortus van baby’s nog steeds toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dat hebben we nooit geweten zal wel het volgende credo worden van onze politieke medicijnmannen. Neem nog een prikje, is toch hetzelfde als een frikandel zei en zegt een van hen nog steeds.
  Hoe lang nog?

 2. Heeft toch geen zin want je neemt vrijwillig dat spuitje terwijl het nog in experimentele fase zit .
  Je doet dus vrijwillig mee aan een experiment .

  Schadeclaims halen bij farmaceutische bedrijven en regeringen gaat niet lukken want ze kunnen niet aansprakelijk worden gesteld .
  Die hebben zich allang ingedekt .

  • Waarom zouden ze zich überhaupt indekken voor een middel wat blijkbaar niet werkt!
   Dat is toch fraude!
   Ik weet niet!
   Anders is het wat mij betreft een veroordeling tot een doodstraf!

 3. Ik begrijp niet dat de artsen wereld wijd protesteren tegen het vaccin ?
  Zij staan toch aan de (goede) kant v/d bevolking

 4. 3 weken na de eerste injectie met het pfizervaccin kreeg ik een herseninfarct. Was het toeval of kwam dit door het vaccin? Ik durf de tweede vaccinatie niet meer te nemen. Ben drie keer per week bij een fysiotherapeut om mijn getroffen linkerkant weer wat te verbeteren. ik ben nu erg beperkt. En dan hen ik geluk gehad dat ik er niet veel slechter ben uitgekomen.

 5. Laat vooral GEEN bloedtest afnemen voor de prik want als er iets fout gaat dan is het een vervolgschade en ben je nergens voor verzekerd. Je levert er zelf het bewijs voor.

 6. Ik ga het niet eens meer lezen!
  Wat een kankergezeik! Hebben wij überhaupt het nog wel eens over het woord KANKER!
  Ik zeg nee!
  Want alle schaapjes lopen achter de kudde mee!
  Wat zijn jullie een stel vieze vuile egoïstische kankerdebielen, sorry maar ik hou het netjes!
  Jullie laten jullie helemaal in de watten leggen door die wolven (kankertyfus overheid)!
  Wat mij betreft mogen jullie allemaal een schep pakken!
  Ik zal je zeggen waarom!
  Graaf maar alvast jullie graf!
  Jullie graven het immers zelf en ik wil jullie alleen maar waarschuwen voor die graftakken!
  Niemand staat boven jouw!
  Of wel?!
  Nou ik zeg je dit in ieder geval???????
  X
  Shorty ??❤?????????

 7. Àls ik de vaccinaties voor mijn (oudere) honden al overweeg laat ik ze eerst zeer grondig onderzoeken. Meer dan een bloedtestje.
  (en vanaf bepaalde leeftijd NOOIT. Er zijn teveel “plotselinge doden” binnen 3 dagen na een prikje)

  Dit ter overdenking.

 8. met kanker heb je chemo behandelingen .
  een mens bepaalt zelf of je die behandeling neemt of dat je met behandeling stopt.
  iedereen heeft het recht zelf te bepalen of je de adviezen van een arts opvolgt of niet.

  als je corona door wil maken zonder vaccin moet die keuze kunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in